Buda bizim yatak odasında kullanacağımız beşiğimiz. Odasıda ay sonunda gelecek inşaallah yavrumun
gerçekten çok kullanışlı bir karyola,fiyatı da çok uygunmuş..hayırlı olsun cnm..mışıl mışıl uyusun içinde bebişin inş.sallanma özelliği olmalı mı olmamalı mı bende karar veremiyorum bir türlü..ben de karyola aldım sadece.. mothercare den aldım.. ilk aylarda odamızda tutacağımız için daha iyi olur diye düşündüm.. ilerki zamanlardada diğerlerini alırım.. hem bu karyola koltuğa da dönüşüyo yada oyun sepetide olabliyo.. yatak kısmı 3 kademeli olarak ayarlanabiliyor. bebek büyüdükçe alt kademeye indiriliyo.. ve yan korkulğuda asansörlü. sallanmıyo sabit aldım.. hem de çam ağacından yapılmış.. yani kaliteli sunta değil.. 250 lira sadece karyolası..daha değişik modellerde var.. 3yaşa kadar kullanabiliyomuş...
Buda bizim yatak odasında kullanacağımız beşiğimiz. Odasıda ay sonunda gelecek inşaallah yavrumun
ben de karyola aldım sadece.. mothercare den aldım.. ilk aylarda odamızda tutacağımız için daha iyi olur diye düşündüm.. ilerki zamanlardada diğerlerini alırım.. hem bu karyola koltuğa da dönüşüyo yada oyun sepetide olabliyo.. yatak kısmı 3 kademeli olarak ayarlanabiliyor. bebek büyüdükçe alt kademeye indiriliyo.. ve yan korkulğuda asansörlü. sallanmıyo sabit aldım.. hem de çam ağacından yapılmış.. yani kaliteli sunta değil.. 250 lira sadece karyolası..daha değişik modellerde var.. 3yaşa kadar kullanabiliyomuş...
çok güzel güle güle kullansın bebişin
kızlarrr hepinizin odalarına beşiklerine bayıldım... maaşşallah çok çok güzel olmuşlar:) bu arada bizimde bugün odamız boyandı ve halısı değişti. yarında mobilyalar gelecek önümüzdekş hafta annem çeyizlerini getircek bebeğin yerleştiricez benim kıyafetlerle beraber bi perde ve avize kalacak onlarıda alıcaz bakalım ayy cok heyecanlıı:)))
gerçekten çok kullanışlı bir karyola,fiyatı da çok uygunmuş..hayırlı olsun cnm..mışıl mışıl uyusun içinde bebişin inş.sallanma özelliği olmalı mı olmamalı mı bende karar veremiyorum bir türlü..
aslında doğrusu hiç alıştırmamak ama bu sıpalar da istiyorlar iştee..:26:
canım hayırlı uğurlu olsun,o ne güzel beşik öylee...prenses yatağı gibi maaşallaah
çok sade ve şık çok güzelmiş,benim bile yatasım geldi vallaa..
babybaby86,esrayagmur,esy,BALKUPUM hepinizin bebiş odası için düşündüğünüz...aldığınız.. cicişleri ayrı ayrı çooook beğendim..bebişlerinizle güzel günlerde kullanın inş..Rabbim , ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin:13::13:
çok güzel canım insan bakmaya kıyamıyor, bebişin de yatınca içine daha güzel bi kare olabilir mi dünyada
Ne kadar çok kullanım şekli varmış...Harika beşik ozaman...Güle güle kullanın canım...
Beyaz renge bayılıyorum ben yaaa...Çokta güzelmiş yalnız...Bayıldım vallah...
Balkupum beşiğiniz çok güzel canım, bayıldım
çok güzel cnm güle güle kullan çok şık bişeymiş...buda bizim yatak odasında kullanacağımız beşiğimiz. Odasıda ay sonunda gelecek inşaallah yavrumun
[ımg]http://images.gittigidiyor.com/3550/ahsap-besık-ozel-yapım-beyaz-ıncı-gurgen-agacı__35505900_0.jpg[/ımg]
babybaby86,esrayagmur,esy,balkupum hepinizin bebiş odası için düşündüğünüz...aldığınız.. Cicişleri ayrı ayrı çooook beğendim..bebişlerinizle güzel günlerde kullanın inş..rabbim , ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin:13::13:
ben de karyola aldım sadece.. mothercare den aldım.. ilk aylarda odamızda tutacağımız için daha iyi olur diye düşündüm.. ilerki zamanlardada diğerlerini alırım.. hem bu karyola koltuğa da dönüşüyo yada oyun sepetide olabliyo.. yatak kısmı 3 kademeli olarak ayarlanabiliyor. bebek büyüdükçe alt kademeye indiriliyo.. ve yan korkulğuda asansörlü. sallanmıyo sabit aldım.. hem de çam ağacından yapılmış.. yani kaliteli sunta değil.. 250 lira sadece karyolası..daha değişik modellerde var.. 3yaşa kadar kullanabiliyomuş...
bebişin gülegüle yatsın uyusun inşallah canım :))
çok güzel cnm güle güle kullan çok şık bişeymiş...
sağol cnm benim...ümlemiz inş bebişleri odalarından yatırdığımız günleri görürüz..
kızlar beşikleriniz çok güzeller
mışıl mışıl uyur bebişleriniz içinde inşallah.
iyi günlerde kullanin canim
güle güle kullanmak nasip olsuncok $ik
Eki Görüntüle 143379
baby-rose-70x110-lux-oyun-parki-yatak-2010.jpg (47.8 KB (Kilobyte))
kızlar bu da oğluşumun park yatağı
Eki Görüntüle 143399 Eki Görüntüle 143400
bunlar da oto koltuğu ve mama sandalyesi....sonunda başrdım resim yüklemeyi
cnm güle güle kullanın yeni cicilerinizi.
bu arada park yatağımız aynı.ben daha kurmadım.nerden aldın ve ne kadara aldın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?