kyr acını anlayabiliyorum ama umudunu yitirme ben ilkinde o kadar ümitliydim daha doğrusu doktorum sağolsun senin yok bişeyin olu olur dedi sonuç canım handi doktora gidiyosun bence biraz dinlen vucudunu bi rahat bırak kafanıda sonra sıfırdan başla sebebini araştır benim önceki doktırum geçen hafta aradı gel yeniden yapalım ama ben doktoru değiştirdim genetik testlerimi yaptırdım internettten araştırdım tutmayınca neler yapmak lazım diye bence hemen değitir doktorunu onlar bu işi para olarak düşünüyor biz makinayız ya ama iyi araştır ben öyle yapıyorum çünkü ateş düştüğ yeri yakıyor kebdineee çok iy bakkkk
cnm sagolasın, hepimize sabır diliyorum. benim de en buyuk sorunum doktor. bu benim ılk denememdi. başlamadan once ızmirdeki butun doktorları ve merkezleri gezdim, hepsiyle tektek konustum. hepsinin tavrı aynı, gel hallederiz, öyle olmuyor tabii. ben de mecburen basarısı yuksek bırını sectım. doktorumun adı erol tavmergen, turkıyede ılk tup bebek denemesını yapan adam, burada cok unlu, kapısında kuyruk var ama kendisi ınsanlıktan nasıbını almamıs, ruhsuzun teki. denememden once laporoskopıyle kanallarımı kapattılar, bırı tamamen yapısıktı, digeri de çok kotu durumdaydı. ameliyatta onun erbab olusuna guvendim, tup bebek konusunda da daha ıyı bır alternatıf bulamadıgım ıcın onda karar kıldım
simdi bu durumda elimde sıfırla apaçık ortadayım. onun çalıştıgı merkezde dondurulmu embriyolarım var 6 tane, ama ben onu hic sevmedim baska bırını, işini insan gibi yapan bırını, yuzunu gorebilecegim, konusabilecegım bırını ıstıyorum ama dedigim gıbı elimden ne gelir bilmiyorum.
anlayacagın olumsuzu hıc dusunmemıstım, dıpdızlak ortada kaldım...
yıne de ıyı dıleklerin, onerilerin için sagol. dılerım sen de ıyı bır surecle anne olursun...