- 21 Ekim 2010
- 2.630
- 221
- 123
bakalım biz napıcaz isim olayını bizim soyadımız can. eşim alp dedi bende beğendim ama alp can çok kısa olduğu için iki isim istiyorum oda ben kısa isim severim nolcak bilmem:)))
"begüm" ismi bence de kibar bir isim.hnk canım erkek ismi bulmak çok zor gerçekten.Kuzey ismi aşırı fazlalaştı zaten, o da beni düşündürüyor ama yok onun anlamı böyle yok şu şöyle diye diye de bulamicaz bişey :)
bide erkekler daha zor begenyr szdede öle mi blmyrm da
Ay ben de alp dedim ,eşim beğenmedi.hnk bizim eşlerimizin düşünceleri de tam zıtmış :)))
canım soyisminiz kısa bncede daha uzun isim bulalım biz senin oğluşuna
Mesela ömer ismi de benim çok hoşuma gidiyor neden bilmiyorum da.Tanıdığım bütün ömerler çok efendi,çok başarılı belki ondan.Ama eşimin asla düşünmediği bir isim.
Mesela ömer ismi de benim çok hoşuma gidiyor neden bilmiyorum da.Tanıdığım bütün ömerler çok efendi,çok başarılı belki ondan.Ama eşimin asla düşünmediği bir isim.
hnk canım ilkin alp guzel bnce
alp in yanına çoğu isim yakışır bence.
kızlar size duru, cansu, ceyda, ipek isimlerini sormuştum.
herkes duru da fikir birliğine varmış
yorum yaptığınız için hepinize teşekkür ederim canlarım
kızlar cinsiyetimiz değişti ... Yaman yalan oldu :2: Kızımız geliyormuş... isim belli değil..
kızlar size duru, cansu, ceyda, ipek isimlerini sormuştum.
herkes duru da fikir birliğine varmış
yorum yaptığınız için hepinize teşekkür ederim canlarım
kızlar cinsiyetimiz değişti ... Yaman yalan oldu :2: Kızımız geliyormuş... isim belli değil..
hadi yaa...ay çok ilginç yaa ben bu doktorları anlamıyorum..bu kadar yıl bu işleri yapıyor nasıl karıştırıyorlar yahuu..
neyse canım kızın hayırlı olsun,sağlıkla gelsin inşallah..
hersey ayrntlıda kesnleşyr desenze kızlar...neyse dşünrsnz acnım isim saglklı olsnlarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?