2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

senn nasılsınn canımm kaçıncıı gündesinnnnn ağrı felan durumunn nasıllll?

iyiyim bitanem 9. gündeyim cumartesi günü test günüm ama cumadan yaptıracağım
bazen adet sancısı gibi ağrı giriyor göğüslerim inanılmaz acıyor bunların dışında pek ağrım yok bunlarda inşallah gebelik belirtisidir.
RABBİM tez zamanda isteyen herkezi evlat sahibi yapar inşallah

heyecandan napcamı bılemıyorum degerım 59.9 yaaaa 2ye katlamıs ama dr hala gebesın demıyo pazartesı bır test daha ve 2 hafta sonra keseyı gorursem hamılesın dıycem dıyo ne bu kızlar 60 nerdeyse deger sevıeyım mııııı:69:

heyecandan napcamı bılemıyorum degerım 59.9 yaaaa 2ye katlamıs ama dr hala gebesın demıyo pazartesı bır test daha ve 2 hafta sonra keseyı gorursem hamılesın dıycem dıyo ne bu kızlar 60 nerdeyse deger sevıeyım mııııı:69:

:66::66::66::66::66::66::66::66: çatlattınnn bizzziiiiii çatlattınnn ama değddiii maşallahhh canım çok sevindim çok iyiy gidiyor inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :64::64::64::64::64::64::64::64: tam savaşçı bebek çıktıı bu kesin erkek olucakkk:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

nazayşe canım çooook tebrikler.. şimdi tam 2 katından bile fazla katlamış di mi.. maşallah :nazar: bence senin kuzu geç tutundu, inşallah bundan sonrası güzel devam etsin.. gözün aydın.

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sevin sevin tabiiii seninde gülsümünkü gibi yavaş yavaş ilerliyor olsun önemli olan katlamış olması ALLAHIN izni ile keseyide görücen bebeğide :49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

ALLAHIM ya:1:kız katlanır katlanırrrrrr görürsün bitanem yarın 2. test katlanınca 3. maşallah oluveriyor yine rabbim bilir ama bu böyle gidiyor oh yarın güzel haber var benimde yarın kan testim var :52:

ranamm katlanmıs ya ama hala gebeyım dıyemedık senın durumun ne sımdı...

gözünn aydınn canımm değerlerinn normall katlıyorr senn doktoraa bakma onlar bazenn anormalleşiyolarr dikkatt ett bebeğinee annesiii çokkkkkkkkk sevindimm adınaaaaa:65::66::66::66::66::66:

allah razı olsunnnn cnm hakkaten 2 ye katlanmıs

canım benim ALLAH hepimizden razı olsun saat tam 12 de 7 tane ayetel kürsi okudum hepimiz için yardım diledim RABBİMDEN senin için kabul oldu inşallah ben dahil geri kalanlar içinde RABBİM dualarımızı geri çevirmez

ayyyyyy çok güzel sevin hamilesi kesin boşver doktora benimki keseyi gördüğü halde sevinmek için erken diyo amannnnnn onları takan kim :1::1::1::1: biz sevinelim inşallah rabbim sağsalim özürsüz kusursuz hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin yaşasıınnnnn hamişler çoğaldı :64::64::64::64::64::64::64::64:

süperrrrrrrrrrrrr canımsın ya tüylerim diken diken oldu ....şükürler olsun ya rabbii tebbbbbbbbbbbbbrrrrrrrrriklerrrrrrrrrrrr

iyi geceler kızlar,bugün dr kont vardı keseyi gördük ama kalbini duyamadık daha erken diyor dr,ama benle aynı gün transfer olanlar duymuş nasıl oluyor bu anlamadım
inanın hamile kalmakla bitmiyor her günüm ağlamakla geçiyor
bugün benim tüp dr sinir edip durdu zaten beni
hep ediyordu zaten
kan testim pozitif çıktı diyor ki kese var mı belli değil
keseyi gördü kalbi atcak mı belli değil
sanki inadına beni üzmek için elinden geleni yapıyor
çok moralim bozuk çokkkk:14::14::14::14::14:

cnm bnm cok erkennnn 6 7 haftalıkken kalp duyulmuyo mu ama sen bole stres yaparak kotu yonde etkılıosun....lutfen umutlu ol cnm bnm.....

Her yeni gün yeni bir umut,şimdi yatıyorum gözlerim yaşlı, sabah günesin sıcaklığı, rüyalarımın rengi dokunacak yüzüme. Uyanır uyanmaz aynaya bakacağım, silinmiş olacak yüzümdeki hüzün...

Bugün senin için ağladım kuzum, bugün bana gelmiyorum daha erken annem bekleme dedin ya yüreğim yandı, icim daglandi. Yandım, kul oldum ama seni düşününce oguzel yüzünü, gülüşünü, annem deyişini huzur kapladı gönlümü. Uyu sen de gözümün nuru, daha olmayan varlığın gücümün anahtarı, biliyorum geleceksin birgun bana...

Canım bebeğim sensiz gecen her gunü, sana birgun daha yaklaşmış sayarak yasayacağım. Bilmediğim bir tarihten geri sayacağım... Sen iyi ol, sağlıklı gel yeter...

Yokluğuna dair......
ANNEN

oldurdun benı burdaaaaaa....................

kızlar lütfen yardım edin benim eşimde problem yok bende çikolata kistleri var ve ilaç almayınca adet olamıyorum ve bir tüp bebek denemsi yaptım sonuç 0000 şimdi dokyor değiştirdim ilaç verdi doktorum halil fırat erdem fulya tüp bebek merkezi benim durumumda olup 2 sinde hamiş kalan var mı benim ki umut dünyası yardım edin ha buarada cd 56 diye bişey varmış katil hücreler doktor senin yüksek olsaydıda düşerdi dedi benim durumumda olan var mı

cnm keske yardımcı olabıseydım ama ınan hıc bı bılgım yok benım sorun esımde olduu ıcın...allahım yardımcın olsun...

arkadaşlarr dün gece sabaha kadarr kasık ağrısıı adett ağrısıı yaşadımm sabahh taa sağ kasık kısmımm çokk ağrıdıııı amaaa nedenin nii aramıycamm sözz verdimmmm kendimeee:18:

mersenemmm lutfen ne konustuk hayatım belırtı yok bak hala yok bende bısey bebek var mı bılmıyoruz ama belırtı yokkkk:69:

selam kızlar nasılsınız ....ben bugün biraz daha iyiyim yeni kararlar aldım onları uygulayacağım...tavşan almak gibi meselaaa:46::46:yarın doktorumun yanına gideceğiz ne açıklama yapacak merak ediyorum.bu arada hummalı bi temizliklebaşladım bu yeni döneme...ayrıca DİYETİMİ BOZDUM AĞALARRRR:63::63:bi kaç gün istediğim her şeyi zıkkımlanacam ..haahaha...:52::56::56::39::39:spora dönüş yapıyorum bugün...temizlikten sonra ter atacam...ııııı sonrasında çoookkk sıcak hamam keyfi gibi bi banyo...kese bilem atacam kızlar....doktorların yasakladığı ne varsa onlara inattt:47::47::47:kendimi mutlu etme operasyonu başlamıştır...tavsiyemdirrr....:64::64::82::92::74:

bayıldııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:66::66::66::66::66::66::66::66: çatlattınnn bizzziiiiii çatlattınnn ama değddiii maşallahhh canım çok sevindim çok iyiy gidiyor inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :64::64::64::64::64::64::64::64: tam savaşçı bebek çıktıı bu kesin erkek olucakkk:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

ayyyyy dekopa ya sevınemıyorum hala cnm bnm allah razı olsunnnnn...

Back
X