2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

oooo hevukcum sen ebnden şanslısın valaaa heee
5.gün embrysou olcak sennki
ben yırtındım durdum 5.gün kyun diye bana yapmadılar valla
hadi seni şimdiden hamiş ilan ediyorum
5.gün embryso yüksek ihtimal tutuyor canım:66::49::49:

Kesin değil canım pzrtesi belli olucakmış kız öyle dedi..İnşallah dediğin gibi olur şanslı olurum ama en şanslımız sensin maşallah sen..İlk sen büyülü bahçeye dönüştün İnşallah Rabbim tamamınada erdirsi..Ben yumurta işlemi yapılırken tam bayıltmak üzerelerken eger 2 taneyse 2 sinide istiyorum dedim eşimde diyoki öyle dediğin için bence 1 tane var dediler...Sekreteri aradım ben o söyledi bunu normalde onlar aramazmıkii sendemi kendin arayıp bilgi alıyodun canım...EEE nasıl gidiyo hamilelik aş eriyomusun miden bulanıyomu

Kesin değil canım pzrtesi belli olucakmış kız öyle dedi..İnşallah dediğin gibi olur şanslı olurum ama en şanslımız sensin maşallah sen..İlk sen büyülü bahçeye dönüştün İnşallah Rabbim tamamınada erdirsi..Ben yumurta işlemi yapılırken tam bayıltmak üzerelerken eger 2 taneyse 2 sinide istiyorum dedim eşimde diyoki öyle dediğin için bence 1 tane var dediler...Sekreteri aradım ben o söyledi bunu normalde onlar aramazmıkii sendemi kendin arayıp bilgi alıyodun canım...EEE nasıl gidiyo hamilelik aş eriyomusun miden bulanıyomu

bisi de onlar aradı eşimiiiii ....sölemıslerr saat ıcın bnm işlerim nedenıyle ben aradımmm saat bldırmk ıcınn...onlr nıe bole bısey yapsınkıı cnm varsa yparlaarrr solrler vebal almaslr okdr da deıldır dımıı kıslaarr:19:sen içini ferah tuttt cnmmmm

ankaracım durudan haberın var mı nolmuşşş ultrasyondaa..cok meraqq edıommmm haberın olunca yazrmısnnn..kndıı forumuna yazmamıss dahaaaaaaa

yok canım yaa bende kendi başlığından takip ediyorum zaten
bende merak ediyorum
ınş bebişini görür dua edelim onun için:49:

sen sayfa cok ılerleyınce bakmıyosun galıba
2 tane yumurtam var cnm cok sıkkın dedıınde sana cok kızdımmm demıstım kı bende 10 tane oldu da nolduuuuuu gerıye sadece 1 tane kadı o da karnımda senın 1 yumurtan bos cıksın varsın sana 1 tane lazımmm ben de cok stres yaptım 10 yumurtadan 2sı kaldı 1ı ıyı kalıte oldu dıgerı cok ıı dııl galıba dondurulup dondurulmayacagına sonra karar verılcek suan ızlıyolar.o mınık suan nannesının karnında ya tutundu ya tutunmadı bılmıyorum ama dua okumakttan ıcım cıkıyo.ınsallah cok ıı bolunur saglıkla rahımıne gıer ve 9 ay senınle olur....

Okuyorum canım bütün yazılanları ama insanın elinde değil işte 5 6 tane olsa en kalitelisi olsa istiyo insan benimkinin kaliteside iyidir inşallah bir sürü korku oluyo insanın içinde elimde değil ama napıyım..Eşim hep olucak diye hissettiğini söylüyor bende olucak diye hissediyorum ne kadar aksilik olsada..Rabbim sınıyor sabrımı sanırım..Hadi canım güzel haberlerini alıcaz inşallah bu topikteki bütün bayanlarınn hmilelik topiğine dönüşür inşallah bu sefe ozamanki sıkıntılarımızı neler yaşadığımızı paylaşırız.. :16:

bisi de onlar aradı eşimiiiii ....sölemıslerr saat ıcın bnm işlerim nedenıyle ben aradımmm saat bldırmk ıcınn...onlr nıe bole bısey yapsınkıı cnm varsa yparlaarrr solrler vebal almaslr okdr da deıldır dımıı kıslaarr:19:sen içini ferah tuttt cnmmmm

Okadar çok şey duyuyoruzki son günlerde insanın içini kuşku kaplıyo özel kartal hastanesinde gördün dimi bebeklerin başına gelenleri onlarda doktor sebi subyana okadar acı çektirmişler sebebsiz ölmüş yavrular benim arkadaşımın doktoruda özeldi sengin kız baya doktoru o hastaneyi seçmiş dogum için erken almış bebeğini baya küvezde kalmıış bebek sonra aldıklarında bide bakmış bebeğin ayagı yanıkk 5 yasında oğlu hala izi duruyo..İnşallah yapmazlar bunları.. Şimdi bişey diyemeyiz göremiyoruz çünki ama öteki dünyada nasıl cevap vericekler...

canım p.tesi bile olsa güzel zira 4.gün embrysu :64:
benim çarşamba yum.toplandı cuma transferim oldu yani 2 günlük bir embryo

canım evet bizde kendimiz aradık onlar aramadılar kaç tane oldu diye,ama transfer için şu saatte gel dediler,valla canım hamilelik nasıl bilmiyorum,hamile olduğuma inanamıyorum ki.
ama iğne olmaktan helak oldum adım atamıyorum taş gibi oldu kalçalarım
birde bende pıhtılaşma var ayaklarım uyuşuyor
ama hele şükür bugün dr u aradım ve iğneye geç artık dedi:66:
çok rahatladım valla
ama şimdide korkuyorum ya bişey olursa diye
dua edip duruyorum işte hamile kalmakla bitmiyor asıl şimdi sorunlar başlıyormuş bişey olcak diye öödüm kopuyor hele kan verdikten sonra 2 satt bekliyorsun yaa ömrümden ömür giidyor
ınşşşş sende yaşarsın pozitifi canım..olcak olcak ben inanıyorum:49::49:

İnşallah Gülsümüm inşallah olsun seninde bebişin gelsin 9 ay sonra sağlıcakla Temennimiz öyle Rabbim bizleri mükafatlandırıyor sanırım sevgilisinin doğdugu ayda..Bana fitil gibi bişey verdi canım doktor bide yuvarlak dogum kntrol hapı gibi bi hap günler var üzerinde günde 3 kez ve antibiyotik ve felibol ama ben folik asit kullanıyodum almadım...Sana ne iğnesi verdi kan sulandırıcımı canım.. İnşallah bu günlerde geçicek canım sağlıklı bi şekilde alınca kucagına bebişini hepsini unutursun..Kalçalarıba sıcak havlu koy kolanyayla dagat canım iğneyi daha az agırır ozaman..

kızzzzzzzlarrrrrrrrr ben geldim değerim 82.5 hamileyimmmmmmmmmm allahıma binlerce şükür allah burada bulunan bulunmayan özenen her arkadaşıma nasip etsin haberi almak bile çok güzel duygu:64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66:yanlız doktor biraz moral bozdu pazartesi yine test yapalım değer düşerse sağlıksızdır yükselirse iyidir falan dedi bişey olmaz demi yükselir değerim inşalllahhh allahım çok büyükün çokkkkkkk

canımmm çok sevindim maşallah ALLAH tamamına erdirsiin aman dua et bizede pazartesiye ne kaldı benim kantestime inş bizde seviniriz senin gibi:66::66::54:

canımmm çok sevindim maşallah ALLAH tamamına erdirsiin aman dua et bizede pazartesiye ne kaldı benim kantestime inş bizde seviniriz senin gibi:66::66::54:

inşallah canım dualarım sizinle beklemek çok zor heyacan verici biliyorum az kalmış seninde öğrenmene pozitif olucak inşallah

serapppp kasıklarında ağrı devam ediyomu? benim ağrıyo sürekli neden ise

İnşallah Gülsümüm inşallah olsun seninde bebişin gelsin 9 ay sonra sağlıcakla Temennimiz öyle Rabbim bizleri mükafatlandırıyor sanırım sevgilisinin doğdugu ayda..Bana fitil gibi bişey verdi canım doktor bide yuvarlak dogum kntrol hapı gibi bi hap günler var üzerinde günde 3 kez ve antibiyotik ve felibol ama ben folik asit kullanıyodum almadım...Sana ne iğnesi verdi kan sulandırıcımı canım.. İnşallah bu günlerde geçicek canım sağlıklı bi şekilde alınca kucagına bebişini hepsini unutursun..Kalçalarıba sıcak havlu koy kolanyayla dagat canım iğneyi daha az agırır ozaman..

canım dr un verdiği ilaçları herfiyyen alll
aynılarını banada verdi
o yuvarlak hap mavi değil mi,o rahim duvarını kalnlaştrıcı estrofem,yani gebeliğe hazırlıyor rahim duvarını.antibiyotiği zaten 3-4 gün mü ne içeceksin herhangi bi komplikasyona karşı o
fitil de progesteron yumuşak tablet mi günde 3 kez,o ağızdan da alınıyor ama ağızdan alınca acayip baş dönmesi yapıyor hemde vajinal almak daha iyi daha hızlı etki ediyor bende öyle kullandım,canım ben hem kan sulandırıcı alıyordum yum toplama günnden itibaren benim sorunum var,ve test pozitf çıkıp leke olunca bana o progestronun iğnesini verdi zaten çok işe yaradı lekeyi kesti
ah canım canım yansın 9 ay razıyım ama sağlıcakla bi kucağıma albilsem:14:

kızlar ben geldimmm
sonunda annemin elinden kurtardım bilgisayarı radyasyon diye tutturmuş kadın vermiyor.çok sayfa geçtiği için son yazdığımın üzerinden geri dönüp okuyamadım henüz.umarım hepiniz iyisinizdir.
ben artık üç kişiyimmmmm:9::9:
transferim çok zor geçti amaaa:63::63:öncekiler hiç böyle olmamıştıııı:53::53:
gittim mesaneme bi baktılar boş dediler halbuki o kadar su içtim yaaa
normalde su içmeyi sevmem o yüzden vucudum susuz kalmış içtiğim suyu mesaneye yollamamış.
sonta takıp doldurdular mesanemiii:41::41:
sonra bebeklerimi verdilerrr...transferden sonra herkes alkışladı çok iyi oldu diyeee:nazar::nazar::nazar:
şimdide kasığım ağrıyooo sol tarafımm ve ayağıma vuruyo ağrı hafifte kasıkta şişlik varr..
akıntım çoğaldı sarı kahverengi arasıı..inşallah iyi belirtilerdir yaaa:89::89:
yanaklarım kızarık bide arada ateş basıyooo:26::26:
baalım hayırlısı...kısaca böyle oldu uzatmayım da sıkılmayınnn:9::9::9:

benim yaştan mıdır yoksa daha önce tedavisiz yoldan olan hamileliğimin düşükle sonlanmasından mıdır ki acaba ben ilaçlara yumurta toplanmasından hemen sonra başladım kiiiiiiiii???????
tedavinin ilk başlangıcında 1 tahlil yaptırdık o kadar neye göre kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu da anlamış diilim yani

canım dr un verdiği ilaçları herfiyyen alll
aynılarını banada verdi
o yuvarlak hap mavi değil mi,o rahim duvarını kalnlaştrıcı estrofem,yani gebeliğe hazırlıyor rahim duvarını.antibiyotiği zaten 3-4 gün mü ne içeceksin herhangi bi komplikasyona karşı o
fitil de progesteron yumuşak tablet mi günde 3 kez,o ağızdan da alınıyor ama ağızdan alınca acayip baş dönmesi yapıyor hemde vajinal almak daha iyi daha hızlı etki ediyor bende öyle kullandım,canım ben hem kan sulandırıcı alıyordum yum toplama günnden itibaren benim sorunum var,ve test pozitf çıkıp leke olunca bana o progestronun iğnesini verdi zaten çok işe yaradı lekeyi kesti
ah canım canım yansın 9 ay razıyım ama sağlıcakla bi kucağıma albilsem:14:

canlarım ya bana neden sadece o fıtılı folıc asıtı ve 1 de sadece multıvıtamın verdı acep drum ya demek bunlar kısıden kısıye degısıyo he ama ben dıtılı yumurta toplandıı gun atmaya basladım allahım ıı habelerle ınsallajhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar ben geldimmm
sonunda annemin elinden kurtardım bilgisayarı radyasyon diye tutturmuş kadın vermiyor.çok sayfa geçtiği için son yazdığımın üzerinden geri dönüp okuyamadım henüz.umarım hepiniz iyisinizdir.
normalde su içmeyi sevmem o yüzden vucudum susuz kalmış içtiğim suyu mesaneye yollamamış.
sonra bebeklerimi verdilerrr...transferden sonra herkes alkışladı çok iyi oldu diyeee:nazar::nazar::nazar:
şimdide kasığım ağrıyooo sol tarafımm ve ayağıma vuruyo ağrı hafifte kasıkta şişlik varr..

askolsunnn ben senın hbrını beklıorum sen tutmus sıkmayayım dıosunnn cnm bnm hadı hayırlı olsun bebıslerın cnm bnm ya masallah sana 3 kısııııııı ev senlendı desene.9.gun cıkıo kanda valla ben dayanamıycam 12.unu beklemıycem nısa haftaya cuma yapcam testı bugunu ve cumayı sayma sadece 5 gun var haha ole rahatlatıyorum kendımı.ates basması bende de oluyo.Benım de eane cok doluydu sondayla bosalttılar az:D kac saat yattın nısa hastanede cnm bı de hangı hastaneydı senın:49::49:

serapcım çoookk sevindim nisacım sanada çok sevindim.. inş. herşey yolunda gider...

malesef bnm transferim ertelendi... nisan ayı bnm ayım değil yanii.. ama sizi bırakmam müjdelerinizi bekliycem sırasıyla hevuk hlycn sılanaz ve diğer arkadaşlarım.. hamişlerimiz bizler içinde dua edin olur mu..

bugün dr gittim... muayne etti.. beklediğimizden çok yumurta oluştu bi 30 tane alıcaz gibi dedi...
kan tahlili verdi...
biraz evel sonuçları öğrndm... bir hormanum olması gerekenden çok yüksek çıkmış...
dr.um pztsi sabahın köründe merkezde olmamı,yumurtalarımı toplıycamızı ama transferi bir ay erteleyeceğimizi söyledi.. fazla yuurtadan karında su toplanması denen o hastalık olabilir.. transfer oluncada sorun çıkabilir zorluk çekebilirsin.. bir ay dondurucaz kii inş. biçak embriyo olcak dondurup tekrar tekrar deneme şansımız olacaktır.. ki sen gebe kalacaksındır korkma rahat ol bölesi daha ii olcak dedi bana.... tek fark 1 ay daha geç gebe kalacaksın dedi :30:

hakkımda hayırlısı buymuş napalım... dedim sağlıklı olsunda geç olsun napalım dedim korkma dedi... herşey yolunda dedi...

bi yandan rahatladım bi yandan üzüldüm.. bu ay çok düğünler gezmeler vardı napcam diodum... işte kıslar nasip olmadı mı olmuyo napim sağlıkla olsun da geç olsun dimi :) yinede bu yolda sizinleyim unutmayın beni :):) öpüldünüz........ :44::44::44::44::43::43::43::43::43:

bu arada kızlar benım fıtıl gunde 2 tane ayyy zaman gecmıyo gunde 313 kez ayet elkursı okuyorum bugun 3.gun henuz 200deyım:49::49::49:hepımız burdan hamıleyım dıyelım ınallahhh....

kızlar ben geldimmm

hiç sıkılırmıyız bitanem hayırlı olsun bebişlerine iyi bak şimdiden stres yapma belirti diye bişey arama daha çok erken bu seni strese sokar boşuboşuna bebişlerini üzme

benim yaştan mıdır yoksa daha önce tedavisiz yoldan olan hamileliğimin düşükle sonlanmasından mıdır ki acaba ben ilaçlara yumurta toplanmasından hemen sonra başladım kiiiiiiiii???????
tedavinin ilk başlangıcında 1 tahlil yaptırdık o kadar neye göre kan sulandırıcı iğne kullanıyorum onu da anlamış diilim yani

canım sıkma canını herşey bahaneee
kan sulandırıcıda genetik test sonucu sorunu çıkan kişilere ve daha önce düşüğü olmşlara veriliyor yani herkese verilmiyor bende faktör v leiden tanısı var..

Back
X