2011 Nisan bebeklerinin odaları & beşikleri paylaşım alanı :)

esrayağmur ve babybaby 86

kızlar ne güzel bitirdiniz işleri. maşallah sizlereiki odada çok ama çok güzeltam bebişlerinize layık. Güle güle sağılıkla büyütün bebişlerinizi bu odaların içinde

sağol tatlım allah daha güzellerini senin bebeğinede versin inşalah.baya bitti bizim işler temizlik kısmı kaldı çok şükür

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...san-anneleri-buradan-devam-ediyoruz-3710.html odamız kızlar..tekrar uğrşamıcam...bugün çok yoruldum ve hiç pozitif değilim..

hayırlı olsun odalarınız kızlar çok şirin olmuşlar, sağlıkla huzurla büyütün inşallah bebişlerinizi bu cici odalarında

ohh ohh maşallah herkes hazırlıkları odaları tamamlamış birtek bebişleri beklemek kalmış
biz daha başlamadık bile.... başlarız bizde bu aydan sonra ..
odaları hazırlayan arkadaşlara hayırlı olsun diyim güzel günlerde kullanmanızı dilerim...

Canım güle güle kullanın bebişinle,yatağın resmini göremedim yalnız

Esracığım güle güle kullanın odanızı.
Turuncu turuncu çok güzel olmuş.
Dediğin gibi ciciler kısmına koymadığın için araya kaynamış.

hayırlı olsun odalarınız kızlar çok şirin olmuşlar, sağlıkla huzurla büyütün inşallah bebişlerinizi bu cici odalarında

SAĞOLUN KIZLAR...İNŞ SAĞLIKLA GELİRLERDE BİZDE YARAMAZ YAVRULARIMIZI BÜYÜTÜRÜZ GÜZELCE.... sarıssa cnm topiği resimleri ekledikten sonraki sabah gördüm eklediğimde ya topik açılmamıştı yada ben görmemiştim... hayırlısı olsun

oo süper odalarımız hazırlanmış sağlkla kullnasın mışıl mışıl uyusun tatlı yavrualrımız

BABYBABY86 ve ESRAYAGMUR odalar harika...Bebişler mışıl mışıl uyusun odalarında...

Bende çok istedim ama 2 oda 1 salon olduğundan yapamıyorum şuan...Biraz kendini bilsin 1 odayı feda edeceğim...

babybaby86 ve esrayagmur odalar harika...bebişler mışıl mışıl uyusun odalarında...

Bende çok istedim ama 2 oda 1 salon olduğundan yapamıyorum şuan...biraz kendini bilsin 1 odayı feda edeceğim...

sağol cnm...ama kız odası başka oluyo dimi...seçenek çok..süsle süleye bildiğin kdar..

esteem.. Cnm bizim park yatağımız var... Babylifetan almıştık kırmızı siyahlı..yatak odamızda kalcak 7-8 ay..sonra oturma odam var oda kırmızı o odaya alıcam yan taraf hemen orda alıştırma turu derken... Bazalı yatak alıp büyük bebek beşiği gibi yaptırcam..koruması olucak ve odsında yatıcam 1.5 2 den sonra inş..

esracım çok sıcak hoş bir oda olmuş.dolabın içine yerleştirdiğin o toparlayıcı aparat çok hoşuma gitti gerçekten çok iyi fikir. Oğluşunda geldi mi oh tamamdır

sağol cnm ikeadan aldmıştım banyomda havlularımı koyuyodum o şekilde..sonra aklıma geldi..işe yaradı... Beyazından biraz büyüğünden dolabımın içine almam lazım artık yetmiyo çünkü...

ayy ben yokken yeni topiğimizde açılmış
hayırlı olsun herkese
bizim odamız olmıcak malesef.şuanki evimiz küçük taşınma planımız var inşallah o zaman oda yapıcam.park yatağımızı aldık bizde dolap siparişimizde verdik hepsi tamamlansın bende o zaman eklerim resimleri.kendi odamda bi köşe bebeğimin olucak allahtan odamız büyük.

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...san-anneleri-buradan-devam-ediyoruz-3710.html odamız kızlar..tekrar uğrşamıcam...bugün çok yoruldum ve hiç pozitif değilim..

kızlar odalarınız çok güzeller
bebişlerinizi güle güle büyütürsünüz inşallah.

sağol cnm benim...darısı başına inş..

ben de karyola aldım sadece.. mothercare den aldım.. ilk aylarda odamızda tutacağımız için daha iyi olur diye düşündüm.. ilerki zamanlardada diğerlerini alırım.. hem bu karyola koltuğa da dönüşüyo yada oyun sepetide olabliyo.. yatak kısmı 3 kademeli olarak ayarlanabiliyor. bebek büyüdükçe alt kademeye indiriliyo.. ve yan korkulğuda asansörlü. sallanmıyo sabit aldım.. hem de çam ağacından yapılmış.. yani kaliteli sunta değil.. 250 lira sadece karyolası..daha değişik modellerde var.. 3yaşa kadar kullanabiliyomuş...

Eklentiler

• $41x0+Pr+JBL._SX315_.webp
    6 KB · Görüntüleme: 91
  • $41hcXuwDNPL._SX315_.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 112

güle güle kullanın cnm.... Ben beğeniyorum bu modelleri.... Beyazı vs sade hem...

Güle güle kullan canım.
Ben de bakmıştım bu modeller, çok da beğenmiştim ama sallanma özelliği de olsun istiyorum ben.
Özelllik olsun da kullanmaya gerek kalmazsa kullanmam diye düşündüm.
Önemli olan senin içine sinmesi.

iyi günlerde kullansın canım bebişin ben de çok severim böyle sade modelleri..

Buda bizim yatak odasında kullanacağımız beşiğimiz. Odasıda ay sonunda gelecek inşaallah yavrumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…