***2011 Nisan hamileleri ***Gelişim ve Beslenme

missvikvik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2010
414
36
118
Bu başlıkta doğuma kadar bebişlerimizin büyümesinden beslenmemize kadar her şeyi paylaşalım.Benim bebiş 5+4 haftalıkken öğrendim kesesi göründü ultrasonda. şimdi 6.haftadayız ne yiyoruz nelere dikkat ediyoruz

Son düzenleme:
selam canımm hayırlı olsun bebeğin. benim 4 marttı sat.. bugün itibariyel kendi hesabıma göre 5+6 günlük bebeğim.. bu c tesi dr kontrolüne gideceğim..

ilk bebeğim tecrübesizim kalp atışı 6.haftada duyuluyormuş anladıgım kadarıyla.alttan vajinal usg ile yada karından bakılıyormuş banada doktor 3gün önce 2 hafta sonra gel dedi kalp atışı için geç değil mi haftaya gitsem?

canım bende 8. haftamda gitmiştim kalp için beklemek daha iyi

Slm kızlar bende nisan ayında öğrendim hamile olduğumu.benim sat 13 marttı.daha önce bi gebelik daha yaşadım ama 2 aylıkken kalp atışı durdu ve gebeliğim sonlandırıldı.ilk gebeliğimde bi şeyler sebep oldu ve hatırladığım kadarıyla 8 kez vajinal usg ile muayene oldum.bu kez muayene için hemen gitmeyi düşünmüyorum.gitmişken hem kesesini hemde kalp atışını görmek istiyorum.bu kez çok daha sabırlı davranıcam yanibeslenme konusunda da çok aşırı dikkat ettiğimi söyleyemem.ilkinde hamileliğimi öğrendiğim andan itibaren her gün süt,sebze,meyve,yoğurt vs. hepsine birden yüklendim ve sonrasında mide bulantılarım çok olunca tiksindim.bunda Allah kısmet ederde hamileliğim devam ederse 3 aydan sonra özen göstermeyi düşünüyorum.hamilelikten önce folik asit kullanıyodum ona devam ediyorum.çok yazdım galibabenden şimdilik bu kadarr.herkes sağlıkla alır inş bebeklerini kucağına

evt cnm bebeğin kalp atışı genelde 6. haftada görülüyo.genelde daha rahat görünmesi için vajinal usg ile bakıyolar.doktor sana garanti olsun diye 2 hafta demiştir.şimdi sen sabredemezsin tabi günler çok zor geçer

herkeze slm... ben 2 gün önce üye oldum vee bugün hamile olduğumu öğrendim bunuda sizinle paylaşmak istedim... inşallah beraber büyütürüz bebişlerimizi
bu arada unutmadan hepinize hayırlı olsun bebişleriniz allah kucağımıza almayıda nasip eder inşallah...

sadece elevit kullanıyorum folik asit istedim içinde var diye vermedi.siz neler kullanıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…