2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Kızlar hastaneden şimdi geldim yumurta toplama işlemi yapıldıı..ama benim moral yine sıfırlarda 2 tanecik olan yumurtamın biride boşçoktı geriye 1 yumurta kaldı pzartesi transferim var inşallah döllenir 1 kalite olur bitane olan çok moralimiz bozuldu eşim daha fena dua edin neolur içtenlikle ayetel kursi okuyun bol bol bana çok ihtiyacım var ...

canımmmm ne çok isterdim bugün yanında olmayı ama olmadı:14:
üzülme canım sıkma canını 2 tane olsa bile embryo sana 1 transfer edilmeyecek miydi yani çöpe gidecekti hiiç üzülme benimde ilk denememde 1 embryo konuldu ve tuttu ama başka bi sebepten düştü o başka..şütfen üzülme hadi gül bakim:21:

serapcım nasılsınnnn iğne yerlerın nasılll...bnm cok kötu arkadslar yrüümkete zorlanıorummm şişti ıgne yerlerımm tas gıbbıı ve cok acıooooo:2:napmamm gerekıoooo:43:

aynen bende senin gibi muzdribim canım
adım atarken kalçalarımda sanki kaya taşıyor gibiyim
napalım bebiş gelsinde razıyım 9 ay desler 9 ay vurdurum:49::49:

Nisa dan haber var mı?
sayfalara baktım ama gözümden kaçmış olabilir mi?
bebişini almıştır gelmiştir çoktan
belki de net zararlı diye uzak duruyordur bugün
hani ilkgün ya:64:

kızlar yumurta büyütme iğneleri için hangi iğneyi kullandınız? adı ne?
bi de hangi gün başladınız mesela adetin 3. günü mü?
(benim bugün 4.günüm ancak henüz başlatmadı doktorum rahim yeterince incelmemiş dedi
yarın başlıycaz sanırım)
birde ilaca başladıktan kaç gün sonra oldu toplama işleminiz?
:54:

(benim bugün 4.günüm ancak henüz başlatmadı doktorum rahim yeterince incelmemiş dedi
yarın başlıycaz sanırım)

3. günü başladım ilaca ben gonal f kullandım 12.gün opu oldu

Son düzenleme:
sorma cnm artık vurulcak yer kalmadı her yerim mosmor dün hemşire vururken zorlandı ilaç geri geliyomuş bünye bile kabul etmiyo sanırım..

evettttttttt:2:bnmdeeeeeeeee:30:cok kötuu ilaç hep gelıoo geriiii ne yapcam bılmıommm yürüyemıomm oturamıommm bacagım kaskatı kesılıoooo 7 bucukta ıgnem var cok merak edıomm hangı güzide kalcayı secıp vurcasss...yer yokkkiiiii:5:serappppppppppp:17:

yhaa ben bıdaha banyo yapsammıkıııııı:4:5.gun yapmıstımmmm bgun ev temıslendıııı bı tekk pis ben kaldımmm napımmm bişi olur muuu korkuommmmm...cvp virinnn qıııııslarr:30::32:

yap canım yasak değil banyo bende yaptım ama aşırı sıcak yapma ılık daynabildeğin kadar soğuğa yakın ılık

haaaaa ona varımm cnmmm ben bişi demıommmm caresı farsa yapalımmm dıomm...sıcak havluu dedıler yaptık ama ııııhhhhhh:20:olmo olmooooooo kalcalarım büyüdü ama yamukkk taşş gibiyimm aytıqqqqqqqqqq:79:

yap canım yasak değil banyo bende yaptım ama aşırı sıcak yapma ılık daynabildeğin kadar soğuğa yakın ılık

saol cnmm da korkuomm annem de bı sen kaldınn kalkk banyonu yap dıo hakkaten ha ev miss ben pisss:9:bebeklerımıss napoooooo annne ankaraaaa:51:

yarın başlıycaz sanırım)

cnmm gulcınnn san a yardımcı olmk ısterım ama okdr cok ılac vardıkıı ve bennn hatrlamıommm isim olarak solersen saan yardımcı olabılrımmmm....satende hangı gun hatrlamıomm ama galıba adetın 2.gunuyduuuuuu...ama emın deılımm bebeişşş...bol şans herkeseeeee:54:

kızlar ben geldim eve girer girmez hemen size yazayım dedim çok mutluyum biliyorsunuz 2 tane yumurtam vardı 3 gündür ağlamaktan şırkmıştım kendimi yumurtalarım toplandı veeeeeeeeee 7 tane çıktı ay nasıl sevindim anlatamam en azından şimdi ümidim var 2 tane olduğunda yoktu sabah arayıp döllenip döllenmediklerini söyliyecekler mutluyum çünkü umudum var benim için ettiğiniz dualar için binlerce teşekkür ediyorum dualarımız kabul oldu

Kızlar hastaneden şimdi geldim yumurta toplama işlemi yapıldıı..ama benim moral yine sıfırlarda 2 tanecik olan yumurtamın biride boşçoktı geriye 1 yumurta kaldı pzartesi transferim var inşallah döllenir 1 kalite olur bitane olan çok moralimiz bozuldu eşim daha fena dua edin neolur içtenlikle ayetel kursi okuyun bol bol bana çok ihtiyacım var ...
canım dualarımız seninle umarım bir yumurtan çok kaliteli oluşur ve tutar canımm..
serapcım nasılsınnnn iğne yerlerın nasılll...bnm cok kötu arkadslar yrüümkete zorlanıorummm şişti ıgne yerlerımm tas gıbbıı ve cok acıooooo:2:napmamm gerekıoooo:43:

sorma cnm artık vurulcak yer kalmadı her yerim mosmor dün hemşire vururken zorlandı ilaç geri geliyomuş bünye bile kabul etmiyo sanırım..

kızlar evet aynen sızlıyor kalçalarım ne yapıcaz yaa hergün daha kötü oluyır.. ama bebiş için katanıyor insan.. iğne vuran hemşire hergün soruyor ne zaman sonuç diyee herkezzz heyecanlıa am tık yok bir belirti vermezmi bu bebek yaaaa

kızlar ben geldim eve girer girmez hemen size yazayım dedim çok mutluyum biliyorsunuz 2 tane yumurtam vardı 3 gündür ağlamaktan şırkmıştım kendimi yumurtalarım toplandı veeeeeeeeee 7 tane çıktı ay nasıl sevindim anlatamam en azından şimdi ümidim var 2 tane olduğunda yoktu sabah arayıp döllenip döllenmediklerini söyliyecekler mutluyum çünkü umudum var benim için ettiğiniz dualar için binlerce teşekkür ediyorum dualarımız kabul oldu

çok şükür Allaha darısı herkesin başına caqnım.. umarım kaliteli embriyların oluşurrr:nazar::nazar::nazar:

tatlım seninle aynı durumdaydık biliyorsun ben dün gece nette araştırdım çocuğu olmayanlara okunan dua varmı diye
707 kere ya varis bunu yumurta toplanacak ana kadar dilimden düşürmedim çocuğu olmayanlar okuyoyormuş 707 kere ben 2000 kere felan okumuşumdur bana faydası oldu 2 yumurta var diye girdim 7 tane çıktı sende oku canım ALLAHIN İzni ile 1 tanede olsa 1. kalitede embriyon olacak sakın dilinden düşürme bu duayı inan çok etkili

çok şükür Allaha darısı herkesin başına caqnım.. umarım kaliteli embriyların oluşurrr:nazar::nazar::nazar:

inşallah bitanem şimdi işin en önemli kısmı o zaten inşallah kaliteli olurlar ama kendimi şöyle avutuyorum 6 sı bile gitse 1 tane ALLAHIN izni ile kaliteli kalması yeter Hayırlısı ALLAH tan RABBİM cümlemizin dualarını kabul etsin bu kutlu doğum haftasında Peygamber efendimizin Yüzü hürmetine İsteyen herkezi evlat sahibi yapsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar dün 7 yumurtam çıktı diye üzülürken bugün dahada üzüldüm sadece 3 tanesi döllenmiş.şimdi yarını bekliyorum sanırım 5.gün transferi olmayacak.yarın herşey normal giderse transfer olacak sanırım.

tatlım niye üzülüyorsun ne güzel 3 tane embriyon var işte sen içini ferah tut ALLAHIN izni ile bebişlerine kavuşmana 2 gün kaldı:49::49::49::49:

inşallah bitanem şimdi işin en önemli kısmı o zaten inşallah kaliteli olurlar ama kendimi şöyle avutuyorum 6 sı bile gitse 1 tane ALLAHIN izni ile kaliteli kalması yeter Hayırlısı ALLAH tan RABBİM cümlemizin dualarını kabul etsin bu kutlu doğum haftasında Peygamber efendimizin Yüzü hürmetine İsteyen herkezi evlat sahibi yapsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

amin canım aminnnnnnn inşallah dinsin bu hasrettt :85::85::85::85:

cnmm ayhhh cok sevındım sperrr bişi yha 2yken 7 haaa...wooowwww dıyımm hyrlı olsun dıyımmmm cnmmm bolbol gusel gusel kllıtelı dollensınler inşaallahh cumlemısın bebeişleriiii:4:
yesss dekopacımmmm herkesın kalca pertttttt olduduuu....aman kötu bişi olmasında iltıhap mıltıhapp sorun deıl napalım katlanırııss dimii kıslarrr

çok güzel yaaa çok sevindm canım allahım dermiş ki sen iste kulum ben veririm sadece iste kalpten iste bizim bu bebekleri ne kadar istediğimizi biliyo eminimki yüzümüzü güldürücek

Back
X