güle güle kullanın canım beşiği gerçekten çok çıtı pıtı bişeyAnnanesi de oğluşuma bir beşik bir de park yatak aldı
bazı modeller varki tatlım kısayken gzl duruyor bazı modellerde uzunken kendini gösteriyor..çocuk odası tülü mü yaptıracaksın yoksa kullandığınız odadaki tülü mü değiştirmeyi düşünüyorsunben de perde yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım.şimdiki perde krem kırinkıllardandı.eşim yaptırırsak kısa perde yaptıralım.bu zaten uzun diyor.kısa mı iyi olur uzun mu karar veremedim.tam camın önünde yatağı var.odamız beyaz.duvarlar pembe.
Eki Görüntüle 148349 Hepinizin cicileri çoooook güzel
Annanesi de oğluşuma bir beşik bir de park yatak aldı
güle güle kullanın canım beşiği gerçekten çok çıtı pıtı bişey
bazı modeller varki tatlım kısayken gzl duruyor bazı modellerde uzunken kendini gösteriyor..çocuk odası tülü mü yaptıracaksın yoksa kullandığınız odadaki tülü mü değiştirmeyi düşünüyorsun
ben kısa tercih ederdim ama dediğim gibi modellerine göre çok değişiyor..kanatlı falan birşeyler düşünüyorsan ona uzun yakışıyor..ben şuanda uzun kullandım ama canıma yetiyorlar birdaha yaptırsam kısa yaptırırdım:13:çocuk odasına yaptıracağım
canım çok güzeelmiş odanız ferah pırıl pırıl..oğluşun mışıl mışıl uyusun içinde..
sadece birşey dikkatimi çekti,beşiğin üzerinde raflar var yaa,çok mu yakın hani bebişin üsütne filan düşmesin birşey amaan..resimden yakın gibi aama,sen de dikkat edersin zaten..
Güle güle kullan canım çok güzel olmuş
Bu da benim oğlumun beşiği...Anneannesi aldı....Oda takımı da bu haftasonu gelecek kısmetse.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
oy oy oy....
Bu da benim oğlumun beşiği...Anneannesi aldı....Oda takımı da bu haftasonu gelecek kısmetse.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?