2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

valla nereden öğrendiğini bilmiyorum canım ama değerini de yazdığına göre özelden falan konuştular sanırım...İnşallah gelir gülsüm bir an önce...

Canımcım gülsümün profilinden yazdıgım cevaplara girerseniz görürsünüz topiğinii Hayırlısıyla inşallah 9 ay sonrada kucagına alır bizlerede nasip etsin inşallah Mevlam...:49: :49: :49: :49::emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

Baya arkadas var sohbette olan, kizlar ben cok kotuyum asiri karin agrisi, ishal var bedne bide sol boslugumda agri oluyo benim...

bol bol dua edin bana, karin agrisindan gozumden ays geldi, kalcamdaki igne yerleri ayri sizliyo,,, Bol bol dua edin banada lutfen, yeni baya arkadas gelmis hepsi hos gelsim, hepsinin tedavisi umurarim mutluluk gozyaslari ile sonuclanir, sigara lutfen icmeyin arkadaslar hele bu surecete, sinirlerinize hakim olursunuz allahin izni ile bebis dusundukce, :emir_bebek::emir_bebek: bunlar icin sigara birkamamak neymis, HAyirlis arkadaslar

cnm bnm keske acısız olsa tum bunlar ama bız secılmıs kullarız dıger dunyada cekeceklerımız azalıyo bence :D sen de dayan nolur bebegını kucagına alacagın zamanı getır gozlerının onuneee lutfennnn

Canımcım gülsümün profilinden yazdıgım cevaplara girerseniz görürsünüz topiğinii Hayırlısıyla inşallah 9 ay sonrada kucagına alır bizlerede nasip etsin inşallah Mevlam...:49: :49: :49: :49::emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:

gördüm canım....:49::49:allah nazardan saklasın darısı başımızaaaa:32::32::49::49:

gördüm canım....:49::49:allah nazardan saklasın darısı başımızaaaa:32::32::49::49:

tamam canim, ben o basligi yeni kesfettim, cok SEVINDIM DILERIM rabbim hepimize pespese guzel haberler vermeyi nasip olur benimde 8 gun kaldi sonuca, rabbim banada nasip eyler, KIZ GULSUM HAMISLerin duasi kabul olur simdi sen bize BOL BOL DUA et,

Darisi hepimizin basina insallah NISa, listedeki butun arkadaslar....

Selinaz benide eklermisin listeye?Dr büyük ihtimal 20 nisanda yaparız trnsferi dedi...Kız ismi Hatice erkek Ali Eşim böyle istiyo bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...:49: :49:

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

"Ilk cicegimiz Gulsum'le yesercek."

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........?

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 Nisan............18 Nisan Mutlu haber gunu INs.

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar.................?

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti............ bebis isimelri bekliyoruzz...........1 Nisan..........13 Nisan:49::emir_bebek:

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........?...............................?. .................................................. .....................?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........................................... ......?

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital.......................................... ..................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil............................................ ..............?

Nazayse........29............1..................?............................................................................?

Hevuk...........?..............?.......................?..............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis Mutlu haber gunu Ins.

Cazii........É........1...............................Istanbul Tupbebek Merkezi........................................É

Sevincten agliycaz, uzuntuden degil INS.
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Gulsum icin Halay'a Ikoncan'lar

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Ilk kupamiz :65: Gulsum'den geldi.

:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nzar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Arkadaslar transfer tarihi yada hamilelik testi gunu belli olanlar yazsin eklerim INS, Rabbim hepimizin YAr ve YArdimcisi olsun

Son düzenleme:
kızlar ben şimdilik kaçarrr...komşuya çay içmeye gidiyorum...görüşürüz..iyi akşamlar herkese:3::79::80:

kıslar bu anklaralıyla gulsum aynı kısıler mı yaw? Benım 2 doz antıbıyotıgım de tamammmm...Artık saatler var yumurtaların toplanmasına.Allahım yuzumuzu kara cıkarma yarabbiimmmm...

Evet Canim, ben ilk Gulsum'e gercek ismimi yazdim, akrabaci takipcilerim oldu halde, oda bana yazdi... Gulsum ile Ankara'li ayni kisi

cnm bana da erken geldı bıraz ama dra sordum tamamen yumurtaların cevabına gore ayarlanıyormus o yuzden bunyeden bunyeye fark var cnm yanı benım adetın 11.gununde yumurtalarım toplanmıs olcak hayırlısıyla

ewt olabilir canımm herkezin bünyesi, farklı hayırlısı ile tutunsuınlaarda geç erken farketmez tabii kiiii

Selinaz benide eklermisin listeye?Dr büyük ihtimal 20 nisanda yaparız trnsferi dedi...Kız ismi Hatice erkek Ali Eşim böyle istiyo bakalım hayırlısı olsun hakkımızda...:49: :49:

hevuk kac yasindasi canim, hangi merkezde tedavi goruyosun zaten ekledim seni ama bilgilerin yoktu, ayz tam olarak guncelleyim

bugün esir oldum buraya işgüç yapamadım sizin yüzünüzden.. kızlar ortak bi hobi bulup tahlil gününe kadar bunu yapalım .. zaman geçsin ne dersiniz... saklarız sora bugünleri hatırlarız..kitap okumak puzzle yapmak (dimi hevuk),örgü örmek v.s var mı fikri olan... ayrıca kortizon kullanan oldumu bana yazmış dr ne için buuu?????

bugün esir oldum buraya işgüç yapamadım sizin yüzünüzden.. kızlar ortak bi hobi bulup tahlil gününe kadar bunu yapalım .. zaman geçsin ne dersiniz... saklarız sora bugünleri hatırlarız..kitap okumak puzzle yapmak (dimi hevuk),örgü örmek v.s var mı fikri olan... ayrıca kortizon kullanan oldumu bana yazmış dr ne için buuu?????

vallahi Cazii, benim trasnferin 4. gun kendi adima, kitap okuyorum, bol bol dua ediyorum, komik sinema filmleri izliyorum, oyun oynuyum, ben yurtdisindayim anam burda tig , iplik aramak lazimki bulam, gunluk yaziyodum onceki denemelerimde bunda yapmadim, cunku cogu zamanim benimde burda geciyor, verdin fikirler cok guzel, ben hazirim arkadasim.... ne istersen yapariz. LOL

Back
X