2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

kızlarr nasılsınızzzzz

işlerim yoğun ama yandan size bakıyorum yine deee:1::1:
NAZAYSEEEEEEEEEE canım nerdesin meraklardayızz.. hadi bizi sevindirrr canımmmm :64::64:

iyiyimmm canımmm evdee pineklemeyee devamm 7.günüü yaşamaya başladıkk ağrılarlaa:18:senn nasılsıınn minikk annecikk kontroll ne zamann:66:

kızlar herkese slm, sizleri üzmek değildi amacım, istemeden de olsa üzdüysem ozur dilerim. gece yatarken bebeğime birşeyler yazmak geçti içimden, gunlerdir yazıyordum zaten ama dün ne yazsam da o duyamayacak diye sizlerle paylaşmak istedim.

acımı yaşıyor, bir acıyla daha pişiyorum. dune göre daha iyiyim ama genele göre derbeder. mevlam kaldırcak ayaga bakalım.

ben de doktorumla gorusmek ıstıyorum ama kendisi o kadar yogun ki ve o kadar insanlıktan nasıbını almamıs bırı kı bakalım ne zman kısmet olacak zatı muhteremı gormek. bundan sonrasıyla ılgılı kafam cok karısık. bakalım yeni gunler nelere gebe....

bugun sizler nasılsınız diye soyle bır baktım yeni bir gelişme yok anladıgım kadarıyla, nazayse bugunun beklentısı değil mi? tum kalbımle diliyorum sevincli haber alacak. acımı az da olsa dindirecek. allahım aysenın yanında ol...

canım ne demek üzmekk duygulanıyoruz senin duygularınla burdada amacımız buydu zaten. sen yeterki toparlan canım önemli değil gerisi

kızzz senin yaptırrrmana azz kaldıı bu günüü saymaa 1 günn kaldıı inşallahh hayırlıı haberlerr verr bana daa umutt ol benikide 5.gün embriyosuu olsaydıı bendee yaptırırdımm:18::18: 2.denememm öyleydii 9.gün yaptırdımm 44 çıkmıştıı ama sonuu olmadıı o ayrııı:18::19::19::19::19:

demek daha önce aldın pozitif sonuç,buda iyi bişey demekki hamiş kalabiliyorsun,çok iyi...peki o zamanki belirtilerini hatırlıyormusun?

iyiyimmm canımmm evdee pineklemeyee devamm 7.günüü yaşamaya başladıkk ağrılarlaa:18:senn nasılsıınn minikk annecikk kontroll ne zamann:66:

canım bişi kalmadı sende test gününe yaklaştın 10 gün çıkar sanırım artık değil mi ne zaman yapıcaksın canım testtt.. ben iyiyim canım bugün biraz karnım ağrıyor mayıs 10 da kese kontrolü var canım inşallahhhh:nazar::49:

LAWİNİAW Sen nasılsın dün ne yaptın testler karışmıştı senin değilmi ? doktoru filan aradınmı canım gerçek test ne zaman

Sudenazz sen nasılsın hayatım ne durumdasın

nisacım seni böyle toparlanmık görmek inanılmaz güzelll çok sevindim canım

nisacım sefan olsun yap valla, herkese inat, herşeye inat içinden ne geliyorsa onu yap. biz dünün şansızları olarak bugun özguruz:))) ne yapsak bulaşma iyi değil derler, kaç kere gecer insanın eline boyle sans:)))

demek daha önce aldın pozitif sonuç,buda iyi bişey demekki hamiş kalabiliyorsun,çok iyi...peki o zamanki belirtilerini hatırlıyormusun?

ben 2 denemem de de aldım pozitifii canımm ilkk bebeğimi 8 aylıkk dünyaya getirdimm erkenn doğumm yanii 3 günn yaşadıı 2.denememde 6 haftalık düşük olduu benn artıkk pozitif görmeylee sevinemiycmm anlıycann RABBİM BÜTÜNN HAMİLE ARKADAŞLARINN SAĞLIKLI SIHATLII EVLATLARINI KUCAĞINA ALMAYII NASİPP ETSİNN BÜTÜNN DİLEĞİMM BUUUUU İLKK KIZIMM DAA AĞRIMM PEKK OLMADII İKİNCİ DE DE ÇOKK AZ ADETT AĞRILARII OLDUU FAZLA HATIRLAYAMIYORUMM DETAYLARII VEYAA HATIRLAMAK MII İSTEMİYORUMM ANLAMADIMMM:19:

canım bişi kalmadı sende test gününe yaklaştın 10 gün çıkar sanırım artık değil mi ne zaman yapıcaksın canım testtt.. Ben iyiyim canım bugün biraz karnım ağrıyor mayıs 10 da kese kontrolü var canım inşallahhhh:nazar::49:

canım benim cuma ve cumartesi adett günümm özellikle cumartesii benimm içinn çokk önemlii ve benmm adetlerimm çokk düzenlii eğer pazartesi ye adet olmazsam pazartesi akşamm yaptırmayı düşünüyorumm test günü salı ama ben acil de yaptırıyorumm 40 dakka da çıkyorr pozitiff olursaa yazarımm ,kiiiii negatifsee kendimii toparlayınca dönerimm sizlerreeee

ben 2 denemem de de aldım pozitifii canımm ilkk bebeğimi 8 aylıkk dünyaya getirdimm erkenn doğumm yanii 3 günn yaşadıı 2.denememde 6 haftalık düşük olduu benn artıkk pozitif görmeylee sevinemiycmm anlıycann RABBİM BÜTÜNN HAMİLE ARKADAŞLARINN SAĞLIKLI SIHATLII EVLATLARINI KUCAĞINA ALMAYII NASİPP ETSİNN BÜTÜNN DİLEĞİMM BUUUUU İLKK KIZIMM DAA AĞRIMM PEKK OLMADII İKİNCİ DE DE ÇOKK AZ ADETT AĞRILARII OLDUU FAZLA HATIRLAYAMIYORUMM DETAYLARII VEYAA HATIRLAMAK MII İSTEMİYORUMM ANLAMADIMMM:19:

canım yaaa çok geçmiş olsun,zor günler atlatmışsın...inşallah bi daha o günleri yaşamazsın...

LAWİNİAW Sen nasılsın dün ne yaptın testler karışmıştı senin değilmi ? doktoru filan aradınmı canım gerçek test ne zaman

Sudenazz sen nasılsın hayatım ne durumdasın

nisacım seni böyle toparlanmık görmek inanılmaz güzelll çok sevindim canım

canım ne yapalım 6. günümde 2 idrar testi pozitif çıktı inanamadık valla.7.gün kan testi negatif çıktı bunada inanamdık bi daha bakcaktık vazgeçtim artık idrarda baktırmam daha idrar testi almam. 4 denememizde yıkıldık yani koçiş cuma kanda bakarız bi daha dedi ..baktırmıycamda kanı kendi aldığı için mecbur kalıyorum evde alıyo gidiyo zaten..işimide özledim evde yiycem kafayı.:43::43::43:

canım karma karışığım,belirtiler had safhada ama psikolojik olmalarından korkuyorum...heyecanla cumayı bekliyorum...

korkma canım inşallah pozitif çıkıcak belirti varsa ne güzel işteee
canım benim cuma ve cumartesi adett günümm özellikle cumartesii benimm içinn çokk önemlii ve benmm adetlerimm çokk düzenlii eğer pazartesi ye adet olmazsam pazartesi akşamm yaptırmayı düşünüyorumm test günü salı ama ben acil de yaptırıyorumm 40 dakka da çıkyorr pozitiff olursaa yazarımm ,kiiiii negatifsee kendimii toparlayınca dönerimm sizlerreeee
canım benim inşallah mutlu haberlerini alıcazzz
canım ne yapalım 6. günümde 2 idrar testi pozitif çıktı inanamadık valla.7.gün kan testi negatif çıktı bunada inanamdık bi daha bakcaktık vazgeçtim artık idrarda baktırmam daha idrar testi almam. 4 denememizde yıkıldık yani koçiş cuma kanda bakarız bi daha dedi ..baktırmıycamda kanı kendi aldığı için mecbur kalıyorum evde alıyo gidiyo zaten..işimide özledim evde yiycem kafayı.:43::43::43:

hayatım ama olmazk,i yapmıcam filan şimdiden yenilgiyi kabul etmişsin .. toparla kendini bebeği strese sokma ama :20::20::20: 10. gn bile çıkmayıp 12 gün çıkanlar var lütfen bu şekilde zarar verme canım bebişineeeeeeeeeee:emir_bebek:

KIZLARR BANA 2. DENEMEDENN SONRAA DOKTORUMM GENETİKK TANII TAHLİLLERİİ YAPTIRDII homozigot ÇIKTII YANİİ KAN PIHTILAŞMASI BUNUNN İÇİNN BU TEDAVİMDEE BAZII İLAÇLARR VERDİİ TRANSFERR GÜNÜÜ BAŞLADIMM BUNLAR ECOPİRİN ,İNNOHEP İĞNE İKİSİ DE GÜNDEE BİRR SİZLERDE BUNLARII KULLANANN VAR MII?

KIZLARR BANA 2. DENEMEDENN SONRAA DOKTORUMM GENETİKK TANII TAHLİLLERİİ YAPTIRDII homozigot ÇIKTII YANİİ KAN PIHTILAŞMASI BUNUNN İÇİNN BU TEDAVİMDEE BAZII İLAÇLARR VERDİİ TRANSFERR GÜNÜÜ BAŞLADIMM BUNLAR ECOPİRİN ,İNNOHEP İĞNE İKİSİ DE GÜNDEE BİRR SİZLERDE BUNLARII KULLANANN VAR MII?[/QUOT

canım bendede kan pıhtılaşması çıktı ama doktorum gebe kalınca yazarız dedi.genelde tekrarlayan düşüklerde hemen başlatılıyo..kadım doğum polikinliğinde çalıştığım için biliyorum onuda.şimdiden başlamaları iyi olmuş yani.

kızlar lütfen yardım edin benim eşimde problem yok bende çikolata kistleri var ve ilaç almayınca adet olamıyorum ve bir tüp bebek denemsi yaptım sonuç 0000 şimdi dokyor değiştirdim ilaç verdi doktorum halil fırat erdem fulya tüp bebek merkezi benim durumumda olup 2 sinde hamiş kalan var mı benim ki umut dünyası yardım edin ha buarada cd 56 diye bişey varmış katil hücreler doktor senin yüksek olsaydıda düşerdi dedi benim durumumda olan var mı
cnmm kiyamam yaa bnd de yumurta rezerv Azligi varr yabe erkn menopozzz.daha kaynanm bioe mnopoza grmdiii ne sanssiz bi kocam var ona baktikca icim kann agliooo kndimde aglamak istiorumm dokunsa direk ama onu uzmemek icin icime atiomm.off alllahimm o kdr isterdimki herseyim feda olsunn saglikli bi kadin olup kndiliginden hamis olmayii kndiliginden olmasa da anne olmayii.esime haksizlik yapiorum gibi gelioo o su anda baba olabilir her ann ama saglikli bi esi yokk offff.icim parcalanaiooooo.

canım kullandığın ilaçlar adet olmanı engelliyor.yani gebe olmasanda ilça kullandığın sürece adet olmuyorsun...

KIZLARR BANA 2. DENEMEDENN SONRAA DOKTORUMM GENETİKK TANII TAHLİLLERİİ YAPTIRDII homozigot ÇIKTII YANİİ KAN PIHTILAŞMASI BUNUNN İÇİNN BU TEDAVİMDEE BAZII İLAÇLARR VERDİİ TRANSFERR GÜNÜÜ BAŞLADIMM BUNLAR ECOPİRİN ,İNNOHEP İĞNE İKİSİ DE GÜNDEE BİRR SİZLERDE BUNLARII KULLANANN VAR MII?[/QUOT

canım bendede kan pıhtılaşması çıktı ama doktorum gebe kalınca yazarız dedi.genelde tekrarlayan düşüklerde hemen başlatılıyo..kadım doğum polikinliğinde çalıştığım için biliyorum onuda.şimdiden başlamaları iyi olmuş yani.

ewt canımm benim bundan yaklaşıkk 4 yıll öncee normall yolla gebeliğimm olduu ozaman da çok erken dönemde düşük olduu bir de bu düşük oluncaa tekrarlayann oluyorr yanii inşallhh rabbimm tekrarınıı göstermezz çokk zorr hele bir de krtaj ama acı veren kurtaj deill içindenn yavrununn sökülüpp atılması:19::19: onu kaçç günn tutunsunn diyee her şeyden koruyosunn doktorr bir anda o demirlee içindenn alıyorr iştee acıı olann buu:2::2::2::2:o günlerii hatırlamasıı bilee çokk acıı veriyorr banaaaa:2:

canım kullandığın ilaçlar adet olmanı engelliyor.yani gebe olmasanda ilça kullandığın sürece adet olmuyorsun...

saol canımm dediğinn iyii olduu bende cumartesii adett olmazsamm umutlanırımm diyodumm artıkk umutlanmayayımm

Back
X