2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

cnm bnm ya dedıklerı dogru 1 er tane olsa bıze yter.Sen de dualarımdasın artık hayırlısı ınsallahhh ayy ben de cok heyecanlıyım bugun arayıp kac embrıyo olduunu soleyecekler rabbım yuzumuze bak yalvarıyorum ya....

sen nasılsın canım nasıl gidiyor

arkadaşlar herkese slmlar geçenlerde yazmıştım benimde cuma günü 9 adet yumurtam toplandı bugün aradılar 5 tanesi döllenmiş durumları gayet iyiymiş şükürler olsun bugün 3. günleri yyarın sabah tekrar arayıp bilgi verecekler benim daha önce hiç 3. günü geçmemişti şimdi umudum dahada arttı şükürler olsun lütfen dua edin olurmu benim içinde rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyenlere çifter çifter versin(amin)

amın tatlım amınnn allah sana da kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.Ya kızlar ne dertlıyiz nasıl sarılıyoruz bırbırımıze:( allah yardım etsın ınsallahhh...

cnm bnm ya dedıklerı dogru 1 er tane olsa bıze yter.Sen de dualarımdasın artık hayırlısı ınsallahhh ayy ben de cok heyecanlıyım bugun arayıp kac embrıyo olduunu soleyecekler rabbım yuzumuze bak yalvarıyorum ya....

işallah hayırlısı cnm transferin yapılırken çok dua et rabbim büyük ..

amın tatlım amınnn allah sana da kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.Ya kızlar ne dertlıyiz nasıl sarılıyoruz bırbırımıze:( allah yardım etsın ınsallahhh...
bizi en iyi biz anlarız gerçekten ben çevremdeki arkaadaşlarla konuşuyorum hı mı diyolar ama yok beni gerçekten anlayamadıkları o kadar belliki iyiki böyle bir yer var.inşallah yarın sabah gidip alacağım emanetlerimi inşallah 9 ay sımsıkı tutunurlar anneciklerine sonrada kucağımızda olurlar.
sanırım seninde embriyolarının durumu belli olacak inşallah güzel haberler alırsın inşallah:))

Kuzum bnm 18inde testtt insallah gusle hbrler veririm herkese allahimin izniyleee:4::57:
inşallah dualarım seninle:))

o sitresin arkasında mutlu haber var canım dualarım sizinle....
,
en ihtiyacımız olan şey Allah binkere razı olsun:))

cnm 2. denemem benim ve hiç gebeliğim olmadı çift çizgiyi hiç görmedim.acaba görmek nasip olacakmı bilmiyorum dua ediyorum çok hepimize ..

inşallah çift çizgiyi görmek tekmelerini hissetmek kucağına almak nasip olur...

kizlar eger pgt den saglikli embiryom cikarsa yarin transferim olicak
ne olur cok dua edin bana
kac gundur uykuyu falan unuttum
dua edinde 4 embiryodan bir tanesi bari iyi ciksin
ben yavrumu artik evimize getirmek istiyom
rabbim ne olur sabir ver ben dayanamiycan

hayırlısı ınsallahhhh. 4 ude saglıklı olsun emı benım de dun tplandı yumoslar.Esıme dıyorum kı hadı gıdıp olan cocuklaımızı alalım hastaneden noluuuurrr:66:

hayırlısı ınsallahhhh. 4 ude saglıklı olsun emı benım de dun tplandı yumoslar.Esıme dıyorum kı hadı gıdıp olan cocuklaımızı alalım hastaneden noluuuurrr:66:

Ayyy cnmsin yhaa efett sizin bebklerinis onlar mincikmincik oyhhhh pamuk gibi bekliolar anneyiii seninkiler hastanede bizimkilerde gobbusumusdeee yerim hepsiniiiiii:54:

Ayyy cnmsin yhaa efett sizin bebklerinis onlar mincikmincik oyhhhh pamuk gibi bekliolar anneyiii seninkiler hastanede bizimkilerde gobbusumusdeee yerim hepsiniiiiii:54:

kız ben sana demedim mi radyosyondan uzak durr bak kızacamm bebişimize zararr verecen ALLAH korusunnn :20::20::20:

iyi geceler kızlar.bugün kontrol vardı.150 dozdan 225e çıkmıştık.bu seferde fazla gelmiş doz yumurtalar birden gelişmiş.yarın cetrotide başlıyoruz...

cnm ben adetın 2.3 4 5 gunlerinde 225 gonal f kullandım.6 7 8.gunler gonal f ve cetrotıde kullandım.9.gun cetrotode ve otrıvelle kullandım.11.gun opum oldu. :)

sen nasılsın canım nasıl gidiyor

mersenemim ben yatıom valla valıdem az temızlık yapıo bana sagolsun kaldırmıyo gazım olduunda cok dancı vuruyo rahımıme ama rahatım cok sukur.Yaa bızım cocukların durumunu solıycekler valla cok heyecanlıyım ınsallah hepsı dolenmıstır.Ne zaman ararlar acep unuturlarsa napcam ben mı arasam sora:26:

merhaba kızlar
transferi olacaklar hayırlısı olsun insallah
:3:
benim beklediğim regl sonunda geldi doktorumu randevu için aradım persembe günü gel dedi
lucrin kullananlara bi sorum olacak? ilac sisesini hemsire buzdolabında saklayın demisti
dısarda saklasak ne olur? veya benim iğnem her aksam 20.00 de ,
olurda o saatte evde olmazsam 21.00 da yapsam nolurr?
persbmbe günü yumurta büyütme iğnelerine baslıycaz, bu iğnelere basladıktan kaç gün sonra
yumurtalarınız toplandı? yani benimki nezaman toplanır tahmini onu merak ediyorum da :70: :71:

merhaba kızlar
benim beklediğim regl sonunda geldi doktorumu randevu için aradım persembe günü gel dedi
lucrin kullananlara bi sorum olacak? ilac sisesini hemsire buzdolabında saklayın demisti
persbmbe günü yumurta büyütme iğnelerine baslıycaz, bu iğnelere basladıktan kaç gün sonra
yumurtalarınız toplandı? yani benimki nezaman toplanır tahmini onu merak ediyorum da :70: :71:

cnmm nolur bu sorulaı dra sorrrr cok onemlı sorular bu saatler falan fecı onemlı buzdolabıysa buz dolabı olmalı sen konus drla.ben ıgnelere adetn 2.gunu basladım.9.gun de dahıl ıgnem oldu ama buyume ıgnesı en son 8.gun vuruldu.adetın 11.gunu yumurtalarım toplandı.bugun 12.gunundeyım.ama o bunyeden unyeye degısıyomus guzelım panıc yok hayırlısı olsun ınsallahhhhh:39:

cnmm nolur bu sorulaı dra sorrrr cok onemlı sorular bu saatler falan fecı onemlı buzdolabıysa buz dolabı olmalı sen konus drla.ben ıgnelere adetn 2.gunu basladım.9.gun de dahıl ıgnem oldu ama buyume ıgnesı en son 8.gun vuruldu.adetın 11.gunu yumurtalarım toplandı.bugun 12.gunundeyım.ama o bunyeden unyeye degısıyomus guzelım panıc yok hayırlısı olsun ınsallahhhhh:39:

doktoruma sorucam persembe günü insallah
zaten dediklerini aksatmadım, hergün dediği saatte vurdumiğnemi
ve buzdolabında sakladım, ama meratk ettiğim için bir de size sorayım dedim :67:

doktoruma sorucam persembe günü insallah
zaten dediklerini aksatmadım, hergün dediği saatte vurdumiğnemi
ve buzdolabında sakladım, ama meratk ettiğim için bir de size sorayım dedim :67:

alemsin yaaa :) sakın cıkma sozunden drun ben catlatma ıgnemı mesela evdekı tum saatlerı kurdum da ole vurdum :1:

merhaba kızlar

cnm ben lucrini aldım ve hiç dolapta saklamadım.. hiç bişi olmaz hatta gündüz olmam gereken ğneyi akşam üstü olmuştum çünkü unutmuştum. dr ihmal etme ol ama demişti unuttuğunda :) dekopa hadi hayırlısı... cnm inşş...... rabbim nollluuurrrr herşey yolunda gitsin dekopa ve biz ler bebişlere kavuşalım........ bende dr. gittim bugün.. herşey yolunda dedi.

canim insallah alicaksin bebklerini kucagina.Benimde az kaldi transferime yarin sabah belli olacak.

merhaba kızlar

canım lucrini kesinlikle dolapta saklaman gerek ve saatleride çok önemli bunlara dikkat et.......

Back
X