2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Ne guzel NISa'cim ins. hersey yolunda gider, transferin olana kadar biz herhalde sonuclari aliriz, Hepimiin hakkinda hayirlisi ins.
amin canım..inşallah hayırlısı olur..transferim bu perşembe gibi görünüyor...opu kesinleşti salı saa11.30 da...dularınıza ihtiyacım var...hamilenin duası makbulmuş:61::61:
Canim ya desene uc, bes gune seninde tranfer gerceklesir, cok sevindim Nisa'cim allah gonlune gore versin.....
canım diğer arkadaşın yazısını bnmki ile karıştırdın sanırım.benim yumurtalar henüz toplanmadı:25::30:
merhaba kızlar bende tedavime dün başladım ve ikinci iğnemi bu gün yaptım bana dua eder misiniz:71::71::71:
hayırlı olsun canım tedavin...hoşgeldin aramıza:71::71:hepimiz birbirimize dua ediyoruz...:71::34:

kızlarrr sonunda bugün adet oldummm:46::46::46:birgün adet olacağıma bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi:1::1:yarın saat 15.30 da kontrolüm varrr...dua edin bana nolur iyi geçsinn...sizden naber ...nerelerdesiniz bakalımmm:91::91::91:

nisaa ben de 1 nisanda adet oldum sanırım yakınız bırbırımıze konusalım nolur
yarın yumurta toplanacak cok kaygılıyım :(

nisaa ben de 1 nisanda adet oldum sanırım yakınız bırbırımıze konusalım nolur
yarın yumurta toplanacak cok kaygılıyım :(

neden kaygılısın canım ne oldu ...ilk denemen mi o yüzden mi korkuyorsun...benimde salı günü toplanacak.1 gün olacak aramızda desene

umarım hayırlısı olur hakkımızda benim transferimin 6.günü bu gün bekliyorum korkulacak bişey yok şu ana kadar yaşadıklarımda yumurta toplama v.s sakin olmaya çalışmamız lazım bence

ınşallahhhhhhhhhhhh Rabbim ınş
sağol canım ya umut veriyorsunuz bana:49:

Rabbim yardımcın olsun ben daha 61. sayfadayım basından okumak ıstedım senı onlıne gorunce dayanamadım bı bakıyım noldu sonuc hemen bakcam cvabına.allah yuzunu guldurmustur ınsallah...

kızlar kan vermeye gidiyorum dr u mu aradım ver dedi dua edin tamam mı ben gelene kadar

Cnm insaallah guzel haberlerinizi alirizz.rabbim sana ge hpimize kolayliklar versin.yhaa je zmn haber verirsin ki bise acaba .hadi bakalim bi hamisimiz daha mi oluo ne insaaallah hayrlsi olsun en guseli iisi olsun.amin:10:

olur bunlar tatlımm gayet normal ama tedavi dönemimde o sigaraya ara ver bence bebeğini düşün

Bırakmaya çalışıyorum canım ama olmuyo yapamıyorum ilaç filanda kullanamıyorum..Tek başına bırakmaya çalışırkende ilaçsız çok sinirli oluyorum etrafımdakilere zararım dokunuyo bu sefer...Bu gün hala içmedimm saat 2[/QUOTE]

cnmmm bırakabılırsın sadece 48 saat dayanacaksın canın 48 saat ıstıyo bu kdr ben 10 senedır gunde 1 paket ıcen bırı olarak ıgnelerımın 1.gunu kestım attım hala yok bak 8 gun olmus darısı sıze olsun ınsallahhhhhh

kizlar ben bugun yumurtalarim topladni 12 tane iyi yumurta varmis
sali gunu 3 te rabbim izin verirde pgt den saglikli embiryom cikarsa transfer edilcek
ama esimin spermleri kalitesizmis onun icin icsi yapilcakmis
ben cok fenayim cok korkuyom
ne olur su mubarek gunde bana dua edim
yarabbi ne olur yardim et ben cok korkuyom
allahim ne olur sana uzaan elleri geri cevirme

cnmm allah yar ve yardımcın olsun ınsallahhh....

slm kızlar şimdi geldim doktordan
moralim sıfır 6 tane yumurtam olmuş salı son kontrolum sanırım bi aksilik çıkmazsa ben dünyanın en salak insanıyım ilaç dozumu yanlış vuruyormuşum neden böyle bi hata yaptım onuda bilmiyorum ilk denememde değil göyaa tecrübeliyim ama olcak işte bana hemşire sabahları purogon 300 doz vurcaksın demiş ben sabah 300 akşam 300 anladım dayadım günde 600 üniteyi kendime hemşire ne yaptın sen dedi sen ne söylediysen onu yaptım dedim ben böylebişey söylemedim dedi bu yüzden 5 kutu daha ilaç almak zorunda kaldım toplam 11 kutu ilaç kullanmış olucam 5000 üniteye yakın tabii bu sayede yumurtalıklarımın anası bellendi kendimemi yanayım paramamı yanayım salaklığımamı yanayım anlamadım inşallah yumurtaların kalitesini etkilemez bana dua edin arkadaşlar hepimizin sadece duaya ihtiyacı var salı günü son kontrol bakalım artık hayırlısı ALLAH tan

zeynep cok uzuldum ya insallah etkılemez yumurta kalıtenı sadece parana yanmıs olursun.O salak hemsire sana neden yazıp vermedı benim elimde yazılıyd mesela dozu falan.Allah yardımcın olsun cnm... :(

Kizlar dogru yazdimmi bilmiom ben progenx ignelerisabah aksamyaptriom.ama hmsire bulamiom gidemiom da iste 4.gunu transferin. Bu ilaclarda yarim saat bi saat oynuo fasla deil:19:Acaba olumsuzluk yRatirmi bu.:18:Ne olur cvp verin napcammm erken yada gec yada vaktinde oluo duzensiz yaniii nolurr kii:14:

kızlar kan vermeye gidiyorum dr u mu aradım ver dedi dua edin tamam mı ben gelene kadar
Canımmmm benim ne heyecanlısın şimdi değil mi? inşallahhhh tüğm dualarımız seninle olumlu haberlerini beklyoruz..:nazar::nazar::nazar:
Bırakmaya çalışıyorum canım ama olmuyo yapamıyorum ilaç filanda kullanamıyorum..Tek başına bırakmaya çalışırkende ilaçsız çok sinirli oluyorum etrafımdakilere zararım dokunuyo bu sefer...Bu gün hala içmedimm saat 2
cnmmm bırakabılırsın sadece 48 saat dayanacaksın canın 48 saat ıstıyo bu kdr ben 10 senedır gunde 1 paket ıcen bırı olarak ıgnelerımın 1.gunu kestım attım hala yok bak 8 gun olmus darısı sıze olsun ınsallahhhhhh[/QUOTE]
evet canım herşey istemekle oluyor arkadaşım bende 10 yıldır kullanıyordum tedaviye başlıcam diye 7 ay önce bıraktım... iste yeterkii gerisi boş...

Kizlar dogru yazdimmi bilmiom ben progenx ignelerisabah aksamyaptriom.ama hmsire bulamiom gidemiom da iste 4.gunu transferin. Bu ilaclarda yarim saat bi saat oynuo fasla deil:19:Acaba olumsuzluk yRatirmi bu.:18:Ne olur cvp verin napcammm erken yada gec yada vaktinde oluo duzensiz yaniii nolurr kii:14:

canım birşey olmadığını düşünüyorum. bende dün yumurtalarım toplandı. hemşireye sordum çalıştığım için iğne saatlerinde oynama olabilirmi dedim. önemli değil günde bir kere yaptır atlama yeter dedi saat çok da önemli değil. yalnı senin neden iki ad anlamadım.. transferden önce de iki adetmiydi..? bana günde bir doz verdi

Evet cnm ben hep iki doz kullandim bnle allaklidir blki sna. Okdri yetrdir bebisimm belkii

Son düzenleme:
Hihi evet cnm iki oldu hep bnm blki bnle alakalidir ben de polikistik over var bilmm ondndir belki sana okdr yetrlidir bebisim:7:[/QUOTE]

olabilir canım .. benim mesela dünkini saat 12 de yaptırdık bugün saat 2.30 da yaptırdım.. birşey olmaz bence ek olarak vajinalda alıyoruz zaten..ben alıyorum yani :)

neden kaygılısın canım ne oldu ...ilk denemen mi o yüzden mi korkuyorsun...benimde salı günü toplanacak.1 gün olacak aramızda desene

evet cnm ılk denemem ve sag yumurtalarım cok gelısmedı sanırım soldakı 4 5 tane ıs gorecek cok cnm sıkıldı ama kısmet yanı ne dıyeyım
bu aksam 2 doz antıbıyotıkle ılac surecımı tamamlamıs olacagım yarn sabah saat 9da da yumurtalarım toplanacak Allahım hakkımızda hayırlısı...

cnm yarım saat 1 saat cok farketmez dıye dusunuyorum bana once enjeksıyon verdı sonra tablete cevırdı sana da tablet vereydı keske.Drla bı konus cnm ıstersen...

Back
X