2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

ayyy nısa ben de dun vurdum ya catlatma ıgnemı tam 1 gun var aramızda cnm bnm ya valla bana antıbıyotık verdı bu aksam aksam yemegınde almam gerekıyo 2 tablet ust uste
allahım bıze yardım etsın...

amin canımm....evet tam bir gün var...eğer ikimize de 3 .gün embriyosu verirlerse:49::49:

kızlar aranızda 2 NİSAN VEYA BUNA YAKIN TARİHTE ADET OLAN VAR MI

cnm ya ıgne gordugumde dusup bayılıyorm ben kalcadan ıgneye tahammulum yok benım gercekten sımdıye kadar tum ıgnelerı gobekten yedım cok cekındım ama acımıyomus kollardan da korkmuyorum ama kalca dedın mı fenalasıyorum ben.bana verılen ılacprogynex 200 mg yumusak kapsul.Bana verılen kagıtta vagınal uygulama dıyo fakat prospektusune baktım tok karnına falan yazınca kafam karıstı.Henuz o asmaya gelmedıgım ıcın yumurtalar toplanıp transfer yapıldıında sanırım bılgılendırılcem cunku butun ılaclarım geldı ama asama asama kullanılıyo tabıı.Mesela buaksam 2 doz antıbyotıgım var.Hakkımızda hayırlısı...

Hosgelin Cnaim aramiza, hadi hayirlisi yumurtalarin hayirlisi ile dollenir, tranferin olur, pozitif sonuclarla cosarsin INSALLAH, beliki ilk denemen, umarim bundan sornaki denemelerin KArdes icin olur, bebise....

O ilk yil korunma hatasini yapmayan yok, onun icin hic uzulme, bende 6 yillik evliyim, 4 deneme 18 NISan'da sonuc alcam ben ve butun arkadalsar icin sende dua et lutfen...

sılaaa hoşgeldin canım...gülsüm pozitif sonuç almış sanırımm...çok sevindimmmm...sen nasılsın nasıl gidiyor yatıyor musun ayaklandın mı....biraz bahset merak ettim...salı yumurtalarım toplanıyorrr...dua et bana:61::34::34:

kızlar yarı benım yumuslar toplanacak ya sora 3.gun veya 5. gun transfer olcak hanı.Eeeee 12 gunu nasıl beklıycem bılmıyorum.Habıre arkadaslar sıkıstırıyo yok mu bebek yok mu bebek ben de herkese e artık dusunuyoruz bu ay basladık calısmalara dıycem sora da ahım var planlı bı gebelıktı ama ılk aydan olcagını da hıc sanmazdım dıycem ahahaa bunun ıcın yasıyorum suan.Tutmazsa da dusugum oldu dıycem:85:

Canim inanki bu ay basladik calismalara cumleisni bende cok kullaniyorum, biktim bebek sohbetinden vallahi, kayinvaldem salonda kardesi ile soruyo hani senin gelinin bebek yokmu, benim gelinin iki tane oldu diyo kayinvaldemin kardesi, telefonda salonda su an bende duyuyorum, yarrabim bana sayiden evlat istedim icin evlat versin, ama yuce yarabbim ins, bunlari arayip, yada benim kayinvaldemede gelin hamile demeyi nasip etsin, Insalalh hepimizin olcak, LOl cok komiksin bedne istiyom oldum gun diyim diye herkese bebis bekliyom diye sonra gozlerinden kotu gozlerden korktum icin uc ay dmeesimmi diyom INS< pozitif sonuc alcam ya...

sılaaa hoşgeldin canım...gülsüm pozitif sonuç almış sanırımm...çok sevindimmmm...sen nasılsın nasıl gidiyor yatıyor musun ayaklandın mı....biraz bahset merak ettim...salı yumurtalarım toplanıyorrr...dua et bana:61::34::34:

Ya nISa yazan arkadas nerden ogrenmis, tam bir bilgi ayzsin lutfen, gozlerim doldu inaki, ISnallah gulsum'un ikizleri olcak cok sveindim,canim ama GULSUm, ANkarali sabirsizlikla sayfalari atliyorumki gulsumun HAMILEYIM yazisini goreyim, GULSUM DUY SESIMIZI, nerdesin bacim Cok sevindim Ins,

Hosgelin Cnaim aramiza, hadi hayirlisi yumurtalarin hayirlisi ile dollenir, tranferin olur, pozitif sonuclarla cosarsin INSALLAH, beliki ilk denemen, umarim bundan sornaki denemelerin KArdes icin olur, bebise....

O ilk yil korunma hatasini yapmayan yok, onun icin hic uzulme, bende 6 yillik evliyim, 4 deneme 18 NISan'da sonuc alcam ben ve butun arkadalsar icin sende dua et lutfen...

cnmmm tum dualarım seninle.... :( 4 yaa alla sana sabır ve dayanma kuvvet versın bu son olsun benı de ekle sılacım lısteye yas kac cnm senın

Kizlar gulsum'un ahmile oldunu yzan arkadas nerden ogrendin. Ankaarali yi arayin, baglayin hatta hep berbaber aglayalim
Darisi butun arkadaslarimin basina ins.

hmm aramızda 1 gün var ama benim daha yumurta toplama günün belli deilllsenin yarın sanırımm neden o kadar erken acaba

cnm bana da erken geldı bıraz ama dra sordum tamamen yumurtaların cevabına gore ayarlanıyormus o yuzden bunyeden bunyeye fark var cnm yanı benım adetın 11.gununde yumurtalarım toplanmıs olcak hayırlısıyla

Baya arkadas var sohbette olan, kizlar ben cok kotuyum asiri karin agrisi, ishal var bedne bide sol boslugumda agri oluyo benim...

bol bol dua edin bana, karin agrisindan gozumden ays geldi, kalcamdaki igne yerleri ayri sizliyo,,, Bol bol dua edin banada lutfen, yeni baya arkadas gelmis hepsi hos gelsim, hepsinin tedavisi umurarim mutluluk gozyaslari ile sonuclanir, sigara lutfen icmeyin arkadaslar hele bu surecete, sinirlerinize hakim olursunuz allahin izni ile bebis dusundukce, :emir_bebek::emir_bebek: bunlar icin sigara birkamamak neymis, HAyirlis arkadaslar

Ya nISa yazan arkadas nerden ogrenmis, tam bir bilgi ayzsin lutfen, gozlerim doldu inaki, ISnallah gulsum'un ikizleri olcak cok sveindim,canim ama GULSUm, ANkarali sabirsizlikla sayfalari atliyorumki gulsumun HAMILEYIM yazisini goreyim, GULSUM DUY SESIMIZI, nerdesin bacim Cok sevindim Ins,

valla nereden öğrendiğini bilmiyorum canım ama değerini de yazdığına göre özelden falan konuştular sanırım...İnşallah gelir gülsüm bir an önce...

Kizlar gulsum'un ahmile oldunu yzan arkadas nerden ogrendin. Ankaarali yi arayin, baglayin hatta hep berbaber aglayalim
Darisi butun arkadaslarimin basina ins.

kızlar geldim değerim 18 çıktı dr u aradım hamilesim dedi hemen prognex iğne vurdur dedi vurdurdum kanamam hala devam ediyor ama şimdi yatıcam ınş hamileyimmmmmmmmmmmmm

Bu işte canım böyle haber verdi bi topik açmıştı kahve rengi lekeler ve hafif kanaması olmuşş doktorda bekleme yaptır demişş vee sonuç pozitif......

Baya arkadas var sohbette olan, kizlar ben cok kotuyum asiri karin agrisi, ishal var bedne bide sol boslugumda agri oluyo benim...

bol bol dua edin bana, karin agrisindan gozumden ays geldi, kalcamdaki igne yerleri ayri sizliyo,,, Bol bol dua edin banada lutfen, yeni baya arkadas gelmis hepsi hos gelsim, hepsinin tedavisi umurarim mutluluk gozyaslari ile sonuclanir, sigara lutfen icmeyin arkadaslar hele bu surecete, sinirlerinize hakim olursunuz allahin izni ile bebis dusundukce, :emir_bebek::emir_bebek: bunlar icin sigara birkamamak neymis, HAyirlis arkadaslar

bebişler anneyi zorluyordur canımmm...:49::49:tutunsunlarda biz dayanırız değil mi?:34:

kıslar bu anklaralıyla gulsum aynı kısıler mı yaw? Benım 2 doz antıbıyotıgım de tamammmm...Artık saatler var yumurtaların toplanmasına.Allahım yuzumuzu kara cıkarma yarabbiimmmm...

Back
X