2011 Nisan bebeklerinin odaları & beşikleri paylaşım alanı :)

canim odaniz cok $Ik ve cok güzeliyi günlerde yatsin tugra pa$a

sağol canım amin inşallah

Harika olmuş canım.Güzel günlerde kullansın tuğracık...

teşekkür ederiz teyzesi

Bu da benim oğlumun beşiği...Anneannesi aldı....Oda takımı da bu haftasonu gelecek kısmetse.

canım güle güle kullansın bebişin inşallah
ESRAesn odan bizimkine çok benziyor.bizimki de taşlı.bizim de perde ve halımız eksik.onları da alıp ben de ekleyeceğim.güle güle kullanın

aa bende birtek benim eksiğim vardır diyordum sende koyarsın canım bakarız

kızımın beşiği teyzeleri

gül ahşap
daha gelmedı lınkı nı attım kızlar

güle kullansın kızın canım

ESRAesn oğluşunun odası çok güzel olmuş güzel güzel uyusun inşallah
bende beyazı çok seviyorum beyaz alıcam

sağol canımm odam karanlıktı ama açık renk mobilyayla bu dezavantaj kalktı ortadan

canım maskodan bir firmaya yaptırdık kendimiz modeli değiştirdik.bordürüde keresteciler sitesinden aldık mobilyayı yapan firmaya boyattık aynı renge takarkende taşları dizdiler.oda 4.500 abajur uyku seti tavan lambası dahil bordür 200e aldık adamlar boyamayı taş dizmeyi 400 e yaptılar..:78:

Güle güle kullanın canım odanızı ve beşiklerinizi...Çok güzeller...Zevkli anneler...

sağol canımm

Son düzenleyen: Moderatör:

cnm çok hoş olmuş .... Hemen bi şey söylim..o kokoş odaya bebeğin ismi kapı ismi diyeyim biraz sade kalmış.... Takım çok hoş eminim swarovski taşlar olmasa 1000 tl daha uygun olurdu değilmi?... Ama beğenim cnm gerçekten çok hoş... özenli..

kapıda değil duvarda o canım kapıya süs yapıcam kendim heryer şıkırdılı oldu kocacım dediki bu ne kız odası gibin yoksa o ismide taşlarla işlenecekti bnim bütün odalarım taşlı diye yaptık canım normalde abajurlar olmadan yatak normal kalitedeyken 4.000 tl idi oda indirdiler fiyatı işte beşiğin üstünden 400 lira onun yerine biz taşlı yaptık filan orjinali bu şekil birşey fikir edinirsin

Eklentiler

• $can_bebe_b.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 41
çok şık bir oda ve değişik.Allah inşaallah bizlerede nasip eder.Allah keder ve hastalık göstermesin.nazar değmesin

Esra odanız çok güzel olmuş.
Güle güle kullanın.

Erenhavva sizin beşiğiniz de çok güzel.

Bu da benim oğlumun beşiği...Anneannesi aldı....Oda takımı da bu haftasonu gelecek kısmetse.

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

kızımın beşiği teyzeleri

gül ahşap

daha gelmedı lınkı nı attım kızlar

kızlarr oğluşumun odası geldi perdemiz ve halımız eksik

kızlar beşikler ve odalar çok güzeller.bebeişleriniz mışıl mışıl uyurlar yataklarının içinde inşallah.
allah kazasız belasız kullanmayı nasib etsin.

Hepsi birbirinden güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin hepimize

ESRAesn beni evlatlık alır mısın :))) Ya ne kokoş oda o öyle, ben de senin kızın olmak istiyorum.Kıvrılıveririm tuğracığın yanına fazlalık yapmam :)

ESRAesn beni evlatlık alır mısın :))) Ya ne kokoş oda o öyle, ben de senin kızın olmak istiyorum.Kıvrılıveririm tuğracığın yanına fazlalık yapmam :)

ay canım çok hoşsunnolmaz orası benim oğluşumun odasıodayı beğendiğine sevindim canım

Güle güle kullan canım facedede söylediğim gibi bayıldım ben oda takımı almadım sadece beşik aldım 2 yaşına kadar bizimle yatacak sonra takım alacağım ve kafamdaki model hep böyleydi çok şık ve sade

çok guzel ve şık canım gule gule kullanın

teşekkür ederiz teyzeleri ..buda beşiğimiz bunu yatak odamam koyucam ...şimdilik salonda duruyor odayı daraltmasın diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…