- 27 Ekim 2008
- 2.977
- 7
- 158
Merhaba Canim,
transfer gayet guzel gecti canim, kucuk kucuk aksiliklar oldu ama allahin izni ile hayirlisi ile tranferim oldu, sabah yolda kaza vardi gec kalcaz diye korktuk, biz acele acele gitik, doktor gelmemisti oda trafige takilmis kazadan dolayi, bir saat unceden su icmeye basladim, baktimr ahatsiz ediyor hemsire bir kap idrar yap dedi, rahatlarsin... idrar'i yaptim cikti doktor geld, odaya aldilar beni, ilk rahmi temizledler, uc tane embriyomunda yasadini couzundurtukten sonra hersey yolunda oldunu soylediler, transfer oldu bitti anlamadim, 5 dakika kadar uzandim, sonra hemsire geldi dinlenme odasina goturdu, koltukta oturdum bir yarim saat kadar ondan sonra lavaboyu kullandiktan sonra esimle eve geldim... gayet guzel gecti cok skur, sen ne asamadasin arkadasim
hamilelik haberini paylaşırız inşallah, sıkıntının çoğunu atlattın,
şuan transferim olmuş şekilde evde yatıyor olmayı çok isterdim, bebişim içimdeyken

gün saymak...insan sabırsızlanıyor tedavi biran önce bitsin transfer olsun ve o mutlu haberi alayım istiyor

ben uzun protokolle başladım tedaviye bugun dogum kontrol hapım bitti, bir haftadır lucrin iğne yapıyorum,
adet olmayı bekliycem olunca kontrol var ve yeni iğneye başlıycaz