2011 Nisan Bebeklerinin İsimleri

bakalım biz napıcaz isim olayını bizim soyadımız can. eşim alp dedi bende beğendim ama alp can çok kısa olduğu için iki isim istiyorum oda ben kısa isim severim nolcak bilmem:)))

canım soyisminiz kısa bncede daha uzun isim bulalım biz senin oğluşuna

Mesela ömer ismi de benim çok hoşuma gidiyor neden bilmiyorum da.Tanıdığım bütün ömerler çok efendi,çok başarılı belki ondan.Ama eşimin asla düşünmediği bir isim.

bide erkekler daha zor begenyr szdede öle mi blmyrm da

ayyy evet ya hemde cok zor beğeniyor. bulduğu isimlerde cabası üstelik:))

Ay ben de alp dedim ,eşim beğenmedi.hnk bizim eşlerimizin düşünceleri de tam zıtmış :)))

evet kesinlikle erkek ismi bulmak çok zor. hakikaten tam zıtlar canım:) hayırlısı bakalım..

canım soyisminiz kısa bncede daha uzun isim bulalım biz senin oğluşuna

evet bende öyle düşünüyorum işte o ilkin adını seviyordu bende ali adını cok severim ali ilkin olsun dedim o yüzden bide onur alp dedim alp ide o bulustu.. bana alple uyumlu isimler bulabilirsiniz arkadaslar gerçekten cok sevinirim:))

Mesela ömer ismi de benim çok hoşuma gidiyor neden bilmiyorum da.Tanıdığım bütün ömerler çok efendi,çok başarılı belki ondan.Ama eşimin asla düşünmediği bir isim.

canım bende cok severim ama eşim onada oralı olmadı:))

Bizim bebişin ismi de Bera olacak inşallah, ben Yağız ismini çok severim Yağıs olsun isterim ama eşim beğenmedi, ama Bera'yı daha evlenmeden öncede düşünürdük sanki erkek olacağını hissetmişiz gibi söylerdik eşimle

kızlar isim topiğimiz hayırlı olsun..bugünlerde herşeyi kaçırmışım ben konuyu yeni farkettim..yaa bende isim bulamadım farklı olsun istiyorum..şimdiye kadar hep içime kız doğuyro diye kız ismi bakmıştım,şimdi erkek oldugu kesinleşti..

şöyle anlamı güzel,değişik (herkeste çok olmayan) isim önerilerinizi bekliyorum..birde benim oğlumun adı eymen aslında ona uyumlu bişey takasım var ama birde diyorum farklı mı olsa?? nolur yardım edin oğluşuma bi isim bulalım yazık garip kaldı bu uşak ilkinde nasıldım şimdi nasılım off vicdanım beni öldürecek ..

kızlar size duru, cansu, ceyda, ipek isimlerini sormuştum.

herkes duru da fikir birliğine varmış

yorum yaptığınız için hepinize teşekkür ederim canlarım

kızlar cinsiyetimiz değişti ... Yaman yalan oldu :2: Kızımız geliyormuş... isim belli değil..

kızlar cinsiyetimiz değişti ... Yaman yalan oldu :2: Kızımız geliyormuş... isim belli değil..

hadi yaa...ay çok ilginç yaa ben bu doktorları anlamıyorum..bu kadar yıl bu işleri yapıyor nasıl karıştırıyorlar yahuu..
neyse canım kızın hayırlı olsun,sağlıkla gelsin inşallah..

hadi yaa...ay çok ilginç yaa ben bu doktorları anlamıyorum..bu kadar yıl bu işleri yapıyor nasıl karıştırıyorlar yahuu..
neyse canım kızın hayırlı olsun,sağlıkla gelsin inşallah..

canım emin olmadan söylemesinler ya insan alıştıryo kendini ister istemez... amin bu arada teyzesi sağlıklı olsunda ilk bebiş nasılsa

hepinizin bebişlerine düşündüğü isimler çok güzel kızlar.
biz de epey uğraştık tüm aile seferber oldu ama ben zeynep nil ya da zeynep nehir düşünüyorum. ama nil ağır basıyo:)
sanırım bi arkadaş daha zeynep nil'e karar vermiş.
bu arada duru da çok güzel

ay kız ismi kolay diyordum ama çok zormuş hangi ismi beğensem Yunanca yada Farsça çıkıyor...yada bitki ismi filan...bakalım ne bulcaz sonunda :)))

bizde kızımızın adını ELA koyucaz kısmetse soyadımız demircan zaten uzun,isim kısa olsun dedik.benım adımda ipek buarada arkadaşlar eşim adımı çok beğenir adın gibi ipeksin der:)))ipeği düşünen arkadaşlar bence çok güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…