2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

bütün arkadaşlarıma selamlarrrrr...iyisiniz inşallah...morallerde yerinde:46::46:yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.:71::71:2 gündür yoktum.yorgun hissediyordum kendimi biraz dinlendim...:32::32:dün kontrolüm vardıııı.doğum kontrol hapını fazla kullanmama rahmen her şey iyi görünüyordu.lukrin ne pregon ekledi doktorum.225 ile bakladı.lukrini sabah pregonu öğleden sonra vur dediii:76::76:salı günü tekrar kontrolüm varrr bakalım yumoşlar ne durumda olacaklar...:18::18:

ayrıca bugün sınavım vardıııı:68::68:3 ders verdim yüzde 90 geçtiğimi düşünüyorum inşallahhhh geçmişimdir...hepinizi öpüyorum ..güzel annelerrr:49::49::49::49::49::49:

Son düzenleme:
canım inanmak istiyorum ama inadına sanki içmden bir his beni baskılıyor..ama fırsat vermeyecğeim ona..bebekleirm içimde karnımda onlarla 9 aylık bir yolucluğumuz olcak ve kucağıma alacağım..hep telkin ediyorum kendimi..şimdiden odasını hayal etmeye çalışıyorum bebek arabasını herşeyi tüm eşyaları..Rabbim tattır ne olur..bizede yaşat ne olur...biliyorum sen duaları kabul edensin...

canım inanmak istiyorum ama inadına sanki içmden bir his beni baskılıyor..ama fırsat vermeyecğeim ona..bebekleirm içimde karnımda onlarla 9 aylık bir yolucluğumuz olcak ve kucağıma alacağım..hep telkin ediyorum kendimi..şimdiden odasını hayal etmeye çalışıyorum bebek arabasını herşeyi tüm eşyaları..Rabbim tattır ne olur..bizede yaşat ne olur...biliyorum sen duaları kabul edensin...

aminnnn canımmm...konuş onlarla gülsüm.diğer tedevilerimde yapmadım ama bu kez muhakkak yapacağım.onları ne kadar sevdiğini anlat seni duyacaklardır hem bu senin olumlu düşünmene de yardımcı olur.napıyorsun yatıyor musun?ayrıca yediğin şeyler var mı?şimdi ben komşuma iniyorum çay içmeye çağırdı gelince tekrar yazarım ...öpüyorum seni..:16::16::16:

aminnnn canımmm...konuş onlarla gülsüm.diğer tedevilerimde yapmadım ama bu kez muhakkak yapacağım.onları ne kadar sevdiğini anlat seni duyacaklardır hem bu senin olumlu düşünmene de yardımcı olur.napıyorsun yatıyor musun?ayrıca yediğin şeyler var mı?şimdi ben komşuma iniyorum çay içmeye çağırdı gelince tekrar yazarım ...öpüyorum seni..:16::16::16:
evet gerçekten konşmak çok güzel bir duygu,eşimde elini koyuyor konuşuyor,hadi sıpalar gelin artık kızdırmayın beni diyor,yok yatmıyorum oturuyorum uzanıyorum,evet 1 haftadaır ananas yiyorum kivi yiyorum onun dışında kabız olmim diye kayısı kompostosu içiyorum bunlar işte...

kizla benim de pazartesi ilk ekom var yumurtaliklara bakicaklar buyumusmu diye bide rahim kalinligini olcceklermis
pazartesi gonal f te 8 inci gunum olcak insallah
insallah bi aksilik yoktur
dua edin benim icin
ankara 06 transferin hayirli olsun canim allah 9 ay boyunca saglikla tasimak nasip etsin
allah buyuk
biz allaha siginiyoruz
bizimde imtihanimiz boyleymis
allahim hepimize yardimci olsun
bazen igne yaparken kendime cok zoruma gidiyo
diger insanlar 15 dakkalik bi zevkle hamile kalirken ben niye boyle oldum diyorum ama sonra kendimi toparlamaya calisiyorum
ne yapalim ALLAH BUYUK

evet gerçekten konşmak çok güzel bir duygu,eşimde elini koyuyor konuşuyor,hadi sıpalar gelin artık kızdırmayın beni diyor,yok yatmıyorum oturuyorum uzanıyorum,evet 1 haftadaır ananas yiyorum kivi yiyorum onun dışında kabız olmim diye kayısı kompostosu içiyorum bunlar işte...
kiviyi duymamıştım.ananası bende uygulamayı düşünüyorum.yumurta toplanma günü mü başladın yemeye...birde fazla yenmemesi gerekliymiş sanırım...
kizla benim de pazartesi ilk ekom var yumurtaliklara bakicaklar buyumusmu diye bide rahim kalinligini olcceklermis
dua edin benim icin
ankara 06 transferin hayirli olsun canim allah 9 ay boyunca saglikla tasimak nasip etsin
allah buyuk
biz allaha siginiyoruz
diger insanlar 15 dakkalik bi zevkle hamile kalirken ben niye boyle oldum diyorum ama sonra kendimi toparlamaya calisiyorum
ne yapalim ALLAH BUYUK

haklısın canım ALLAH çok büyük...inşallah bizde muradımıza kavuşuruz...:49::49::49:

dua edin benim icin
allah buyuk
biz allaha siginiyoruz
ne yapalim ALLAH BUYUK

tatlım inşallah yumuoşların güzel güzel büyümüştür sakın isyan etme iğne oluyorsun diyede zoruna gitmesin senin iğne ile bile olsa hamile kalma şansın var hiç yumurtası olmayan tüp bebekle bile şansı olmayan insanlar var onları düşün şükredelim halimize ne yapalım biraz uğraşıyoruz ama sonu güzel olur inşallah

tatlım inşallah yumuoşların güzel güzel büyümüştür sakın isyan etme iğne oluyorsun diyede zoruna gitmesin senin iğne ile bile olsa hamile kalma şansın var hiç yumurtası olmayan tüp bebekle bile şansı olmayan insanlar var onları düşün şükredelim halimize ne yapalım biraz uğraşıyoruz ama sonu güzel olur inşallah

sagol canim insallah hepimizin sonu iy olur
herzaman sakin kalmaya calisiyorum zaten
ucunun bi kacirsam tutamiycam cunku
allah emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
verdigi herseye sonsuz sukurler olsun rabbimin
narinda hos nurunda hos yuce rabbim
sen bize yardim et isyan ettirme

bütün arkadaşlarıma selamlarrrrr...iyisiniz inşallah...morallerde yerinde:46::46:yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiler.:71::71:2 gündür yoktum.yorgun hissediyordum kendimi biraz dinlendim...:32::32:dün kontrolüm vardıııı.doğum kontrol hapını fazla kullanmama rahmen her şey iyi görünüyordu.lukrin ne pregon ekledi doktorum.225 ile bakladı.lukrini sabah pregonu öğleden sonra vur dediii:76::76:salı günü tekrar kontrolüm varrr bakalım yumoşlar ne durumda olacaklar...:18::18:

ayrıca bugün sınavım vardıııı:68::68:3 ders verdim yüzde 90 geçtiğimi düşünüyorum inşallahhhh geçmişimdir...hepinizi öpüyorum ..güzel annelerrr:49::49::49::49::49::49:

MerhabA Nisa, bende de bugunler asiri yorgunluk var ama geziyorumda, vallahi transfer'den sora esim okula bile gitmemi istemiyor sonuc alana kaadar, bakalim ben o sinavlari naisl vercem, insallah bebis olsunda hepsi olur transferden sonra bir hafta kadar dinlenirim ama sonra okula giderim diye dusunuyorum, ne mutlu sana 3 dersten yirtin desene:1::1::1:

Bosuna uzuldun o kadar bak ne guzel hersey yolunda, b enimde dondu randevu hersey yolunda dediler, kalcadan igne basladim rahim kalinligi icin anam kocaman igne korkuyom vallah, bide bantlar iste bakalim.....

Sen icindeki o hisse kulak verme gulsum, tabiki pozitif dusuncez,. bak bebislerin icimde benimkilerde bi gelse.... ben o hayalleri evlendim gunden beri kuruyorum... Rabbim insalah ansip eyliycek, bebislerin simsiki tutuncak sana, seni davul gibi sisirene kadar :49:

Canim konus, konus ben zaten o psikioloji ile karnimdan alamaiyodum elimi, surekli oksuyodum, konsuyodum ahhh ahhhhh, sanada mutluluk veriyor.... Canim ananas fazla yeme bir kac gun ye ben onun hakkinda cok detayli arastirma yapmistir gecen yil, bende burda okudum cok iyi oldunu ben transferden bir hafta sonraya kadar ayni hergun ananas kivi yedim en son tedavimde,,,, ama icinde bir madde var onun hamilelik planliyanlar icin hic iyi degil, ben okudumda cok uzulmustum....arastirip yine buraya koycam ins. fazla yeme yarim dilim ye...

Merhabalar arkadaşlar ben bugün üye oldum siteye ve aranıza katıldım. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kalmaya çalışan arkadaşlardanım. Siteye üye olmamın nedeni de bu.sizinle bilgilerinizi ve bu dönemde yaşadığınız sevinç ve sıkıntıları paylaşmak istedim. Benim transferim gerçekleşti. Inşallah allahın izni ile 6 nisan çarşamba günü hayırlı haberleri alıp sizinle paylaşırım. :61:

dua edin benim icin
allah buyuk
biz allaha siginiyoruz

ne yapalim ALLAH BUYUK

ULTRASOUND'da canim iki saniyede olcuyolar benimde dun olctuler, cok iyi dediler sormadim bile kac oldunu... ben dondurlmuslarla tedavi gordum icin yumus buyutme yok, yumuslar hazir annelerinin rahminin hazir olmasini bekliyorlar...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

AMIN, canim hepimiz in duasi ahyirli ile hamile kalmak ve bebislerimizi saglikli bir sekilde dunyaya getirmek, nasip olurda ins. Canim ben Canada'dayim burda 13 yasinda nne olani bile gordum 15, dakika degil, ceketi ustune atsa hamile kalanlar var..... :1::1:

Bizimde dunya imtihanimiz boymus demek, ne yapalim sabredip, dua etcez...

Merhabalar arkadaşlar ben bugün üye oldum siteye ve aranıza katıldım. Ben de tüp bebek tedavisi ile hamile kalmaya çalışan arkadaşlardanım. Siteye üye olmamın nedeni de bu.sizinle bilgilerinizi ve bu dönemde yaşadığınız sevinç ve sıkıntıları paylaşmak istedim. Benim transferim gerçekleşti. Inşallah allahın izni ile 6 nisan çarşamba günü hayırlı haberleri alıp sizinle paylaşırım. :61:

merhaba umut'cum

Hosgeldin aramiza, tam dogru adrestesin ozaman, burdakilerin hepsi tup bebek yolu ile ane olmaya calisiyor,, TABIKI CNAIM BIZ BURDA elimizden geldi kadar dertlesiyoruz, cunku bir bir dilinden cok iyi anliyoruz, bir sorun oldumu hep beraber sonuc bulmaya calisiyoruz, bilgilerimizi , tecrublerimizi paylasiyoruz,,,, 6 nisan benimde transfer gunum, insallah mutlu haberler verirsin bize canim, bizlerde nickin gibi umut olursun..
Kacinci deneme canim, yas kac?

Kizlar beni kahvaltiya bekliyorlar, bu ananas konusunu arastirip paylascam sizinle mutlaka paylascam cok fayadasi oldunu soyluyolar ama ben iyi olmadini duydum icindeki bir katki maddesinden dolayi size, kanitlariyla bulup yazcam ins.

hoşgeldin tatlım inşallah hayırlı haberler alırız çarşambaya nisanı ayının ilk gebesi sen olacaksın

Canim konus, konus ben zaten o psikioloji ile karnimdan alamaiyodum elimi, surekli oksuyodum, konsuyodum ahhh ahhhhh, sanada mutluluk veriyor.... Canim ananas fazla yeme bir kac gun ye ben onun hakkinda cok detayli arastirma yapmistir gecen yil, bende burda okudum cok iyi oldunu ben transferden bir hafta sonraya kadar ayni hergun ananas kivi yedim en son tedavimde,,,, ama icinde bir madde var onun hamilelik planliyanlar icin hic iyi degil, ben okudumda cok uzulmustum....arastirip yine buraya koycam ins. fazla yeme yarim dilim ye...
evet bunu bende geçen sene araştrdım hatta transferin ilk 3 günnden sonra yenmemesi gerek diye bende 1 ananası 1 haftada anca yiyorum zaten her gün bir dilim.buda bi zarra vermez snaırım dimi???
içinde yüksek oranda c vitamini varmş güç versin diye yiyorum...kızlar kajununda faydası var diye biliyorum ben bugün ufak bi kase yedim 1 avuç kadar...kivide yiyorum her akşam ama meyve niyetine yiyorum onu canım istedğini için..işte böyle umarım yanlş bişeyler yapmıyorumdur...bunlar bahane sohbet şahane bizimkisi ne yapalım...

dua edin benim icin
allah buyuk
biz allaha siginiyoruz
ne yapalim ALLAH BUYUK

ah canım ya sorma millet nasıl hamile kalaındığını bilmiyor yumurta sperm ne demek bilmiyoır,ben geçen yumurtalarım toplandı dedim bi kadına aaa bizim yumurtalarımz var diyo bana salakkkkk:47:
insanın zoruna giidyor..ama yinede şükür halimize deneyebiliyoruz ya hiç deneme şansımız olmasaydı...Rabbim bize mükafatmızı vericek inanıyorum bennnn:49:

ah canım ya sorma millet nasıl hamile kalaındığını bilmiyor yumurta sperm ne demek bilmiyoır,ben geçen yumurtalarım toplandı dedim bi kadına aaa bizim yumurtalarımz var diyo bana salakkkkk:47:
insanın zoruna giidyor..ama yinede şükür halimize deneyebiliyoruz ya hiç deneme şansımız olmasaydı...Rabbim bize mükafatmızı vericek inanıyorum bennnn:49:

cok fenayim ya bu siralar

etrafimdaki herkes hamile

artik cocugu falan unuttum yarabbi sabir ver diye dua ediyom

bazen hic dayanamiycagimii saniyom

ama insan herseye dayaniyo demi basina gelince

olecem gibi dunya sanki durmus gibi

hersey ustume geliyo

hicte umudum kalmadi olacagina dair

bu kadar esiyeti bosuna cekiyom diye dusunuyom

yarabbi sabir...

arkadaşlar nasılsınız.benim moralim epey bozuk.iki oldu yumurta toplanıyor.havuz yapılıyor.doktor bir daha toplayalım dedi.moralim sıfır.

Back
X