2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar değerim 50.94 çıktı ne şimdi bu?

canım tebrik ederim çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla.iki gün sonra katlanarak artar inşallah değerin.beklemek biraz stresli oluyo ama napalım bunada şükür.benimde ilkinde 10.gün 23.51 çıkmıştı ama bak yükseldi.

arkadaşlar bugün ben de testimi yaptırdım. 10 günüm 97,3 çıktı. cuma günü 2. test icin çağırıyorlar. dr güzel haberi verdi. önce allah'a sonra bana tutunan kuzuma teşekkür ettim:) darısı dileyenlerin başına.

tebrikler hayırlı olsun canım değerin çok güzel maşallah.Allah kat kat artmasını nasip etsin inşallah.

kimsecikler yokkkkkk
bu topiğin sakinlerini çok sakinleşmiş gördüm yaws
eyyyyyy ahaliiiii nerdesiniz?????
elma dersem çıkın armut desem çıkmayınn
elmaaaaaaaaaaa
:60::60::60::60:

selam lahor ben burdayım :)
korkuyla heyecan arası tuhaf bi duygu içindeyim
ve hiç uykum gelmiyor:62:

kızlar hergün bişeyler yazın desemde kiminin işi var ama merak ediyorum siziii:52::52: bende artık girmiycem yada arada kime küstüm niye bu haldeyim bilmiyorum:49::19::19:

kızlar hergün bişeyler yazın desemde kiminin işi var ama merak ediyorum siziii:52::52: bende artık girmiycem yada arada kime küstüm niye bu haldeyim bilmiyorum:49::19::19:

Canim bende her gun giriyorum ama bugun cok yogun gecti aksam 10;25 daha yeni girebildim, yarin butun gin burdayim insallah, cogu hamile arkadas kosesine cekildi ondan herhalde, diger arkadaslarimizda sayfasinda bol bol sohbet ediyolar onlarin sayfaya bile giremedim duzgun...

tahmer, baro gozunu aydin cnaim, allah hayirlisi ile evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin, coks evindim arkadalsar, cok rabbim yuzumuzu guldurmeye devam etsin ins.

ecrinemir canim, vallahi benim trasnfer 6 nisan oldu,, mayis 11 ilk ultraosun randevum, senin baya erken kese ins. gozukur gozukmesede takma daha erken bence, ama doktorlar oyle diyosa bir bildigi vardir...

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa... Ekimde bebis hazirligi ins.

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan::49::emir_bebek::nazar:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?Birdahakine ins. bebisimize kavuscaz

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........Bi dahaki denemede bebis gelcek ins.

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?Bir dahaki denemede bebis gelcek ins.

Kyr....26 nisan?Birhadaki denmede bebisimiz gelcek ins.

Serap:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ayduman:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

RAna:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Lahur....... YAs 35...23 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Gulnihal:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ecrinemir:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Tahmer:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Baro.....4 MAyis:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, kardelen, Biozard, Ecrinemir, Mersenem, tahmer, Baro icin Halay'a Ikoncan'lar
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hamile KUPA OZETIMIZ:

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.:65:
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.:65::65:
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi:65:
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi:65::65:
Besinci kupa Rana'dan geldi:65:
Altinci kupa LAhur'dan geldi:65:
Yedinci kupa Kardelen'dan geldi:65:
Sekicinci kupa Gulnihal'den geldi:65:
Dokuzuncu kupa Biozard'den geldi:65:
Onuncu kupa Ecrinemir'den geldi:65:
Onbirinci kupa Mersenem'dan geldi:65:
Onikinci kupa Tahmer'den geldi:65:
Onucuncu kupa Baro'dan geldi:65:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Ayyyyy evet yaaa kimse bisi yazmioo bisi yazilmayinca bnde kapiom yazmiom bisiiijj neden bole olduuu bi gelirdim sayfa deli gibi ilerlemisss bnm sunum var onun şunuu var sole böle:2:Amma simsdiiiii

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa... Ekimde bebis hazirligi ins.

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 nisan............18 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 nisan......13 nisan::49::emir_bebek::nazar:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?Birdahakine ins. bebisimize kavuscaz

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... Mutlu hhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gifaberlerini cok yakinda alcaz ins........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........Bi dahaki denemede bebis gelcek ins.

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital......................................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil.................................3 Mayis...?:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi.....................senin transfer ne zmaan?

Yabangulu.....30.....3.deneme.......IVI Tup Bebek Merkezi.... 25 nisan....?Bidahakine Donmuslarla bebisimiz gelcek Ins.

Sudenaz.......27.....4.deneme......Anadolu saglik Merkezi......20 nisan Trasnfer..... 30 nisan...?Bir dahaki denemede bebis gelcek ins.

Kyr....26 nisan?Birhadaki denmede bebisimiz gelcek ins.

Serap:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ayduman:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

RAna:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Lahur....... YAs 35...23 nisan:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Gulnihal:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Ecrinemir:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Tahmer:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Baro.....4 MAyis:49::49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

Gulsum, Serap, Ayduman, silanaz, Rana, Lahur, kardelen, Biozard, Ecrinemir, Mersenem, tahmer, Baro icin Halay'a Ikoncan'lar
:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

hamile KUPA OZETIMIZ:

Ilk kupamiz Gulsum'den geldi.:65:
Ikinci Kupamiz Serap'dan geldi.:65::65:
Ucuncu kupamiz Ayduman'dan geldi:65:
Dorduncu kupa Silanaz'dan geldi:65::65:
Besinci kupa Rana'dan geldi:65:
Altinci kupa LAhur'dan geldi:65:
Yedinci kupa Kardelen'dan geldi:65:
Sekicinci kupa Gulnihal'den geldi:65:
Dokuzuncu kupa Biozard'den geldi:65:
Onuncu kupa Ecrinemir'den geldi:65:
Onbirinci kupa Mersenem'dan geldi:65:
Onikinci kupa Tahmer'den geldi:65:
Onucuncu kupa Baro'dan geldi:65:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar listeye baktım daa bitek ''yaş 35 yolun yarısııı'' modunda olan benmişim yaw:52::52:

kızlaar nerdesinizzzz
ben çok kötüyüm yaaa
yarın bebeğimin kalp atışlarnı duymaya gidicem
çok heycanlıyım kalbim dışarı çıkcak gibi
ya duyamazsam diyede bir korku var
off ne yapcam ben

ankara canim sakin ol insallah duyacaksin kalp atislarini bak bugunlere kadar geldin insallah 9 aylik sureci saglikla bitirip minigini kucagina alacaksin olumsuz seyler dusunup kendine ve bebegine gununu karartma dertlenme olurmu

salı gunu doktora gıttım ve ılk defa bebelik kesesını gordummm okadar heycanlandımkıı kızlar ağlamaklı oldummm ... çok garıp bır duyduuu allahımm herkese nasıp eder ınsallah 3 buuk yıldan sonraa bu duyguu ınanaınn cok cok değsik bır şeyy yaaa:))):emir_bebek:

kızlaar nerdesinizzzz
ben çok kötüyüm yaaa
off ne yapcam ben

slm canım benimde 6 haftalık bebeğim ve ılk defa ultrosona gırcektım dıs gebelık olcak dıye çok korkmustumm ınsallah hayırlısı olurrr hergun fealk nas ve ayeltı kursuyu okkuuu ınsallah hersey guzel olcak :=)):nazar:

merhaba canlar dün giremedim eşim ve yanımda kalan arkadaşım izin vermiyorlar nasılsınız inşallah iyisinizdir geçmişi okuyamadım kızlar size şey demeye geldim eşimin ısrarı üzerine bu gün yine idrar testi yaptık değer yükseldiyse daha koyu çıkar diyeee veee ilk 3 dakikada çıktı yani değerim yükseliyordur değil mi kızlarrrr...

kızlaar nerdesinizzzz
ben çok kötüyüm yaaa
off ne yapcam ben

canım ne olur böyle yapma bana umut olan sendin moralimi düzeltende şimdi neden böyle yapıyorsun tabiki hayırlıca göreceksin...

kızlaar nerdesinizzzz
ben çok kötüyüm yaaa
off ne yapcam ben

streeess yok stres yokkk
Rabimin izniyle duyacaksın inşaAllah canım
bende faftaya bugün gidecem kalp atışlarını duymaya:66::66:
Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin

salı gunu doktora gıttım ve ılk defa bebelik kesesını gordummm okadar heycanlandımkıı kızlar ağlamaklı oldummm ... çok garıp bır duyduuu allahımm herkese nasıp eder ınsallah 3 buuk yıldan sonraa bu duyguu ınanaınn cok cok değsik bır şeyy yaaa:))):emir_bebek:

:66::66::66::66:
Rabbim kucağına da almayı nasip etsinnn

merhaba canlar dün giremedim eşim ve yanımda kalan arkadaşım izin vermiyorlar nasılsınız inşallah iyisinizdir geçmişi okuyamadım kızlar size şey demeye geldim eşimin ısrarı üzerine bu gün yine idrar testi yaptık değer yükseldiyse daha koyu çıkar diyeee veee ilk 3 dakikada çıktı yani değerim yükseliyordur değil mi kızlarrrr...

iyi haberrrrrrr
ewt değerin yükseliyodur canım
kan tahlilini ne zaman yaptıracaksın??

kızlar merhaba bugün ben çok üzüldüm sabah tuvalete gittim vajinamı peçeteyle sildiğimde kahveregi leke olduğunu gördüm doktoru aradım kongredeymiş ağlaya ağlaya abar topar başka doktora gittim vajinalultransan yaptı bebeğimin kalp atışlarını duydum yanlız kese yamuk dedi bu bir tehlike olabilir dedi moralim bozuldu ilaçlarla düzelir korkma falan dedi ama midemi bulandırdı birkere pazartesi kendi doktorum gelicek ona gidicem dua edin kızlar bana bebişim sağlıklı olsun allahım hepimize yardım et

Back
X