2011 Nisan Bebişlerimizin Boy ve Kilo Takipleri

cnm bulguru sıcak sütle ıslatıp şişince pişirmeden mi yiyosun nasıl yapıyosun?sütü tamamen çekiyomu?ölçü olarak nasıl yapıyosun?tarif edermisin cnm

cnm bulguru sıcak sütle ıslatıp şişince pişirmeden mi yiyosun nasıl yapıyosun?sütü tamamen çekiyomu?ölçü olarak nasıl yapıyosun?tarif edermisin cnm

kendim de hiç yapmadı cnm kayınvalidemin tarifi ve ekesin sonuçmuş..2 bardak süte yarım çay bardapı bulguru veya düğüyü ıslat içine ceviz kuru üzüm falan ..öle yeniomuş..ben şöle yapıorum.sütle bulguru çorba gibi kaynatıp tuz atıp içiyorum.aynı ölçülerde yapabilirsin bulgur özleşinceye kadar..bol tuzla güzel oluyo

çok saol cnm doğan bey müsade ederde mutfağa girebilirsem hemen yapıcam.sende işe yaradımı?

çok saol cnm doğan bey müsade ederde mutfağa girebilirsem hemen yapıcam.sende işe yaradımı?

evet cnm yarıo..yani şöle diim benim zaten sütüm var ama benim sütüm sulu akıo zate ve bi türlü yaramamıştı çocuğa kalitesi düşüktü ve süt sütü yağlandırıo bence..bunu gördüm ..tek süt içince de gaz yapıo ama gene de içiorum..böle çorba yapıp içince de güzel oluo

selam annişler..bugün kzımı ebeye götürdüm kıyafetleri ie 4970 gr çıktı kızım 57 günlüğüzaslına coğu bebişe göre az ama ben mutluyum çünkü dediğim gibi bi ara az yemiştim o ara kızım az kilo almıştı açığı kapatıoruz galiba 3 haftada 900 gr almış yavrummaşallah diin teyzeler.

maşallah cnm kızına rabbim nazarlardan korusun.
bende dün akşam yaptım dediğini.kayınvalideninki gibi denedim.2 bardak kaynamış süte yarım çay bardağı bulgur koydum birazdan kuru üzüm attım.tadi fena değildi tatlı bişi oldu.ama sütüm pek farketmedi yaa oysaki çok umutluydum.
hepsini bir keredemi yemek gerekiyo acaba?bnen arada gittim geldim kaşıkladım.

1 kerede ye cnm bence..bilmiorum ki yaa..bide şunu farkettim bebek gece 4 5 saat emmeyince baya süt birikio..taş gibi oluo meme.ama bizimki devamlı emmek istio süt yetiştiremiorum.bide sen dedinya 3 4 saatte bi emcekmiş bizimki gündüz doğru dürüst uyumuyo ve hep emmek istio..saat başı bazen daha sık.bu süt işine bi çare bulmak lazım.çörekotu yazmışlar bide onu denicem.pufffffff..

cnm bende şimdi yedim çörekotunu ayy ne zor yeniliyomuş o.
1 yemek kaşığı çörekotunu ekmeğin içine koydum üstünede bal.çiğnemek çok zor valla.daha önce tvde mutlaka çiğnenmeli diye dinlemiştim.benimki gece mamada verdiğim için bazen 6 saati buluyo emmesi dediğin gibi baya doluyo o zaman.ama ben gündüzde 3 saate emziriyorum.

aysucum görünce seni burda yaziim dedim canım
bnm sütümde Allah aşükür ii şimdilik 6.aya kadar sadece anne sü
tü yeter inş sonrasındada 2 yıl emzirmek çok faydalı
bende etki eden şeyleri yazayım sana cnm kesinlikle mantar faydalı allahın izniyle kısır çok faydalı sonra buğday çorbası irmik helvası ve bol bol proteinli gıdalar:) buarada sütünm aşırı değil ama yağı ii galiba:):)maaşlalh diyim kıvamının ii olması içinde yuymurta çok iimiş Allah rızıklarını bol versin yavrularımızın hepimize bol süt versin inş öptm cnm grşzz

kızlar dün ek gıda için kitap aldım daha başlamıyoruz ama bilgim olsun istedim önceden orda diyoki gögüslerinizin dolmasını beklemeyin emzirmek için sık sık verin çünkü bebek çektikçe süt üretimi artıyo ben 2 saatte hatta bazen dahada erken aralıkla veriyorum kısacası saate hiç takılmıyorum gögüslerimin dolmasınıda beklemiyorum bi geceleri semsert oluyolar emme aralığı uzadığı için okadar:)

cnm çok saol tavsiyelerin için.mantar geçenlerde aldım yedim ama çok bi etki görmedim sanki.sen nasıl yapıp yiyosun?kısır yapsamda yeşillik sevmiyorum pek onun içn bulgur bilavı yemeye çalışıyorum bide bulguru sütle yapıyorum bi arkadaşımızın tavsiyesi üzerine.irmik helvasını denemedim hiç çünkü çok kilo aldım tatlıdan uzak durmaya çalışıyorum.yumurtayıda hergün yemeye çalışıyorum.
şu kitapta yazanı doktorumda söledi bana göğüslerin illa dolup taşması gerekmez illa akıcak sütün diye bişi yok dedi.yanlız bana emzirme araalıklarını 3-4 saate çıkar dedi.sütün biriksinki doysun bebeğin dedi.gerçi ben 2 saat veya 3 saatte emziriyorum ama.

paylaşımın için saol cnm..amin bol sütler olsun inşallah

evet kızlar bebişlerimiz ne alemde??büyüdüler mi bıdıklar??ben 2. ay kontrolüm için pazartesi gidicem.ama evde boyunu ölçtüm 59 cm olmuş yavrum..

merhaba kızlar uzun süredir giremiyordum nete yeni taşındım ve sistemi oturtmak epey zamanımı aldı ne topikler açıldı baya merak ediodum açıkçası açılışı da burdan yapalım dün oğlumu 2. ay kontrolüne götürdüm kilomıuz 5900 boyumuz 58 cm çıktı
biraz geçmiş sayfalarabakayım dedim bazı arkadaşlar kilo konusunda sıkıntılı galiba. çok iyi bilirim kilosu az bebeği kızımdan dolayı...sakın canınızı sıkmayın kızlar eğer mama vermeniz gerekiyorsa verin zavallı meleklerimiz aç kalmasınlar ama şu da bi gerçek sakın sütüm yok demeyin önce siz inanın olduğuna sonrada öyle saat falan tutmayın emzirmek için sürekli verin ağzına memeyi indirsinler sütü işleri ne emin olun tecrübe konuşuyo şuan çünkü benim kızım sadece 6 ay zorla emdi hep mama ile destekledim 6aydan sonrada sadece mama verdim ama oğlum şuan meme manyağı ve Allah nazarlardan saklasın şakır şakır sütümü de indiriyo valla ( bu arada ben humana nın faydasını çok gördüm ama o da psikolojik
uzattım biraz kusura bakmayın ama faydalı olabilirsem ne mutlu bana. öpüyorum sizleri ve bebişleri

maaşallah canım bebeğine kilodan sıkıntılıyım ben de ilk ay 600 gr. aldı kızım sadece anne sütü veriyorum baya da emiyo bu ay umutluyum en az 1 kilo almıştır inşallah.. paylaşımın için teşekkürler canım, doktor da öyle dedi her şey beyinde bitermiş süt yok diye düşünmeyecekmişiz..

maşallah cnm kuzuna
bende yarın idrar tahlilini almaya gidicem arada tarttırırımda inşallah :) çok merak ediyorum bende.

hoşgeldin cnm.
maşallah allah nazarlardan saklasın oğluşunu ve sütünü
bizde kilo problemi olanlardanız malesef.ilk ay 250 gr aldı 2. ay mama desteğiyle 950 gr. ama çok verdirmiyo doktorum mamayı gğnde 2 kez felan veriyorum.ayın 2sinde 5200dü kilosu.

inşallah kilosunu bol bol almıştır kızın cnm.

saolasın cnm paylaştıın için.ben de habire emziriorum benim kızızm da memeci.mama takviyesi de yapıorum tabiki doymassa vercez napalım.zaten anne sütü alıolar.

inşallah bu kilo problemimiz hallolcak cnm

selam kızlar..2.ay kontrolümüzde bebişim 5100 gr ve aile hekimindeki ebeye göre 61 çocuk doktorundaki ebeye göre 57 cmkime inansam allahtan kilo aynı.çok şükür bu ay 1 kilo aldı.doktorumuz ii dedi.ben illa zayıf mı nolur deyin dedim herkes zayıf dio dedim.neresi zayıf gayet normal ayda 1 kilo alıo daha nolsun sütün yaramış dedi.evet evet doğurduğumdan beri ilk defa biri bana sütün yaramış dedigerçi 60 yada 60 cc mama veriorum günde.gerçi artık kızım kaşık yemio.bazen biberon veriorum artık günde 1 kere biberon mu versem diorum kızlar ne dersiniz??beni bırakır mı??hangi marka tavsiye ediosunuz evde nuk var şimdilik onla veriroum

teşekkür ederim kızlar maşallahlarınız için bebişlerinizi öpün benim yerime de.
bu arada biberon tavsiyesi olarak ben chicconun kauçuk emzikli geniş ağızlı biberonunu kullandım anne memesi formuna en yakın biberon o diye okumuştum hatta oğluma da ondan aldım...

bizde bugün 2. ay aşımızı olduk 5900 gr 59 cm olmuşuz baş çevremiz 40 cm

cnm maşallah bebeğine.ne güzel sütünde yaramış.
ben perşembe tartırdım 5400 çıktı koskoca 2 haftada 200 gr almış.doktor ii dedi ama az.ayda 600 gr alması gerek en az.evde pompam vardı sağıyım kendmi dedim hiç bşi çıkmadı emzrdim çocuk emdi.bende pompa bozukmu diye yerne götürdüm onlar sütü olanlar için sanırım pompa sağlamdı çünkü.orda hastane tipi ile sağdık 40 cc anca çıktı.bende kiraladım pompayı 1aylığına belki sürekli sağarsam çoğalır.çünkü benm oğlum ben toplamda 5-10 dk zor emyo.şimdi sağıyorum gündüzleri ardındanda 30 veya 45 veyada 60 cc mama veryorum.doktorumuzda günde 4 kez 60 cc ver dedi ben gün içine bölüyorum.şimd şaşıyorum oğlum beni emerek 3 saat nasıl duruyodu?aç yaşıyomuş resmen yavrum.inş bol bol sütlermiz olur.

bizde bugün 2. ay aşımızı olduk 5900 gr 59 cm olmuşuz baş çevremiz 40 cm

maşallah cnm.

artık anne sütü illa diye takılmıorum yeter ki doysunlar da..benim ki de öle bi emioki mamayı aç yaşıomuş yavrum.biberon ne kullanıosun cnm?*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…