2011 Nisan bebeklerinin odaları & beşikleri paylaşım alanı :)

benimde pembeden yana gönlüm şimdiden ikinci çocuğu düşünüyorum sanki iki çocukta aynı mobilya kullanılacak yok bu küçüldü ona kalsın ama kızıma pembe alayım ben zaten beşik almıcam park yatakta yatıcak 1,5-2 yaşına gelince de baza almayı düşünüyorum
eğer duvarlar görüntüdeki gibi açık bi pembeyse, pembe mobilyalar daha şeker.. ama duvarlar mobilyalardaki pembeden daha koyu bi tondaysa da bence olur.. yani pembe çok güzel olur yaa

kızlar daha önce resim eklemiştim ama şimdi gerçeğinden çektim ekliyim dedim.

Hay Maşallah.. Bu daha güzel olmuş Aysucum... Güle güle kullanmayı nasip etsin... Çok beğendim... Yatağın içinde minnoşunu hayal ettimde... Çok güzel olacak...

cok sagolun kizlar..tabi biz yeni almadik bunlari oglu$umdan kalmaayrica cocuk oldamizda var..ama oglan bizle yatiyo yatak bo$ta kizi 6 aydan sonra oraya koyarim bende:)) oglusada istikbalin arabali serisinden aliriz artik..
canm benm her ikiside cok guzel .ben cok begendim.allah saglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin.

SKORPİON74 canım iki beşiğinizde çok güzel...Güle güle kullanın...

bütün minişler iyi günlerde güle güle kullansın cicilerini:))))

Ayy çok şirinler, Allah sağlık ve huzurla bu şirin odalarda uyuyup büyümelerini nasip etsin kızlar..

çok saol cnm.

Eki Görüntüle 159594 Eki Görüntüle 159595 sizce yeşil mobilya mı pembe mobilya mı duvarları pembeye boyattım kararsız kaldım
bencede pembe olan cnm.

Hay Maşallah.. Bu daha güzel olmuş Aysucum... Güle güle kullanmayı nasip etsin... Çok beğendim... Yatağın içinde minnoşunu hayal ettimde... Çok güzel olacak...
çok saol yasemincim.bende hergece hayal ediyorum inş gerçek olucak yakında hayırlısıyla.

Bu daa bizim prensesin sepetinin görüntüleri
çok güzelmiş cnm güle güle kullanın.

tek tek alinti yapmiyorum ayy kizlar hepinizin odalari cok güzel..minislerimizi bekliyoruz artik büyük bir heyacanla
çok saol cnm.
Bu ise kuzumu yatak odasinda yatiracagimiz yatagimiz.Yattigim yerden her an görmesi iyi oluyo

ayy bayıldım çok güzel bişimiş bu süper valla.

ekleyebildim mi acaba .bu da bizim kızımızın odası.yeni geldi biraz havalansın diye içlerini daha yerleştirmedm
pek güzelmiş cnm güle güle kullanın inş.
aaaa çok güzel olmuş..bayıldım ben buna..herşey derli toplugüle güle kullanın cnm
sizce yeşil mobilya mı pembe mobilya mı duvarları pembeye boyattım kararsız kaldım
ben pembeyi seçerdim

Bu ise kuzumu yatak odasinda yatiracagimiz yatagimiz.Yattigim yerden her an görmesi iyi oluyo
güle güle kullanın canım..evet , senin de dediğin gibi yattığın yerden bebeği görmek çok iyi..bu açıdan model çok kullanışlı

canim benim esimin meslegi tahta isleriyle ilgili, bunuda kendisi yapti süngerin ölcüsüne göre hastanedeki yataklardan ilham alarak ama biraz daha büyügü..tekerleklide heryere gidiyo:))en güzeli yataktan kalkmadan görebilmek onan öyle bir oluyo ki ikide bir görmek istiyo kustumu,Allah korusunda yasiyomu,.. ,v.s. annelik iste birde insana kalkip bakmak o kadar zor geliyo ki belki herkese olmaz ama bana geliyodu valla.bu besik i$ime cok yaradi bu sayede

haklısın cnm insan sürekli görmek ister.bizimde beşiğin önü şeffaf yattığım yerden gözüküyo bende o konuda şanslıyyım.

ekleyebildim mi acaba .bu da bizim kızımızın odası.yeni geldi biraz havalansın diye içlerini daha yerleştirmedm
Eki Görüntüle 159312 Eki Görüntüle 159313

güle güle kullanın kızlar hepsı çok şık ve çok guzeller

hepinizin odaları ve beşikleri birbirinden güzel ve şık bu da bizim park yatağımız ve şifonyerimiz. ben 1 sene sonra oda yapacağım onun için şuanda bunları kullancam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…