2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

bugün yine tansiyonum düştü elim ayağımın gücü gitti zor kendime geldim
Rabbim ınş bebişlerimdendir bunlar....:emir_bebek::49:

hayirlis cnaim, yorma kendini, dikkat et az kaldi sonc gunune, bende vallahi masallah bu sefer TIk yok gayet iyiyim, agrim filan yok 1 saat kosabilcek gucdeyim LOL, hayirlisi bakalim... AZ KALDI gulsum ssenin sonuca, benimde ins. hersey yolunda gider/// ben uzum suyunu sordum doktora ic zarar yok dedi, bol bol uzum, portakal, elma suyu icmeye calisiyorum ve sut, kabizlik yok allaha sukur, benim hemen transferden sonra valalhi kucuk, buyuk hesi temizlendi...

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........?

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan...............6 Nisan............18 Nisan

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar.................?

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti............ bebis isimelri bekliyoruzz...........1 Nisan..........13 Nisan

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........?...............................?. .................................................. .....................?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi.................................................?

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital............................................................?

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaslar transfer tarihi yada hamilelik testi gunu belli olanlar yazsin eklerim INS, Rabbim hepimizin YAr ve YArdimcisi olsun

Dekopa bana uc tane embriyo tranfer ettiler cunku benim 4. deneme her ne kadar yas 24 olsada, Canada'da kanunen 2 ama benim israr sonucu doktor kabul etti, dondu ucuz olursa o zaman gorursun diye dalga geciyodu, 4. deneme olsada cok umutluyum rabbim butun arkadalsarin yarimcisi olsun

canım hayrlısı yaa kaç saattr yatıyorum daha kendime gelemedim eşimde sağolsun kendi derdinden benle ilgilenmiyor o da yorgun iştengeldi uyuyor.bende dolaptan bir bardak süt ısıttım 1 tane muz aldım yiyorum şimdi..ınş iyi gelir
kızlar tutunmuştur dimmi kuzucuklarım..daha önce bende hiç böyle bişey olmadı
Rabbim ınş artık benimde yüzümü güldür zira bir avladım olmazsa gülemeyeceğim..bu hayat dar geliyor bana..ınş içimdekiler canlanıyordur..:49:

slm arkadaşlar SİLİNAZ cnm bebişin hayırlı olsun benm yş 23 ,3. deneme konya euro fertil rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar zamanı olanlar 4444 selati tefriciye okuyun faydasını göereceksiniz inşallah

DEKOPO inşallah seninde ilk ve son denemen olur bebişini kucağına alırsın sağa salimm

DEKOPO inşallah seninde ilk ve son denemen olur bebişini kucağına alırsın sağa salimm

hülya can been mi oluyorumm cnmm.....ben de güldüm valla olsunn neysee ikiz tutunca dr.başarısızlık diyo zaten şnşallah o tek bebişinde sıkı sıkı tutunur annesii

Yok sen kimsin arkadaşlar ya kafamı karıştırmayın yav valla evrim döndü :60: ilaçları nasıl vurulucagını kaçıncı gün kntrol trnsfer uff aklımda tutmaktan sıyırdım ben sanırım :52: Bugünde sigara almadı diye eşime kızıyorum adam ısrarla aldım diyo.. Çöpte buldum sigarayı çöpe atmışımm.. :66: off bir transfer olsada hayırlı haberi alsamda rahatlasam en azından acayip stres yaptım..[/QUOTE]

olur bunlar tatlımm gayet normal ama tedavi dönemimde o sigaraya ara ver bence bebeğini düşün

Dekopa bana uc tane embriyo tranfer ettiler cunku benim 4. deneme her ne kadar yas 24 olsada, Canada'da kanunen 2 ama benim israr sonucu doktor kabul etti, dondu ucuz olursa o zaman gorursun diye dalga geciyodu, 4. deneme olsada cok umutluyum rabbim butun arkadalsarin yarimcisi olsun
anladım canım burda epey kısıtlandı.. açıkcası çoğul gebeliktende çekiniyor insan.. doktrlar o kadar korkutuyorkii.. Amin canım hepimizin yardımcısı olsun Rabbim
canım hayrlısı yaa kaç saattr yatıyorum daha kendime gelemedim eşimde sağolsun kendi derdinden benle ilgilenmiyor o da yorgun iştengeldi uyuyor.bende dolaptan bir bardak süt ısıttım 1 tane muz aldım yiyorum şimdi..ınş iyi gelir
Rabbim ınş artık benimde yüzümü güldür zira bir avladım olmazsa gülemeyeceğim..bu hayat dar geliyor bana..ınş içimdekiler canlanıyordur..:49:
inşş canım... transferden sonraki dönem en zor dönem beklemek çok stresli. çok zor bir durum yaşadığımız ancak yaşayan anlar..

Canım 2. deneme bu inşallah olur.. herkes için dua ediyorum..

anladım canım burda epey kısıtlandı.. açıkcası çoğul gebeliktende çekiniyor insan.. doktrlar o kadar korkutuyorkii.. Amin canım hepimizin yardımcısı olsun Rabbim

inşş canım... transferden sonraki dönem en zor dönem beklemek çok stresli. çok zor bir durum yaşadığımız ancak yaşayan anlar..

Canım 2. deneme bu inşallah olur.. herkes için dua ediyorum..

inşallah canım ilk denemen nerde oldu negatifmiydi sonuç

ilk denemem medical park fatihte oldu.. oraya gittiğim güne lanet olsun .... olmayacağını bile bile tüp bebek yaptılar .. bizim ilk denememiz tabi bilgisiziz.. Doktor olmak herkesin harcı değilmiş.... kesinlikle bilindik merkezlerden şaşmamak lazım... sonuç tabi negatif oldu.. senin durum ne ?

tutunmuslardir tabi gulsum, sut'le muzla bakiyorsunn MASALLAH.. pozitif duzuncez canim benim, bende sut iciyom ama sicak icemiyom, soguk icmekde iyi degilmis o yuzden yarim saat once filan cikariyorum meyvesuyu yada, sut boyle cevizle yemek hosuma gidiyor....

Amin Canim insallah icimizdekilere rabbim can verir

slm arkadaşlar SİLİNAZ cnm bebişin hayırlı olsun benm yş 23 ,3. deneme konya euro fertil rabbim hepimizin yardımcısı olsun kızlar zamanı olanlar 4444 selati tefriciye okuyun faydasını göereceksiniz inşallah

Sagol canim insallah okuiycam her denememde zaten hep okudum 4444 tefriciye'yi ama bu sefer bitirebilrmiyim bilmiyorum, insallah onuda okuycam ama, zamandan bol ne var yan gleip yatmisim LOL

Tedavin hayirli olsun canim eklerim senide ins.

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........?

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan...............6 Nisan............18 Nisan

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar.................?

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti............ bebis isimelri bekliyoruzz...........1 Nisan..........13 Nisan

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........?...............................?. .................................................. .....................?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........................................... ......?

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital.......................................... ..................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil..........................................................?

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Sevincten agliycaz, uzuntuden degil INS.

Arkadaslar transfer tarihi yada hamilelik testi gunu belli olanlar yazsin eklerim INS, Rabbim hepimizin YAr ve YArdimcisi olsun

tutunmuslardir tabi gulsum, sut'le muzla bakiyorsunn MASALLAH.. pozitif duzuncez canim benim, bende sut iciyom ama sicak icemiyom, soguk icmekde iyi degilmis o yuzden yarim saat once filan cikariyorum meyvesuyu yada, sut boyle cevizle yemek hosuma gidiyor....

Amin Canim insallah icimizdekilere rabbim can verir

hayatım süt konusunu biraz araştırın.. ben 1 yıldır süt içmeyi bıraktım... doktorlarla da görüştüm sandığımız kadar faydalı olmadığını hatta iki bardaktan fazla içmein günde zararlı olduğunu söyledi. sandığımız kadar vitaminli olmadığını da biliyorum artık.. fazla etkilemek istemiyorum.. ama süt olayını biraz araştırın.. yoğurt peynir buna dahil değil.. onlar kesilmiş olduğundan yararlı

çok saol tatlım aslında beni cumartesi günü çağırdılar orada birleştirecekler ama benim ilaçlarım o güne kadar yetniyecek merkezin anlaşmalı olduğu eczaneden almıştım ben ilaçlarımı burdaki eczaneden de almak istemiyorum çünkü burda 260 tl orda 200 tl 2 kutuda 120 lira fark var
bunları birleştirirsem ilaç yetecek cumartesi sabahıda merkezin anlaşmalı eczanesinden alıcam geri zekalı hemşirede bana demedi bu ilaç yetmez 2 kutu fazla al diye

canım ancak yazabiliyorum kusura bakma...birleştirmeyi şöyle yaptı:içeriye gidi bir tane ampülün pistonunu bir aletle geri itti (bunu nasıl yapacaksın bilmiyorum büyük uçlu bir iğne batırıp itmei dene olmadı )sonra diğer ampüllerdeki ilaçları enjektöre çekip o ampüle verdi.ampülü kaleme takıp ayarını yaptı bende vurdum canım.ya da 225 vuracaksan yine geriye 75 kaldığı için 3 kez yapmaktan başka çare yok.:61:

ben geldim... biraz parçalı bulutluyum :(( bugün iğnelerimin 4.günüydü kist falan yokmuş ama henüz büyüyen de yok.. doktor geçen sefer seni 5. gün görmüştüm o zaman da büyüyen bişey yoktu sonra 10. günde büyümüşlerdi dedi ama geçen sefer büyüdüler diye bu sefer de büyüyecekler diye bir şart yok dedi. ptesi kontrole çağırdı ptesi artık büyümüş olmaları lazım eğer o gün büyümemiş olurlarsa bu ay bişey olmayacak demektir dedi :(( üzgünüm...:58:

Back
X