2011 Nisan bebeklerinin odaları & beşikleri paylaşım alanı :)

ben de perde yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım.şimdiki perde krem kırinkıllardandı.eşim yaptırırsak kısa perde yaptıralım.bu zaten uzun diyor.kısa mı iyi olur uzun mu karar veremedim.tam camın önünde yatağı var. odamız beyaz.duvarlar pembe.

Son düzenleme:
Annanesi de oğluşuma bir beşik bir de park yatak aldı
güle güle kullanın canım beşiği gerçekten çok çıtı pıtı bişey
bazı modeller varki tatlım kısayken gzl duruyor bazı modellerde uzunken kendini gösteriyor..çocuk odası tülü mü yaptıracaksın yoksa kullandığınız odadaki tülü mü değiştirmeyi düşünüyorsun

çocuk odasına yaptıracağım

çocuk odasına yaptıracağım
ben kısa tercih ederdim ama dediğim gibi modellerine göre çok değişiyor..kanatlı falan birşeyler düşünüyorsan ona uzun yakışıyor..ben şuanda uzun kullandım ama canıma yetiyorlar birdaha yaptırsam kısa yaptırırdım:13:

kızlarr oğluşumun odası geldi perdemiz ve halımız eksik

canım çok güzeelmiş odanız ferah pırıl pırıl..oğluşun mışıl mışıl uyusun içinde..
sadece birşey dikkatimi çekti,beşiğin üzerinde raflar var yaa,çok mu yakın hani bebişin üsütne filan düşmesin birşey amaan..resimden yakın gibi aama,sen de dikkat edersin zaten..

canımm arada yarım metre var fotoda belli olmamış birde başını diğer tarafa koymayı düşünüyorum çok teşekkürler bu arada beğendiğine sevindimm
Güle güle kullan canım çok güzel olmuş

sağol canımm:86:

ESRAesn odan bizimkine çok benziyor.bizimki de taşlı.bizim de perde ve halımız eksik.onları da alıp ben de ekleyeceğim.güle güle kullanın

ben bu topıgı yenı gordum daha
hepsı çokk gzl ve şık kızlar çok begendım gule gule kullanınn

ESRAesn oğluşunun odası çok güzel olmuş güzel güzel uyusun inşallah
bende beyazı çok seviyorum beyaz alıcam

oy oy oy.... cnm burda daha net..oğluşa sen böyle bi oda yaptıysa kızın olsa ne olurdu düşünemiyorum..çok hoş zarif ve zevkli..ama sorucam...fiyatı ne bende kızda böyle bişey düşünüyodum..bordürler falan duvardaki taşlı... nasıl yaptın dizayn ettin..
kızımın beşiği teyzeleri

gül ahşap

daha gelmedı lınkı nı attım kızlar

cnm çok hoş yatak odanda falan çok zarif durur...ay ben kızda böyle bişeymi alsam diyorum kızım olursa içimde kaldı..bu kervan mobilyadada var bi beğendiğim... rabbim nasip edeerse inş... güle güle kullanın cnm

Bu da benim oğlumun beşiği...Anneannesi aldı....Oda takımı da bu haftasonu gelecek kısmetse.

ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

kızımın beşiği teyzeleri

gül ahşap

daha gelmedı lınkı nı attım kızlar

Güle güle kullanın canım odanızı ve beşiklerinizi...Çok güzeller...Zevkli anneler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…