2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

slm canlar nasılsınız bakalım ben bu gün güne biraz acılarla başladım kan sulandırıcı iğne ve hapımdan mı bilmiyorum iğne yerlerim çok kanıyo ve acıyo onun dışında kızlar kasıklarımdaki ağrı yok denecek kadar azaldı belimdede hafifledi acaba tutmadı mı diyorum yaaa birde 9. ve 10. u günde yerleşme kanaması oluyormuş bende olmazsa diye korkuyorum durumlar bu canlar geçmişi okuyamadım nazayşem mersenem canlar siz nasılsınız bakalım...

selamm beinm gibbii meraklıı arayıcıı benn sana belirtii aramakk yokk demedimm arama arama arama ......:20:aradıkça insan sitrese giriyor ben de de yokk bu gün adet ağrısı oldu ama geçtii kısmetse varsa rabbim verirr yoksada oda ALLAHTANN :20::79::66::66:

öğlen heyecanımı paylaşmaya girmiştim
önce zeynepin negatifini okudum
sonra dekopa nın değerinin düştüğünü beynim de duygularımda allak bullak oldu :14:
benim opu tarihim kesinleşti
Allahın izniyle pazartesi olacak yarın da çatlatma iğnemi olucam
sizler saat kaçta vurdunuz? bide nerede vurdurdunuz?
Rabbimin yardımıyla izniyle güzel kaliteli yumurtalarım oluşur ve toplanır inşallah
dualarınıza ihtiyacım var :nazar::42:

öğlen heyecanımı paylaşmaya girmiştim
önce zeynepin negatifini okudum
sonra dekopa nın değerinin düştüğünü beynim de duygularımda allak bullak oldu :14:
benim opu tarihim kesinleşti
Allahın izniyle pazartesi olacak yarın da çatlatma iğnemi olucam
sizler saat kaçta vurdunuz? bide nerede vurdurdunuz?
Rabbimin yardımıyla izniyle güzel kaliteli yumurtalarım oluşur ve toplanır inşallah
dualarınıza ihtiyacım var :nazar::42:

canım doktor saatini söyler bu saat çok önemlii ben 15 dk.önce gittim hastaneye bekledim akşam 10.30 da yapılmasını istedi dr. seninki kaçtaa inşallahh kaliteleri güğzell olur canımm kaç tanee acabaa:64::64:ayrıca bütün hastanelerde yapılıyor ama elinde reçete olmalı

doktor aradı bebğin sağlıklı ilerlemediğini gösterir bu dedi.. önce direk kes ilaçları dedi sonra pazartesiye kadar bekle dedi kan yap ona göre pazartesi keseriz dedi ben anlmıyorum nasıl oluyorr.ilaçlar kanama olmasını önlüyormuş bu kadar yükselmişken neden düşer.. sağlıklı ilerlemiyorsa o zamna neden 300 çıktıı çok kötüyüm :14::14:

canım ALLAH tan ümit kesilmez inan çok üzüldüm kendine dikkat et canım

Arkadaşlar ben sizin gibi iğne vb bir sey kullanmıyorum. Transferim 24 Nisan'da yapildi. Sabahları Folik asit ve sabah aksam da Estrofem. Transferden sonra 3. gün karnımdan bir iğne yapmam istendi. Onun dışında igne kullanmadım. Acaba doktorların yöntem farklılıgı ile mi ilgili bu yoksa kişisel durumların getirdigi bir tedavi biçimi mi? Bilgi verirseniz çok memnun olurum.

canım doktor saatini söyler bu saat çok önemlii ben 15 dk.önce gittim hastaneye bekledim akşam 10.30 da yapılmasını istedi dr. seninki kaçtaa inşallahh kaliteleri güğzell olur canımm kaç tanee acabaa:64::64:ayrıca bütün hastanelerde yapılıyor ama elinde reçete olmalı

canım yarın sabah yine kontrolüm var ,iğnemi o zaman tarif edecekmiş doktorum
saatini de yarın söyler sanırım
işin kötüsü yarın benim kuzenimin evde sözü kesilecek tatlısı yenecek
:) hangi ara iğneyi nasıl yaptırmalıyım bilmiyorum
özel hastane reçete yazıyor mu ki?
benim ilaçlarımı merkez veriyor ben almıyorum ki
kaç tane yumurtam olduğunu bilmiyorum benim tek yumurtalığım yok
sağdan gelişenlerde doktorun saydığına göre o sayarken duyduğuma göre 7-8 olmalı
en büyük iki tane 20 lik yumurtam var şuan onu biliyorum
hayırlısı olsun az olsun öz olsun kaliteli olsun :61:

tahmer cnm kanama herkeste olcak dıye bısey yok olunca panıklıyosun dusuk mu dıye 9.10.gun bnde oldu mesela ama bılmıyorum ne kanamaıydı olmamasını tercıh ederdım acıkcası....
gulcın cnm hayırlı olsun opun bellı olmus kacta gırceksen amelıyata ondan tam 36 saat once vurulacak cok basıt bır ıgne herhandı bırı vurabıluır sana ılla hastaneye gtmene gerek yok guzelım hıc acımıyor da hadı bakalım senınle gun saymaya az kaldı desene;):49::49:
dekopa bıtnem naılsın sımdi dondurulmusun var mıydı dekopam allahım ınsallah bır mucıze olur...ınsallah....

nazayşem çok tsk ederim canım
benim babam iğne yapar normalde hasta falan olduğumuzda
ozaman babama yaptırayım, hastane hastane gezmeyeyim
sona yaklastıkca heyecan basıyor beni?
opu günü baska nelere dikkat etmeliyim?

canım yarın sabah yine kontrolüm var ,iğnemi o zaman tarif edecekmiş doktorum
saatini de yarın söyler sanırım
işin kötüsü yarın benim kuzenimin evde sözü kesilecek tatlısı yenecek
:) hangi ara iğneyi nasıl yaptırmalıyım bilmiyorum
özel hastane reçete yazıyor mu ki?
benim ilaçlarımı merkez veriyor ben almıyorum ki
kaç tane yumurtam olduğunu bilmiyorum benim tek yumurtalığım yok
sağdan gelişenlerde doktorun saydığına göre o sayarken duyduğuma göre 7-8 olmalı
en büyük iki tane 20 lik yumurtam var şuan onu biliyorum
hayırlısı olsun az olsun öz olsun kaliteli olsun :61:
yazıyor canım özel olması fark etmezz dr.kaşe ve imzası yeterli oluyorr haa reçete olmazsa bir şey deişmez ama bazı hastaneler reçetesiz yapmıyalarr benim başıma geldii ALLAH tan kii reçetemm çantadaydıı hemenn çıkardımm tedbirlii ol sendee.....ayrıca yumurta sayısı önemli deil benim 12 tane oldu kala kala 5 tane sağlamm kaldıı önemli olann kalitesii inşallahh sendee iyii haberlerle ayrıcaa senin için söz önemli deil ben 2.denemede kız kardeşiminn kınasına gidemedimm gitmeyiverr kızmayımm zatenn patlycakk yerr arıyorummm:20::20::20::20::20::20::20::9::9::9:

selamm beinm gibbii meraklıı arayıcıı benn sana belirtii aramakk yokk demedimm arama arama arama ......:20:aradıkça insan sitrese giriyor ben de de yokk bu gün adet ağrısı oldu ama geçtii kısmetse varsa rabbim verirr yoksada oda ALLAHTANN :20::79::66::66:

tamam ya nie kızıyon ki sen bana :17::17: yaa canım bende aramak istemiyorum ama olmuyor işte mersenem canım yaaa bu yerleşme kanaması herkeste oluyor mu ona takıldım şimdide kızma lütfeeeennnnn:69::69::69:

benimde kanamam olmadı tüp bebekte çalışmış arkadaşım var normal dedi olmayabilir dedi
ilk defa bugün hafif sızı var kasıklarımda
ve miğdem çok yanıyorrrrrrr
ilaçlardanmıdır nedir ateş çıkıyor her yerimden sizdede böyle oldumu

nazayşem çok tsk ederim canım
benim babam iğne yapar normalde hasta falan olduğumuzda
ozaman babama yaptırayım, hastane hastane gezmeyeyim
sona yaklastıkca heyecan basıyor beni?
opu günü baska nelere dikkat etmeliyim?

cnm opu gunu yat dınlen strese gırme yumurta sayının hıc onemı yok ıgnenı kesınlıkle babana yaptır ben ıgne gordum mu bayılan bırıyım kyınvalıdeme vurdurdum hıc hastane hastane gezme guzelım....ama catlatma ıgnenı 1 dk bıle sasırma kac dıyosa o zaman vur...

Arkadaşlar ben sizin gibi iğne vb bir sey kullanmıyorum. Transferim 24 Nisan'da yapildi. Sabahları Folik asit ve sabah aksam da Estrofem. Transferden sonra 3. gün karnımdan bir iğne yapmam istendi. Onun dışında igne kullanmadım. Acaba doktorların yöntem farklılıgı ile mi ilgili bu yoksa kişisel durumların getirdigi bir tedavi biçimi mi? Bilgi verirseniz çok memnun olurum.

canım benim kullandığımm pıhtılaşma var kanda opnunn içinn bu bir örnekk herkezin sorunu farklı inşallah seninn bu iğnelere hç gerek olmazz ayrıca aramızda 3 gün var bende 21 nisan da transferim olduu

yazıyor canım özel olması fark etmezz dr.kaşe ve imzası yeterli oluyorr haa reçete olmazsa bir şey deişmez ama bazı hastaneler reçetesiz yapmıyalarr benim başıma geldii ALLAH tan kii reçetemm çantadaydıı hemenn çıkardımm tedbirlii ol sendee.....ayrıca yumurta sayısı önemli deil benim 12 tane oldu kala kala 5 tane sağlamm kaldıı önemli olann kalitesii inşallahh sendee iyii haberlerle ayrıcaa senin için söz önemli deil ben 2.denemede kız kardeşiminn kınasına gidemedimm gitmeyiverr kızmayımm zatenn patlycakk yerr arıyorummm:20::20::20::20::20::20::20::9::9::9:

:71: tavsiyen için tsk ederim
reçete olayı aklımda olsun
yarın sabah bi gideyim doktora bakalım nolcak?

benimde kanamam olmadı tüp bebekte çalışmış arkadaşım var normal dedi olmayabilir dedi
ilk defa bugün hafif sızı var kasıklarımda
ve miğdem çok yanıyorrrrrrr
ilaçlardanmıdır nedir ateş çıkıyor her yerimden sizdede böyle oldumu

canım kanamaya takılma kanama iyi bir şey deill olmaması dha iyii aslındaa bu tutunmada olsaa,ateş basmasıda iyi bildiğim kadarıyla , ağrıya gelincee benim de yokk:26:hemde akşamlarıı donuyorumm resmennn:18::18:

kızlar bugün yapsam testi çıkarmı valla artık dayanamıycammmmmmmm
ağlayorum iş yerindeyim ve sinirlerim boşaldı transfer günüde böyle oldum odaya çıktım hıçkırarak ağladım allahım yardım ettttttt

tahmer cnm kanama herkeste olcak dıye bısey yok olunca panıklıyosun dusuk mu dıye 9.10.gun bnde oldu mesela ama bılmıyorum ne kanamaıydı olmamasını tercıh ederdım acıkcası....
gulcın cnm hayırlı olsun opun bellı olmus kacta gırceksen amelıyata ondan tam 36 saat once vurulacak cok basıt bır ıgne herhandı bırı vurabıluır sana ılla hastaneye gtmene gerek yok guzelım hıc acımıyor da hadı bakalım senınle gun saymaya az kaldı desene;):49::49:
dekopa bıtnem naılsın sımdi dondurulmusun var mıydı dekopam allahım ınsallah bır mucıze olur...ınsallah....
iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim..
canım evet dondurulmuşlaım var Allahtan ama durumum kötü şuan maddi manevi çok yıprandık benim tüp bebekten önce birde ameliyatım vardı toplam 10000 tl yi geçti bile.. birde 3. deneme bu diğerlerini saymıyorum bilee. Allahtan dondurulmuşlarım var... ama çok üzgünüm şok geçiriyorum tam anlamıyla önceki güne kadar herşey çok iyiydi dün gece belirtilerim azaldı gibi geldi sanki ama psikolojiktir dedim.. bebeğim beni bırakıp gidiyorr... :14::14::14: kanamam olmadığı içinde rahattım herşey yolundaydı. keseye kadar demekki kendimi iyi zannedip devam edecektim içime bir kuşku girmişti demek bu sebeptenmiş. Rabbim sabır ver bana ve bu acıyı yaşayan tüm arkadaşlara... bebeğime bu kadar yaklaşmışkenn onu kaybettim.. :58::58::58: onu hissetmiştim Yarabbimmm öyle bir şey verki içime bu ateşim bitsinnn. bir anda silinsin acımm sabır verr..içimdeki yangına su ver yarabbimmm:14::14:

Son düzenleme:
canım kanamaya takılma kanama iyi bir şey deill olmaması dha iyii aslındaa bu tutunmada olsaa,ateş basmasıda iyi bildiğim kadarıyla , ağrıya gelincee benim de yokk:26:hemde akşamlarıı donuyorumm resmennn:18::18:

ben sabah metroda resmen montumu çıkardım menapozlu kadınlar gibi oldum ya her yerimden çıkıyor
çok şükür benim iğne yerlerimin morluğu ve popomun üstüne rahat oturamamdan başka hiç bir şikayetim olmadı

kızlar bugün yapsam testi çıkarmı valla artık dayanamıycammmmmmmm
ağlayorum iş yerindeyim ve sinirlerim boşaldı transfer günüde böyle oldum odaya çıktım hıçkırarak ağladım allahım yardım ettttttt

Sonucumu aldığımdan beri ise dondüm, çok sıkı takip edemiyorum, kaçıncı gunün, ne durumdasın bilgim yok ama nolur ağlama. Bu durumda senin moralin çok önemli, bak herseyi sorunsuz gidenlerin bile sonucu negatif olabiliyor, doktorların da buna açıklaması psikolojik oluyor. Çok zor kabul ediyorum ama ağlamak seni sonucundan, bebeğinden uzaklaştırıyor.

ben sabah metroda resmen montumu çıkardım menapozlu kadınlar gibi oldum ya her yerimden çıkıyor
çok şükür benim iğne yerlerimin morluğu ve popomun üstüne rahat oturamamdan başka hiç bir şikayetim olmadı

kızlar ya ben göbekten clexane diye iğnem var son iki gündür iğne yerlerim inanılmaz anormal derecede morardı sizce bu normal mi canlar...ay bende ne çok soru soruyorum değil mi eşimde diyor zaten meral seni hiç iyi görmüyorum diye :1::1::1::1:

Back
X