2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

cnmmmm çok sağol allah razı olsun bundan sonra heyecanla senin sonucunu bekliycem.hemen arkamdan gel işallah allahım herkese nasip etsin
iiki girmişsin bende sana bakıyodum durmadan yaaaa

Serappp kocana nasil soledin ne yaptii hmn yass.ayhh kisiim yha ankra sn yarinda aydumandii dimii off ne guslll turkiye nufusssun patlioooooooo heyooooo:66::62:

cnm senin hep 2 ye katladı zaten bu saatten sonra sorun olmaz işaallah boşver kendine stres yapma tadını çıkar cnm.lekede gittiyse korkulcak bişey kalmamışki

ne bileyim canım korkuyorum işte,daha önce düşüğüm oldu ya ondan sanırım
ama ınş bişey olmaz dimi

ne bileyim canım korkuyorum işte,daha önce düşüğüm oldu ya ondan sanırım
ama ınş bişey olmaz dimi
Oyhhh bebeklerimisnn annesii usme onlari takma kafana yaaa hamilesinnnn bol bol dua ett nasipppten oteye gidilmezz.sende sikma ne kndini ne esini nede bebeisleeimiziiiiii.onlr sadce snin deil bisim de ve bis onlrin uzulmeisni istemiozz ankara 1ncii annemisssss sefom senii kiyamam haei dsunupp yorma kndiniii:49:Gidin bakin aynadan yan durunn gobusleriniseee.ayhh ne gusel bi duygu allahim isteyen herkese en saglikli sekilde bu dygulari attirmayi nasipe tsinnnnnnnnnnn aminnn

Yha bebeimm cok kirilmistim yanlis anliolar beni hep Die grmicektimm iphonedan girim dedimm ozel msj aysena demiss serapda hamilee ayhhhh ôldumm yhaa heycandann agladimm lemm cnmmm cok sevndimmmmmmmm.demistim sana dicem ama sozumu dinlee uzulmeesdinn:49::nazar::emir_bebek:

boşver takma cnm kimse birbirini kırmak istemezde bu aralar hormonlar işte bunlar bize hormonların oyunu sanırım :)))
sen hep gir senin olgunluğuna sakinliğine tasiyelerine ihtiyacı olanlar vardır mutlaka

serap
sayfalara bakarken gördüm değerini
çokkkk sevindim :nazar:
inşallah böyle güzel devam ederrr

kızlar ben geldim eve girer girmez hemen size yazayım dedim çok mutluyum biliyorsunuz 2 tane yumurtam vardı 3 gündür ağlamaktan şırkmıştım kendimi yumurtalarım toplandı veeeeeeeeee 7 tane çıktı ay nasıl sevindim anlatamam en azından şimdi ümidim var 2 tane olduğunda yoktu sabah arayıp döllenip döllenmediklerini söyliyecekler mutluyum çünkü umudum var benim için ettiğiniz dualar için binlerce teşekkür ediyorum dualarımız kabul oldu

resmen mucize bu öyle sevindim ki anlatamam
2 tane diye gittin 7 tane çıkttıııı :90
:

serap
sayfalara bakarken gördüm değerini
çokkkk sevindim :nazar:
inşallah böyle güzel devam ederrr

Serappp kocana nasil soledin ne yaptii hmn yass.ayhh kisiim yha ankra sn yarinda aydumandii dimii off ne guslll turkiye nufusssun patlioooooooo heyooooo:66::62:

sorma yaa çok şaşkın aman dedim sakın pazara kadar kimseye sööleme pazar bi kesinleşsin ööle sööleriz dedim bak her olasılık var dedim asıl sonuç pazar günü dedim
şimdi durmadan yanıma gelip hayaller kuruyo kız olursa şööle yaparım erkek olursa bööle yaparım diyeee biliyosun zaten erkeklerde birer çocuk gibi
zaten olmasaydı eğer tek korkum oydu ona söylemek çok zor olucaktı o yüzden onsuz ve ondan habersiz yaptırdım bugün testi.dedim önce kendim kabulleniyim sonra ona bi şekilde söölerim :)))
ama çok şükür işte kabullenmem gereken bişey olmadı.

boşver takma cnm kimse birbirini kırmak istemezde bu aralar hormonlar işte bunlar bize hormonların oyunu sanırım :)))
sen hep gir senin olgunluğuna sakinliğine tasiyelerine ihtiyacı olanlar vardır mutlaka
Olgunluj ve benn hihi efet cnmm:1:Bn kndimi ole grmuidum ama saol kuzularin annesii.sakinimm evet nedenini bilemdigim acayip bi sakinlik hayrdir muhakkak hayrli olan seyde poItif sonuc almamisdir insaallahh.serabim bisede dua et bu gece olmas mii ankarayla senin duan kbul olur allahin izniyle annesiniz yhaaa kac kisisiniz ne de olsaa ankarayla sen 2gorunumundee 5 kisisinizzz:36::52:

:62:kıslar bı google yazdım transferden sora beta hcg degerlerı dıe valla 7.gunden baslıyo cıkmaya genelde 9.gun hep bellı ben de 9.gun yapcam yanııı haftaya bugunnnn:62:

psscım hayrlı olsun cnmmm ...gecer gecer 10 gun daha.....kacıncı denemennnn cnmmm:49:

İlk denemem canım. Daha önce de bir kere hüsranla sonuçlanan aşılama oldum. Her yerim ağrıyor, yatmaktan mıdır nedir bilmiyorum. Spazmlar falan da var. Bir ben böyle degilim bunu bilmek de iyi geliyor. Hepimize sabırrr:nazar:E

kıss yetısemıom buranın hızınaaa ben de senı cok sevıom kıs sen bı test yapsana bellıdır heeeeee:66:

Uyyhh bis kocamla bi acaibis kiss daha dgrusu olumsuz bisi olursa karsilasmk istemioo haberlee belkii .ama bunu yasrken kocam. Gldi simdii benii opupp annne gibi koktugumu soledi.aglicam simdii

Hayırlı olsun serabım inşallah 9 ay sonrada kucagına almayıda nasip etsin Rabbim
Bizzede dua et bolcana Annoşş..:49: :emir_bebek: :emir_bebek:

Uyyhh bis kocamla bi acaibis kiss daha dgrusu olumsuz bisi olursa karsilasmk istemioo haberlee belkii .ama bunu yasrken kocam. Gldi simdii benii opupp annne gibi koktugumu soledi.aglicam simdii

Ayy ayyy ne kadar guzel himm anne kokun bize de geliyor:48:

Sende yaptırsana hlycn şekerim bende duramazdım heralde yaşamayan bilemez bunuda..İnşallah 3..annemizde sen olursun..4. KİM ...9.da ben olurum belkim...

bence de sımdı buram buram kokuyosundurrrrr.............:49::49::49:

Back
X