canım sen netten uzak dur bir yerde okumuştum radyosyondan sakınmak lazımmış özellikle bu dönemde
Canim kaynanm duymasin haa, zaten bilgisyara odasinda yatiyorum allaha emanet bisey olmaz allahin izni ile. daha oncedende duydum ama ne bilem...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sen netten uzak dur bir yerde okumuştum radyosyondan sakınmak lazımmış özellikle bu dönemde
kızlar bugun bir çift bebek ayakkabısı aldık :)![]()
öyle güzel ki, bakıp bakıp mutlu oluyorum, önce eşyasını alalım ki sonra bebişimiz gelsin dimi
pozitif düşünmeme yardımcı oluyo napıymm :))
siz de oldu mu böyle şeyler
Canim kaynanm duymasin haa, zaten bilgisyara odasinda yatiyorum allaha emanet bisey olmaz allahin izni ile. daha oncedende duydum ama ne bilem...
benım erkek kardesım gecen sene bıze yardımcı olsun dıye 1 cıft ayakkabı almıstı ve ınanıyorum olcak demıstı uzerınden 1 yılı askın bır sure gectıdolapta duruolar ıste...
senin 1 ayyakkabıymış benim beşik kıyafet her yerde bir şeyleri çıkıyor ilk dnemem pozitifti 7 aylık doğdu 3 gün yaşadı bütün herşeyi hazırdı ama o bana ders oldu rabbim tekrar kısmet edrse hiç bir çöp almıycam...taki doğup eve gelene kadarda zaten sevinememm....
![]()
yaaaa ayyy cok uzuldum mersenemimmm cok acıdır resmen dogurmus ve kaybetmıssın sen evlat kaybetmıssın 7 aylık dogan yasar derler ama noldu neden erken dogum oldu tatlım ya![]()
hayatım yumurtalar toplamadan neden antibiyotik veriyorlar anlamadım ben yalnız.. yumurtaya zararlı deilmi.. benim yumoşlar toplandı sonra başladım transfere kadar kullanıcam...İğne çok zor şimdiden kalçalarım acıyorrcnm ya ıgne gordugumde dusup bayılıyorm ben kalcadan ıgneye tahammulum yok benım gercekten sımdıye kadar tum ıgnelerı gobekten yedım cok cekındım ama acımıyomus kollardan da korkmuyorum ama kalca dedın mı fenalasıyorum ben.bana verılen ılacprogynex 200 mg yumusak kapsul.Bana verılen kagıtta vagınal uygulama dıyo fakat prospektusune baktım tok karnına falan yazınca kafam karıstı.Henuz o asmaya gelmedıgım ıcın yumurtalar toplanıp transfer yapıldıında sanırım bılgılendırılcem cunku butun ılaclarım geldı ama asama asama kullanılıyo tabıı.Mesela buaksam 2 doz antıbyotıgım var.Hakkımızda hayırlısı...
hayatım doktorunla konuşş. çok geçmiş olsunnnBaya arkadas var sohbette olan, kizlar ben cok kotuyum asiri karin agrisi, ishal var bedne bide sol boslugumda agri oluyo benim...
bol bol dua edin bana, karin agrisindan gozumden ays geldi, kalcamdaki igne yerleri ayri sizliyo,,, Bol bol dua edin banada lutfen, yeni baya arkadas gelmis hepsi hos gelsim, hepsinin tedavisi umurarim mutluluk gozyaslari ile sonuclanir, sigara lutfen icmeyin arkadaslar hele bu surecete, sinirlerinize hakim olursunuz allahin izni ile bebis dusundukce,bunlar icin sigara birkamamak neymis, HAyirlis arkadaslar
canım karnımda kakasını yapmış onuda yemiş zaten tersti dr.aldı sezaryanla 3 günü atlatırsa yaşar dedi ama malesef tam 3.gece öldu kısmetten çıkmış işte hepsi bahane birde çok üstüne düşmeyecen rahat olacan oda olmuyor ama artıkk öbür dünyada buluşuruz kızımla inşallah...:2:
kızlar bu benim 3. ilk öldü 2. düştü daha 6 haftalıkken şimdi de tedavideyim bildiğiniz giibi gerçekten insan yemiyor içmiyor biriktripp okadar emekle tedavi oluyorr birde böyle şeylerle karşılaşınca rabbime isyan olmasın ama yıkılıyor bu hepimiz için geçerli inşşallaahh bu seferr diyorumm hepimiz içinnn............
Kızlar merhaba... öncelikleee ankaralı yı kutluyorumm..... Allah tamamına erdirsin.. Darısı başımızaaaa
Bu arada transferim salı yada perşembe bugün aradılar..Listeye eklersen sevşnirim canım..
hayatım yumurtalar toplamadan neden antibiyotik veriyorlar anlamadım ben yalnız.. yumurtaya zararlı deilmi.. benim yumoşlar toplandı sonra başladım transfere kadar kullanıcam...İğne çok zor şimdiden kalçalarım acıyorr
hayatım doktorunla konuşş. çok geçmiş olsunnn
canım çok geçmiş olsun.. umarım en kısa sürede kucağında olur bebeğin..Tğüm isteyenlere evlat nasip etsin Rabbim.
saol canım AAAAAAALLAH razı olsun inşallah sende bizlere hamileyim diyee yazaarsınnnn![]()
saol canım AAAAAAALLAH razı olsun inşallah sende bizlere hamileyim diyee yazaarsınnnn![]()
kızlarr yaaarınn kontrolüm var e2 çıkması lazımm dua edinn bana daaaa hepinize iyii gecelerr öptümm...![]()
kızlarr yaaarınn kontrolüm var e2 çıkması lazımm dua edinn bana daaaa hepinize iyii gecelerr öptümm...![]()
hepinizi çok seviyorum yoldaşlarım ınş aranzda ilk hamile ben olurumda sizlere uğur olur.yada ne bileyim bişeyler olur..şuan duygusal anlamda karmakrışığım dualarnız beni çok mutlu etti...ınş değerim yükselir..dr bugün eşimle mutlu konşmuş ama ne bileyim hayrlısı bakalım...prognex iğneyi 100 lük vurdur dedi hemen vurdurduk iğneci de bana içimden bi ses senin tüp bbek yaptrdığını ve hamile olduğunu söyledi dedi çok şaşırdım ve hissettiği şeyler çıkarmş..Rabbim bu mutluluğumu yarım bırakmaz ınş..dua ediyorum elimi karnıma koyup ayetel kürsü okuyorum
işte benden böyle size haber vermek için geldim şimdi tekrar yatmaya gidiyorum..öptüm sizleri yine dua edin bana![]()