2011 Nisan Bebeklerinin İsimleri

wallahi bizim hergü değişiyor eşimle orta yolu bulamıyoruz ama gündeme gelenler söyliyim..

erdem
ali ilkin
emir alp
onur alp (bunu bugün buldum daha ne der bilemiyorum:)))

Bıdığımın adı KAAN olacak...Ben yanına BERK adınıda istiyorum ama eşim istemiyor...Tek olsunmuş...

wallahi bizim hergü değişiyor eşimle orta yolu bulamıyoruz ama gündeme gelenler söyliyim..

erdem
ali ilkin
emir alp
onur alp (bunu bugün buldum daha ne der bilemiyorum:)))

canım emir alp ve onur alp çok güzeller alternatif çok bulmuşsunuz

bizim prensesin ki NiSA olucak kismetse..e$imle ortak kararimiz
diğer yerede yazmıştım adı çok güzelmaşallah kızım olursa adı olacak

Cinsiyetimiz değişmezse YAMAN olacak paşamızın adı
yaman bebeğe maşallah

Bıdığımın adı KAAN olacak...Ben yanına BERK adınıda istiyorum ama eşim istemiyor...Tek olsunmuş...
bu erkekler hep aynı canım ama senin isteğine gelir gibi

bizde küçük erkeğimin adını mustafa emir koyacağız ee değişmez artık inş. bizim yaramaz her seferinde gösteriyor ama

ay başlık super olmuş konşmalar arada kaynyrdu böyle ii olmuş bizde karar veremedik secenekler arasında dusunuyrz
*İNCİ
*İPEK
*ELA
*SUDENAZ bakalım hangsi olacak

ay başlık super olmuş konşmalar arada kaynyrdu böyle ii olmuş bizde karar veremedik secenekler arasında dusunuyrz
*İNCİ
*İPEK
*ELA
*SUDENAZ bakalım hangsi olacak

CNM benim fikrimi sorarsan.. isminin içinde naz olanların gördüğüm ve duyduğum çoğu nazlı oluyo.. İPEK TA ipek kavmi var önce isyan edip tekrar yaradana yönelselerde biliyosun ismin insan üstnde etkisi fazla..söylediğinde bu ikisi hakkında aklıma gelenler... ELA GÜZEL Bİ İSİM SEVERİM..İNCİDE HOŞ ZARİF Bİ İSİM.. İKİ İSİM KULLANMAYI DÜŞÜNÜYOMUSUN*

tesekkr ederm tatlım bilglndrdgn için sudenazı zaten eşim begenmedi buyuk ihtmal inci olacak 2 isim çok düşünmedk ama koyarsak uymlu olsun istyyrm ve iki ismi ile seslnmek istyrm bakalım inci nin yanına ne yakışır sizce?

bizim oğluşumuzun adı da baştan beri "KAYRA"
çok uzun zamandır ona öyle hitap ediyorum..

topik için teşekkürler bence iyi oldu yeni isimlerde olur kararsızlara da yardımcı oluruz

Yeni topiğin hayırlı olsun inşallah bebişlerimize koyacağımız isimlerde onlar için hayırlı olur.Benim kızımın adıda nasipse zeynep nisa olacak:87::90:

kızlar bir kere de burda sorayım bizim esas topikte de sormuştum ama eşim de ben de bu isim konusunda çok kararsızız.

duru, cansu, ceyda, ipek düşündüğümüz isimler arasında.

sizlerin de fikrini almak istiyorum. tek ismi olacak bebişimin

topic hayırlı olsun hanımlarrrrr benim kızmın ismide baştan bu yana belli zeynep nil geliyor inşallah

Son düzenleme:
topiğimiz hayırlı olsun arkadaşlar
biz oğluşumun ismini DOĞAN koyucaz allah nasib ederse ama kimlikte MUSTAFA DOĞAN yazıcak kayınpederimin adı 20 sene önce vefat etmiş eşim kimlikte yazmasını isterim dedi bende hiç itiraz etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…