2011 Nisan Ayı Bebişlerinin Haftasına Göre Kilo ve Boyları

hepinize koca koca maşallahlar...
topikte bir kaç kişi dışında herkesin bebeği normalin çok üstü.
tamam erken döllenme genetik felan diycem ama normal kilolarda
doğuran bile bulunamayacak galiba.. yeni nesil tosun gibi geliyor maşallah
bebişim doğduktan sonra bunalıma girmez inşallah

beninkide normallerden valla siz yazdıkça canım sıkılmaya başladı 36 da kızım 2800 gr dı gayet normal yani azcık usg de birkaç gun önde çıksaydı

Son düzenleme:
beninkide normallerden valla siz yazdıkça canım sıkılmaya başladı 36 da kızım 2800 gr dı gayet normal yani azcık usg de birkaç gun önde çıksaydı

Canım hiç canını sıkma...Her bebek çok çok özel ve kendine has..senin bebeğin gibi yok bi tane daha...Elebette sen anne olarak ilerde olmasını istiyosun...sağlığı yerindeyse hiç gerisini düşünme...Benim bebeğiminde boyu hep 1 hafta geriden geliyo..ne yapayım kuzumun boyu annesi gibi kısa olucak...ultrason cihazında öle çıkıyo ama siteler baktığımda normal dio...Aman boşver...Nice bebekler var 2 kilo doğuyo doğduktan sonra sumo güreşçileri gibi oluyo...Yada son aya kadar haftasında olan bebek son haftalarda birden atağa geçebiliyo...Her bebeğin yapısı farklı...gelişim geriliği falan olmasında kuzularımızda ben gerisini hiç takmıyorum valla...Allah herkesin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin...Amin...

37+0 da 3180 gr saçlarını gördük birde, lepiska saçlı olcak kızım

Son düzenleme:
36+5 ama usgye göre 37+5 bebişim 3250 gr boyuda 52.5 dedi doktorumuz maşallah bebişimeeee son 4 günüm bakalım kaç kilo doğucak paşammm

kizlar bugün kontrolümüz vardi.benim minno$ 2.900 kilo ve 47 cm. olmus36+6. haftamizdayiz.doktorum gelisimini,suyunu,bebegin e$ini herseyi iyi buldu..artik istedigi zaman gelebilir yatmam gerekmiyo artikbu haftaya kadar hayirlisiyla tasidik..gerci bence hala gelicek gibi görünmüyor ama belli olmaz

maaşallah canım minnoşuna, ohh ne güzel her şey yolunda, gönül rahatlığıyla bekle artık, zaten bişey kalmadı, azıcık sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…