Kizlar kusura bakmayin daha once giremedim, ama guzel ahberlerle geldim cok sukur, dun kendi doktorumdaydim, hersey yolunda birinin basi asagida birinin basi yukarda, sagliklarida kkeyefleride yerinde de, el ense yatiyolar, fikir fikirdilar.. sagdaki sanki el salliyodu hatta :) cinsiyetleri soylemedi, detayli uktrasound'un sonucu gelmeden diyemem dedi, bi dahaki geldinde soylerim dedi, yani 1 ay sonra, yarin ultrasound'da bana soylemezlermi dedi, hayir soylemezler dediii hehhhheeehhhe
Ultrasound'da ilk olctu, bicti her yerini, kadin kagitta tup bebek gorunce, sordu iste kac yildir deniyosun, kacincida oldu filan tabi ben soyledim hemen, cinsiyetlerini bilmek istermisin dedi, ben hemen tabiki isterim dedim, olctukten sonra, el ayak inceledi, kemiklere, sonra kalbe benim soldaki bir turklu donmediki kalbin resmini ceksin, saga dogru yatirdi, 10 dakika bekletti, sonra karnimi filan salladi

bebekler icerden ne oluyor, bu kadin delimi demistir kesin, bizim kiz yine donmedi, sonra rapor yazdi, bi daha bakti bu sefer aldii,
Kizlar gelelim sonuca, butun hersey temiz dedi, Sagdaki erkek, soldaki kiz dedi...rabbime yatip kalkip sukretsem az , cok sukur bugunleride gordum, hala saka gibi geliyo yuzlerini, ellerini, veren rabbime kurban olayim... rabbim nasip ederse bir kizim, bir oglum olcak kizlar tarifi imkansiz bir duyguu.... rabbim dileyen isteyen, bu yolda emek veren tum kader arkadaslarimada nasip eylesin.... Herseyin basi, dua ve sabir 6.5 yillik ozlemim ins. iki yavrumu kucagima aldimmi sona ercek, hep beraber ins.