bu ayy bende aranızdayıım kaderciiiim doktor kontrolündeyiiim bakalııım doktorum umutlu ama Allahım nasip eder inşallah eğer olmazsa zateen eşimde de problem çıktı .önümüzdeki ay o ameliay olucak 3 ay ara vericezzz
inşallah uğurluu gelirr bu ayyy :)
bu ayy bende aranızdayıım kaderciiiim doktor kontrolündeyiiim bakalııım doktorum umutlu ama Allahım nasip eder inşallah eğer olmazsa zateen eşimde de problem çıktı .önümüzdeki ay o ameliay olucak 3 ay ara vericezzz
inşallah uğurluu gelirr bu ayyy :)
ben geldimmmmm
hoşgeldin bebişim,nasılsın,nerede kaldın bakemmm???:82:
hoşbulduk canım benimm
ayy sorma güya eşim izinliydi bugun:84:
abisi çagırdı onu gönderdım biraz temızlık yapıcam bende
hadi yaa,,,gezecektiniz ne güzel bugünn
bende bugün çamaşırlar yıkandı onları asçam,ev temiz,yemek yapıcam bide,,,
bu arada reglime 2 gün kaldı,,,yani kesin olurum sanırım çünkü ,bu sabahta ateşim 36,4 çıktı
kırmızılar geliyorr....
ayy az kaldı valla inşallah olmazsın canım
ama olursanda üzülmek yokk yla devammm
bizimde yarın büyük günn sonucları alıcazz inşallah sorun cıkmaz
slm bu ay olmadi umarim nisana gorurum bende artik her ay husrana ugramaktan biktim bnmde bat 15 nisan
slm bu ay olmadi umarim nisana gorurum bende artik her ay husrana ugramaktan biktim bnmde bat 15 nisan
teşekkür ederiiimhoşgeldin canımmmm
aramıza hoşgeldin sembaşçımm,,,
inşlhh bu ay bebişlerimiz bizi bekletmeden hayırlısıyla gelirr,,,
bu arada beklenmeyen adet tarihlerinizi yazarsanız birde liste yapalım kızlarrr:90:
topiğin hayırlı olsun kader...şans eseri gördüm..haber de vermiyosunuz valla...neyse bol muhabbetler olsun..
Herkese merhaba ben yeni üye oldum umarım bana şans getirir bu üyelik.Nisanın 5i periyodumun başlama tarihi inşallah çift çizgiyi hepimiz beraber görürüz.
Ben tükürük yöntemiyle ovülasyonumu takip ediyorum bu ay ilk kez deniyorum bu metodu hapı bırakalı 2 ay oldu.Hadi bakalım hayırlısı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?