2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

cnm dualarım senınle yarın hemen haber ver olur mu benım de 2 bebegım yarına sag kalcak mı onun haberını alcam cnm dualasalım nolurrrr:43:

Insallah canim insallah dularim seninle Allahim yuzumuze baksin bizi bos cevirmesin...:nazar::nazar::nazar:Bunlarda nazarliklarimiz olsun

cnm mkısa süreli yürüşüşler iyi olmaz mı kan dolaşımı için.. sende hava lırsın biraz.. kısa mesafe olabilir bence.. tabii şimdi böle konuşuyom bana gelinece ne yaparım bilmem... ama sen yinede koruyucu annemise danış... :):):)

Koruyucu annemiz gulsum'mu Kizzz\

gulsum baci ne dersin cikam gezemmi azcik, Kanada\da bu ayda havalar boyle guzel olmazdi , cok guzel hava, vallahi esimin dogum gunu geliyo , Cuma gunu, hediye almak icin kayinvaldem'le gitmek istedim ama esim duyar duymaz kaslar catti bende vazgectim LOL, o benden cok istiyo yavrum rabbim ins. babam olmayi butun eslere nasip eyler

Koruyucu annemiz gulsum'mu Kizzz\

gulsum baci ne dersin cikam gezemmi azcik, Kanada\da bu ayda havalar boyle guzel olmazdi , cok guzel hava, vallahi esimin dogum gunu geliyo , Cuma gunu, hediye almak icin kayinvaldem'le gitmek istedim ama esim duyar duymaz kaslar catti bende vazgectim LOL, o benden cok istiyo yavrum rabbim ins. babam olmayi butun eslere nasip eyler

yok cnm yanlış yazmıyosam mersenem.. her konuda dikkatli ve çok koruyucu.. bende ona koruyucu annemissin dedim...:66:

cnm benım esımın spermlerı cok az ve hareketsız enım ılk denemem spermler zayıf olduu ıcın benden toplanan 10yumurtanın 9u dollendı ama 1 gunde 7sı oldu suan sadece 2 tane var allam sag cıkarlarsa yarın ve oburgun dayanırlarsa pesembe transfer yoksa popoma baka baka eve doncem:63:

Arkadaslar, ben siz boyle yazdinizmi sasiriyom , hangi yontemle esinizden sperm alindi, benim esim Seker hastasi, hareketlilik, yada sperm sayisi dusuk ama, rabbime cok sukur TESE ile tissue aliyolar, doku parcasi, ordan cok saglikl spermler elde ediyolar, benim 24 yumuraynin hepsi lendi, 3 transfer edildi, geri kalan 12 tane en iyi dedikelri dondulurdu, bu akdar umutsuz olmayin lutfen, ve eslerini kesinlikle TESA olmasin, cunku ilk onu doktor yapti aldi spermlere labaraturada bakti hepsi olu idi nasil kokrtum ilk oyle dedinde, ama hmen TESe yaptim dedi, ordan doku ile butun yumurtalar dolendi arkadaslar belki benim yasadiklarim size yardimci olur, ben her esimden operayonla sperm aldikalrinda, beklerkenki aglamalirimi, dualarimi kimze bilemez, sizlerinde bilinmiycegi gibi, ama Lutfmudunuzu kaybetmyin bek benimEmbriyoslar 6 gunluk oldu, ikizlarim olcak ins.yad birtanecigim oclak, ama inaniyorumki bugun olmazsa baska bir gun olcak

Inanmak BASARMANIN YARASI canlar

evet cnm.. hepiniz benden önce sonuç alacaksınız inş. müjdelersiniz burdan... olumlu düşünce olumlu sonuç.... sonuç=:emir_bebek:

vallahi Cnaim bende ki kagit'ta 6 nisan trasnfer 11 Nisan rahim kalinligi icin kan tahlil, 18 Nisan yani 12 gun sona gebelik testi yaziyo, anam bunlarin hesaptan ben anlamiyom, benimde donmuslaral iste, rabbime cok sukur cozundurduler, uc ude hayirlisi ila tranfer oldu, seninde 6 Nisan zannediyodum, ama burdaki doktorlar oyle diyo, seninde o zaman 7 Nisan'mi 12 gun oluyo ay ne bile canim vallahii...sabirsizlikla bekliyorum o gunu

yha cnm zatenrahım kalınlıgına bakmadılarkıııı cagrmadılar demıstımm sana önceden de ...nası cıktı rahmın iiiimiy mişşşşş cnm galıba 9-10 mm olmalıymıss dımııı

Arkadaslar, ben siz boyle yazdinizmi sasiriyom , hangi yontemle esinizden sperm alindi, benim esim Seker hastasi, hareketlilik, yada sperm sayisi dusuk ama, rabbime cok sukur TESE ile tissue aliyolar, doku parcasi, ordan cok saglikl spermler elde ediyolar, benim 24 yumuraynin hepsi lendi, 3 transfer edildi, geri kalan 12 tane en iyi dedikelri dondulurdu, bu akdar umutsuz olmayin lutfen, ve eslerini kesinlikle TESA olmasin, cunku ilk onu doktor yapti aldi spermlere labaraturada bakti hepsi olu idi nasil kokrtum ilk oyle dedinde, ama hmen TESe yaptim dedi, ordan doku ile butun yumurtalar dolendi arkadaslar belki benim yasadiklarim size yardimci olur, ben her esimden operayonla sperm aldikalrinda, beklerkenki aglamalirimi, dualarimi kimze bilemez, sizlerinde bilinmiycegi gibi, ama Lutfmudunuzu kaybetmyin bek benimEmbriyoslar 6 gunluk oldu, ikizlarim olcak ins.yad birtanecigim oclak, ama inaniyorumki bugun olmazsa baska bir gun olcak

:14::5::2:sılaaaaaaaaaaa aglatma yha benııı saten ucumda duruoo göössyaslarımmmmmm bole şiiiler yasıosunuz soyna ben cokk hıkhıqqqqqhıqqqqqqq olommmm:43:

Pazartesi 12 gun kismetse, benimde trasnfer 6 Nisan'da oldu, ben kilmiyorum vallahi disari cikiyonmu cnaim sen, yuruyus filan ne bilem, ben daha evden cikmadim, esim istemiyo, kapida cikip oturuyom ama gezme filan nayn

yhaaa cnmm sen ıgnelerını kıme vrduruon yhaaa...ben sabah aksammm mecbur esımle arabyla gıdıommm..asda olsa yürüom mecburum yanıı..hergun gelmıoo hemsıree...3gun gelse 4gun yok hmsırreeee...:50:amma kardesım keske zmnında ögrnseydımm mıllete ıgne yaprdım ne nzlı ınsanlr vr...allah razı olsun akraba deıl ama komsum var o gelıoo evde oldugu surece...akrabam var 5dk bnıle deıl evıı.ama bı kere gldı sonra aramdı bıeleeeee...

cnm valla normal bosalma yoluyla aldılar spermı her zamankı gbı ama bu konuda doktorlar yon verıyorlar cnm ya.hanı soyle yap boyle yap dıye ayy cok fenayım ben hala benım embrıyolardan 7sı ılk gun nasıl gıder ya valla kızlar allah razı olsun cok desteksınız ama ben bıttım sankı ya

yha cnm zatenrahım kalınlıgına bakmadılarkıııı cagrmadılar demıstımm sana önceden de ...nası cıktı rahmın iiiimiy mişşşşş cnm galıba 9-10 mm olmalıymıss dımııı

Cnaim kalinligi olcumu degil rahim kalinligi icin kullandim ilacin dozunu aynimi yoksa artirsinlarmi diye kanda baktilar iyikiydi herhaldeki ayni dozla devam, et dediler canim, turkiyede banahic bir tedavimde yapmadilar ama burda oyle, hayirlisi bakalim

:14::5::2:sılaaaaaaaaaaa aglatma yha benııı saten ucumda duruoo göössyaslarımmmmmm bole şiiiler yasıosunuz soyna ben cokk hıkhıqqqqqhıqqqqqqq olommmm:43:

hay allah yine başladı.... çekeceğimiz var senden 9 ay diyorum ya :):) yasık ağlama ama üsme bebişleri...

yhaaa cnmm sen ıgnelerını kıme vrduruon yhaaa...ben sabah aksammm mecbur esımle arabyla gıdıommm..asda olsa yürüom mecburum yanıı..hergun gelmıoo hemsıree...3gun gelse 4gun yok hmsırreeee...:50:amma kardesım keske zmnında ögrnseydımm mıllete ıgne yaprdım ne nzlı ınsanlr vr...allah razı olsun akraba deıl ama komsum var o gelıoo evde oldugu surece...akrabam var 5dk bnıle deıl evıı.ama bı kere gldı sonra aramdı bıeleeeee...

canim, ben Progestone in oil diye bir igne var kalcadan her sabah ondan 1cc oluyorum, kayinvaldemi yanimda goturdum hemisre nasil yapcani tarif etti, bide igne yapilcak yere kalcamin iki tarafinda yuvarlka icine aldi, kayinvaldem cok sukur yapiyor, demekki dogru yapmiski kanda iyi cikti, kayinvaldemin eli cok hafif, hemsireden iyi yapiyor vallahi, allahrazi olsun, agzi duali birisi, bende Turkiyede tedavi gordumde eve hemsire geliyodu ama dedin gibi cogu zamanda ben gidiyosum eismle transferden sonra korkaka ama hic belli olmaz canim, Kardesini yaninda gotur bana tedavi gordum yerde klinikte gosterdiler, aynen onada gostersinler, isaretlesinler yerini yapar hicbiseyde olamz allahin izni ile.... sen takma canim oyle akraba, makraba onemli degil INSAN OLAN INSAN OLCAK ilk once.....

Bak demedi deme sende hamilelgin ilkbelirtileri baslamis, anam cok duygusal olmusun, anam bende oyleyim hersey agliyom vallahi.....Benimde o gozyaslari hep uc kisimda en kucuk seyte akmaya absliyolar ama

cazzzziiii sefommmmmm seniiiiii:17:

bende sefiyom sizi.. böle bakınıyom tümgün neyapıyolar die... çok çok istiyorum olumlu sonuca hep beraber ulaşmayı... inş. sılanaz bende demiyim dedim banada öle geldi hemen başlıyo bizim duygusal.. hlycn da sulugöz annemis olsun bari ne diim... ayrıca sende bayan cesaretsin yani... motivasyon süpre yani... bnm ilkinde de düşük tehlikem vardı pregestn hap içmiştim.. şimdi jel vermiş. kortizonta ilk 5 gün kullancakmışım sıkı sıkı tutunsun die dedi dr hayırlısıyla bakalım bnm daha var....

cnm benım esımın spermlerı cok az ve hareketsız enım ılk denemem spermler zayıf olduu ıcın benden toplanan 10yumurtanın 9u dollendı ama 1 gunde 7sı oldu suan sadece 2 tane var allam sag cıkarlarsa yarın ve oburgun dayanırlarsa pesembe transfer yoksa popoma baka baka eve doncem:63:

inşallah o 2 si güçlü çıkarda bebişlere kavuşursun canım .Benimde eşimde sayı fazla ancak morfolojik bozukluk çok bende o yüzden tedirginim aynen yumurta yı dölleyemezse diye.Hem manevi hemde maddi yorucu işler.

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum
ben sürekli uyuyorum valla ya ilaçlar beni mahvediyor
bu ardaa kanamam leleknlenme yok:nazar::nazar::nazar:
ınş devam eder kızlar değerim arta arta...
biliyorum kzıcaksınız bana ama milletin değeri 200 çıkıyor benimki daha 100 lere ulaşmadı tedirginim..ama rtmş olması güzel..ınş 2 gün sonra bidaha kan vericem..iğnlere devam dedi dr umuz...

hevukcum bende hep meryem suresini okudum
hatta ilk 7 ayetini sürekli okudum
birde elimi karnıma koyup ayetel kürsi okudum
olduysa dualar hürmetine oldu şükürler olsun:49::49::49:

cnm valla bn normal bi şklde çantamda taşıyrm dr da sölemiştim bişi dememişti. ama pregn için üstne basa basa dolaba koymamı söledi.. ve iğneyi kullanrken içindede 3 ay dışarda saklanablr yazıo ama ben dolapta ttyrm. 3kutu lucrn kullnyrm..bygnde 7.pregn.. hlycn kortizonuda sordum sölemişmydim..

Evet cnm solemistim ama olsun ben kortizon kullanmiom sadec blmedigim bi ilac vr oda deltacortil o da cortison deildir cunku 2 liraaa:1:Sen kortizonmu kullanion

Back
X