esrayağmur ve babybaby 86
kızlar ne güzel bitirdiniz işleri. maşallah sizlereiki odada çok ama çok güzel tam bebişlerinize layık. Güle güle sağılıkla büyütün bebişlerinizi bu odaların içinde
Eki Görüntüle 138605 Eki Görüntüle 138606 Eki Görüntüle 138607 Eki Görüntüle 138608 Eki Görüntüle 138609 Eki Görüntüle 138610 ay kızlar karışıklık oldu bunları cicilere eklicektim yeniden aklıyorum busefer olur umarım :)))heyecan bastı valla yanlış oldu hihiih...
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...san-anneleri-buradan-devam-ediyoruz-3710.html odamız kızlar..tekrar uğrşamıcam...bugün çok yoruldum ve hiç pozitif değilim..
hayırlı olsun odalarınız kızlar çok şirin olmuşlar, sağlıkla huzurla büyütün inşallah bebişlerinizi bu cici odalarında
Canım güle güle kullanın bebişinle,yatağın resmini göremedim yalnız
Esracığım güle güle kullanın odanızı.
Turuncu turuncu çok güzel olmuş.
Dediğin gibi ciciler kısmına koymadığın için araya kaynamış.
esrayağmur ve babybaby 86
kızlar ne güzel bitirdiniz işleri. maşallah sizlereiki odada çok ama çok güzel tam bebişlerinize layık. Güle güle sağılıkla büyütün bebişlerinizi bu odaların içinde
hayırlı olsun odalarınız kızlar çok şirin olmuşlar, sağlıkla huzurla büyütün inşallah bebişlerinizi bu cici odalarında
ohh ohh maşallah herkes hazırlıkları odaları tamamlamış birtek bebişleri beklemek kalmış
biz daha başlamadık bile.... başlarız bizde bu aydan sonra ..
odaları hazırlayan arkadaşlara hayırlı olsun diyim güzel günlerde kullanmanızı dilerim...
oo süper odalarımız hazırlanmış sağlkla kullnasın mışıl mışıl uyusun tatlı yavrualrımız
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...san-anneleri-buradan-devam-ediyoruz-3710.html odamız kızlar..tekrar uğrşamıcam...bugün çok yoruldum ve hiç pozitif değilim..
babybaby86 ve esrayagmur odalar harika...bebişler mışıl mışıl uyusun odalarında...
Bende çok istedim ama 2 oda 1 salon olduğundan yapamıyorum şuan...biraz kendini bilsin 1 odayı feda edeceğim...
esracım çok sıcak hoş bir oda olmuş.dolabın içine yerleştirdiğin o toparlayıcı aparat çok hoşuma gitti gerçekten çok iyi fikir. Oğluşunda geldi mi oh tamamdır
topiğimiz hayırlı olsun kızlar odasını ilk kuran anne olarak fotolarımızı yıne paylaşayım istedim içide dolmaya başladı yavaş yavaş bakalım...allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...
Eki Görüntüle 138605 Eki Görüntüle 138606 Eki Görüntüle 138607 Eki Görüntüle 138608 Eki Görüntüle 138609 Eki Görüntüle 138610 ay kızlar karışıklık oldu bunları cicilere eklicektim yeniden aklıyorum busefer olur umarım :)))heyecan bastı valla yanlış oldu hihiih...
sağol cnm benim...darısı başına inş..ayy ben yokken yeni topiğimizde açılmış
hayırlı olsun herkese
bizim odamız olmıcak malesef.şuanki evimiz küçük taşınma planımız var inşallah o zaman oda yapıcam.park yatağımızı aldık bizde dolap siparişimizde verdik hepsi tamamlansın bende o zaman eklerim resimleri.kendi odamda bi köşe bebeğimin olucak allahtan odamız büyük.
kızlar odalarınız çok güzeller
bebişlerinizi güle güle büyütürsünüz inşallah.
ben de karyola aldım sadece.. Mothercare den aldım.. Ilk aylarda odamızda tutacağımız için daha iyi olur diye düşündüm.. Ilerki zamanlardada diğerlerini alırım.. Hem bu karyola koltuğa da dönüşüyo yada oyun sepetide olabliyo.. Yatak kısmı 3 kademeli olarak ayarlanabiliyor. Bebek büyüdükçe alt kademeye indiriliyo.. Ve yan korkulğuda asansörlü. Sallanmıyo sabit aldım.. Hem de çam ağacından yapılmış.. Yani kaliteli sunta değil.. 250 lira sadece karyolası..daha değişik modellerde var.. 3yaşa kadar kullanabiliyomuş...
güle güle kullanın cnm.... Ben beğeniyorum bu modelleri.... Beyazı vs sade hem...
ben de karyola aldım sadece.. mothercare den aldım.. ilk aylarda odamızda tutacağımız için daha iyi olur diye düşündüm.. ilerki zamanlardada diğerlerini alırım.. hem bu karyola koltuğa da dönüşüyo yada oyun sepetide olabliyo.. yatak kısmı 3 kademeli olarak ayarlanabiliyor. bebek büyüdükçe alt kademeye indiriliyo.. ve yan korkulğuda asansörlü. sallanmıyo sabit aldım.. hem de çam ağacından yapılmış.. yani kaliteli sunta değil.. 250 lira sadece karyolası..daha değişik modellerde var.. 3yaşa kadar kullanabiliyomuş...
ben de karyola aldım sadece.. mothercare den aldım.. ilk aylarda odamızda tutacağımız için daha iyi olur diye düşündüm.. ilerki zamanlardada diğerlerini alırım.. hem bu karyola koltuğa da dönüşüyo yada oyun sepetide olabliyo.. yatak kısmı 3 kademeli olarak ayarlanabiliyor. bebek büyüdükçe alt kademeye indiriliyo.. ve yan korkulğuda asansörlü. sallanmıyo sabit aldım.. hem de çam ağacından yapılmış.. yani kaliteli sunta değil.. 250 lira sadece karyolası..daha değişik modellerde var.. 3yaşa kadar kullanabiliyomuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?