2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

benim ödem top durumda:) uykuda ellerim bomba oluyor. sabah bükemiyorum ellerimi, nasıl ağrıyor. aksamları da ayaklarım ve bileklerim. ama ayakları dikince onlar iniyor. bana karbonhidratta sınır getirdi. makarna, pilav, patatesi kısıtlı yiyin dedi. hamur işini de tümden yasakladı:) oysa makarnasız bir hayat hatadır yahu:):)

ama senin durumun daha önemli. sakın aman canım çekti banane yiyeceğim deme. ya da bir şey olmaz ye gitsin diyenlere de aldırma canım olur mu? mühim olan senin ve bebeğin sağlığı. oynamaları nasıl? bu hafta iki konsere gittim. ikisinde de nasıl bum bum bum oynuyor:) müzikten hoşlanıyorlar. sizlere de tavsiye ediyorum

Himm,, canim seninki gecmiyomus uzandinmi benim oyle cok gecmiyordu, sen dikkat et yinede..... bende makarna cok seviyorum, cokda teketiyorum...

Evet kesinlikle hicbirseyi bahane etmemliyiz, bebeklerimizinde, kendimizinde sagligi icin ne gerekiyorsa yapmaliyiz....

çok uzun zaman oldu nisan topiğine girmeyeli
kızlar nasılsınız mersenem hlycn sen nasılsın nasıl gidiyo???
Iyiyiz cnmm..siz nasilsinizz...

hlycn uzun zamandir girip duzgun yazamiyodum, sagol canim cok sukur oglum benimle,,, ins. rabbim onu kucagima almayi ansip eder... sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik, oglusunu buyutmusundur baya....
hihiiii:21:Buyudu tysesiii:71:21 haftanin icindeyis iste..allahim hepimize saglikli bi sekilde dogumlar cocyklar nasip eder insallah..cnmm ogluna masallahh seninnn...kndine iyi bakkk:54:

benim ödem top durumda:) uykuda ellerim bomba oluyor. sabah bükemiyorum ellerimi, nasıl ağrıyor. aksamları da ayaklarım ve bileklerim. ama ayakları dikince onlar iniyor. bana karbonhidratta sınır getirdi. makarna, pilav, patatesi kısıtlı yiyin dedi. hamur işini de tümden yasakladı:) oysa makarnasız bir hayat hatadır yahu:):)

ama senin durumun daha önemli. sakın aman canım çekti banane yiyeceğim deme. ya da bir şey olmaz ye gitsin diyenlere de aldırma canım olur mu? mühim olan senin ve bebeğin sağlığı. oynamaları nasıl? bu hafta iki konsere gittim. ikisinde de nasıl bum bum bum oynuyor:) müzikten hoşlanıyorlar. sizlere de tavsiye ediyorum

ayyy canım sorma plav makarna bende yemiyorum ki bayılırım makarnaya napalım dayanıcaz dikkat ediyorum canım ama çokta kasmamak istiyorum çünkü heyacandanda sıkıtıdanda şeker yükselebiliyomuş ben çok heyacanlıyım belki onunda etkisi var 1 hafta sonra umarım düşer düşmessede ilaç versin insülünün bebeğe zararı yokmuş ben dayanırım iğne yerlerinin acısına bebeğim sağlıklı olsunda inşallah gerek kalmaz.. bebeğimin hareketleri gayet iyi :nazar::nazar::nazar: bende düğüne gitmiştim geçenlerde nasıl tekmeliyo rahatsız oldu sanırım dedim yada hoşuna gitti oda oynamaya başladı :1::1: allahım sen koru miniklerimizi hıı bu arada tuzu kes sen şişmelere çok etken..

Son düzenleme:
Canim bir hafta kadar hastanede kaldim, orda firsat buldumda anca bir kez yazabildim... simdi evimdeyim cok sukur hersey yolunda, oglum'da kizimda benimle ama kizim cennet kusu oldu... oglumuda bugun gordum ultrasound'da cok sukur herseyi normal yolunda... buyumus...

Amiyonsentaz sadece bir arkadasa olmasini soylemislerdi ama o istememisti diye hatirliyorum yanlissam duzelt canim..
Amin oglumun o tepikleri zaten bana en caresiz animda rabbimin en buyuk nimeti oldu...

hoşgeldin canımya merak ettim seni çokk iyi olmana sevindim paşamızda iyimiş çok şükür gerisi önemli değil.. benimde şeker yüksek çıktı :43::43: üzüldüm ama şimdi pek takmıyorum üzüntüde yükseltiymuş çünkü 1 hafta sonra doktorum yapması gerekeni yapar herhalde bebeğim zarar görmesin önemli olan o.. amiyosentez 2 arkadaş olucak diye hatırlıyorum hatta biri olmuştu sonuç bekliyodu neyse yazmak isteseler yazarlardı iyilerdir umarım.. öpüyorum seni ve oğluşunu..

Iyiyiz cnmm..siz nasilsinizz...

hihiiii:21:Buyudu tysesiii:71:21 haftanin icindeyis iste..allahim hepimize saglikli bi sekilde dogumlar cocyklar nasip eder insallah..cnmm ogluna masallahh seninnn...kndine iyi bakkk:54:
amannnnnnnnn oğlumus mu geliooooooo :):):): yirim onu beeeeeennnnn... aman çok şükür iyisiniz.... sılanazcım sen bazı sorunlar yasadın sanırım.. geçmiş olsun ayse nasıl hem.. ayy öslemişim siziii :)) bende ikinci denememi yaptım.. 10 gün sora sonuç blast emb. nerdcen nereye yaaa nelerden bahsederdik.. baakk bebiş muhabbetleri dönüyo ortada çok sevindim.. rabbim tüm bekleyenlerin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. çok öptüm sizi...

bisden sana kalırsa ye gerı kalma şekerimmm:34:biz sımdıdenpaylaştık bebeimisi neresını kım yıcek:1:şaka maka bis pek sefıos onuu::69:
cnm ne hızlısın maşallahhh hadı bakalımn bu sefer olcak inşallahh...hayırlısı unutma.....habersız bırakma bsiiiiii.....guzel haberlerlen gell bebekimmmm:54::65:

amannnnnnnnn oğlumus mu geliooooooo :):):): yirim onu beeeeeennnnn... aman çok şükür iyisiniz.... sılanazcım sen bazı sorunlar yasadın sanırım.. geçmiş olsun ayse nasıl hem.. ayy öslemişim siziii :)) bende ikinci denememi yaptım.. 10 gün sora sonuç blast emb. nerdcen nereye yaaa nelerden bahsederdik.. baakk bebiş muhabbetleri dönüyo ortada çok sevindim.. rabbim tüm bekleyenlerin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. çok öptüm sizi...

gözün aydııın hadi az kaldı demek güzel habere :))) aramız çok açılmadan yetiştin bize ne güzel.. sorduğun ayşe bensem iyiyim canım kızımı büyütüyorum göbüşümde :))) darısı başına..

bisden sana kalırsa ye gerı kalma şekerimmm:34:biz sımdıdenpaylaştık bebeimisi neresını kım yıcek:1:şaka maka bis pek sefıos onuu::69:
cnm ne hızlısın maşallahhh hadı bakalımn bu sefer olcak inşallahh...hayırlısı unutma.....habersız bırakma bsiiiiii.....guzel haberlerlen gell bebekimmmm:54::65:

inş. cnm busefer tabiki kısmet.. pek gönüllü yapmadım bu sefer ama hayırlısı... hamişlerin duası biliosunuz kabul olurmuşş unutmayın benide dualarınıza katın... seviom kız siziii.. neşem yerine gelio bak...
hlya hala duygusalmısın bakim sennn...
bulantıların falan geçti inş..

gözün aydııın hadi az kaldı demek güzel habere :))) aramız çok açılmadan yetiştin bize ne güzel.. sorduğun ayşe bensem iyiyim canım kızımı büyütüyorum göbüşümde :))) darısı başına..

inş. güzelim yaaa.. sendin evet.. sen hülya sılanaz.. sıkı takipçilerinizim bak buluveriom sizi.... ay bi kız bi erkek allahhhmmm .... kocaman bi maşşallaaaaaahhhh... hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim inş........:nazar::nazar::nazar::nazar:

Sagol canim, bunada sukur... Ayse'nin de kizi olcak rabbim nasip ederse....

Senin adina cok sevindim, dilerim rabbim bu sefer yuzune guler, sende yavruna hayirlisi ile kavusursun kardesim... Bizede yaz arada bir bilgilendir lutfen... Bizde snei optuk...

Ayse, Hlycnn hosgeldiniz bacim.... Cok sevindim... benide guldurdunuzz... Bamya'lar oldu kavun, karpuzz cok sukur.... bende rabbime sukur baya topladim, ins. oglumu kucagima almak nasip olur, hergecen gun banada umut oluyor...

Yarin ultrasyon'a gircem ins. oglusumu gorcem.. bu aksamda sanki nasilsa yarin gorcen diye fazla oynasmiyor :1::1: yarin sabah erkenden yatip bekliycezzz artik...

Kizlar bebeislerin kilolarini biliyomusunuz.... Benim 26+0'da 990gr cikmisti... iyi geldi bana ama yinede

inş. cnm busefer tabiki kısmet.. pek gönüllü yapmadım bu sefer ama hayırlısı... hamişlerin duası biliosunuz kabul olurmuşş unutmayın benide dualarınıza katın... seviom kız siziii.. neşem yerine gelio bak...
hlya hala duygusalmısın bakim sennn...
bulantıların falan geçti inş..

inş. güzelim yaaa.. sendin evet.. sen hülya sılanaz.. sıkı takipçilerinizim bak buluveriom sizi.... ay bi kız bi erkek allahhhmmm .... kocaman bi maşşallaaaaaahhhh... hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim inş........:nazar::nazar::nazar::nazar:
şurada tanıştığım herkes hep dualarımda canım, bu sefer gönülsüz yapmış olman daha iyi bence çünkü üstüne düşüp çok heveslenince olmuyor sanki inat yapıyor içimden bir his bu sefer tamam diyor.. hakkında hayırlısı canım..
Ayse, Hlycnn hosgeldiniz bacim.... Cok sevindim... benide guldurdunuzz... Bamya'lar oldu kavun, karpuzz cok sukur.... bende rabbime sukur baya topladim, ins. oglumu kucagima almak nasip olur, hergecen gun banada umut oluyor...

Yarin ultrasyon'a gircem ins. oglusumu gorcem.. bu aksamda sanki nasilsa yarin gorcen diye fazla oynasmiyor :1::1: yarin sabah erkenden yatip bekliycezzz artik...

Kizlar bebeislerin kilolarini biliyomusunuz.... Benim 26+0'da 990gr cikmisti... iyi geldi bana ama yinede
kuzum okuyorum yazdıklarını ama teselli sözleri yazmak saçma geldi yazmadım, Allah inşallah kızının ömrünü de oğluna verir 100 yaşında dede olur oğluşun :)))
benim tombalak prensesim geçen hafta 20+4 te 350 gr.dı bakalım bu haftasonu yine kontrolüm var kaç çıkacak..

Ne guseldi muhabbetimisss bi anda olusan kaynasmalarr nirdeeeee:26::14::19:

Silanin bebikiii tombaltombaltombalakkkkkkk:nazar::nazar::66::66:

Casiiimm gecti bulanti mi kaldi kisss..ama smdinokuooar acidli ve sorunli gelis gidis saatlerce .acikiomm cokkk bi dee...duygusalimm nefett..:14:Dun 2posta agladim sabah okula gelince fe de efe glince aksamm..amman allahim nasil aglamakk esim de anlam veremio heni dinlioo susmam icin ikna etmeye calisioo..
Amann oglumu dusunuom saglikli guzel bebeklerimiz olsun da onlarla gulduk insallah rabbim onlarin sayesinde hep guldurur bisi acilari olmaz uzak durur..:nazar:

hay allahım :) deliiiiii... kızlar seviom sizi.... hepiniz inş. sağlıkla kucaklarsınız bebekleriniziiiii...

ay ayse ağzın bal yesin kız :D:D:D transferden sora ağrnz falan olmuşmuydu.. ilkinde olmadı bnm ama busefr oluyo gögslerde kasıklarda :S:S

hayırlısı artık.....

hay allahım :) deliiiiii... kızlar seviom sizi.... hepiniz inş. sağlıkla kucaklarsınız bebekleriniziiiii...

ay ayse ağzın bal yesin kız :D:D:D transferden sora ağrnz falan olmuşmuydu.. ilkinde olmadı bnm ama busefr oluyo gögslerde kasıklarda :S:S

hayırlısı artık.....

Aaaa bak bence ağrı iyiye işaret bir arkadaşım 5. denemesinde geçen hafta pozitif aldı, onun da öncekilerde hiç ağrısı olmamış şimdi ağrıdan kıvranıyorum diyor nasıl şişkinlik ağrı sancı.. veeee kocaman bir pozitif :)))))

Ne guseldi muhabbetimisss bi anda olusan kaynasmalarr nirdeeeee:26::14::19:

Silanin bebikiii tombaltombaltombalakkkkkkk:nazar::nazar::66::66:

Casiiimm gecti bulanti mi kaldi kisss..ama smdinokuooar acidli ve sorunli gelis gidis saatlerce .acikiomm cokkk bi dee...duygusalimm nefett..:14:Dun 2posta agladim sabah okula gelince fe de efe glince aksamm..amman allahim nasil aglamakk esim de anlam veremio heni dinlioo susmam icin ikna etmeye calisioo..
Amann oglumu dusunuom saglikli guzel bebeklerimiz olsun da onlarla gulduk insallah rabbim onlarin sayesinde hep guldurur bisi acilari olmaz uzak durur..:nazar:

herkes terk etti kuzum bizi concon kopkop kimler geldi kimler geçti :((( bu arada benim de sinirlerim çok bozuk pazar günü eşimi dövdüm sonra da ağlaya ağlaya içim çıktı:37:

hayırlısı artık.....

cazi hayırlı olsun canım dualarımız seninle umarım bu defa olucak.. benimde çok ağrım olmuştu transfer sonrası bence iyiye işaret iyi düşünelim iyi olsun bebişin sana gelsin koşa koşa :emir_bebek::emir_bebek:

herkes terk etti kuzum bizi concon kopkop kimler geldi kimler geçti :((( bu arada benim de sinirlerim çok bozuk pazar günü eşimi dövdüm sonra da ağlaya ağlaya içim çıktı:37:

canım benim eşini neden dövüyon yazık valla adamcağıza naz yap kapris yapta şiddette hayırrrr:52::52:.. hem ağlama öyle sonra bebeğin ağlar huysuz olurda görürsün cırlar durur sabahlara:43::43: kadar sakin olki oda uslu olsun..

Sayiden cnaim kimler geldi kimler gecti... ramazandan sonra cok vardi negatif sonuc alan arkadaslarimzdan denemeyi NISA gibii... insallah onlarda yazar arada bir....

Ne mutlu sana benimkide beni cok kizdiriyoorr,, vallai bazen bir yapistirasim geliyo'da adam seker hastasi bir sinir gelirse... hamile filan demez varyaaaa... :1::1::1::1:

kizim bu hamilelik psikolojisi acahyip ben herseye aglar oldum, esim sigara icer, niye iciyon diye sinirimden aglarim,... baslarsam saymaya sayfa yetmez... ALlah yokluklarini gostermesin....

Cazi canim benim hicbirseyim olmadi icin trasnferden sonra, bende cok umutsuzdum... ama cogu arkadasimiz belirltileri oluyor... sen yine takilma belirtiler ins. sende kocaman bir POZITIF alcan, canim hersey gonlumuzce olur ins...

canım benim eşini neden dövüyon yazık valla adamcağıza naz yap kapris yapta şiddette hayırrrr:52::52:.. hem ağlama öyle sonra bebeğin ağlar huysuz olurda görürsün cırlar durur sabahlara:43::43: kadar sakin olki oda uslu olsun..
ay işyerinde yetkili değilm buradakiler bağıramam hırsımı birtek adamcağızdan çıkartabiliyorum yazık.. benim gibi cadaloz annenin kızı da ancak huysuz olur zaten :)))
Sayiden cnaim kimler geldi kimler gecti... ramazandan sonra cok vardi negatif sonuc alan arkadaslarimzdan denemeyi NISA gibii... insallah onlarda yazar arada bir....

Ne mutlu sana benimkide beni cok kizdiriyoorr,, vallai bazen bir yapistirasim geliyo'da adam seker hastasi bir sinir gelirse... hamile filan demez varyaaaa... :1::1::1::1:

kizim bu hamilelik psikolojisi acahyip ben herseye aglar oldum, esim sigara icer, niye iciyon diye sinirimden aglarim,... baslarsam saymaya sayfa yetmez... ALlah yokluklarini gostermesin....

aynen bu sabah işe gelmek istemiyorum diye ağladım ben de.. çalışmak çok zor geliyor daha şimdiden perişanım nasıl dayanıcam son 3 haftaya kadar bilmiyorum..

Back
X