2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Nazeyse benim tup bebek olayim biraz ertelendi canim bana baska yontem uygulayacaklarmis.Kendimi cok kotu hissediyorum.Sigarayi birakmistim.Gene icmek istiyorum.1 taneyle gitmek istemedim.Digerleri yerinde saymis buyumemisler:2:
Simdi kendime vitex agnus castus aldim.gunde 4 tane icicem.Insallah faydasi olur

ya nasılsa bedavaymıs bence gtseydın be bıse kaybetmezdın kı sımdı benım 2 embrıyo var dıyolar ya 1 tane kalsa gıtmek ıstermısın deseler sonuna kdr gıderım.sızın orda soyle mı acep yanı ılkı bedava dedın ya bunu yapmayınca bı sonrakı mı ılk sayılacak ve para alınmayacak.bence vazgectıını sole 1 taneye gıt ben olsam ole yapardım..

Arkadaslar ben gorusmemden geldim.Maalesef sadece 1 embriyom gelismis dig:25:er ikisi yerinde saymis. Sag tarftan halan tik yok.1embriyoyla gitmek istermisiniz dediler.Bizde hayir dedik. Ben ingilterede yasadigim icin ilk yapilan tup bebek bedava oluyor.Ama maalesef 6 haftadir yedigim igneler sonucsuz kaldi.Bize baska bir program uygulanacakmis.
Yani tek embriyoyala gitmemekle iyi mi yaptim sizce.Ayy ya bidahaki sefere hic olmazsa Yanlismi yaptik ne olur cvp verin ltfeeennnn

canım neden kabul etmedin şansını deneseydin keşke

cnm ya 9 tane embrıyo oldu hepsi 1. kalıte diyosun dondurmadın mı tatlım ne bılıım bacım yadur bakalım allah buyuktur ne zamandı toplama ısıbelkı 1 2 tane daha buyur he bellı mı olur.

hiç sorma tatlım dondurmadım olmazsa tazesiyle yaparız bidaha dedim toplama işlemi cuma sabahı bana dua edin neolur

valla bebegim ben alıstırdım kendımı ınan ki sankı cok uzulmycem kotu haberı alınca.sıgaraya baslarım hemen sanırım bu sıkıntıyla:52:

canım ya kıyamam sana İnşallah ALLAHIN izni ile iyi haberler alırız hepimiz sigarayı hiç sorma bende transfer sonrası içmiyeceğim diyorum ama şimdi sıkıntıdan yiyeceğim nerdeyse çok içiyorum

zeynep 26 nasılsın cnm? ayduman sen nasılsın tatlım?
iyiyim canım sen nasılsın? arkadaşların yazdıklarını okuyodum da gözüme bişey takıldı 1 yumurtası olan arkadaş gitmicem falan dio bencede gitsin benim arkadaşımın 1 yumurtayla tuttu denemeni öneririm arkadaşım...bugünü saymazsak 2 gün kaldı sonuçu öğrenmeme heyacanla bekliyorum. günler geçmiyo yavvvv

iyiyim canım sen nasılsın? arkadaşların yazdıklarını okuyodum da gözüme bişey takıldı 1 yumurtası olan arkadaş gitmicem falan dio bencede gitsin benim arkadaşımın 1 yumurtayla tuttu denemeni öneririm arkadaşım...bugünü saymazsak 2 gün kaldı sonuçu öğrenmeme heyacanla bekliyorum. günler geçmiyo yavvvv

ayyyyyy hadi az kaldı ALLAHIN izni ile hamileyim diye başlık atmana

nazayşe tatlım bu arada ALLAH ın izni ile yarın transferin var dimi senin inşallah kalan 2 embryonun gelişimleri iyidir yarın bebişlerine kavuşursun RABBİM ne olur yardım et hepimize

nazayşe tatlım bu arada ALLAH ın izni ile yarın transferin var dimi senin inşallah kalan 2 embryonun gelişimleri iyidir yarın bebişlerine kavuşursun RABBİM ne olur yardım et hepimize

nazayse sana bol şanslar transeferin sorunsuz olucak bebeklerin geliyo senin olucakkk

kizlaaaarrrrrrrrrrrr

bende dun transfer oldum
pgt den iki tane saglikli inatci embiryom cikti ikisinide koydular
dualariniza ihtiyacim var dualarinizi bekliyorum
rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Arkadaslar ben gorusmemden geldim.Maalesef sadece 1 embriyom gelismis dig:25:er ikisi yerinde saymis. Sag tarftan halan tik yok.1embriyoyla gitmek istermisiniz dediler.Bizde hayir dedik. Ben ingilterede yasadigim icin ilk yapilan tup bebek bedava oluyor.Ama maalesef 6 haftadir yedigim igneler sonucsuz kaldi.Bize baska bir program uygulanacakmis.
Yani tek embriyoyala gitmemekle iyi mi yaptim sizce.Ayy ya bidahaki sefere hic olmazsa Yanlismi yaptik ne olur cvp verin ltfeeennnn

Yhaaaaa zeynep. Kurba olayim olsun cnm 1tane olsunn Allahim vermis baqqq yaptirrr muhakkkak vardir bunda da sinaniosundur emin ollll kuzunmm nolur kararini degstrecegine eminimmmm.yoksa hep vicdanen koydursaydik olur muyduuu dicennn .zeynebimm ayhh nasil heycan yaptim yha yaninda olsam sni aldigimla gtururdum transfereeeee hadi cnm bekliom haberiniii:97:

selam kızlarrr
dün yoktum...yumurtalarım toplandı 12 tane çıktı ben 10 bekliyordum.bu sabah aradım embriyoloğumuzla görüştüm.9 tanesi olgun çıkmış.6 tanesi döllenmiş.spermlerin sayısı azdı ama kaliteleri iyi idi dedi.cuma günü transferim var Allahın izni ile...birazda yarın ki durumlarına bağlı...yani bölünmelerine.dualarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.ve sizce bu kadar sayıdan 6 tane iyi mi :44::44:endişeliyim yine de ilerlemezler diye...:18::18:

hiç sorma tatlım dondurmadım olmazsa tazesiyle yaparız bidaha dedim toplama işlemi cuma sabahı bana dua edin neolur

kıs keske donmusla yaparım dıye saklayaydın bu kdr ıgne ılac yazık sana.:( allahım yardımcın olsun yanında olsun ınsallahhh cok dua edıyorum ınsallah 2 3 yumurta da suprız cıkar.bnm drum demıstı kı ultrasondan daha fazla cıkıyor normalde yumurta gorunmeyenler de anestezıyı alınca salıyomus kendını hadı bakalım olmasa da ıı olsun dollensın be benım 10tane vardı nolu kuzum 2 tanesi kaldi ve yasam mcadelesı verıo hastanede :62:

canım ya kıyamam sana İnşallah ALLAHIN izni ile iyi haberler alırız hepimiz sigarayı hiç sorma bende transfer sonrası içmiyeceğim diyorum ama şimdi sıkıntıdan yiyeceğim nerdeyse çok içiyorum

ama yumurta gelısımını cok etkılıyor bılıosun dımı.ben ıgnelere basladıım gbı kestım ama olmazsa baslarım gunde 1 tane seklınde :D:74:

Back
X