2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızzzzzzzlarrrrrrrrr ben geldim değerim 82.5 hamileyimmmmmmmmmm allahıma binlerce şükür allah burada bulunan bulunmayan özenen her arkadaşıma nasip etsin haberi almak bile çok güzel duygu:64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66:yanlız doktor biraz moral bozdu pazartesi yine test yapalım değer düşerse sağlıksızdır yükselirse iyidir falan dedi bişey olmaz demi yükselir değerim inşalllahhh allahım çok büyükün çokkkkkkk

hamile oldugumu hissediyorum diyordun yanılmamıssın :nazar: :emir_bebek:
cokk sevindim canım darısı hepimizeee :70:

evet cnm yaa belirti aramıcm diyorum sonra yineeee arıyorummm canım benim 4 gün bitti rabbim dualarımızı kabul etsin bu sefer herkes daha heyecanlıı

dekopam bacım bız senle bır dııl mıydık persembe olmadı mı transferınnn carsamba mıydııı:49::49::49:

kızlar ya ben kabız oldum:26:napacam offf.ıkınmam yasak çok zorluyo beni.verdkleri ilaçta işe yaramıyooo..şimdi tekrar içtim bakalım ...:59::59:

ayyy bu gun oldu dımı transferınnn ayyy cnm cok ıkınmamaya calıs dru bı arasan azcık zeytınyagı sursen popona cok ıse yarar

merhaba kızlar kontrolum vardı bugun,
sonunda gobekten iğneye başladık. pregon kullanıyorum ben 100 dozla başladık
hayırlısını diliyorum rabbimden,:69::49:

hevukcum allah yardımcın olsun cnmmm du bakalım hyrlısıyla o gun bı gelsınnnn...okocanda bu yıl iznini evınde sen ve bebişlerınısle gcrsın bı sahmett.biz okdr fedakalrlık yapıoss vucudumuzzz a blmedıgımız ne ılaclr grıo değişios resmenn...fedakrlıksa o da yapacakkk cnmm ama bunu tatlı dılle anlat kavrat onaa nuffenn.sıkma canınıı cnmmm uzaktan davul sesıı mısalı bıse solemesı kolayyy..

Amin hayatım hepimizin inşallah Evde duramıyo adam ki hiçç istiyosa çok kendi gitsin ben başımın çaresine bakarım sensiz gitmem diyo bide çok ilgili ya acayip ilgili görünüyo ama tam anlamıyla hiç birşeyi sonuna getirmiyoo dün geldik kahvaltı hazırladı bana kendi yedi hepsini gitti bulaşıklarda bana kaldı ama ben mutlu oliyim diye çok uğraşıyomuşş..Hakkımda hayırlısı herşeyde mutlaka bir hayır vardır..Bende problem ondan olabilir belki böyle davranması ama yine onun yüzünden oldu düğünün 2..günü akçaabata gittik ordada düğün yaptı kirli tuvaletlere girdim çıktım bide üşüttüm çokk vee enfeksiyon kaptımm hastane hastane dolandım o yüzden agrıdan böbreklerime bile sıçramıştı tüpümde tıkandı tabii böyle olunca..:59: Neyse fazla uzatmıyımm canınızı sıkmayayım ben ..Bacılar..

SERAP666 cnm bebişin hayırlı olsunn benimde senin gibi 9.gün 44 çıkmıştı ve ikizdi tabi sonun bana benzemesin sağlıklı sıhatli dünyaya getirimeyi nasip etsin rabbim inşallahh.............:16:

anam bas tacimiz, ilk yuzumuzu gulduren anne adayimiz GULSUm canim angarali, en cok sebin ihtiyacin var yemeye buyur gel bacim sende.....

ay ay ay pof poflar devam ediyor
bak nazlandım şimdi
canım çok teşekkür ederim
ınş seninde güzel haberlerini alcaz
şimdiye kadar negatf almadık şükür
hep pozitif devam edecek:21::49::49:

kızlar hepinize HAYIRLI AKŞAMLAR 2 gündür uzaktım sizlerden ama mutlu haberlerinizi okudum çok sevindim zeynep in yumoşlarıı,serapın bebişi,nazeyse nin transferi ve yakşlan beta hcg günlerii bide yatmaktan sıkılan arkadaşlar size de hiç üzülmüyorumm ohhhh iyii olmuşş yatınn öyle bebiş sahibi olmqak kolaymı..:21::21: bu arad benim opu pazartesi bakalım bir yolun daha sonuna yaklaştık inşallah sonumuzz hayır olurr

ama kızlar hızınıza yetişemiyorum ki yaaaaa
koştur koştur sayfalara bakıyorum
maaşallah coşmuşsunuz
olsun okuyorum valla yavaş yavaş

bende uyuyordum yeni kalktım:36::56:

ay ay ay pof poflar devam ediyor
bak nazlandım şimdi
canım çok teşekkür ederim
ınş seninde güzel haberlerini alcaz
şimdiye kadar negatf almadık şükür
hep pozitif devam edecek:21::49::49:

Ankara ben senin elini tutmuştum dimi inşallah 1. Annemiz gibi bende hamile kalıcam ozaman :52: :52::62: :66:

Amin hayatım hepimizin inşallah Evde duramıyo adam ki hiçç istiyosa çok kendi gitsin ben başımın çaresine bakarım sensiz gitmem diyo bide çok ilgili ya acayip ilgili görünüyo ama tam anlamıyla hiç birşeyi sonuna getirmiyoo dün geldik kahvaltı hazırladı bana kendi yedi hepsini gitti bulaşıklarda bana kaldı ama ben mutlu oliyim diye çok uğraşıyomuşş..Hakkımda hayırlısı herşeyde mutlaka bir hayır vardır..Bende problem ondan olabilir belki böyle davranması ama yine onun yüzünden oldu düğünün 2..günü akçaabata gittik ordada düğün yaptı kirli tuvaletlere girdim çıktım bide üşüttüm çokk vee enfeksiyon kaptımm hastane hastane dolandım o yüzden agrıdan böbreklerime bile sıçramıştı tüpümde tıkandı tabii böyle olunca..:59: Neyse fazla uzatmıyımm canınızı sıkmayayım ben ..Bacılar..[/COLOR]

cnmmm orun sende ya da onda farkeder mı hıc ole dusunmeeee lutfen ama bak ılaclar etkısını gostermıs bıle hassaslasmıssın cnm bnm.....

Ankara ben senin elini tutmuştum dimi inşallah 1. Annemiz gibi bende hamile kalıcam ozaman :52: :52::62: :66:

ah canım benim yaaa evet tuttuk elimizi,ben o an o kadar kötüydüm ki sen beni ziyarete geldin ve beni çook mutlu ettim,Rabbim bu iyiliğin hürmetine sanada yaşatsın ınşşş dualarım seninle ınşşşş

ah hevukcum sende sanırım benim gibi sıkıntılar yaşıyorsun bunlar son üzüntülerin olsun ınşşşşş
seni üzenlerle görüşme ınş hiç bişeycik olmayacak,benim trafnsfer öncesi başıma neler geldi çok canım sıkıldı ama uzatmadım hep bebeğimi düşünmeye çalştım,gerçi buranında çok faydası olsu arkdşlar ve sen destek oldunuz bana:21::emir_bebek:

ah hevukcum sende sanırım benim gibi sıkıntılar yaşıyorsun bunlar son üzüntülerin olsun ınşşşşş
seni üzenlerle görüşme ınş hiç bişeycik olmayacak,benim trafnsfer öncesi başıma neler geldi çok canım sıkıldı ama uzatmadım hep bebeğimi düşünmeye çalştım,gerçi buranında çok faydası olsu arkdşlar ve sen destek oldunuz bana:21::emir_bebek:

Bizim imtahınımız bi kat daha fazla sanırım diğer arkadaşlardan..Ben de çok mutlu oldum ziyaret edebildiğim için senii İnşallah yavrularımıza kavuşacagız içinde bi gıdım sevgi kalmayan insanlar bizden ögrenicekler sevgiyii...Bende toplamaya giderken sıkıntılı oldu araba bulamadık taksiyle gittik geldik 80 lira bayıldık taksiye ilaçlar filanda alındıı..Kimse anlamıyo taş koymaya çalışıyorlar sanki önümüze...Ama tüm engellere ragmen sabırlıyız inançlıyız bebeğimizi kucagımıza alıcaz...

dekopam bacım bız senle bır dııl mıydık persembe olmadı mı transferınnn carsamba mıydııı:49::49::49:
canım benim salı oldu transferr senin en zamandııı aynı diye hatırlıyorummmm
Amin hayatım hepimizin inşallah Evde duramıyo adam ki hiçç istiyosa çok kendi gitsin ben başımın çaresine bakarım sensiz gitmem diyo bide çok ilgili ya acayip ilgili görünüyo ama tam anlamıyla hiç birşeyi sonuna getirmiyoo dün geldik kahvaltı hazırladı bana kendi yedi hepsini gitti bulaşıklarda bana kaldı ama ben mutlu oliyim diye çok uğraşıyomuşş..Hakkımda hayırlısı herşeyde mutlaka bir hayır vardır..Bende problem ondan olabilir belki böyle davranması ama yine onun yüzünden oldu düğünün 2..günü akçaabata gittik ordada düğün yaptı kirli tuvaletlere girdim çıktım bide üşüttüm çokk vee enfeksiyon kaptımm hastane hastane dolandım o yüzden agrıdan böbreklerime bile sıçramıştı tüpümde tıkandı tabii böyle olunca..:59: Neyse fazla uzatmıyımm canınızı sıkmayayım ben ..Bacılar..[/COLOR]

canım sonra noldu tüplerinn düzeldimi sorun tüplerdemiydi sizin

Back
X