2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Slm KIZlar, transferi olan arkadaslar hadi gozunu aydin, sadece 12 gun saymak kaladi, mutlu haberler icin INS.

Benim 7.gunluk oldu bebisler allahima bin sukur, ama karin agriyo hala, solda agri devam, sonuca kaldi 5 gun, rabbim ins. ben ve butun arkadaslarimin yardimcisi olur,.

Nisa Kina'ya kesinlikle gitme, oyna diye israr ederler mutlaka, Nikahada abindir tabi mesafe yakinsa icinde kalmasin git demek istiyorum ama hilemiyorum, o gun bir gelsin bak nasil hissediyosun onda gore karar verirsin canim, bu gune kolay gelmedi yumoslar...

Dua etmeye devam edelim arkadaslar, birde bu 313 Ayetul Kursi, 41 YAsin-i Serif, YAda 4444 tefriciye'yi okurken, abdestli olmaniz lazim, ve bittikten sorna hatim duasini okuyup, hediye edip hacetinizi bildirmeniz lazim, benim burda hoca bir ablam var ondan ogrendim, ben Ayetul-kursi ve Tefriciye'yi ezbere bildim icin haliyle kisa sure, ben abdest yokkende okudum, ama ABla bir hacet icinse abdestli olman, ve bittikten sorna duani edip, hacetini bildirmen lazim dedi

Bunuda burda paylasmak istedim...

Ya kizlar listeyi aradim, bulamadim, cok gerillerddeee kalmis, benim cikmam lazim yeni bilgileriniz ekliycektim, ama cikmam lazim, lutfen bos vakti, musait olan arkadas varsa listeyi guncelleyebilirmi, en son sayfaya tasiyabilirmi, allah emanet olun, gorusuruz

arkadaşım 6 tane bence süper benim 4 taneydi 2 tanesi kaliteliyle sadece 1 tanesi döllendi ve transfer yapıldı hiç onları kafana takma allahım hayırlısını versin hepimiz için
sağol canım...İnşallah Rabbim yüzümüze bakar...

Canim hadi gozun aydin, cok sevindim, 6 tane tabiki cok iyi, cunku en kotu ihtimal hicde olmiyabilirdi, cok sukur, 5 gun embriyosu olcak yani blastit, buda harika birsey ve cnaim ins, transferden sonra kalnlari ikili, yada tekli guruplarda dondurmalarini rica et, donmuslarla birden fazla denem sansin olur canim, Cumartesi'ye bisey kalmadi dualarimiz seninle, INs. hersey cok guzel olcak:nazar:
yok canım 3.gün embriyosu olacaklar transfer edilenler.yani birazda yarına bağlı aslında.cuma olacak transfer büyük ihtimalle:49::49:

Slm KIZlar, transferi olan arkadaslar hadi gozunu aydin, sadece 12 gun saymak kaladi, mutlu haberler icin INS.

Benim 7.gunluk oldu bebisler allahima bin sukur, ama karin agriyo hala, solda agri devam, sonuca kaldi 5 gun, rabbim ins. ben ve butun arkadaslarimin yardimcisi olur,.

Nisa Kina'ya kesinlikle gitme, oyna diye israr ederler mutlaka, Nikahada abindir tabi mesafe yakinsa icinde kalmasin git demek istiyorum ama hilemiyorum, o gun bir gelsin bak nasil hissediyosun onda gore karar verirsin canim, bu gune kolay gelmedi yumoslar...

Dua etmeye devam edelim arkadaslar, birde bu 313 Ayetul Kursi, 41 YAsin-i Serif, YAda 4444 tefriciye'yi okurken, abdestli olmaniz lazim, ve bittikten sorna hatim duasini okuyup, hediye edip hacetinizi bildirmeniz lazim, benim burda hoca bir ablam var ondan ogrendim, ben Ayetul-kursi ve Tefriciye'yi ezbere bildim icin haliyle kisa sure, ben abdest yokkende okudum, ama ABla bir hacet icinse abdestli olman, ve bittikten sorna duani edip, hacetini bildirmen lazim dedi

Bunuda burda paylasmak istedim...

bende sadece nikaha gitmeyi düşünüyorum canım.o gün gelsinde bakacağım.öncelikle şu transfer olsunda hayırlısıyla:nazar::nazar:bana dua et olur mu hamişlerin duası tutar:49::49:

benimde kafama takılan bu abdest konusu canım ya..transferde alet edavat kullanıldığı içinb gusül abdestimizde bozuluyormuş.ve banyo yapmamızda yasak dua da etmemiz lazım napacağız bilmiyorum.teemmüm mü yapsak .Rabbim görüp biliyor sonuçta ama yine de bir bilene sormak gerek:44::44:

ayşecim hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.. inşallah sıkı sıkı tutunur sana bebeğin.. bu arada sormak istiyorum spermler çok mu kötü durumdaydı. benim eşimin spermi 1.000.000 un bile altında. morfoloji kötü.. yani senin eşinin ne kadar kötü de döllenen 9 dan 2 kaldı geriye...

cnm sayı 2 milyon %5 falan hareketli morfolojı %1 ve ılk yarımsaat ıcınde oluyolar.1 mılyn olması bose ıfade etmıyo acaba hareket kac morfolojı kotu ama kac yanı 2 mılyon sperm 9yumurta dolleyebıldı 10.bos kaldı ve 7si hemen öldü düşün... :59:

ayy canım benim inan öyle sevindimki ben sana demiştim anneleri için savaşacaklar diye bak yarın ALLAHIN izni ile seninle birlikte olucaklar sakın stres yapıp bebişlerinide üzme

hay cnm allah raı olsun...sen de umıtlı olcaksın tamam mı...soz ver bakımmm...:48:

ayyy ne güzel inşallah çok güzel bebişler olucak aman nette gir ya o kadardan bişey olmaz ben her akşam gündüz net başındayım yoksa zaman geçmiyo arkadaşım.. sigarayı bırak sağlıklı beslen harketlerine dikkat et valla bizede yazık ya bebişler için neler yapıoyoruz onlarda duysun bizi sımsıkı tutunsunlar ..

valla cok ıı dıılmıs ıste dıolar :) dr a sorcam ınsallh duyarlar bızı ınsallhhhh:62:

Canim hadi gozun aydin, cok sevindim, 6 tane tabiki cok iyi, cunku en kotu ihtimal hicde olmiyabilirdi, cok sukur, 5 gun embriyosu olcak yani blastit, buda harika birsey ve cnaim ins, transferden sonra kalnlari ikili, yada tekli guruplarda dondurmalarini rica et, donmuslarla birden fazla denem sansin olur canim, Cumartesi'ye bisey kalmadi dualarimiz seninle, INs. hersey cok guzel olcak:nazar:

cnm cuma transferı olcaksa 5.gun dııl kı 3.gun transferı olmuyo mu.ya bazıları da dıo kı 5.gun embrıyosu ıı bazıları da rahımde gelısmesı ıı dıolar anlamadım bısı:1:

cnmm panık yok hıc bı sey anlamıyosun allh yardımcın olsun braz gazın oluyo tırtlıyosun :61:

benimde çok gazım oldu ama tırtlayamadım.çok sancı yaptıııı:25::25:hala karnım ağrıyooo..diğer ikisinden daha zor geçti bu nedense yaa..ve şimdiden kabızlık başladı bende:26::26:ilaçlardan mı acaba.napmalıyım bilmiyorum ki:59::59:

benimde çok gazım oldu ama tırtlayamadım.çok sancı yaptıııı:25::25:hala karnım ağrıyooo..diğer ikisinden daha zor geçti bu nedense yaa..ve şimdiden kabızlık başladı bende:26::26:ilaçlardan mı acaba.napmalıyım bilmiyorum ki:59::59:

cnmm tırtlaman lazım cok sancı yapar ya karnına sıcak su torbası koyma sakın
ayaklarına koy tırtlamaya calıs kayısı ye yada kayısı hosafı yap ole ıc cnm.cok sancı yapıyo kıyamam ya sana soledıler mı kac tanesı yasıyo dıye cnm benım 2.gunum cok zor gecmıstı 7 sının gttını haber aldım ya.allahıma sukur bu kalan 2 sı yasıyomus sana ne dedıler cnm

cnmm tırtlaman lazım cok sancı yapar ya karnına sıcak su torbası koyma sakın
ayaklarına koy tırtlamaya calıs kayısı ye yada kayısı hosafı yap ole ıc cnm.cok sancı yapıyo kıyamam ya sana soledıler mı kac tanesı yasıyo dıye cnm benım 2.gunum cok zor gecmıstı 7 sının gttını haber aldım ya.allahıma sukur bu kalan 2 sı yasıyomus sana ne dedıler cnm

haklısın çok zor yaşadığın ama şükürki ikisi yaşıyor.yarın 11 de arayacağım o zaman söyleyecekler.bölünme henüz başlamadı dedi.belli saatlerde bakıyorlarmış onlarda...eşimden kayısı ve üzüm istedim hoşaf yapacağım bende...ya da anneme yaptırırım.sen yarın kaçta gidiyodun .unuttum kusura bakma.İnşallah sıkı sıkı tutunurlar annesi.:49::49:

Yha kislar bisi dicemmmm bnden hep akintii geliooo nieee nolduuu:18:Heekste oluuo muuuu pekiii kiii acabababbabb:53:Bide resmen rahmim patlayacakk asagiya doooruuu zorlanioo sankii off nie kii noodukii catlicam nerdeysee olurdu ama simdii cok kotuuu casssiimm de yoqq sateennn :78:

Yha kislar bisi dicemmmm bnden hep akintii geliooo nieee nolduuu:18:Heekste oluuo muuuu pekiii kiii acabababbabb:53:Bide resmen rahmim patlayacakk asagiya doooruuu zorlanioo sankii off nie kii noodukii catlicam nerdeysee olurdu ama simdii cok kotuuu casssiimm de yoqq sateennn :78:

valla canım diğer denemelerimde hiç böyle şeyler olmadı...umarım hayırlı haber belirtileridir:49::49:

kızlarrr kimse yok mu sohbet edelim...
benim vucudum şişti şimdide ellerim ayaklarım of offf noluyo bana ya:59::59:

işte geldiimm sülümanı izledim yaa... amnın bnm moral meleğim crfatym gelmiş bize misafir olmuşşşş.. cnm nasılsın.. sana yazıyorum ama görmedin sanırım...

yhaaa casiiiiiii ditmeee nüfennnn nıe didiosunusss kiiiii......gece benn uyuommmmm maseeelffff uyqumm gelıooo çoqqqqq.....öslıcem seniii:60:

:):):):):)

ya kızlarrr benim cuma günü transferim olursa eğer o akşam abim evlendiği için gelinin kınası var ve pazar günü de nikahı var abiminnn...bizim aileden kimse tüp bebek yaptırdığımı bilmiyor.şimdi ben gitsem olmaz gitmesem olmaz napacağımı şaşırmış durumdayım:26::26:çok kötü denk geldi....gidersem sadece oturacağım...evden arabaya arabadan eve...ama endişeliyim ne yapmalıyım sizce ...bi fikir verin nolur...doktora soracağım ama sizin tecrübelerinizde önemli...:44::44::18::18:

çok yakın nasıl olcak bilmem.. doktoruna danışıp ruh haline göre karar ver cnm..

Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim güzel saglıklı bir evlat nasip etsin bizlere.. transferde aynı güne denk gelir ozaman Senin problem neydi? Benim tüpümün biri tıkalı..Ben im yumurtalara vajinal muaynede doktor süperler dedi ama bilemiyorum valla inşallah dediği gibi canavar minnoşlardır...

ben de istiyom yaaa... yetti artıkın... yarın sabah kontrolüm var bakalım...

cnm bnm ilk bebişimde ( hep böle örnekliyorum kendimi ama napim aklıma gelio inş. seninde o yüzdendir bu belirtilerdir.. moral vermeye çalışıyorum ve dua ediyorum aksi olursa beni ümitlendirdin deyip kızma bana ki inş. aksi bi durum yaşamıycaz bu ay burası bebek dolucak inş.) çookk akıntım oluyodu bebek yer yapıyo derler temizliyo akıntı ondan demi,şlerdi bana.. bol bol dinlen ltfn.. unutma olcak oldumu rabbim her şekilde yapar ama olmazsada pes etmek yok........

yine sölüyorum nasıl koydular bebişleri çifter çifter yaa bende istiyommmm..... :):):)

bişi sorcam ama burda hoş kaçmayabilir :18:
özel bölgeyi normalde ağda ile alıyorum ben, iğneleri kullanırken
yumurtalar büyürken ağda ile alsak sakıncası olur mu ki?
yoksa riske atmayıp jilet mi kullansak?
doktora soramadığım için size sorayım dedim:30:

Back
X