2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlar iyi geceler bu gün sizi takip edemedim çünki bir koşuşturmaca öldüm valla neyse benim yumoşlarda bir kaç güne toplanacak ALLAHI ım izin verirse e2 de iyi çok şükür benden havadis bu kadar yarın yine kontrolüm var hepinizi nanaktannn öpüüyorumm............

hadi hayırlısı bakalım cnm.. sevindim yolunda gitmesine... belki aynı güne denk geliriz...

canlarım ben çıkıyorum çok uykum geldi malum sabah iş güç sabah 7 de kalkıcam hepinizi seviyorum öptüm sizi
iii sohbetler size

iyi bile dayandın hade hade git yat bakalım bende gidiyorum....

öpüldünüz .........................:3::3::3::3::3::3:

bu arada arkadaşlar.. tv de dinlemiştim bitkilerin hocası varya ibrahim miydi... tam ahatırlayamadım... erken gebelik dönemlerinde nar suyu içilmesi düşüğe sebep olabilr diodu ve önemiyodu..

koruyucu annemis gelmişşşşş.... hoşgeldin mersenem... nasılsın.... ayrıca ankaralı test yaptırcaktı bugün hbri olan var mı..

hoş bılduk canım benim bu gün yoğundum çok yoruldum yaa
jiç uğrayamadım ama aklım sizzleredeydiii yarın yine yorulcamm kızlarr hepimize dua ediyorumm inşallah rabbim duyar ben aciz kulunun sesiniii..........:18:

bu arada arkadaşlar.. tv de dinlemiştim bitkilerin hocası varya ibrahim miydi... tam ahatırlayamadım... erken gebelik dönemlerinde nar suyu içilmesi düşüğe sebep olabilr diodu ve önemiyodu..

canım senin yumoşlar kaç mm şuan

bende sadece nikaha gitmeyi düşünüyorum canım.o gün gelsinde bakacağım.öncelikle şu transfer olsunda hayırlısıyla:nazar::nazar:bana dua et olur mu hamişlerin duası tutar:49::49:

benimde kafama takılan bu abdest konusu canım ya..transferde alet edavat kullanıldığı içinb gusül abdestimizde bozuluyormuş.ve banyo yapmamızda yasak dua da etmemiz lazım napacağız bilmiyorum.teemmüm mü yapsak .Rabbim görüp biliyor sonuçta ama yine de bir bilene sormak gerek:44::44:

Canim dualarim seninle,banyo yapmak kim dedi yasak diyo, oyle birsey yok, banyo yapabilirsin ama ayakta, kisa sure, ilik su ile, ben tranferden 3 gun sonra yaptim, her ihtimale karsi, bugun 7 gunum birde 5.gun yaptim, anam insan yatti yerde daha cok kokuyo, kagitta yaziyo dus almak serbest diye ben yine uc gun bekledim, ama inanki gusul abdesti filan almadim, onu ilk defa duydum

Yha kislar bisi dicemmmm bnden hep akintii geliooo nieee nolduuu:18:Heekste oluuo muuuu pekiii kiii acabababbabb:53:Bide resmen rahmim patlayacakk asagiya doooruuu zorlanioo sankii off nie kii noodukii catlicam nerdeysee olurdu ama simdii cok kotuuu casssiimm de yoqq sateennn :78:

Canim benimde akinti var, beyaz kati boyle, seninki nasil? LOLLLL

Rahimmi yoksa ne bilmiyom benimde sol tarafimda bir agri var, boyle batma gibi, oturdummu cok hissediyom, kizlar ben cok kilo almisim 14 yillik hayatimda bu kiloya cikmadim, rabbim hayirlara vesile kilsin 57.5 olmusum, 1/65 boy ama, pantalonlar filan olmiycak kesin, amannnn olmasin HAmis pantolunlari alcam nasilsa dimi canlar hep beraber, yazin giycez hamis pantolanlarimizi, elbiselerimizzi, salina salina gezcez :)

Kzilar yedi gun ustune bebislerle, arkadasimla bulusmaya gidiyorum, temiz havva yeeeeee
kocam ilk izin vermedi, ama sonra tamam dedi 10 dakika sonra uyandircam, buluscamiz yere birakip, sonra gelip alcakk...

Koruyucu annemiz, 7 gun gecti transferin ustunde sen ne dersin disari cikmaktan, yurusyusten filan zarar gelirmi?

kızlar selam ben 25yaşında 3kez tüp bebek yaptırıp negatif sonuç almış bir bayanım. rabbiiim daha fazla aratma ne olur şuan 4.denememi yaptım ve transferimin 7.günü güzel paylaşımlar diliyorum.

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Nergis

"Ilk cicegimiz Gulsum'le yesercek."

ISIM YAS DENEME SAYISI TEDAVI MERKEZI BEBIS ISIMLERI Transfer GUNU

Ayse............31................2............... ..Bursa Art.....................Elif...................... ...........?

Nisa.............25...............3...........Prof . Remi Ibrahimoglu........ Ecrin Nisa ve Emirhan........?

Silanaz.......24.5............4.........The Ottawa Fertility C....... Almira Naz ve Efecan............... Transfer gunu 6 Nisan............18 Nisan Mutlu haber gunu INs.

Yesim..........23.............1...........Prof. Refahattin Yuzel.............Nisan ve Ruzgar.................?

Kardelen......25..............1....... Holanda UMC PGG Li IVF............Berra ve Melik....................?

Tugba..........30..............2..........Antalya Tup Bebek......................Duru ve Mert.................?

Ankara_06....27.............3..........Dr. Serap Yalti........Trasnfer gunu:1 Nisan......13 NISan:49::49::emir_bebek::emir_bebek:(ilk hamisimiz, DUALARIMIZ SENINLE)

Dilhusar.........30............2........Bahceci Tup Bebek............................................. .............?

Zeynep26......29............2........ Izmir Smyrnaart Merkezi........ bebis isimleri bekliyoruz........?

Glcnnn..........27............1.......... GAziantep SAnko T.M............................................... .....?

Nisnur...........29.......................Fertijin Bebek............................................. .................?

Hlycn...........28.............2............... 18 Nisan Mutlu haberlerle yuzumuz gulumsiycek.........?

Dekopa..........27..........2........... Umut Tup Bebek Merkezi........25 NSIan Mutlu haberlerle mutlulugumuza mutluluk katilcak.........................?

Daisy8..........31............3.........Memorial Hospital.......................................... ..................?

Mersenem .....23...........3..........Konya Euro Fertil............................................ ..............?

Nazayse........29............1..................?. .................................................. .........................?

Hevuk...........27..............1...............Se rap YAlti Erdem HAstanesi.............................Hatice ve Ali.... 20 Nsian transfer.....2 Mayis Mutlu haber gunu Ins.

Cazii........É........1........................... ....Istanbul Tupbebek Merkezi........................................É

Sevincten agliycaz, uzuntuden degil INS.

Gulsum icin Halay'a Ikoncan'lar

:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:

Ilk kupamiz Gulsum'den ge:65:ldi.

:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Arkadaslar transfer tarihi yada hamilelik testi gunu belli olanlar yazsin eklerim INS, Rabbim hepimizin YAr ve YArdimcisi olsun.

kızlar çatlatma iğnemide vuruldum şimdi yaşasın artık yarın iğne ilaç yokkkkkkkkkkk

Bende vuruldum bende bende 10.30 da..Kızlar size bişi sorabilirmiyim..:78: :78: Biz eşimle nerdeyse 1 aydır munasebette bulunmutoruz bugün dr dediki 3 günlük olması lazzımmış sprm.... ama cuma toplancak kafam karıştı bugünden sayarsak 3 gün olmuyo problem çıkarmı acaba...

bişi sorcam ama burda hoş kaçmayabilir :18:
özel bölgeyi normalde ağda ile alıyorum ben, iğneleri kullanırken
yumurtalar büyürken ağda ile alsak sakıncası olur mu ki?
yoksa riske atmayıp jilet mi kullansak?
doktora soramadığım için size sorayım dedim:30:

Yumurtalara naapcak kız Allah iyiliğini versin zararı dokuncagını hiç sanmıyorum..

bişi sorcam ama burda hoş kaçmayabilir :18:
özel bölgeyi normalde ağda ile alıyorum ben, iğneleri kullanırken
yumurtalar büyürken ağda ile alsak sakıncası olur mu ki?
yoksa riske atmayıp jilet mi kullansak?
doktora soramadığım için size sorayım dedim:30:
Huuupsss hic aklima gelmemistii yha ben transferden bigun evvel agdayla almistimm ama aman aallahimmm bisimi olurr offfs:6:
Sanmiom qmmaaaa

yarın sabah kontrolüm var kızlar
yumurta büyütme iğnelerine başlıycz hayırlısyla
şuan sadece lucrin iğne kullanıyorum
yarından sonra iğnelerim 2 tane olacak sanırım
her geçen gün daha çok sabırsızlanıyorum
benimde transferim olsun, bebişimi göbişime alıp geleyim istiyorum
Rabbim dualarımızı geri ,çevirme, hepimize hayırlı evlatlar nasip et,
bize anneliğin mucizesini yaşat,:97::61:
Amin amin cmmmmmm aminnnn

işte geldiimm sülümanı izledim yaa... amnın bnm moral meleğim crfatym gelmiş bize misafir olmuşşşş.. cnm nasılsın.. sana yazıyorum ama görmedin sanırım...

:):):):):)

çok yakın nasıl olcak bilmem.. doktoruna danışıp ruh haline göre karar ver cnm..

ben de istiyom yaaa... yetti artıkın... yarın sabah kontrolüm var bakalım...

cnm bnm ilk bebişimde ( hep böle örnekliyorum kendimi ama napim aklıma gelio inş. seninde o yüzdendir bu belirtilerdir.. moral vermeye çalışıyorum ve dua ediyorum aksi olursa beni ümitlendirdin deyip kızma bana ki inş. aksi bi durum yaşamıycaz bu ay burası bebek dolucak inş.) çookk akıntım oluyodu bebek yer yapıyo derler temizliyo akıntı ondan demi,şlerdi bana.. bol bol dinlen ltfn.. unutma olcak oldumu rabbim her şekilde yapar ama olmazsada pes etmek yok........

yine sölüyorum nasıl koydular bebişleri çifter çifter yaa bende istiyommmm..... :):):)
Yha cnmm insaallahhhhhh nolur yaradanimm aci haber verilmesin hcbirimizeee hamis kalalimmm ve yaradanimm nolurr saglicakla hamisligimiz btsin sagllicakla kucagimiza alallimm saglicakla onlarin saglikli omurlerini grmeyii nasipp etttt nüüfffffeeennnn:46:

yoook onu unut için hiiiçç rahat edemiycek cnm :( çünkü ay tuttular ay transfer olsa ay beni bırakmasalar ay kalp atışlarını görsem die die uzıycak bu iş.. ne zmn ki kalp atışlarını dıuydun o zmn dr kontrollerini bekliyceksin her ay heycanla.. ay 2li testi ii çıksa ay 3 lü testi ii çıksa ay bi gelse artık.. soraaaa... ay mama yese üşümese uyusa uyansa kusmasa vs. vs. vs. öllleeeee gidicek :):):):) tabi sora sennn :52::52::52::52::52::52::52: :):):):):):):):54:

Raziyimmm hrseyineeeeeeeee:2:

kızlar selam ben 25yaşında 3kez tüp bebek yaptırıp negatif sonuç almış bir bayanım. rabbiiim daha fazla aratma ne olur şuan 4.denememi yaptım ve transferimin 7.günü güzel paylaşımlar diliyorum.

Allah uepimize yardim etsin gonlumuzun meleklerini bise nasip etsin cnm gusel hberlerle gelellim insaallah

Canim benimde akinti var, beyaz kati boyle, seninki nasil? LOLLLL

Rahimmi yoksa ne bilmiyom benimde sol tarafimda bir agri var, boyle batma gibi, oturdummu cok hissediyom, kizlar ben cok kilo almisim 14 yillik hayatimda bu kiloya cikmadim, rabbim hayirlara vesile kilsin 57.5 olmusum, 1/65 boy ama, pantalonlar filan olmiycak kesin, amannnn olmasin HAmis pantolunlari alcam nasilsa dimi canlar hep beraber, yazin giycez hamis pantolanlarimizi, elbiselerimizzi, salina salina gezcez :)

Ayhh giyelim kis hamis yazliklarri hele su onunde yazio yok su kdr kldi yok bu kdr kldi cucilibicili tshirtlerr ayhhh bi alip giyesim vatkiiii insallah .cnm gunluk ped kullandigim icin bilmiom katimi deilmii ama islaklik hissediom hepppp:97:Hayrlsii olsun temislik yapiodur bebeklerim insaallah anneniseee cektysee:24:

kızlarrr günaydın ben bugün çok büyük aptallık yaptım cumartesiyi bekleyemedim idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı çok kötüyüm ya bütün hayallerim gitti keşke 2 gün daha bekleseydim mutlu hayaller kursaydım bu şekilde idrar testinden çıkmayıp kan testinde çıkan varmı ? ağlamalara doyamıyorum şuan bebeklerim bırakmış olmasın beni ne olur allahım :43::43::43::43::43:

Back
X