2011 Nisan Bebeklerinin İsimleri

bende duru ismini begendim tatlım

topic hayırlı olsun hanımlarrrrr benim kızmın ismide baştan bu yana belli zeynep nil geliyor inşallah

ayyy ne güzel isim. nil adını çok severim. zeyneple ayrı bir güzel olmuş. ismi ile yaşasın.

benim bebişim de seçkin olacak. mert seçkin
mert eşimin adı. babası gibi iyi huylu olsun.

ilk ben yazayım zeliha nisa----zeliha buse-----zeliha sude bunlardan biri

cnm benim fikrim zeliha sude
kızım olsaydı adını sude düşünüyoduk ama kısmet.

wallahi bizim hergü değişiyor eşimle orta yolu bulamıyoruz ama gündeme gelenler söyliyim..

erdem
ali ilkin
emir alp
onur alp (bunu bugün buldum daha ne der bilemiyorum:)))

cnm ben ali ismini çok beğenirim ama onur alp te güzel bi isim.

bizim prensesin ki NiSA olucak kismetse..e$imle ortak kararimiz

çok güzel bi isim cnm ismiyle yaşasın inşallah.

Cinsiyetimiz değişmezse YAMAN olacak paşamızın adı

cinsiyetiniz değişmez herhalde daha ismide çok güzelmiş oğluşunun
ismiyle yaşasın inşallah.

Bıdığımın adı KAAN olacak...Ben yanına BERK adınıda istiyorum ama eşim istemiyor...Tek olsunmuş...

kaan çok yüze bi isim cnm çok güzel ismiyle yaşasın oğluşun inşallah.

bizde küçük erkeğimin adını mustafa emir koyacağız ee değişmez artık inş. bizim yaramaz her seferinde gösteriyor ama

cnm kçük erkeğin ismiyle yaşar inşallah güzel bi isim.
oğullarımızın ilk isimleri aynı olucak rabbimin izniyle.

ay başlık super olmuş konşmalar arada kaynyrdu böyle ii olmuş bizde karar veremedik secenekler arasında dusunuyrz
*İNCİ
*İPEK
*ELA
*SUDENAZ bakalım hangsi olacak
cnm benim fikrim sudenaz
hayırlısıyla ismiyle yaşar inşallah kızın.

CNM TOPİĞİN HAYIRLI OLSUN...güzel düşünmüşsün...benim oğlumun adı..MUHSTAFA YUSUF
mustafa yusuf'un adı çoktandır belliydi zaten
ismiyle yaşar inşallah oğluşun.

bizim oğluşumuzun adı da baştan beri "KAYRA"
çok uzun zamandır ona öyle hitap ediyorum..
kayra bebek ismiyle yaşar inşallah çok güzel bir isim cnm.

Yeni topiğin hayırlı olsun inşallah bebişlerimize koyacağımız isimlerde onlar için hayırlı olur.Benim kızımın adıda nasipse zeynep nisa olacak:87::90:
cnm çok güzel bi isim bulmuşsunuz
ismiyle yaşar kızınız inşallah.

benim fikrim durudan yana
bizde var bi tane duru dayımın kızı pek bi şeker küçük hanım.
seninde kızın ismiyle yaşar inşallah cnm.

topic hayırlı olsun hanımlarrrrr benim kızmın ismide baştan bu yana belli zeynep nil geliyor inşallah
zeynep ismi bu sene çok duydum yengemde zeynep koydu kızının adını
eski ve çok güzel bi isim zeynep nil de çok cici bi isim olmuş cnm.
ismiyle yaşasın kızın inşallah.

benim bebişim de seçkin olacak. mert seçkin
mert eşimin adı. babası gibi iyi huylu olsun.

cnm çok güzel iki ismide ismiyle yaşar inşallah oğluşun.

Kızlar hepinizin bebişlerinin ismine maşallah.Hepsi birbirinden güzel. Cimcimecim kız olursa "inci" bizim de hoşumuza giden isimlerden.

Ama bizde şuan son durun erkek malum :) Ve 1 saattir isim düşünüyoruz ve hala eşimle uzlaşabilmiş değiliz.Kız olsaydı alternatif çoktu da.

Ben "kuzey" ismini seviyorum,karadenizli olduğumuz için bi de anlamlı geliyor ama eşim çok ısınamadı.O daha çok eski türk isimlerini beğeniyor."çağatay" ve "kutay" dedi ama ben de onlara tam ısınamadım. Bilemiyorum yani kafam karıştı :) Sizler ne önerirsiniz??

ay bende bu aralar butun topiklere el atiyorum :))) isim konusunda kendi deneyimim ve arkadaslarimda gozlemledigim birsey var ki oda su ilk akla gelen koyuluyor nedense ilk dusunursun 9 ay doner dolasir ayni isme gelirsin cok enteresan..bizde kiz dediler ve o an Derin olsun dedik 9 ay 50 tane isim dusunduk sonra yine derini koyduk:) ama Mavi side var :) bir arkadasimziin kizinin adi Mavisu ydu kizda bi guzel bi guzel off olup bitiyoduk isim ondanmidir nedir bize cok guzel gorunuyodu ama annemler ablamlar filan cok dalaga gectiler duyulmamisya ondan :) bizde Mavisu yun su yunu attik Derinimizi ekledik boyle bir kombinasyon oldu simdi herkes mavi diyor ve her duyan bayiliyor:)) gozleride mavi sanirim onuda etkisi oluyor:)

erkek olsaydi Demir, Deniz yada Yaman dusunuyoduk bu arada bazi isimler de acayip bir patlama var ilkokula geldiginde cocugunuz ayni sinifta kendisiyle ayni ismi tasiyan cok arkadasi olabilir :)) nacizane fikirlerim yani donup dolassanizda akliniza kalbinize ilk dusen ismi unutmayin:))

canım ben erkek olsaydı YAĞIZ düşünyrdm yiğit demek...bak eşin eski isimleri sevyrsa bizim arkadaşlar BUĞRA koydlar oda çok hoşma gitti ama tabi annesi olarak senn de begnmen önemli....ben söyledklerinden kuzeyi daha çok begendim

benimde aklıma gelmedi deil canım dönp dolaşp aynı ismi koayacgız galiba

canım ben çok beğendim bence çok güzel ama tabi en önemlisi tabi sen ne düşünüyorsun

ilk değişik gelmişit ama bende begenmeye başladım valla kendmi alştrmştm dger düşündgmz isimlere ondan ilk yadrgadım galiba ama kulağıma hoş gelyr valla artık

canım her üçüde güzel bence kutay ve çağatayı bende çok severim aslında ama eşim beğenmedi pek..:)) kuzeyde amcamın torununun adı dünyalar tatlısı cok yakışıklı bir ufaklık:)))

Yağız ismini ben de beğeniyorum ama çok yakın zamanda yakın bir arkadaşım koydu vazgeçtim.Buğra ismi de hep düşündüğüm isimlerdendi ama anlamı hoşuma gitmedi:) Erkek deve demekmiş Çok zor yaa.

ilk değişik gelmişit ama bende begenmeye başladım valla kendmi alştrmştm dger düşündgmz isimlere ondan ilk yadrgadım galiba ama kulağıma hoş gelyr valla artık

bencede güzel cnım üstelik anlamıda cok güzel bence... ben anlamlarada cok takılıyorum ondanda isim beğenemedik biz zaten bir türlü:))

ben eskden hukumdarlara verilen isim diye blyrm canım

bakalım biz napıcaz isim olayını bizim soyadımız can. eşim alp dedi bende beğendim ama alp can çok kısa olduğu için iki isim istiyorum oda ben kısa isim severim nolcak bilmem:)))

"begüm" ismi bence de kibar bir isim.hnk canım erkek ismi bulmak çok zor gerçekten.Kuzey ismi aşırı fazlalaştı zaten, o da beni düşündürüyor ama yok onun anlamı böyle yok şu şöyle diye diye de bulamicaz bişey :)

Ay ben de alp dedim ,eşim beğenmedi.hnk bizim eşlerimizin düşünceleri de tam zıtmış :)))

Evet evet kesinlikle daha zor beğeniyorlar.Ben şimdiye kadar bir sürü bulmuştum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…