çoook geçmiş olsun kızlar evet bende kanamalı vaka olarak sizi çok iyi anlıyorum rabbim meleklerimizi korusun gelmesin şu kanama yüregimiz agzımızda valla inş bu günler geçecek 3ayı atlatırsak kızlar biraz daha rahat ederiz sanırım
ECRİNEMİR canım keseyi görmüşün hadi gözün aydın inş kalp atışlarınıda duyarsın
SILANAZ oof canımya nasıl yermiş yaşadıgın memleket gitsende kontrole rahat etsek ama korkma kanman yoksa ne dış gebelik nede düşük tehliken yoktur canım için rahat olsun
kan testi bekleyen arkadaşlar hiç şu kadar günüm kaldı falan yazan yok yada kimse beklemiyormu? biz kızlarla ne heyecanla günlerimizi yazardık![]()
Canim coks agol buda dedin gibi kafana gore olmuyo, cok sukur kanama filan yok dun doktora gittim, kendi doktoruma degil, klinige, kadina anlattimd urumu, karnimi filan muyane ettti, hicbisey yok dedi, iltihap olsa yanma olur dedi, sadece bantlar alerji yapmis onun icin dusuk dozlu kortizon vardi beide migde bulantisi icin ilac verdi ama hic birini almadim yarin kendi doktoruma gostercem, bakalim ne diycek ona, gore, ACAYIP heycanliyim insallah eksemi gorurum yarin dua et cnaim bana
Canim benim problem arada 7 saat fark olmasi, ben uyaniyorum siz nerdeyse yatiyonuz