Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar çatlatma iğnemide vuruldum şimdi yaşasın artık yarın iğne ilaç yokkkkkkkkkkk
bişi sorcam ama burda hoş kaçmayabilir :18:
özel bölgeyi normalde ağda ile alıyorum ben, iğneleri kullanırken
yumurtalar büyürken ağda ile alsak sakıncası olur mu ki?
yoksa riske atmayıp jilet mi kullansak?
doktora soramadığım için size sorayım dedim![]()
canım ya dr ara olur mu ara sor bence sen bi meraklandım şimdi.. inş. olumlu uyarılardır bunlar..Yha kislar bisi dicemmmm bnden hep akintii geliooo nieee nolduuu:18:Heekste oluuo muuuu pekiii kiii acabababbabbBide resmen rahmim patlayacakk asagiya doooruuu zorlanioo sankii off nie kii noodukii catlicam nerdeysee olurdu ama simdii cok kotuuu casssiimm de yoqq sateennn :78:
kızlarrr kimse yok mu sohbet edelim...
benim vucudum şişti şimdide ellerim ayaklarım of offf noluyo bana ya![]()
bişi sorcam ama burda hoş kaçmayabilir :18:
özel bölgeyi normalde ağda ile alıyorum ben, iğneleri kullanırken
yumurtalar büyürken ağda ile alsak sakıncası olur mu ki?
yoksa riske atmayıp jilet mi kullansak?
doktora soramadığım için size sorayım dedim![]()
kızlar çatlatma iğnemide vuruldum şimdi yaşasın artık yarın iğne ilaç yokkkkkkkkkkk
o günleri bizde görelim hayırlısıyla,
transferi merakla beklersin artık , :86:
yarın sabah kontrolüm var kızlar
yumurta büyütme iğnelerine başlıycz hayırlısyla
şuan sadece lucrin iğne kullanıyorum
yarından sonra iğnelerim 2 tane olacak sanırım
her geçen gün daha çok sabırsızlanıyorum
benimde transferim olsun, bebişimi göbişime alıp geleyim istiyorum
Rabbim dualarımızı geri ,çevirme, hepimize hayırlı evlatlar nasip et,
bize anneliğin mucizesini yaşat,:97:![]()
yarın sabah kontrolüm var kızlar
yumurta büyütme iğnelerine başlıycz hayırlısyla
şuan sadece lucrin iğne kullanıyorum
yarından sonra iğnelerim 2 tane olacak sanırım
her geçen gün daha çok sabırsızlanıyorum
benimde transferim olsun, bebişimi göbişime alıp geleyim istiyorum
Rabbim dualarımızı geri ,çevirme, hepimize hayırlı evlatlar nasip et,
bize anneliğin mucizesini yaşat,:97:![]()
evet cnm bende son iğnemi oldum.. yarın ki kontrolüme göre karar vercez belki bi 3-4 gün daha kullanırız dedi drhayırlısı ne zmn sa o olsun ama olsun artık inş.
evet tatlım transferi beklerim beklemesinede cumaya yumurtalarım toplansa sağlam çıksa içim rahat edicek
yoook onu unut için hiiiçç rahat edemiycek cnmçünkü ay tuttular ay transfer olsa ay beni bırakmasalar ay kalp atışlarını görsem die die uzıycak bu iş.. ne zmn ki kalp atışlarını dıuydun o zmn dr kontrollerini bekliyceksin her ay heycanla.. ay 2li testi ii çıksa ay 3 lü testi ii çıksa ay bi gelse artık.. soraaaa... ay mama yese üşümese uyusa uyansa kusmasa vs. vs. vs. öllleeeee gidicek :):):):) tabi sora sennn
:):):):):):):)
![]()
evet haklısın valla
ama ya ne bileyim 2 tane yumurtam olunca insan tedirgin oluyor bide üstüne üstük iğneleri yanlış kullandım yani çok korkuyorum içi boş çıkar diye HAYIRLISI ALLAHTAN
öle cnm rabbim nayi nasipo ederse daha ne yapalım...
yav bu yumurta iğnelerine başladım başlayalı bir karın ağrısı bir şişkinlik gaz ölym ya.. yazık bize yaa çift sarılı yumurta alcaklar die tavuklarada bukadar hormon verilmez kii ben organik olmak istiyorummm...:84: :):):)))
bide beni düşün canım günde 600 doz vuruldum yani şuan okadar şişimki tam bir bomba gibiyim heran patlayabilirim
ayyy cnm ya kocana acıdım şimdi :):):):):):) yazık sana.......
valla içimde öle bi heyecan öle bir ümit ki bu anlatamam.. kendim için nasıl istiyosam gerçekten burdaki tüm arkadaşların da bu ay başarıya bebi,şlerine ulaşmasını çok çok ama çoooookkkk istiyorum... çünkü güzel paylaşımlar yapıyoruz sanki senelerdir tanışıyoruz gibi.. inş. bebişlerimizin büyümesinide paylaşırız :):):):):):)hlycn bak bende duygusala bağladım bu sefer ......