hayırlı olsun anniişşş ,abk bi de ben daha hamile değilim diyordun dün bana
dedim sanaaa
hamişşsin hamiişşşşşşşşş![]()
![]()
ya bu kdr ugraslı bı surec ya vardır ya yoktur olsun dımı bolesı varya daha zor omurden omur gıdıyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun anniişşş ,abk bi de ben daha hamile değilim diyordun dün bana
dedim sanaaa
hamişşsin hamiişşşşşşşşş![]()
![]()
cnm bnm ya... allah kalbıne gore versın ınsallah....
benim 12 nisanda transfer oldu canım sen ?
14 nisan benim bhcg kaç çıkmıştı canım
offf cnmm yha bılıomm sakin olmam gerek ama olmuooo..bgun dra gttımm hormonlarında sorun yok iii durumdalar ilaç verdi 2 ay kullan 2.adetın 3.gunu gel dedııı...kndiliğnden de olabılır dediiii ama boş ne deseee...çünkü ben her gecen gun kötü oluorumm.demıstım saten ılk günn acıı gün gectıkce can yakarr diee...öle de oldu.drdan cıktım dırekk saldım kndımııı hmn dolmuşa bınıp eve geldımmm dırekk bıraktım kndımıı..napcam bılmıorumm bn de anne olmak istıodummmmmmmm hala da istiyorummmHlycn, menopoza daha girmedin hos niye saliyon kendini bakim benide ozuyon bak, canim o normal yoldan gebe kalanlar gibi bizim olmamiz ne bilem, gorumcem benim simdi hamile olma riski var, ama benim yasadiklarim saka gibi ona, dunyanin oarasi, igneler, ilaclar, o sip iki dakikalik zevkten
Rabbim kimseye dert vermesin, senin rahatsizligin alaninda basarili bir doktor uzamn bulamazmisin, burda benzer durumda ybanci bir arkadasim var 41 yasinda, sadece yasi ve menopz ihtamil yuksek olan lar uzerinde ustun basari gosteren bir dotor buldu, tedavisi ne alemde bilmiyorum, sende onu bi arastir, esine bakinca dogru cnaim onu hic farketmez sen veya esinden olsun problem onu bende cok hissettim kendimden cok esim icina gladim inanki, nasip kardesim bu da bizim dunya sinavimiz ins. kazanalardan olcaz
cnm bişi olmas inşaallah allaha emanett onlarrrrr annesiiii...Ya kizlar dun gece benim 4 yasindaki yegen tuturdu snele uyucam, tamam dedim hadi gel, gece hic uyuyamadim yataktan duser korkusuna bide korktum basima geldi tam doserken yakaldim yukari cektim yataga, uykulu uykulu korkmasin diye sarildim hemen amaa, anam doktor agir kesinlikle yok demisti, bisey olurmu acaba cocgu birakamazdim dussun, korktum vallah sabaha kadar ayetul kursi okudum inanin, ins, bisey olmaz su cumartesi bi glese kan versemde kese gormenin telasesi kalsa
nisaacım ve ranacımmm nasılsınızzz:26:
ranamm katlanmıs ya ama hala gebeyım dıyemedık senın durumun ne sımdı...
yumoşlarımdan selam getirdimmm
büyümüyşler teyzesi 14,5 olmuş en büyüğü,
doktorum böyle giderse, bir sorun çıkmazsa inşallah pazartesi toplarız dedi
cuma yine kontrolüm var
tüp bebek işi çok sabır istiyor, hastaneye git gel bile yoruyo insanı
kan ver sonuç al muayene ol
sende ne var neyok bakayım?
nasıl geçiyor evde vakit neler yapıyosun?
canım çok sevindim katlanacak göreceksin bunuda atlattın oooooh
kızlar bende bugün kan testi verdim muayene oldum tekrar bu kez kese öyle 2saat araştırılmadan tak dedi çıktı maşallahbiliyorsunuz 2mayısta randevum vardı dra dedim ozamanmı duycam kalp atışlarını dedim yok dedi
benim kanamam olunca tesadüf bakıldı ve çok şükür kesem görülmüş oldu taaa 19mu mayısane verdi lütfen dedim dogum günümden önce olsun duyamazmıyım dedim oluuuur dedi meger şehir dışına çıkıyormuş diger dr bakıcak artık yani 9 mayıs bir aksilik çıkmazsaa...
![]()
kızlarrrr transfer gününüde sayarsambu gün 6.günüm bitti ama geçmiyo yaaa bu gün belim ağrıdı kasıklarım hafif ağrıdı yaa tutunuyodur bebişim bana değil mi testi erken yaptırmak istiyorum dayanamıyorum ben yaaaa canlar fenayım canlar bu ağrılar tuttuğunu mu gösteriyo siz dede varmıydı bu ağrılar nazayşem canımmmm çookk sevndm inan sana nasıl dua ettim canım hayırlı olsun...