2011 Nisan Ayında çift çigiyi görmek isteyenlerrr

kad_er

ASYA'm hoşgeldin kızım...
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
4.888
5
156
İstanbul
Mrb arkadaşlar,nisan ayı bizim ayımız olacak diyenler sohbetimize burdan devam ediyoruzz....
umarım bu ay hepimize hayırlı olurrr

Hamile kalmayı bekleyenler ............... B.A.T

Meltemsulu............................ 5 nisan

sembaş ............................ 12 nisan

pourpua ........................... 15 nisan

sahgull ...................... ........

kad_er ......................... 19 nisan

Son düzenleme:
selamm kadercimmmm
inşallah uğurlu gelir yeni yerimizz

bu ayy bende aranızdayıım kaderciiiim doktor kontrolündeyiiim bakalııım doktorum umutlu ama Allahım nasip eder inşallah eğer olmazsa zateen eşimde de problem çıktı .önümüzdeki ay o ameliay olucak 3 ay ara vericezzz
inşallah uğurluu gelirr bu ayyy :)

aramıza hoşgeldin sembaşçımm,,,
inşlhh bu ay bebişlerimiz bizi bekletmeden hayırlısıyla gelirr,,,
bu arada beklenmeyen adet tarihlerinizi yazarsanız birde liste yapalım kızlarrr:90:

hoşgeldin canımmmm

hoşbulduk canım benimm
ayy sorma güya eşim izinliydi bugun:84:
abisi çagırdı onu gönderdım biraz temızlık yapıcam bende

hadi yaa,,,gezecektiniz ne güzel bugünn
bende bugün çamaşırlar yıkandı onları asçam,ev temiz,yemek yapıcam bide,,,
bu arada reglime 2 gün kaldı,,,yani kesin olurum sanırım çünkü ,bu sabahta ateşim 36,4 çıktı
kırmızılar geliyorr....

ayy az kaldı valla inşallah olmazsın canım
ama olursanda üzülmek yokk yla devammm
bizimde yarın büyük günn sonucları alıcazz inşallah sorun cıkmaz

ayy az kaldı valla inşallah olmazsın canım
ama olursanda üzülmek yokk yla devammm
bizimde yarın büyük günn sonucları alıcazz inşallah sorun cıkmaz

öle tatlım,yola devam,,,
inşlh sonuçlarınız güzel çıkar yaa,,,,bende merak ediyorum valla,,,:13:

slm bu ay olmadi umarim nisana gorurum bende artik her ay husrana ugramaktan biktim bnmde bat 15 nisan

hoşgeldin canımmmm
teşekkür ederiiim
aramıza hoşgeldin sembaşçımm,,,
inşlhh bu ay bebişlerimiz bizi bekletmeden hayırlısıyla gelirr,,,
bu arada beklenmeyen adet tarihlerinizi yazarsanız birde liste yapalım kızlarrr:90:

sağol tatlııım bat 12 nisan ama bu ay umudum kalmadııı dün kontroldeee 1 tanecik yumurtaam oldugunu onunda gelişiminn copk yavas oldugunu söyledi doktoruuum hemde klomen kullanmama rağmeeen yarıın gene kntrol var bakalıım

inşallah gelmez kırmızılar kaderciim

Herkese merhaba ben yeni üye oldum umarım bana şans getirir bu üyelik.Nisanın 5i periyodumun başlama tarihi inşallah çift çizgiyi hepimiz beraber görürüz.
Ben tükürük yöntemiyle ovülasyonumu takip ediyorum bu ay ilk kez deniyorum bu metodu hapı bırakalı 2 ay oldu.Hadi bakalım hayırlısı!

topiğin hayırlı olsun kader...şans eseri gördüm..haber de vermiyosunuz valla...neyse bol muhabbetler olsun..

topiğin hayırlı olsun kader...şans eseri gördüm..haber de vermiyosunuz valla...neyse bol muhabbetler olsun..

sağol canım,,,
haber vermek için kızlardan kimseyi maalesef pek göremiyoruz,,,topikte illaki görünür diye düşündüm ,,,
zaten bu aralarda pek giremiyorum kk ya ve msn e..topaç 2.3. sayfalara düşmüşş....o yüzdende görememiş olabilirsiniz

mrb canım hoşgeldinn....
hemen ekliyorum senide listeye....

Valla şaşkınım.Neden insanların yaptıklarıyla tavırları arasında fark olur ki.Hem sibele sağol canım diyorsun hem de arkadaş listenden siliyorsun. Madem bi şey var siliyorsun olgun insanlarız dersin ki şunlar oldu böyle oldu artık sizinle görüşmek istemiyorum. Hem böyle bir davranış sergileyip hem canımlı cicimli konuşmak pek bi garip ne demek olduğunu da herkes bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…