2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Bende grip oldum canım ama geçti Allaha şükür düzelir merak etme...Ben puregon vuruluyuorum şimcikk sigara çok kafama takılıyo ama bırakamıyorumm.Doktorda sormadı içiyomusunuz diye..

transfer sonrası kesinlikle içmeye izin vermiyorlar canım çünkü bebeğin rahme tutunmasına engelmiş ama ben ilk denememde dayanamayıp içmiştim

kızlarrr kontrole git gel hızınıza yetişemiyorum vallahi:1::1:nasılsınız bakalımm:52:bugün sondan bir önceki kontrolümdü.birde pazar günü var sonra pazartesi ya da salı yumurtalarım toplanacak.10 ya da 12 yumurtam var Allah izin ederse.:nazar::nazar:İnşallah bir aksilik çıkmaz ve kaliteleride iyi olur.:32:Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...göbekler bebiş dolsun inşallahhhh:49::49::49:

oh ohhh ne güzel canım en sağlıklı yumurta sayısı 7 ile 15 arasındaymış daha fazla olursa kalitleri düşük olurmuş 12 tane süper bence tabi doktordan duyduğum bişey değil biyerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum fazla yumurtası olanlar okuyupta üzülmesin kalitesi düşük olurmuş diye benimde yarın kontrolum var bakalım benim kaç yumurtam olmuş inşallah bir terslik olmaz dua edin lütfen

oh ohhh ne güzel canım en sağlıklı yumurta sayısı 7 ile 15 arasındaymış daha fazla olursa kalitleri düşük olurmuş 12 tane süper bence tabi doktordan duyduğum bişey değil biyerde okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum fazla yumurtası olanlar okuyupta üzülmesin kalitesi düşük olurmuş diye benimde yarın kontrolum var bakalım benim kaç yumurtam olmuş inşallah bir terslik olmaz dua edin lütfen

inllah iyi haberlerle dönersin cnm .Kızlar benim kontrolümde çok kötü geçti e2 çok düşük çıktı önceki tedavime kıyaslarsak da yumurtalar pek iyi deilmiş gonol f 225 e çıktı olmazsa ek olarak menegon verecekmiş pzrtsi kontrolüm var bana da dua edin rabbim sana sığındım bizleride sevindir bundan sonra tekrarlamam çok zor tedaviyi

kizlar ben bugun yumurtalarim topladni 12 tane iyi yumurta varmis
sali gunu 3 te rabbim izin verirde pgt den saglikli embiryom cikarsa transfer edilcek
ama esimin spermleri kalitesizmis onun icin icsi yapilcakmis
ben cok fenayim cok korkuyom
ne olur su mubarek gunde bana dua edim
yarabbi ne olur yardim et ben cok korkuyom
allahim ne olur sana uzaan elleri geri cevirme

hayırlı olsun canım inşallah dualarımızı rabbim kabul eder her şeyin başı DUA dır....(amin)

selam kızlar ben heycandan öleceğimm vakit yaklaştıkça
gelll çarşamba gelll
ınş yavrularım benimledir kızlarrr ınş

yumurtası toplanan arkşlar tebrik ederim trnasferinizde hayrlarla geçer bebişlerinizi almaya az kaldı...galiba transferi olan ilk ben olduğum için ilk haberi ben vereceğim
ınş pozitif bir topik olurda hepimiz baştan aşağı pozitif hatta ikizlerle dolu olur:49::49:

gelll çarşamba gelll

yumurtası toplanan arkşlar tebrik ederim trnasferinizde hayrlarla geçer bebişlerinizi almaya az kaldı...galiba transferi olan ilk ben olduğum için ilk haberi ben vereceğim
ınş pozitif bir topik olurda hepimiz baştan aşağı pozitif hatta ikizlerle dolu olur:49::49:

inşallahhhhhhh :49::49::49::49:
test günün carsamba mı?
ayyy cok heyecanlı bır donem, rabbım herkese gonlundekını versın :9:

evet canım çarşamba eşim benden heycanlı..
önceki denemelerimde 8.ve 9.günlerde kanamalarım olmştu
maaşallah şimdilik bişey yok:nazar::nazar::nazar:
Rabbim ınş yüzüme bakarda bu son olur...hepimizin ınş pozitif olur:49::49:

Bırakmaya çalışıyorum canım ama olmuyo yapamıyorum ilaç filanda kullanamıyorum..Tek başına bırakmaya çalışırkende ilaçsız çok sinirli oluyorum etrafımdakilere zararım dokunuyo bu sefer...Bu gün hala içmedimm saat 2

ayyyyy bendede aynı sorun bi rtürlü bırakamıyorum şu illeti nerden alışmışız[/QUOTE]

Zeynep'cim saigara icmek sana, bebegini kucagina almaktan daha cok zevk vercekse SAKIn birakma, zaten her ictin sigara tedavini negativ yonde etkiledini unutmu, bendes esimden biliyorum ne kadar zor oldunu, ama inanki kafana koydunmu guzelim yapiyosun, hele sen bir anne adayi olmak icin bu kadar cefaya katlanirken, Sigara dedin ne ki diycen, Biraktim diyip, beyinde bitirceksin...

hayirlisi ile'de bebisini kucagina alcan ins,

Birakirsiniz arkadasim, Allahin izni ile, sadece gonulden isteyen onun size verdigi bir akc ssaniyelik mutluluk icin, kendi geleceginizi harcamayin

gelll çarşamba gelll

Selam Gulsum, canim ayni heycan bende'de vallahi

Rabbim ins. herseyi gonlumuze gore veriri... transferi olcak arkadalsarinda yardimci olsun

YA banyo yaptinmi sen gulsum, tranferden kac gun sonra yaptin? ben daha yapmadim Carsamba olmustum.. KOKUYOm LOl, BAska neler yapiyosn Glsum nasil geciyor bu surec ILk hamis resmi seninkin yanina KONDURCAM INSALLAHH Cnaim

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........?

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan...............6 Nisan............18 Nisan

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar.................?

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti............ bebis isimelri bekliyoruzz...........1 Nisan..........13 Nisan

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........?...............................?. .................................................. .....................?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........................................... ......?

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital.......................................... ..................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil............................................ ..............?

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Sevincten agliycaz, uzuntuden degil INS.

:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

Arkadaslar transfer tarihi yada hamilelik testi gunu belli olanlar yazsin eklerim INS, Rabbim hepimizin YAr ve YArdimcisi olsun

Selam Gulsum, canim ayni heycan bende'de vallahi

Rabbim ins. herseyi gonlumuze gore veriri... transferi olcak arkadalsarinda yardimci olsun

YA banyo yaptinmi sen gulsum, tranferden kac gun sonra yaptin? ben daha yapmadim Carsamba olmustum.. KOKUYOm LOl, BAska neler yapiyosn Glsum nasil geciyor bu surec ILk hamis resmi seninkin yanina KONDURCAM INSALLAHH Cnaim

ayy hamile ikonu ınş hepimizde olsun
canım ben cuma trns.oldum p.tesi banyo yaptım zira kaşınmaktan mahvolmştum
yapablrsin sende artık ama ılık yap çünkü çok sıcak zararlı imiş canım fazla kalma banyoda üşütme..ilk günler önemli canım aman dikkt..kabızlık yoktur ınş birde wc de klozet imkanın varsa onu kllan.benim evde zaten normal wc yok ikiside klozet..bol su iç canım aklıma gelenler bunlar.hadi beraber ikiz annesi olucaz ınş:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyyyy bendede aynı sorun bi rtürlü bırakamıyorum şu illeti nerden alışmışız

Zeynep'cim saigara icmek sana, bebegini kucagina almaktan daha cok zevk vercekse SAKIn birakma, zaten her ictin sigara tedavini negativ yonde etkiledini unutmu, bendes esimden biliyorum ne kadar zor oldunu, ama inanki kafana koydunmu guzelim yapiyosun, hele sen bir anne adayi olmak icin bu kadar cefaya katlanirken, Sigara dedin ne ki diycen, Biraktim diyip, beyinde bitirceksin...

hayirlisi ile'de bebisini kucagina alcan ins,

Birakirsiniz arkadasim, Allahin izni ile, sadece gonulden isteyen onun size verdigi bir akc ssaniyelik mutluluk icin, kendi geleceginizi harcamayin[/QUOTE]

haklısın canım transferden sonra içmeyeceğim

gelll çarşamba gelll

az kaldı hadi inşallah ilk hamilemiz sen olursun bize uğur getirirsin topiğin tamamı hamile kalır

kızlar herkeze günaydın diyorum inşallah hayırlı birgün olur hepimiz için
ben şimdi kontrole gidiyorum inşallah 1. kalite sepet sepet yumurtalarım olmuştur dualarını eksik etmeyin

ben şimdi kontrole gidiyorum inşallah 1. kalite sepet sepet yumurtalarım olmuştur dualarını eksik etmeyin

inşallah canım dozun miktarı ne kadar senin...

İçini ferah tut canım bence pozitif düşün inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin topiğede...

Hadi bakalım inşallah hayırlısı olsunn herkez benden önce bende heyecanla sizin sonuçları bekliyorum.. İnşallah herkes hepimiz hamile kalırızda bayram havası eser topikte...
inşallah canım...inşallah hepimiz hamiş oluruz...

yumurta konusunda sorunum çıkmadı canım şimdiye kadar...inşallah bundan sonra da olmaz...İnşallah kimsede terslik çıkmaz:46:

gelll çarşamba gelll

canım inşallah iyi haber furyası seninle başlar...az kaldı az çoğu gitti bak...benimde pazartesi ya da salı opum var:18::18:
dualarımız seninle canım...birbirimize dua etmemiz lazım:49::49:

Merhaba Arkadaslar

Bende siteyi birkac aydir takip ediyorum. Bende araniza katilmak istedim.:26:Umarim hepimizin dilekleri kabul olur...:26:

kızlarrr nerelerdesiniz...:24::24:
nasılsınız bakalım ...yarın son kontrolüm var:49::49:bakalım yumurtalar ne alemde:52::52:dün en son iyilerdi:64::66:önümüzdeki hafta benimde transferim var:49::49:şimdiden heyecen bastı:84::84:

Evet ben de Nisan ayi tedavisi icideyim yumurta rezervim az benimde ilk defa tup bebek deneyecegim..Ben daha onei hem ic gebelik hemde dis gebelik yasayan nadir insanlardan biriyim.Ama maalesef doktorlar durumumu anlamadiklari icin ic kanama gecirdim bebeklerimi kaybettim. tuplerimden biri alindi digeri de kapandi. Tabii bu olay olali 3 sene oldu. Simdi tup bebege basladik ama maalesef simdide yumurta rezervlerim azmis. Hayirlisi artik...

Benim en iyi sizlerin anlayacagini dusunerek siteye kayit olup icimi dokmek istedim..Umarim cocuk isteyen herkesin Allah kucagini bos birakmasin:49:

Back
X