- 7 Ağustos 2010
- 1.868
- 320
- 163
- 37
Kızlar geçen hafta rutin kontrolum vardı. 25+0 idi. Doktor ölçümlerini yapmaya başladı, işte bacağını kolunu vs ölçtü. Gel gelelim kafası o kadar aşağıdaydı ki dr çok zorlandı. Bizimki başında beri neredeyse hep kafa aşağı duruyordu ama biz döner diye düşünmüştük. Fakat huysuz kuzucum kafasını gömmüş kasıklarımın orada bir hizaya, dr güç bela ölçüm yapabildi. Bir eliyle yüzünü kapamış, diğer elinin de parmağını emiyor. Çok heveslenmemize rağmen yüzünü göremedik beyefendinin. Sonra doktor alttan da bir muayene etmek istiyorum dedi, rahim ağzıma baktı. Rahim ağzında kısalma olmuş.2,5 cm'e inmiş. Size 1 hafta istirahat yazıyorum, ayakları uzatıp yatacaksınız dedi. Ayrıca bir iğne verdi, haftada bir vurmak icin.
kuzucum henüz çok küçük. 820 gr. Gerçi haftasına göre iyi ama doğması için henüz çok erken. O yüzden şimdi onunla konuşup kendime de telkin veriyorum. Ve dün farkettim ki o benim sesimi tanıyor:) ellerimi karnıma koyup onunla konuşunca hemen bum bum vurmaya başlıyor. İçimi ferah tutmaya çalışıyorum. Hala tek bir şey dahi almadım kuzuma. Göya geçen hafta doğum şekeri, süslemesi icin alışverişe çıkacaktı, nasip değilmiş. Neyse kuzucum zamanında sağlıcakla gelsin de başka bir şey istemiyorum.
Bu arada benim doktorum 32. haftayı geçirirse ve bir aksilik olmazsa normal doğum taraftarıyım dedi. Sizinkiler ne diyor?
geçmiş olsun canım istiratine dikkat et bebeğin de haftasına göre iyi maşallaahhh ,bebeğine bir şey alamadım diye de kafanı yorma hepsi bir kaç günde halladilecek şeyler rabbim sağa salim kucağımıza almayı nasip etsin önemli olan o