2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

nazayşe canım çooook tebrikler.. şimdi tam 2 katından bile fazla katlamış di mi.. maşallah :nazar: bence senin kuzu geç tutundu, inşallah bundan sonrası güzel devam etsin.. gözün aydın.

ada ege hala dr tamamdır dıyemıyo cok saol tatlım ınsallah ıı olur sonu....

gözünn aydınn canımm değerlerinn normall katlıyorr senn doktoraa bakma onlar bazenn anormalleşiyolarr dikkatt ett bebeğinee annesiii çokkkkkkkkk sevindimm adınaaaaa:65::66::66::66::66::66:

cnm bnm ınsallah sonu da ıı olur adam gbı degerlerın de darısı basına bebegım.....

canım benim ALLAH hepimizden razı olsun saat tam 12 de 7 tane ayetel kürsi okudum hepimiz için yardım diledim RABBİMDEN senin için kabul oldu inşallah ben dahil geri kalanlar içinde RABBİM dualarımızı geri çevirmez

ben hep dua edıyorum ınan hergun 313 kere ayet elkursı okuyorum ya mubdi cekıyorum allah razı olsun senden de her seyn dua...darısı herkesın basına...

ayyyyyy çok güzel sevin hamilesi kesin boşver doktora benimki keseyi gördüğü halde sevinmek için erken diyo amannnnnn onları takan kim :1::1::1::1: biz sevinelim inşallah rabbim sağsalim özürsüz kusursuz hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin yaşasıınnnnn hamişler çoğaldı :64::64::64::64::64::64::64::64:

vallaha da sevınemıyorum ama ptesıye kdr kan vermek yokkkkkk ayy aydumannn hamıle mıyım kısssss????????

kızlar size bişey sorucam benim pazartesi gunu kontrolum var da uzun protokol uygulanıyordu.doğum konrol hapım devam ediyor bu adetim için.ilk kontrolde gelirken lucrin getirin demişti bayan,bugun de gonal-f getirin diyor.hangisini götüreceğimi sasırdım.tedavi lucrinle baslamıyor mu deneyimli kardeşlerim ne diyorsunuz uzun yada kısa protokolde fark ediyor mu acaba

buarada nazaysecim inann kendimin olmus kadar çok sevindimm biliyosun :) allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.yeni hamiş tüm arkadaslarımı tebrik ediyoruum :49::49::49: geliyoruz arkanızdan sırayla

kızlar size bişey sorucam benim pazartesi gunu kontrolum var da uzun protokol uygulanıyordu.doğum konrol hapım devam ediyor bu adetim için.ilk kontrolde gelirken lucrin getirin demişti bayan,bugun de gonal-f getirin diyor.hangisini götüreceğimi sasırdım.tedavi lucrinle baslamıyor mu deneyimli kardeşlerim ne diyorsunuz uzun yada kısa protokolde fark ediyor mu acaba

buarada nazaysecim inann kendimin olmus kadar çok sevindimm biliyosun :) allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.yeni hamiş tüm arkadaslarımı tebrik ediyoruum :49::49::49: geliyoruz arkanızdan sırayla

cnm tesekkur ederım allah razı olun cok saol hayatımmmmm

vallaha da sevınemıyorum ama ptesıye kdr kan vermek yokkkkkk ayy aydumannn hamıle mıyım kısssss????????

hamilesin tatlım sende bizdensin artık hep bir korku içinde olucaksın bizim değer artıcakmı korkularımızı şimdi sen yaşıyosun sonra kese korkusu biz kalp atışı korkusu ve tansiyon ben :1::1: sonra şu 3 ay geçse 7 aylık olunca erken doğum riski yani 9 ay korka korka bir hayatımız olucak inşallah allahım acılarını göstrmesin buraya kadar geldik güzel güzel sevinçimizi yarıda bırakmasın isteyen her kulunada versin evlat hasreti çektirmesin

heyecandan napcamı bılemıyorum degerım 59.9 yaaaa 2ye katlamıs ama dr hala gebesın demıyo pazartesı bır test daha ve 2 hafta sonra keseyı gorursem hamılesın dıycem dıyo ne bu kızlar 60 nerdeyse deger sevıeyım mııııı:69:

tebrik ederimmm hemde çok ne güzel bi savaşçı melek daha annesiyle beraber lütfen artık hamiş olduğunu kabul et ve tadını çıkar:)) vee bizim içinde dua et lütfen...

bişi söylemek çok güç tedaviler kişiye özel çünki ben hiç lucrin kullanmadım mesela bu tedavide canım... en iyi yanıtı sana doktorun verir bu konuda ama ikisi de aynı amaca yönelik ilaçlar yumurtaları desteklemek için

hoş geldinn canımm benim kide uzun protokoll geneldee gençç yaş taa olanlaraa yapılıyomuşş buu protokoll dr.söylemişti doğum kontrol hapınınn 21.günü lucrinee başlıyosun 4 gün daha doğum kontrol hapınıı kullanıpp bırakıyosunn çok geçmeden adett oluyosunn bu arada lucrine devamm adetin 3. günügonol f ile devam ediyosun lucrinde 10m den 5 e düşürüyor benim 3 denemem de bu şekilde canımm sen istediyse ikisini de götür kafana takılıyorsa araa dünyanınn parasınıı döküyoruzz hiçç çekinme bencee valla benn öylee yapıyorumm :61::61:tedavin hayırlı olsunn bu aradaaa

heyecandan napcamı bılemıyorum degerım 59.9 yaaaa 2ye katlamıs ama dr hala gebesın demıyo pazartesı bır test daha ve 2 hafta sonra keseyı gorursem hamılesın dıycem dıyo ne bu kızlar 60 nerdeyse deger sevıeyım mııııı:69:

nazaysem sevineyim mi ne demek, bak allah duydu dualarımızı... cok sevindim ayyy, aglıyorum valla... ohhh be bu cok ıyı geldi yeminle. ıcım rahatladı az bıraz.

cnm benm yaa alahım sana cok sukur, cok mutlu oldum cok...

canım uzun protokol uygulandı bana da,
doğum kontrol hapıyla birlikte lucrin kullandım
daha sonra doğum kontrol hapım bittim adet olunca adetin 3.günü göbek iğnesine basladım
şuan lucrin ve göbek iğnesini beraber yapıyorum :1:

hamilesin tatlım sende bizdensin artık hep bir korku içinde olucaksın bizim değer artıcakmı korkularımızı şimdi sen yaşıyosun sonra kese korkusu biz kalp atışı korkusu ve tansiyon ben :1::1: sonra şu 3 ay geçse 7 aylık olunca erken doğum riski yani 9 ay korka korka bir hayatımız olucak inşallah allahım acılarını göstrmesin buraya kadar geldik güzel güzel sevinçimizi yarıda bırakmasın isteyen her kulunada versin evlat hasreti çektirmesin

amınnn amınnnn amınnnn benımkı cok mu mınık olcak ne :52:

tebrik ederimmm hemde çok ne güzel bi savaşçı melek daha annesiyle beraber lütfen artık hamiş olduğunu kabul et ve tadını çıkar:)) vee bizim içinde dua et lütfen...

insallahhh ben bu kısırlıkla savastıgımı ogrendıgım gunden berı herkese dua edıyorum cok zor yasamayan bılemez....hep dualarımdasın ve hepınızı takıp edıcem gebe kalana kdr...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hayırlı olsun anniişşş ,abk bi de ben daha hamile değilim diyordun dün bana
dedim sanaaa
hamişşsin hamiişşşşşşşşş:52: :52:

nazaysem sevineyim mi ne demek, bak allah duydu dualarımızı... cok sevindim ayyy, aglıyorum valla... ohhh be bu cok ıyı geldi yeminle. ıcım rahatladı az bıraz.

cnm benm yaa alahım sana cok sukur, cok mutlu oldum cok...

cnm bnm ya... allah kalbıne gore versın ınsallah....

Back
X