2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

silanazcmm maşallahh oğluşunn baya tombişşş ama yavaşş yavaşşş alıştırr ek gıdaya ileerdee zorlukk çekersinn yoksaaa ....bizimmdee 7,5 ayımızz dolduuuu 10 gün öncee 8 kg idikkk ama dediğin gibii gün gün deişiyorrr ,diş sıkıntılarımızz çokk fazla ateşlenme felann oluyorrr diş jelii kullanıyorummm buarada ek gıyaa başladımm sabahlarıı 1 yumurta yiyirr minnoşumm tek sevdiğii besin buu yumurtadan bir saat sonraa cicibebe yiyorr 7 tane felan süt ile ıslatıorumm ,2 saat sonra felann emiyorrrr ardındann bir küçükk boyy muzz yediriorummm çorbalardan da hepsinii denedimm bulgurluu yoğurt çorbasınıı biraz seviyorr ama benn yedirirkenn zorlanıyorumm dr. söyledimm bunuu oda alışmasıı lazımm hemenn pes etmee ısrarr ett alışsınn ilerdee zolukk çekme dedii kavonozz mamasıı bende veriyorumm meyveli yoğurt felann bellii markalardannn yoğurtuda pek sevmiyorr ama benn zorla veriyorumm işteee ,bnmm paşamda çokk hareketliii 15 gün önce desteksiz oturmayı öğrendikk emeklemeye hves ediyorrr bugünde kanepeye dayadımm ayakta durabiliyorrr çok şükürr ALAHIMM bizee bugünlerii gösterdii inşallahh isteyenn herkese hayırlıı evlatlarr nasipp ederr sen oğluşunn çok küçükkenn balık yağımı nee veriyordunn cnmm neydii o tam hatırlayamadımm ,neysee grşrzz arkadaşlarrr bebişleriiiiniziiiii kocamann öpüyorummmm:)

Canim va;lahi goruntude oyle tombis tombis yanaklari yok ama kilosu iyi maslalah yarin kontrolumuz var bakalim hersey yolundadir isn. ben yumurtayi sulandirip veriyorum ama yemiyor sen ansil veriyosun canim bi zahmet yazsana belki benimkide alir.... cicibebe ye benim oglum 7.5 aydan sonra almaya basladi arada bende veriyorum... bulgurlu yogurt nasil yapiyosun ve belender dan geciriyomusun yoksa bulgurlu oyle verdinmi? canim eve benim oglum 7.5 aya kadar nerdeyse hicbir ek gidayai almadi simdi cok sukur yiyor ben hic zorlmadim simdi cok guzel maslalh yiyo.... benimkide desteksiz oturuyor artik hehe kanepe kenarlarinda dikilmeye bile basladi:))) amin sayiden bugunler bizim icin allahin mucizesi simdi sitede 4. tup bebek denemesi filan gordunmmu topikler allahim diyorum bende o yollardan gectim hemde ne zorlukalrla simdi hepsini unutmus gibiyim ogluma baktikca sen ne buyuksun

Canim ben ogluma hic bisey vermedimsadece d vitamini veriyorum ama onuda hep unutuyorum ekndim ictim ilk zamanlar balik yagi sutumden gecsin iyi diye ama toplasan bir ay icmedim.... bizde opuyozz

yeni disinizde hayirli ugurlu olsun efendim, darisi benim oglusmun basina

mrb silanazcım işlerin yoğunluğundan yazamıyorum kızım küçük bir tatlı melek çok güzel bir hediye bize verilen eminimki hepinizin bebekleri çok tatlıdır.. kızım artık 9.ayda çorbalar yiyo ama çok işdahlı değil sadece sebze çorbası ve tarhana seviyo meyvelerden şeftali kaşık mamaları yulaflı bisküvili kavanoz maması sütlaç ve muzlu muhallebisini sadece az yiyebiliyo çok yemiyo bizimle masada yemek yemesine bayılıyo biz ne yersek az az onada veriyorum.. dün doktor kontrolumuz vardı 7,850 kg 68 cm tam ideal dedi doktor bana zayıf geliyo ama 1 aydır emmiyo milupa aptamil mama yiyo onu seviyo çoğunluk mama veriyoruz doktorumuz öyle dedi bugün kahvaltıya başladık tuzsuz peynir yumurta sarısı koska pekmez hipp organik bisküvi bugün yemiş sevmiş inşallah devamı gelir sıkılmaz doktor günde 1 köfte büyüklüğü eti ezip yedirin dedi akşam köfte içi verdim çok yemedi benden bu kadar şimdilik aslında çok anlatılıcak yazılıcak var ama vaktim yok hıı birde benim kız sürekli çığırıyo dönüyo ve adım atmaya başladı ellerini tutarak ama dişimiz yok daha :50: bebişlerinizi öptüm by

Dogrduru cannim ben evde oldum ahlde zaman bulamiyorum.... masallah kizina rabbim korusun yavrularimizi... boyuna gore bencede kilosu gayet iyi masallah cnaim benimkide yarin belli olcak bakalim kiz cocuklari zaten erke vcocuk gibi degil kilo alimi, kizlar daha narin daha zayif oluyor benim cikmam lazim arada yazain opuyoruzz

Canım arkadaslarım ve minikleri hepinize merhaba. Coook uzun zamandır yazmadım size, ara ara aklıma geldi ama fırsat olmadı. Oncelikle yazdiklarinizi okudum, masallah hepiniz kocaman yapmissiniz bebeklerinizi, allahim saglikla buyumelerini nasip etsin. Ek gidalar baslamis, disler cikmis. Rabbim korusun hepinizi...

Ben de artık bir anneyim;))) hem de coook mutlu bir anne, çok zor günler yasadım ama şimdi keyfini sürüyorum. Benim miniklerim 30.haftada gelmek istediler, 15gun hastanede yattım. Tam 32.hafta dolduğunda 16.06.2012 tarihinde sezeryanla 1200gr YAGMUR, 1400gr TOPRAK dünyaya geldiler. Minik prensim 20gun, tatlı cadım 35gun kuvezde kaldılar. Ömrümün yarısı onlarla kuvezde tükendi, şimdi yuvamızda, koynumdalar allahıma şükürler olsun saglik durumları gayet iyi. Çok haylaz, serseri bir oğlum, citkirildim, cimcime bir kizim var teyzeleri. Sizlerle başladığım anne olma serüvenimi nihayet evlâtlarıma taclandirdim.

Hepinizi kocaman opuyorum, Rabbim hepimizin evlatlarını korusun. İsteyen herkese bu eşsiz duyguyu nasip etsin. Çiçeği burnunda anneden sevgilerle...

Son düzenleme:
Canım arkadaslarım ve minikleri hepinize merhaba. Coook uzun zamandır yazmadım size, ara ara aklıma geldi ama fırsat olmadı. Oncelikle yazdiklarinizi okudum, masallah hepiniz kocaman yapmissiniz bebeklerinizi, allahim saglikla buyumelerini nasip etsin. Ek gidalar baslamis, disler cikmis. Rabbim korusun hepinizi...

Ben de artık bir anneyim;))) hem de coook mutlu bir anne, çok zor günler yasadım ama şimdi keyfini sürüyorum. Benim miniklerim 30.haftada gelmek istediler, 15gun hastanede yattım. Tam 32.hafta dolduğunda 16.06.2012 tarihinde sezeryanla 1200gr YAGMUR, 1400gr TOPRAK dünyaya geldiler. Minik prensim 20gun, tatlı cadım 35gun kuvezde kaldılar. Ömrümün yarısı onlarla kuvezde tükendi, şimdi yuvamızda, koynumdalar allahıma şükürler olsun saglik durumları gayet iyi. Çok haylaz, serseri bir oğlum, citkirildim, cimcime bir kizim var teyzeleri. Sizlerle başladığım anne olma serüvenimi nihayet evlâtlarıma taclandirdim.

Hepinizi kocaman opuyorum, Rabbim hepimizin evlatlarını korusun. İsteyen herkese bu eşsiz duyguyu nasip etsin. Çiçeği burnunda anneden sevgilerle...

HOSGELDIN yAGMUR bebek Hosgeldin Toprak bebekk

Canim gozun aydin ben senin ismini gorunce coks evindim dur bakalim bebeislerin doguma ne kadar kalmis derken hzili davranmis ikizler gelmisss... ay canims ayiden zaman en cabuk geciyor daha dun dua ediyoduk guzel haberler alasin diye simdi iki bebesinde koynunda rabbim sen ne buyuksun.... rabbim saglikli sihatli buyutmeyi ansipe etsin isn. cok kucuk dogmuslar arkadasim kuvezde tabi beklemek zor olmustur kolay degil ama o gunelri hep unutcaksin hafizan he onlarin guler yuzu ile dolcak ins. simdi iyler uimarim hersey yolundadir... isimlerine bayildim bayildimm

sende bizler gibi yavas yavas buyutcen ins. yardimci olcak biri vardir canim... cok sevindim yaa cicegi burnunda anneye bizdende sevgiler, kocaman opucukelr

Silanaz çok teşekkür ederim güzel duaların icin. Hersey yolunda şükür, Saglik durumları iyi bebislerimin. Zaman gercekten çok hızlı geçiyor, baksana senin oğlun büyüdü, benimkiler dünyaya geldi. Rabbime binlerce şükür bu günleri gösterdi, insallah daha nicelerini de nasip edecek.

Ne kadar sukretSek az
İnsan herseyi unutup gidiyoo
Kyr allahim saglikli sihatli buyutmeyi nasip etsin canim
Ayricada allah kolaylik versin :)
Hersey icin bin sukur rabbime

canımmm çoooookk mutluu oldumm inannn rabbimm evlatlarını sana bağışlamışşş gerçekktenn şu yalann dünnyada insanıııhayata bağlayann varlıklarrr rabbimm sağlıklaa büyütmeyidee nasipp etsinn inşallahhhhh

Canim va;lahi goruntude oyle tombis tombis yanaklari yok ama kilosu iyi maslalah yarin kontrolumuz var bakalim hersey yolundadir isn. ben yumurtayi sulandirip veriyorum ama yemiyor sen ansil veriyosun canim bi zahmet yazsana belki benimkide alir.... cicibebe ye benim oglum 7.5 aydan sonra almaya basladi arada bende veriyorum... bulgurlu yogurt nasil yapiyosun ve belender dan geciriyomusun yoksa bulgurlu oyle verdinmi? canim eve benim oglum 7.5 aya kadar nerdeyse hicbir ek gidayai almadi simdi cok sukur yiyor ben hic zorlmadim simdi cok guzel maslalh yiyo.... benimkide desteksiz oturuyor artik hehe kanepe kenarlarinda dikilmeye bile basladi:))) amin sayiden bugunler bizim icin allahin mucizesi simdi sitede 4. tup bebek denemesi filan gordunmmu topikler allahim diyorum bende o yollardan gectim hemde ne zorlukalrla simdi hepsini unutmus gibiyim ogluma baktikca sen ne buyuksun

Canim ben ogluma hic bisey vermedimsadece d vitamini veriyorum ama onuda hep unutuyorum ekndim ictim ilk zamanlar balik yagi sutumden gecsin iyi diye ama toplasan bir ay icmedim.... bizde opuyozz

yeni disinizde hayirli ugurlu olsun efendim, darisi benim oglusmun basina

slm cnmm yumurtayıı bizz köy yumurtasıı alıyoruzz ,az pişiripp kaşıkla veriyorumm amm her verdiğim ek gıdada aç olması lazımm yoksaa zor yiyorr , yoğurt çorbasını normalde ben pirinçli yaparımm ama bulgurlu daha çok seviyor pirinç yerine bulgur atıyosun yanii blendirdan geçirmiyorumm yoksa ilerde zor oluyor kız kardeşim o zorluğu yaşadıı hep öyle istiyorr içine küçük ekmek te parçala arada inşallahh yerrr tombişş, bizde 5 gün önce gittik boy kilo takibine 8.500 olmuş ek gıdaya başlayalı biraz daha hızlandıı kilo alımıı ama dişş sıkıntısıı çokk zorr bir kaç gündürr yine sıkıntılıı 2. diş dee gliyorr yerii bellii olmuşşşş darısıı sizee inşallahhhhhh:52:

Canım tebrıklerr.hoşgelmıiş miniklerrr:71:

arkadaşlar benim de r tüpüm kapatıldı sonrasında hamile kaldım ancak kapatılan tarafımda zaman zaman karnımın da büyümesiyle acıma sızlama hissediyorum.dopum yapan arkadaşlardan, böyle durum yaşayan,oldumu hiç

Back
X