2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

İnşallah selinazcım Rabbim versin isteyen güzel kalpli kadınlara hayırlı evlatlar inşallah olur inşallah..Ben umudumu yitirdim bu dakikaya kadar hep heyecanlıydım olucak diye şimdi hiiiç içimde heves kalmadı bile alıp başımı hiiç tanıdığım insanın olmadığı biyere kaçasım var.. Rabbim Yar ve yardımcım ız olsun inşallah

aa canım niyeki sendemi tedavi görmüştün üzme canım kendini bu düşüncelere sahip ve bu durumu yaşayan tek bizler degiliz kader arkadaşıyız sonuçta herşey gönlümüzce olur inş sonuçta biz istemezmiydik agrısız sızısız her ay aglamadan günüm geçti diyip hamiş kalmak :43:

Ankarali cnaim cokkkokkkk sevindim, sen bizim umudumuzsun, insallah hep degerlein kat kat katlanarak devam etcek bebisini kucagina alan kadar, tekrar tebrikler simdi anlat bakalim baska ne var ne yokkk? belirtiler neler olmustu sende Lol:49::49::emir_bebek::emir_bebek:

Nisa'cim Umarim ehrsey gonlunce olur, dualarim seninle, rabbim ayrdimcin olsun, ins. hersey cok guzel olcak, alda bebisleri gel bakalim Cuma gunu, su mubarek gunde....

sağol canım...yarın ha mimleri okuyacağım sabahtan...yola çıktığım saatte sela ile ezan arası oluyor o zamanda duasını yapacağım.meleklerimi alınca da ayetel kürsi okuyacağım...İnşallah tutunurlar anneye...:49::49:

aa canım niyeki sendemi tedavi görmüştün üzme canım kendini bu düşüncelere sahip ve bu durumu yaşayan tek bizler degiliz kader arkadaşıyız sonuçta herşey gönlümüzce olur inş sonuçta biz istemezmiydik agrısız sızısız her ay aglamadan günüm geçti diyip hamiş kalmak :43:

Canım ben hala tedavideyim 2 tane yumurtam var yarın toplanacak.Sperm kalitesinin iyi olması için 3 gün ila 7 gün gerekliymişş biz bir aydır münasebette bulunmadık ve doktor önmeli olan bu uyarıyı yapmadı dün oldu ama 1 günde nasıl hareketli saglıklı olur bilimiyorum..Bu tedavinin fos olacagını düşünmek istemesemde malesef öyle olucak diye ısrarla düşündürmek istiyo gidişat
:59:

kızlarrr son zıplamalarımı yapıyorum...temizlik yemek gezmek banyooo hepsini bu güne sığdırdım...transfer saatim değişti bu arada 13.15 de merkezde olacakmışım.saat 14 de transfer olacakmış...idrara sıkışık olma işine uyuz oluyorummmm:20::19::19:
sizler napıyorsunuz bakalımmm:34::34:

kızlarrr son zıplamalarımı yapıyorum...temizlik yemek gezmek banyooo hepsini bu güne sığdırdım...transfer saatim değişti bu arada 13.15 de merkezde olacakmışım.saat 14 de transfer olacakmış...idrara sıkışık olma işine uyuz oluyorummmm:20::19::19:

son saatlerin yani bekarlığa veda partisi gibi olmuşun bu gün inşallah her şey yolunda gider tatlımm hayırlı uğurluu olsunn şimdi denn

Canım ben hala tedavideyim 2 tane yumurtam var yarın toplanacak.Sperm kalitesinin iyi olması için 3 gün ila 7 gün gerekliymişş biz bir aydır münasebette bulunmadık ve doktor önmeli olan bu uyarıyı yapmadı dün oldu ama 1 günde nasıl hareketli saglıklı olur bilimiyorum..Bu tedavinin fos olacagını düşünmek istemesemde malesef öyle olucak diye ısrarla düşündürmek istiyo gidişat

bitanemm lütfen üzülme önemli olan embryo oluşması ve oluşur merak etme içini ferah tut bak yumoşlar etkilenmesinnn dualarım seninle olcak yarın..:49:

canım böyle düşünme olumlu ol nolur...:81:cidden önemli bir ayrıntıyı atlamışlar ama bizimki de iki günlüktü ve kalitesi iyi çıktı.Rabbim yazdıysa olur...sen moralini bozma yeter:34::34:

canım bunlar bahane biz rabbimden istiyoruz sen dua etmeye devam et inşalla iyi olcakk bu gün gittiğim hastanenin müdürü ile görüştüm dedi ki..bazı hastalara hiç bir zaman yüzde yüz ollmaz ama biz yüzde yüz bu hasta gebe olacak diyoruz ama olmuyor ,bazılarıda o kadar kalitesiz embriyo hatta transfer etmesek dediğimiz bile oluyor ama bide geliyoki pozitif sonuç... bunun gibi bi çok örnek verdi ... yanii diyeceğimm hiç bilemeyizz yeterki rabbim ol desin iş biter

idrara sıkısık olma düşüncesi beni de geriyor,gerçi benim transfere daha çooookk var :42:
günler geçmiyor mu ne?:91:
umarım herşey yolunda gider göz açıp kapayıncaya kadar biter canım

bugün transferimin 8.günü dayanamadım yine idrar testi yaptım ve herzamanki tek çizgiiii
biliyodum zaten olmadığını ama en zoru bunu herkese nasıl söyliycemmm:(((((((((((((

idrara sıkısık olma düşüncesi beni de geriyor,gerçi benim transfere daha çooookk var :42:
günler geçmiyor mu ne?:91:
umarım herşey yolunda gider göz açıp kapayıncaya kadar biter canım

inşallah tatlım...transfer rahat geçiyor benim..en azından bundan öncekiler öyle idi...ama sonrasında o idrarı tutmak yokmu o öldürüyor beni işte...ki hiç dayanamam bu duruma...bazıları saatlerce tutabilir ben asla:20:bu 12 gün nasıl geçecek diye düşünüyorum bende ama siz arkadaşlarım kardeşlerim yanımdasınız en azından:71::71:

bugün transferimin 8.günü dayanamadım yine idrar testi yaptım ve herzamanki tek çizgiiii
biliyodum zaten olmadığını ama en zoru bunu herkese nasıl söyliycemmm:(((((((((((((

canım çıkmıyor idrarda ki senin daha 4 günün var kantesti yaptırmana...sakın moralini bozup sitres yapma.ilaçlarını bırakma.çünkü bi arkadaş testte negatif çıktı diye ilaçlarını bırakmış ve bebeği düşmüş...ikize hamile kalanların bile idrarda çıkmıyor.çıkanların ki ise istisnaa...

üzülme bitanem seninle herşeyimiz aynı benimde yarın toplanacak bize doktor çarşamba gününden itibaren perhiz dedi yani doğru hiç üzülme
biz birinci denemede 3-4 günlük perhizle gitmiştik ama sperm analizinde çok enfeksiyon var dediler hemen 2. sini istediler 1 saatte 2 kere sperm vermiş oldu 1.si işleme alınmadı 2. sini işleme aldılar yani perhiz birboka yaramadı ayrıca 2 ci spermler o kadar sağlıklı çıktıki fazla perhisde iyideğil biryerde okumuştum evet sayı bakımından az oluyormuş ama hareketliliği daha fazla oluyor sakın kafana takma

tatlım sen benim bu yazımı okumadın heralde 1 saatte 2 kere verdik diyorum kısa zamanlı verilen spermler sayıları düşük olsada hareketliliği daha fazla oluyor zaten sizede 2 adet sperm lazım neden üzüyorsun kendini

yaaa arkadaşım kanda bile 8. günde çıkmıyor idrarda nasıl çıksın nedn boşyre kendini üzüyorsun daha çıkmaz

Hayrli olsunnn cnmal grl brbislerini saglicakla:66::66:

canım çıkmıyor idrarda ki senin daha 4 günün var kantesti yaptırmana...sakın moralini bozup sitres yapma.ilaçlarını bırakma.çünkü bi arkadaş testte negatif çıktı diye ilaçlarını bırakmış ve bebeği düşmüş...ikize hamile kalanların bile idrarda çıkmıyor.çıkanların ki ise istisnaa...
çok üzgünüm kendimi kandırmak istemiyorum ilaçlarıda bırakmak istiyorum o yüzden bir önceki tedavimdede böyle olmuştu zaten olsaydı silikte olsa çıkardu herkeste çıkıyor ...

Yani Serap sana nne diyim be kardesim, daha 8.gun yanii sabki adetin 1 hafta gecmis yapmisinda cikmamis gibi diyon yavrum bizimkilerde 8.gunluk oldu embriyolar test yapsam tabiki negativ cikcak bundan daha net ne varki, lutfen taklma boyle seylere canim... rabbimn yardimcin olsun

çok üzgünüm kendimi kandırmak istemiyorum ilaçlarıda bırakmak istiyorum o yüzden bir önceki tedavimdede böyle olmuştu zaten olsaydı silikte olsa çıkardu herkeste çıkıyor ...

canım benin arkadaşın 5 haftalık hamileyken bile çıkmadıı kanda bile şuan çıkmaz belki boş yere sitrese giriyosunn sennnn:20::20:

Back
X