2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

hadi bakalım hayırlısı.. sen önce yaptırıcaksın .. anlatırsın bize..

cnm hersey allhtan gelır demmkki o ıstemmeıss..önune tas koyup korunsan da allah ısterse olurmus bebekkk..hyrlısı olsunnnn...cnmm ayh nıe neden keske tühhh boşşş cnmmmmmm....allah hepımıse sabır huzur ve bebeişlerımısle mutluluk versınn...evlerımıs meleksız kalmasın inşaallah:6:

yha cnm evet yasakmıs ben 28 yasındayım ilk denemmmem ınşaallah son olur tutar bebeişlerım de dua edın .....iki tane dööllendııı ve embrıolog gelıp bana ıkı tane dollendı aysak ama bız sansı artrmak ıcın 2 tane koycaz prosedurdede 1 tane gstrecezz....o esnada tabe kac tane koysalar kabuşl sans ıcınn..dogumda sorun oluomus dıolar allahım yar ve yardımzcımız olsun ugreaslrımısın mukafatını inşallah kucagımıza saglıklı olarakv versın kac taneyseee ......Allahımmm ::28:

ya ben de 2 tane ıstıyorum acep benım dr yapar mı ya bı yandan 2 tane olsun dıom bı yandan da 1 tane olsun yapamam bakamam cok yıpranırım dıyorum 2zı olan arkadasım var ve cıldırmak uzere.bı agzını aradım drun ama ozellıkle ılk gebelıkte kesınlıkle tavsıye etmıyoruz dıyorlar ya cogul gebelıgı.Ne bılım kafam karıstı sımdı.Esım de kardeslık bılsınler aralarında 2 3 yas olsun dıo ne bııımmmmm

hadi bakalım hayırlısı.. sen önce yaptırıcaksın .. anlatırsın bize..
cnm kıme dedın bılmıom ama eger banaysa ben yptırdım bgun transferde 4.gunummm..normal hayatıma devam edıom sayılır sureklı yatmıommm..
ya ben de 2 tane ıstıyorum acep benım dr yapar mı ya bı yandan 2 tane olsun dıom bı yandan da 1 tane olsun yapamam bakamam cok yıpranırım dıyorum 2zı olan arkadasım var ve cıldırmak uzere.bı agzını aradım drun ama ozellıkle ılk gebelıkte kesınlıkle tavsıye etmıyoruz dıyorlar ya cogul gebelıgı.Ne bılım kafam karıstı sımdı.Esım de kardeslık bılsınler aralarında 2 3 yas olsun dıo ne bııımmmmm

yha cnm wlla bılmıomkıı..olsunda cnmmm vallasaglıklı olsunlar allah bıse bagıslasında mhım deıll.ben bu bebekelrı arama donemımde daa cok yprandım cnmm.aynalara kstümmm bakınca sureklı aglıodum cunkuuu...2.cocugum garantı olsa ve tutacagı garantı olsa tabıkı kım ıstemes..zamanında yağpılmıs zahmetsız cocukk.ama böle bi lüksümün olmadıgını dşunuomm cnm hayrlsı olsunnn

kızlar yarı benım yumuslar toplanacak ya sora 3.gun veya 5. gun transfer olcak hanı.Eeeee 12 gunu nasıl beklıycem bılmıyorum.Habıre arkadaslar sıkıstırıyo yok mu bebek yok mu bebek ben de herkese e artık dusunuyoruz bu ay basladık calısmalara dıycem sora da ahım var planlı bı gebelıktı ama ılk aydan olcagını da hıc sanmazdım dıycem ahahaa bunun ıcın yasıyorum suan.Tutmazsa da dusugum oldu dıycem:85:

nazayse senin sebep neydi güzelim.. neden olmuyodu yani.. bnm ilki normal oldu bu ikinci olcak kısmetse bende 2 olsun istedim dr yok dio.. riskliyse korkarımda zaten.. ama tek embriyodan ikiz olanlar varmışş...

cnm kıme dedın bılmıom ama eger banaysa ben yptırdım bgun transferde 4.gunummm..normal hayatıma devam edıom sayılır sureklı yatmıommm..

yha cnm wlla bılmıomkıı..olsunda cnmmm vallasaglıklı olsunlar allah bıse bagıslasında mhım deıll.ben bu bebekelrı arama donemımde daa cok yprandım cnmm.aynalara kstümmm bakınca sureklı aglıodum cunkuuu...2.cocugum garantı olsa ve tutacagı garantı olsa tabıkı kım ıstemes..zamanında yağpılmıs zahmetsız cocukk.ama böle bi lüksümün olmadıgını dşunuomm cnm hayrlsı olsunnn

evt cnm cok haklısın hakkında hayırlısı ınsallah senın transfer ayın kacında oldu sımdı.! gun 1. gun dıye mı sayılıyo ayy cok heyecanlı ya test tarıhın ne sımdı :52:

kızlar yarı benım yumuslar toplanacak ya sora 3.gun veya 5. gun transfer olcak hanı.Eeeee 12 gunu nasıl beklıycem bılmıyorum.Habıre arkadaslar sıkıstırıyo yok mu bebek yok mu bebek ben de herkese e artık dusunuyoruz bu ay basladık calısmalara dıycem sora da ahım var planlı bı gebelıktı ama ılk aydan olcagını da hıc sanmazdım dıycem ahahaa bunun ıcın yasıyorum suan.Tutmazsa da dusugum oldu dıycem:85:

işte bizde onu düşünütoruz.. nasıl geçecek.. çok korkuyorum... neden öle diceksin .....

nazayse senin sebep neydi güzelim.. neden olmuyodu yani.. bnm ilki normal oldu bu ikinci olcak kısmetse bende 2 olsun istedim dr yok dio.. riskliyse korkarımda zaten.. ama tek embriyodan ikiz olanlar varmışş...

Evet tatlımmm rısklıymıs bole bı yasak olmasa da dedı ben tavsıye etmem dedı drum 2 tane bebek fıye gelıp 1 er kıloluk az gelısmıs bebek verıyolar dedı ne bılıım allah verdıkten sonra kabulumuz tabıı de bı de bunye ıcın sonrası ıcın de cok zor.bole dusununce dırekt vazgecıyorum 2 embrıyo ısrarı yapmaktan.Esım hamılelıgım ıcın endıselenıyo 2 tane olursa kaldıramazsın bakımı bılmem neyı.Bıde normal dogum normal dogum normal dogummmmm kesınlıkle normal dogum ıstıyorum setler aldım gebelık bebek falan hepsını okuyorum sımdıden anneyle bebek arasındakı bag o bebek rahımden cıktıgında bag olur dıyo profosorler.Her kadının dogum anını yasaması gerektıgını o sancıyı acıyı hıssetmesı gerektıını savunuyorlar.2z olursa mecbur sezeryan :D

hlycn nasıl geçtii.. anlatsanaaa... belki yüzlerce kez okudum ama yine korkuyorum yine korkuyorum.. toplama transfer... nasıl oluyo ne hissediyosun.. ağrı sızı.....????

işte bizde onu düşünütoruz.. nasıl geçecek.. çok korkuyorum... neden öle diceksin .....

cunku bebegımızın olmadıını dusunmelerını ıstemıyorum :(
esımde sorun var sperm sayısı cok az hareketsız ve yapısal bozukluk var cnm...

evt cnm cok haklısın hakkında hayırlısı ınsallah senın transfer ayın kacında oldu sımdı.! gun 1. gun dıye mı sayılıyo ayy cok heyecanlı ya test tarıhın ne sımdı :52:

aslında hmsıre 19u ded test ama dr rapora 18i kntrol demiş..inşaaallah cnmmmm olsubnn...cümlemisinkii.....evet ılk tarnsfer gunun 1 oluoo

Son düzenleme:
Evet tatlımmm rısklıymıs bole bı yasak olmasa da dedı ben tavsıye etmem dedı drum 2 tane bebek fıye gelıp 1 er kıloluk az gelısmıs bebek verıyolar dedı ne bılıım allah verdıkten sonra kabulumuz tabıı de bı de bunye ıcın sonrası ıcın de cok zor.bole dusununce dırekt vazgecıyorum 2 embrıyo ısrarı yapmaktan.Esım hamılelıgım ıcın endıselenıyo 2 tane olursa kaldıramazsın bakımı bılmem neyı.Bıde normal dogum normal dogum normal dogummmmm kesınlıkle normal dogum ıstıyorum setler aldım gebelık bebek falan hepsını okuyorum sımdıden anneyle bebek arasındakı bag o bebek rahımden cıktıgında bag olur dıyo profosorler.Her kadının dogum anını yasaması gerektıgını o sancıyı acıyı hıssetmesı gerektıını savunuyorlar.2z olursa mecbur sezeryan :D

anneyle bebek arasındaki bağı ne normal ne sezeryan fark etmez hiç bişi değiştiremez.... onunda hayırşlısını iste.. bende normal beklerken ilkini sezeryan oldum.. güzelde atlattım.. tabiki adı üstünede normall.. en güzeli.. ama nasip kısmet işi buda...

hlycn nasıl geçtii.. anlatsanaaa... belki yüzlerce kez okudum ama yine korkuyorum yine korkuyorum.. toplama transfer... nasıl oluyo ne hissediyosun.. ağrı sızı.....????

...yvrum bnm ıkısındede ne agrı ne sızı oldu allha şkrr...bişi olmuoo..bn rahım ulktrasyonundan bıle endıse duyup kasılırdım dr raht ol dıe kırk kere derdeııı...bnde kndımden bu perfrmansı beklemıodum vakllla....ama dedımkııı kısıımmm baska sansın mı varrrr nazınıda su anda kımse cekmes......bebeklerin ıcınnn duymucannn oraya gırenı cıkanııı...idrarına sıkışşş ama oraya gtmeden deıll.çnku bekletıolar cnmmmm orda ...msela ben sıkısık gtmedım hemsıre dedıkı aaaaa sıkış hmn dedıı.alcaz dedı..içtim tam 1.5lt su..ıcerı aldılar zaten sıkısıgımmm bı sorun cıktı başka bı hastada benı beklettılar...sıkışmaktan aglıodum resmenn...yattırdılarr ve cnmmm sabret acısada new olursa olsun 5 dkkkkk......ne acılar grduk d edımmmm....dşünün ilk agda yaptıgınız zamanııı bıkını bölgenızıııı kıslarrrr.inanınn onun kdrbıle acımıooo..acımıokı saten
sonrada olmuo agrııı acı sızııııı BE quiet bebeğimmmmmmmm pilüs:30:

cunku bebegımızın olmadıını dusunmelerını ıstemıyorum :(
esımde sorun var sperm sayısı cok az hareketsız ve yapısal bozukluk var cnm...

anlıyorum.. ama kötü bişi diil buda allahtan... sonradanda sorun olabiliyo çocuğun olsa bile... bilmiyorum ben sölerim herhalde neyse o.. elbet biyerden bi kokusu çıkar sora üzülürüm.. sen yarın gidiyosun şimdi hee.. tüm detaylarıyla anlatırsın artık bize...

ankara 06 gemısmıııııııı noldukııı hadiiiiii insaalh guzel hberdırrrrr cnm

ankara06 gelmişşş... hadi bakalım..

kıs nerden anladın geldıınııııı amannn ayy bı ahber verse hemen.
Cnm ya soylenır mı kısırlık tedavısı gordugun baska bırıne.Ben kesınlıkle soylemem.Bu daha da mahalle baskısı dogurur ınsanda.Arkandan konusurlar ayy yazıkkkkk bunlar kısır derler.Esımın sperm sayısnının az olmasını cınsel performansıyla kıyaslarlar falan.Nerden cıkabılır kı kokusu sadece annemın babamın kayınvalıdemın kardeslerımın bılmesıyle nasıl koku cıkar?Etrafında bılmedıgın cok sayıda cıftın tup bebek yontemıyle cocuu oluyodur emın ol ve senın bundan haberın olmuyodur fıstık ;)

Back
X