eğer duvarlar görüntüdeki gibi açık bi pembeyse, pembe mobilyalar daha şeker.. ama duvarlar mobilyalardaki pembeden daha koyu bi tondaysa da bence olur.. yani pembe çok güzel olur yaa
kızlar daha önce resim eklemiştim ama şimdi gerçeğinden çektim ekliyim dedim.
Bu daa bizim prensesin sepetinin görüntüleri
Bu ise kuzumu yatak odasinda yatiracagimiz yatagimiz.Yattigim yerden her an görmesi iyi oluyo
canm benm her ikiside cok guzel .ben cok begendim.allah saglikli gunlerde kullanmayi nasip etsin.
SKORPİON74 canım iki beşiğinizde çok güzel...Güle güle kullanın...
bütün minişler iyi günlerde güle güle kullansın cicilerini:))))
Ayy çok şirinler, Allah sağlık ve huzurla bu şirin odalarda uyuyup büyümelerini nasip etsin kızlar..
bencede pembe olan cnm.Eki Görüntüle 159594 Eki Görüntüle 159595 sizce yeşil mobilya mı pembe mobilya mı duvarları pembeye boyattım kararsız kaldım
çok saol yasemincim.bende hergece hayal ediyorum inş gerçek olucak yakında hayırlısıyla.Hay Maşallah.. Bu daha güzel olmuş Aysucum... Güle güle kullanmayı nasip etsin... Çok beğendim... Yatağın içinde minnoşunu hayal ettimde... Çok güzel olacak...
çok güzelmiş cnm güle güle kullanın.Bu daa bizim prensesin sepetinin görüntüleri
çok saol cnm.tek tek alinti yapmiyorum ayy kizlar hepinizin odalari cok güzel..minislerimizi bekliyoruz artik büyük bir heyacanla
Bu ise kuzumu yatak odasinda yatiracagimiz yatagimiz.Yattigim yerden her an görmesi iyi oluyo
pek güzelmiş cnm güle güle kullanın inş.ekleyebildim mi acaba .bu da bizim kızımızın odası.yeni geldi biraz havalansın diye içlerini daha yerleştirmedm
aaaa çok güzel olmuş..bayıldım ben buna..herşey derli toplukızlar daha önce resim eklemiştim ama şimdi gerçeğinden çektim ekliyim dedim.
ben pembeyi seçerdimsizce yeşil mobilya mı pembe mobilya mı duvarları pembeye boyattım kararsız kaldım
güle güle kullanın canım..evet , senin de dediğin gibi yattığın yerden bebeği görmek çok iyi..bu açıdan model çok kullanışlıBu ise kuzumu yatak odasinda yatiracagimiz yatagimiz.Yattigim yerden her an görmesi iyi oluyo
aaaa çok güzel olmuş..bayıldım ben buna..herşey derli toplugüle güle kullanın cnm
güle güle kullanın canım..evet , senin de dediğin gibi yattığın yerden bebeği görmek çok iyi..bu açıdan model çok kullanışlı
canim benim esimin meslegi tahta isleriyle ilgili, bunuda kendisi yapti süngerin ölcüsüne göre hastanedeki yataklardan ilham alarak ama biraz daha büyügü..tekerleklide heryere gidiyo:))en güzeli yataktan kalkmadan görebilmek onan öyle bir oluyo ki ikide bir görmek istiyo kustumu,Allah korusunda yasiyomu,.. ,v.s. annelik iste birde insana kalkip bakmak o kadar zor geliyo ki belki herkese olmaz ama bana geliyodu valla.bu besik i$ime cok yaradi bu sayede
kızlar daha önce resim eklemiştim ama şimdi gerçeğinden çektim ekliyim dedim.
ekleyebildim mi acaba .bu da bizim kızımızın odası.yeni geldi biraz havalansın diye içlerini daha yerleştirmedm
Eki Görüntüle 159312 Eki Görüntüle 159313
hepinizin odaları ve beşikleri birbirinden güzel ve şık bu da bizim park yatağımız ve şifonyerimiz. ben 1 sene sonra oda yapacağım onun için şuanda bunları kullancam.
Eki Görüntüle 163495 Eki Görüntüle 163496 Eki Görüntüle 163497 Eki Görüntüle 163498 Eki Görüntüle 163499 Eki Görüntüle 163500
güle güle kullanın canım inşallah bebişin mışıl mışıl uyur yatağında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?