2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

pınarr hevukk nasılsınız canlarım....
İyi diyelim iyi olalım canım sen nasılsınn hamilelik nasıl gidiyo :49: Okuyorum sürekli sizleri ama yazamıyorum bağlantım koptu hayatla kendimle çcebelleşiyorum İnşallah degerlerin yarınki kanda 3 misline çıkar canımm kafana takma keyfini sür hamileliğin :54:
ay geldimde ağlamaktan yazamadım.değer 66.20 olmuş.doktorum en az iki katına çıkarsa ii demişti.sanırım ii gidiyo bilmiyorumki.hala hamileyim diyemiyorum.ama yinede rahatladım ve çok sevindim.doktoruma ulaşamadım bugün pazar yarın konuşucam artık.

Canımm hayırlı olsun inşallah bendeki kan testindede öyle yazıyor böyle çıkması aslında normalmiş.12 haftalık 5 ila katları çıkıyomuşş..Mevlam sağlıklı bir şekilde kucagınada almayı nasip etsin inşş..:emir_bebek: :emir_bebek:

bıtanem bu pıkolojıden kurtulmanın en kolay yolu yenı bı gebelık planı yapmakla mumkun olacaktır dıye dusunuyorum.esın senı su durumda bırakıp nasıl koye gıdıyor neden soguk davranıyor ona da cok kızdım bu bebegı kendın ıcın ıstemıyorsun ıkınız ıcın ıstıyorsun o cok heveslı degılse senın toparlanıp yenı bı tedavıye baslaman ıcın sen de cok paralama derım kendını cnm...bız senı svıyoruz ve her zaman yanındayız....

Teşekkür ederim canım öyle bende kızdım ama kendimi yarım eksik hissediyorum o yüzden artık iyiice sesiz kaldım yaptıklarına..2.BEBEK İÇİN PLAN YAPAMIYORUM MALESEF KREDİ ÇEKMİŞTİ BUNUN İÇİN 2..CİYE MADDİ OLARAK GÜcüm yok ODA İŞE GİDİCEK SÜREKLİ HASTANEYE GİDİCEGİMİZ İÇİN TEKRER İŞYERİNDE SIKINTI OLUYO BU İNSANLAR ÇOK ACIMASIZ..hastanede uzak tek gitmemde çok zor.Toparlayamıyorum kendimi denemeden öncede çok yıpranmıştım psikolojik olarak üstünee negatifi alınca öyle işte...

slm kızlar ben idrar testti yapdım yine ve bizde inanamıyoruz ama ikinci çizgi belli belirsiz çıktı hatta komşumada gösterdim sende görüyormusun diye evey görüyorum dedi ay şimdi ne yapayım ben?

Hayırlı olsun canım hamilesin sende idrarda çıktığına göre baya iyi degerlerin bence hemen kan testi yaptırmalısın nezamnadı normalde test günün...

Teşekkür ederim canım öyle bende kızdım ama kendimi yarım eksik hissediyorum o yüzden artık iyiice sesiz kaldım yaptıklarına..2.BEBEK İÇİN PLAN YAPAMIYORUM MALESEF KREDİ ÇEKMİŞTİ BUNUN İÇİN 2..CİYE MADDİ OLARAK GÜcüm yok ODA İŞE GİDİCEK SÜREKLİ HASTANEYE GİDİCEGİMİZ İÇİN TEKRER İŞYERİNDE SIKINTI OLUYO BU İNSANLAR ÇOK ACIMASIZ..hastanede uzak tek gitmemde çok zor.Toparlayamıyorum kendimi denemeden öncede çok yıpranmıştım psikolojik olarak üstünee negatifi alınca öyle işte...

rabbım dogal yolla nasıp etsın ınsallah cnm ınsallahhhh................

slm kızlar ben idrar testti yapdım yine ve bizde inanamıyoruz ama ikinci çizgi belli belirsiz çıktı hatta komşumada gösterdim sende görüyormusun diye evey görüyorum dedi ay şimdi ne yapayım ben?

tebrik ederimm:74:
idrarda silik çıkan kanda kesin çıkar hemen kan versene 1 saat sona sonucu alırsın kesin:49:

bugun kaçıncı günündü?

tahmerrrr ıdrarda cıkan kanda da cıkar...............

Hayırlı olsun canım hamilesin sende idrarda çıktığına göre baya iyi degerlerin bence hemen kan testi yaptırmalısın nezamnadı normalde test günün...

idrarda silik çıkan kanda kesin çıkar hemen kan versene 1 saat sona sonucu alırsın kesin:49:

bugun kaçıncı günündü?

canlar ben sevinemiyorum bile şu benim kocam varya aksi inat kocam neymiş belli belirsizmiş hemen umutlanmayalımmış çıldırttı beni oturdum ağlıyorum hıçkıra hıçkıra:43::43:bu gün 9. günümdü ama kızlar dün gece yemin ederim ağrılarla uyandım uykumdan uff yaa kafayı yiycem çarşambayı bekliycez diyo hala tepemde deli ediyo bu adam beni yaaa:52::52:

bugun kaçıncı günündü?

ben napsam ya kocam gt ıstersen dedı bana
9.gun 6.5
11.gun 26.6
13.gun 59.9
bugun 17.gun dr 18.gun ıstemıstı.
kocam yanımda dııl negatıf olursa sarılacak aglayacak duvarım olmayacak.....

Amin inşallah canımm Rabbim tez zamanda versin aratmasın..
canlar ben sevinemiyorum bile şu benim kocam varya aksi inat kocam neymiş belli belirsizmiş hemen umutlanmayalımmış çıldırttı beni oturdum ağlıyorum hıçkıra hıçkıra:43::43:bu gün 9. günümdü ama kızlar dün gece yemin ederim ağrılarla uyandım uykumdan uff yaa kafayı yiycem çarşambayı bekliycez diyo hala tepemde deli ediyo bu adam beni yaaa:52::52:

Eşin yokken yaptırt sende canım..Benimkide tam aksine 9.gün peş peşe aradı hadi test yaptır diye bende yaptırdım..Yanımda bile degildi öküüz negatif aldım yanlız başıma kaldım çok agladım..Gününde yaptır aslında senelerce bekledik 3 günde geçer hemencecik sen hergün idrar yap kan tresti zamanına kadar...:49: :emir_bebek: :nazar:

Canımm hayırlı olsun inşallah bendeki kan testindede öyle yazıyor böyle çıkması aslında normalmiş.12 haftalık 5 ila katları çıkıyomuşş..Mevlam sağlıklı bir şekilde kucagınada almayı nasip etsin inşş..:emir_bebek: :emir_bebek:[/QUOTE]

sağol canım amin inşallah.darısı bekleyen herkesin başına inşallah.Allah herkesi benim gibi sevindirsin.Rabbim daim etsin inşallah bu mutluluğumu.

9.gun 6.5
11.gun 26.6
13.gun 59.9

belki pozitif çıkacak :emir_bebek:
hem artık napalım negatifsede pozitifsede biran önce öğrenmek en iyisi deilmi?
güçlü olmak zorundayız anne olucaz biz savaşımız büyük hemen yılmak yıkılmak kötü düşünmek yok tamam mı

Amin inşallah canımm Rabbim tez zamanda versin aratmasın..

Eşin yokken yaptırt sende canım..Benimkide tam aksine 9.gün peş peşe aradı hadi test yaptır diye bende yaptırdım..Yanımda bile degildi öküüz negatif aldım yanlız başıma kaldım çok agladım..Gününde yaptır aslında senelerce bekledik 3 günde geçer hemencecik sen hergün idrar yap kan tresti zamanına kadar...:49: :emir_bebek: :nazar:

senin kaçıncı denemendi dondurulmuşun varmı? ve yaşın kaç merak ettim canım

9.gun 6.5
11.gun 26.6
13.gun 59.9

benim bacıma ne oluyor yaa ne negatifi yaaaa tabiki iyi çıkacak canım unutma birlikte sevinecektik gerçi benim kocam sağolsun beni sevindirmiyo ama lütfen böyle olma üzülüyorum...

ona neymiş yaa sanki bütün işlemi gören strese giren kocan:57:
ben sölememiştim bile sonucu alınca haber vermiştim
bence çok büyük ihtimal hamilesin yerinde olsam çarşambaya kadar stres yapıp bebeğime zarar vereceğime gider öğrenirdim bugunden.
8. günü yaptım ben ve çıktı kanda

cnm ben de senınle aynı sonucu aldım kısa bır sure once, soyledıgın gıbı kendımı 3 gun eve kapattım, gozlerim sıstı aglamaktan, basımın agrısı hala tam gecmedı ama bırgun bır yerde ayaga kalkmak lazım. sen de bırak acını yasa, kasma kendını aglamak gelıyorsa ıcınden agla, yatmak gelıyorsa yat ama bıran gelecek ıcınden bır ses kalk dıyecek, ıste o sesı mutlaka dınle. ben ıkı gundur tamamen sokaklara atmıs durumdayım kendımı, dun gece 12de gırdım eve. ıyı geldı ınan, tabıı kı bu surecte destek de cok onemlı ama herşeye oluur yonden bakmakta fayda var. sonuctan 2 gun sonra esım ısı dolayısıyla 2 gunlugune ıstanbula gıttı, kulaga kotu gelıyor ama cok ıse yaradı.

bu soyleyecekelerıme kızma ama onlar ıcın de cok zor, oncelıkle duygusal anlamda bızım yasadıklarımızı yasayamazlar asla, sonrasında maddi kısmı bır tek onlara bakıyor, bızden ayrı bır ıs hayatları var kı o da malum cok cetrefilli, ve son olarak bız bu donemde bırçok nedenle cok hassas, cok gergın oluyoruz. kendıme dısardan bakmaya calısıyorum, gordugum bana ben bıle tahammul edemıyorum. esim ıstanbula gıdınce kendıme gelemeye cabaladım. onun uzakta olması ıkımıze de cok ıyı geldı. o 1,5 aydır yasadıgı streslı cocuk olayından uzaklasmıs oldu, ben de ona kaprıs yapamadım. bazen yalnız olmak cok ıyı gelıyor ınsana, neden dersen bızler en yakınımıza( bu genelde esımız oluyor ) yapıyoruz kaprısımızı, ona kusuyoruz tum derdımızı. ama yalnız kaldıgın anda kendıne donuyorsun, bence sende kendıne don bıraz, bak goreceksın sen de cok yıpranmıs ve cok yıpratmıssın. maden maddı zorluklar soz konusu, eşini gulerek karsıla, kendınızı toparlayana kadar cocuk ısını askıya alabılecegını soyle bak nasıl gelecek sana.

evet haklıyız cok zor ama ınan bır tek bıze zor degıl!!!

Back
X