Ayrıca ces hakkında herkesin neler konuştuğu belli ihale gülşahla sibel üstüne kaldı.Herkes sanki hiçbi şey olmamış gibi canım ismi şu olsun bu olsun vs vs...Valla inanılmaz şaşırıyorum
Valla şaşkınım.Neden insanların yaptıklarıyla tavırları arasında fark olur ki.Hem sibele sağol canım diyorsun hem de arkadaş listenden siliyorsun. Madem bi şey var siliyorsun olgun insanlarız dersin ki şunlar oldu böyle oldu artık sizinle görüşmek istemiyorum. Hem böyle bir davranış sergileyip hem canımlı cicimli konuşmak pek bi garip ne demek olduğunu da herkes bilir.
kader selam.bişey sorucam ama bi sorun mu var?asıl topiğimize geliyosun canım cicim herşey normal şimdi bakıyorum listemde yoksun?3-4 gundur msnden de silindik heralde?bi sorun varsa söylesen de bilsek ona göre çözülür yada çözülmez...çok afalladım valla beklemiyodum bunu...
dün akşam face de arkadaş listeme baktım maalesef seni arkadaşlarımın arasında göremedim,sanırım beni engellemişsin diye düşündüm,,,tek tek diğer kızlarada baktım ama,ben,güllü,ebru yu göremedim arkadaşların arasında,ama seda ,esra ve nil var,bende çok şaşırdım,ayrıca msn de gözüküyosun bende,ama face yoksun sanırım engelllenmişim,,,,,
tekrar buraya yazmaya gerek yok heralde..konuştuk zaten
Ayrıca ces hakkında herkesin neler konuştuğu belli ihale gülşahla sibel üstüne kaldı.Herkes sanki hiçbi şey olmamış gibi canım ismi şu olsun bu olsun vs vs...Valla inanılmaz şaşırıyorum
dün akşam face de arkadaş listeme baktım maalesef seni arkadaşlarımın arasında göremedim,sanırım beni engellemişsin diye düşündüm,,,tek tek diğer kızlarada baktım ama,ben,güllü,ebru yu göremedim arkadaşların arasında,ama seda ,esra ve nil var,bende çok şaşırdım,ayrıca msn de gözüküyosun bende,ama face yoksun sanırım engelllenmişim,,,,,
ne alaka şimdi bu esra,ben istediğim topiğe istediğim ankete katılırım,hem seda ve ebru da katıldı ,madem öle isim vererek konuşş ta ihale bi tek bana kalmasın,,,
benim cessle herhangi bir tartışmam olmadı birebir,ha ona ısınamamış olabilirim o ayrı,ama anketine katılabilirim,,,bunnda ne varkiii,,,,
ayrıca bende sana şaşıyorumm,,,
eee beni de mi göremedin benm arkadaşlarım arasında da mı yoktun ? Ben de arada mı kaynadım yoksa?
İşte ben de diyorum ki ısınamadığın insana neden öyle canımlı cicimli konuşursun.Neyse bu konuda anlaşamayacağız kesinlikle.Sen de ben de ne düşündüğümüzü iyi biliyoruz o kişi hakkında...Bu yüzden oraya gidip canım şu olsun demen ters geldi bana.Haydi selametle.
senle ne alaka bende onu anlayamıyorum,beni ,ebruyu,güllüyü sibel engellemiş,senle alakalı bi durum yokki, ayrıca sen ve sibel kk daki arkadaş listemde ekli değildinizki en başından,,,ben kimseye şuana kadar arkadaşlık isteği göndermedim,hep onlar bana gönderdiler,hiç denemedim bile arkadaşlık işteği gönderme işini,sizi kk daki arkadaşlık listemden sildiğimi düşünmüşsünüz,ama sibelle konuştum durumu anladı,durduk yere haksız şeyler yazmışsınız ,yazık diyorum sadece
istersen tekrar oku onunla canımlı cicimli yazışmadığımı görüceksin,o bana cimm li yazdı,,,tamam seda ve ebruyada iletirsin bu ters durumu ,,,ben iyi niyetimle kk dan biriymiş gibi anketine katıldımm,,,
ayrıcca cesse sen daha çok takıktın,benim öle bi takıntım olmadı hiçç,,,
sende selametle.......
Evet takıktım ve bunu yüzüne söyledim.Açıkça yazdım.Neyse mühim değil.Onlara da iletmediğimi nerden biliyosun ayrıca.Yoksa gülşahın adet olduğunda (görmediğim için) bi şey yazmadım diye kızanlar arasında sende mi varsın?Ayrıca ben listende ekliydim zaten.Eminim buna çünkü senin son mesajlarına bakardım takip ediyordum adet oldun mu vs diye.Nedense bugün çıkmadın arkadaşlık listemde.Ekleme talebini de sen değil ben yollamıştım.İyi niyetli olmamak gerekiyor demek ki...
Burdan söyleyeyim artık ben yokum siz takılın keyfinize bakın...Arada kulaklarımı çınlatırsınız.
buna eminimki sen,deece ve nil bende ekli değilsinizz,niye yalan söyleyeyim sana yaa
anlamak istediğin gibi anlıyorsunnn,,,
arkadaş listemde yoktun sen ,yönetime de sorabilirsinn,,,sen bana istek hiç göndermedinnn
hem niye seni yada sibeli sileyim de nili silmeyyim ,sizle herhangi bir sorunum mu varki benim,,,,ne alaka yaa,
Burdan söyleyeyim artık ben yokum siz takılın keyfinize bakın...Arada kulaklarımı çınlatırsınız.
sen zaten yoktun ki hamile kaldıktan sonraaa :79::79::79::79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?