2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar merhaba opudan geldim şimdi yumurtalar iyi 16 tane çıktı umarım kaliteleri iyidir. artık transferi bekleyeceğiz...

hayırlısı olsun canım dualarımız seninleeee

inşallah canım

hoşgeldin canımmm...

maşşallahh diyelimm iyi çıkmış yumoşların inşallah kaliteleride güzeldir cnmm rabbim yardımcımız olsun...

KIslar yardim acil transferin 3.gunu ve kabizim allahim ya wcdeyken cok kasiliyor rahmim cok korkuom kaybemis olabilrimiyim allah korusun 2 tane konmustu kurban olayim yardim zarar vermisimdir onlara yardim nolurrrr ltfennn bgun 3 yad 4 kez wcde baya bi zorlandim cok yani kusura bakmayin afedersiniz kislar bilen tecrubeli cvplayin nolurrrr:5::2:
canım hiç bişey olmaz merak etme
ilk denemede bende öyleydim ama tutmuştu
ıkınma fazla bişeycik olmaz
kayısı kompostosu çok işe yarıyor içiyormusun

senin ilk tutmuşmuydu canım nasıl sonuçlandı..

pıhtılaşmadan dolayı düştü canım sonra
düştükten sonra teste gönderdiler öyle öğrendik
şimdi iğne kullanıyorum rahime yeterli kan gitmiyormş ınş gidiyordur meleklerime kanda canlanıyorlardır..kızlar benim belirtiler ortadan kalktı..bugün yine halsizleştim sadece ama göğsüm hafif sızlıyor herhangi bı kasık ağrım falanda yok..hayırlısı bakalım..bugece hem ben hem eşim ruyamızda görmüşüz ben ikiz gördüm eşim oğlumuzu görmüş..Rabbim ruyalarımızı gerçeğe dönüştürsün ınşşş:49::49:

pıhtılaşmadan dolayı düştü canım sonra
düştükten sonra teste gönderdiler öyle öğrendik
şimdi iğne kullanıyorum rahime yeterli kan gitmiyormş ınş gidiyordur meleklerime kanda canlanıyorlardır..kızlar benim belirtiler ortadan kalktı..bugün yine halsizleştim sadece ama göğsüm hafif sızlıyor herhangi bı kasık ağrım falanda yok..hayırlısı bakalım..bugece hem ben hem eşim ruyamızda görmüşüz ben ikiz gördüm eşim oğlumuzu görmüş..Rabbim ruyalarımızı gerçeğe dönüştürsün ınşşş:49::49:

amin canım inşallah hepimizin rüyaları gerçek olur...:49::49:

merhaba canim seninle ayni gun transfer olduk desne, bende fazla icmis us, ultasound'da baktilar sonra bir kap verdiler biraz bosalt diye, rabbime cok sukur transferim oldu bebisler icimde, 3 tane donmus embriyo transfreri... allaha sukur cok iyiyim hic agrim filan yok....:emir_bebek::emir_bebek:
cnmm hayrli olsun bnm iki tane yerletrildi ama 5.gun kan demediler nie ki nie seninki farkli allahim hepimize versin:7:Yha ben patlaycktim allahtan yetistiler iii yerlesti dediler ama oncesinde bosaltmadilar idrarimi ne kdr sikisrsan okdr ii dedioer

Arkadaslar, transferim hayirlisi ile gerceklesti, herey yolunda. Uc embriyo tranfer ettiler, pazartesi kan vermeye gitcem, tranfer'den 5 gun sonra kan vermem gerekiyo, rahim aklinligina bakcakalra ona gore ilacin dozu sabit yada gdegisebiliyor... RAbbim nasip ederse 18'de hairli haberler verrim insallah..

sayfamiza yeni gelen arkadaslar hepiniz hos geldiniz, dilerim rabbim hepimizin gonlune gore verir, dualarimizi eksik etmielim birbirimiz icin, ben dinlenmeye cekiliyorum,

Hadi gözün aydın canım, Allaha emanet inşallah kucağına almak da nasip olur.. Bol bol Yusuf suresini oku dinle Yusuf yüzlü evlatların olsun..

slm kızlar şimdi geldim doktordan
moralim sıfır 6 tane yumurtam olmuş salı son kontrolum sanırım bi aksilik çıkmazsa ben dünyanın en salak insanıyım ilaç dozumu yanlış vuruyormuşum neden böyle bi hata yaptım onuda bilmiyorum ilk denememde değil göyaa tecrübeliyim ama olcak işte bana hemşire sabahları purogon 300 doz vurcaksın demiş ben sabah 300 akşam 300 anladım dayadım günde 600 üniteyi kendime hemşire ne yaptın sen dedi sen ne söylediysen onu yaptım dedim ben böylebişey söylemedim dedi bu yüzden 5 kutu daha ilaç almak zorunda kaldım toplam 11 kutu ilaç kullanmış olucam 5000 üniteye yakın tabii bu sayede yumurtalıklarımın anası bellendi kendimemi yanayım paramamı yanayım salaklığımamı yanayım anlamadım inşallah yumurtaların kalitesini etkilemez bana dua edin arkadaşlar hepimizin sadece duaya ihtiyacı var salı günü son kontrol bakalım artık hayırlısı ALLAH tan

KIslar yardim acil transferin 3.gunu ve kabizim allahim ya wcdeyken cok kasiliyor rahmim cok korkuom kaybemis olabilrimiyim allah korusun 2 tane konmustu kurban olayim yardim zarar vermisimdir onlara yardim nolurrrr ltfennn bgun 3 yad 4 kez wcde baya bi zorlandim cok yani kusura bakmayin afedersiniz kislar bilen tecrubeli cvplayin nolurrrr:5::2:

tatlım kuru kayısı ye iyi gelir sen yinede fazla zorlama

merhaba kızlar.dün kontrolüm vardı şehir dışına gittiğimiz için bugün döndük.mersenemcim aynı seninki gibi oldu kan verdim polikistik olduğum halde e2 düşük çıktı doktorda şaşırdı. gonalfi 150 den 225e çıkardık.pazartesi yine gidicez.inşallah büyümeye devam ederler.
sizlerde de baya gelişme var maşallah maşallah inşallah bu sefer ALLAHIN izniyle gelsin bebeklerimiz.

anladım canım 6 nisan demek istedin sanırım benimde 2 nisan son adedim daha gelişirler çok erken şuan e2 için kan verdin mi peki.benimde 150 den 225 e çıkarttı dr sanırım 4 ,5 tane yumurta var şuan için ama e2 düşük çıktı inşallah yükselir valla dün den buyana çok moralim bozuk ALLAH a sığındım ondan yardım istiyorumm

mersenem sakin uuzlme 4-5 tane yeterli bence transfer icin insallah kalitelidirler.benim kan degerime bakiyolar ama bisey soylemiyolar yaa.ben yaklasik innamiyacaksin ama 5 mart reglimden 1 hafta oncesinden ignelere basladim uzun protokolmus anlamiyorum.cumadan bu yanada dozaji da arttirdilar. ilk deneme oldugu kurbanlik koyun misali ne diyolarsa onu yapiyorum:59:

moralim sıfır 6 tane yumurtam olmuş salı son kontrolum sanırım bi aksilik çıkmazsa ben dünyanın en salak insanıyım ilaç dozumu yanlış vuruyormuşum neden böyle bi hata yaptım onuda bilmiyorum ilk denememde değil göyaa tecrübeliyim ama olcak işte bana hemşire sabahları purogon 300 doz vurcaksın demiş ben sabah 300 akşam 300 anladım dayadım günde 600 üniteyi kendime hemşire ne yaptın sen dedi sen ne söylediysen onu yaptım dedim ben böylebişey söylemedim dedi bu yüzden 5 kutu daha ilaç almak zorunda kaldım toplam 11 kutu ilaç kullanmış olucam 5000 üniteye yakın tabii bu sayede yumurtalıklarımın anası bellendi kendimemi yanayım paramamı yanayım salaklığımamı yanayım anlamadım inşallah yumurtaların kalitesini etkilemez bana dua edin arkadaşlar hepimizin sadece duaya ihtiyacı var salı günü son kontrol bakalım artık hayırlısı ALLAH tan

şok olmuş halde okudum yazdığını, :26:, ne kadar dikkat edersek edelim olabiliyor bazen böyle şeyler
işin kötüsü böyle durumlarda insan suçlayacak birini arar, hata senin olduğu için de kimseye kızamazsın malesef :50:
asıl hata merkezlerde hemşirelerde bence bişey söylerken canlarından can gidiyor sanki,
doğru düzgün sakin sakin açıklamıyorlar. hep bi acele hep bi telaş. bi kalabalık :53:
umarım dediğin gibi kalitelerini etkilemez canım, dualarım seninle:71:

merhaba kızlar.dün kontrolüm vardı şehir dışına gittiğimiz için bugün döndük.mersenemcim aynı seninki gibi oldu kan verdim polikistik olduğum halde e2 düşük çıktı doktorda şaşırdı. gonalfi 150 den 225e çıkardık.pazartesi yine gidicez.inşallah büyümeye devam ederler.
sizlerde de baya gelişme var maşallah maşallah inşallah bu sefer ALLAHIN izniyle gelsin bebeklerimiz.

tatlım biliyorsun seninle aynıgün adet olduk aynıgün başladık iğnelere benimde son kontrolum salı büyük ihtimalle aynı tarihlerde transferlerimiz olacak tabii büyürler dert etme ilacın dozunu arttırmış zaten

tatlım üzülme nolur.bunda da vardır bi hayır.hiç bişey olmaz kalitelerine sen içini ferah tut.

şok olmuş halde okudum yazdığını, :26:, ne kadar dikkat edersek edelim olabiliyor bazen böyle şeyler
işin kötüsü böyle durumlarda insan suçlayacak birini arar, hata senin olduğu için de kimseye kızamazsın malesef :50:
asıl hata merkezlerde hemşirelerde bence bişey söylerken canlarından can gidiyor sanki,
doğru düzgün sakin sakin açıklamıyorlar. hep bi acele hep bi telaş. bi kalabalık :53:
umarım dediğin gibi kalitelerini etkilemez canım, dualarım seninle:71:

hiç sorma tatlım
iğnelere başladığım gün benimle beraber kuzenimde gelmişti hemşire ben böylebişey demedim deyince hemen kuzenimi aradım acaba benmi yanlış anladım diye ama oda benim anladığım gibi anlamış hayır ALLAH a şükür zekamdada bir problem yok herşeyden önce önem verdiğimiz bir tedavi olduğu için dikkatsiz olmam olanak dışı neyse kimseyi suçlamak istemiyorum bundada vardır bir hayır dedim tek istediğim kaliteleri bozulmasın RABBİM yardım etsin

mersenem sakin uuzlme 4-5 tane yeterli bence transfer icin insallah kalitelidirler.benim kan degerime bakiyolar ama bisey soylemiyolar yaa.ben yaklasik innamiyacaksin ama 5 mart reglimden 1 hafta oncesinden ignelere basladim uzun protokolmus anlamiyorum.cumadan bu yanada dozaji da arttirdilar. ilk deneme oldugu kurbanlik koyun misali ne diyolarsa onu yapiyorum:59:

canım benim de uzun protokol daha zaten ilk kanımdı dünkü bakalım pzrtsi kontrolum var belki çoğalırlar zaten yumurtalar deilde e2 yükselmeyince benim moralim bozuldu sen şimdi kaç dozla devam ediyosun

hiç sorma tatlım
iğnelere başladığım gün benimle beraber kuzenimde gelmişti hemşire ben böylebişey demedim deyince hemen kuzenimi aradım acaba benmi yanlış anladım diye ama oda benim anladığım gibi anlamış hayır ALLAH a şükür zekamdada bir problem yok herşeyden önce önem verdiğimiz bir tedavi olduğu için dikkatsiz olmam olanak dışı neyse kimseyi suçlamak istemiyorum bundada vardır bir hayır dedim tek istediğim kaliteleri bozulmasın RABBİM yardım etsin

bende şok oldum canım ya ... ama çok zor bir yol normal canım insan stresten ne yapıcağını bilemiyor. ben bile hastaenin verdiği kağıda kırk kere baktım yanlış yapmayayım diye.. sana kağıt vermedilermi dozları yazan.. hangi merkezdesin..üzme kendini allah yardımcın olsun atlatırsın canım

canım benim de uzun protokol daha zaten ilk kanımdı dünkü bakalım pzrtsi kontrolum var belki çoğalırlar zaten yumurtalar deilde e2 yükselmeyince benim moralim bozuldu sen şimdi kaç dozla devam ediyosun

Ben menopurla devam ediyorum 75lik 3+3 almaya basladik dunden beri.valla yurtdisinda yasadigim icin o e2degerini hic bilmiyorum ne oldugunu.ama insallah iyi olacak bozma sakin moralini.stres en kotu sey bizim bu durumumuzda...

ayy hamile ikonu ınş hepimizde olsun
canım ben cuma trns.oldum p.tesi banyo yaptım zira kaşınmaktan mahvolmştum
yapablrsin sende artık ama ılık yap çünkü çok sıcak zararlı imiş canım fazla kalma banyoda üşütme..ilk günler önemli canım aman dikkt..kabızlık yoktur ınş birde wc de klozet imkanın varsa onu kllan.benim evde zaten normal wc yok ikiside klozet..bol su iç canım aklıma gelenler bunlar.hadi beraber ikiz annesi olucaz ınş:49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Gulsum bende Carsamba transfer oldu, cumartesi yani bugun biraz once dusumu aldim, rahatladim...

Benimde canim evdeki tuvaletler klozetli Problem yok, Kabizlik hic yok arkadaism bende nerdeyse her gun ihtiycaimi goruyorum, uzum suyundan olsa gerek, oncekilerde bende kabizlik yasamistim sayiden cok zor, su fazla icemiyomda, sut, meyve sulari idare ediyorum INSALLAH kardesim IKIZ annleri olcaz... NEDen OMASINKI DIMI YANI?

Back
X