2011 Nisan bebeklerinin odaları & beşikleri paylaşım alanı :)

kızlarrr hepinizin odalarına beşiklerine bayıldım... maaşşallah çok çok güzel olmuşlar:) bu arada bizimde bugün odamız boyandı ve halısı değişti. yarında mobilyalar gelecek önümüzdekş hafta annem çeyizlerini getircek bebeğin yerleştiricez benim kıyafetlerle beraber bi perde ve avize kalacak onlarıda alıcaz bakalım ayy cok heyecanlıı:)))

gerçekten çok kullanışlı bir karyola,fiyatı da çok uygunmuş..hayırlı olsun cnm..mışıl mışıl uyusun içinde bebişin inş.sallanma özelliği olmalı mı olmamalı mı bende karar veremiyorum bir türlü..
aslında doğrusu hiç alıştırmamak ama bu sıpalar da istiyorlar iştee..:26:

Buda bizim yatak odasında kullanacağımız beşiğimiz. Odasıda ay sonunda gelecek inşaallah yavrumun

canım hayırlı uğurlu olsun,o ne güzel beşik öylee...prenses yatağı gibi maaşallaah
çok sade ve şık çok güzelmiş,benim bile yatasım geldi vallaa..

babybaby86,esrayagmur,esy,BALKUPUM hepinizin bebiş odası için düşündüğünüz...aldığınız.. cicişleri ayrı ayrı çooook beğendim..bebişlerinizle güzel günlerde kullanın inş..Rabbim , ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin:13::13:

Ne kadar çok kullanım şekli varmış...Harika beşik ozaman...Güle güle kullanın canım...

Buda bizim yatak odasında kullanacağımız beşiğimiz. Odasıda ay sonunda gelecek inşaallah yavrumun

Beyaz renge bayılıyorum ben yaaa...Çokta güzelmiş yalnız...Bayıldım vallah...

çok güzel güle güle kullansın bebişin

çok güzel canım insan bakmaya kıyamıyor, bebişin de yatınca içine daha güzel bi kare olabilir mi dünyada

Ne kadar çok kullanım şekli varmış...Harika beşik ozaman...Güle güle kullanın canım...

Beyaz renge bayılıyorum ben yaaa...Çokta güzelmiş yalnız...Bayıldım vallah...

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz oğluşumla. Allah hepimize beşiklerinde sağlıklı ve mışıl mışıl uyudukları zamanı göstersin inşaallah.

odalar ve beşikler çok güzel allah güzel bebişleri o yataklarda güzel güzel büyümeyi nasip etsin inşallah.. benimde nisanda ama biz oda yapmadık beşik aldık sadece eşytalarınıda benim dolabımda yerayırdım ama hepsi hurç içinde tozlanmasın diye 1 ay kala hepsini yıkayıp ütüleyeceğim ondan sonra yerleştricem inşallah eşyasınıda şimdiden yerleştirirsem gece uykum kalmaz şimdide böyle heyecanlıyım o zaman düşünemiyorum

çok güzel cnm güle güle kullan çok şık bişeymiş...

sağol cnm benim...ümlemiz inş bebişleri odalarından yatırdığımız günleri görürüz..

kızlar beşikleriniz çok güzeller
mışıl mışıl uyur bebişleriniz içinde inşallah.

iyi günlerde kullanin canim
güle güle kullanmak nasip olsuncok $ik

baby-rose-70x110-lux-oyun-parki-yatak-2010.jpg (47.8 KB (Kilobyte))

kızlar bu da oğluşumun park yatağı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…