2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

valla kızlar transferden berı yatıodum kaslar bıyıklar bır orman bugun ılk defa bole bısey ıcın dısarı cıkıcam gıdıım bı kas bıyık oprasyonu yapayım ve 2. kez banyomu yapayım:52: geleyım hayal kurayım anam ne bılım ya bole umıtlenıcem solmasın nolur umıtlerım.....hepınızı opuyorum okumaya devam ılk gunden berı 313 kere okuyorum bugunluk 200deyım kızlar hem vakıt de gecıyo transferı olup da gun sayanlar...hayden duaya....:69:

yumoşlarımdan selam getirdimmm :1:
büyümüyşler teyzesi 14,5 olmuş en büyüğü, :nazar:
doktorum böyle giderse, bir sorun çıkmazsa inşallah pazartesi toplarız dedi
cuma yine kontrolüm var
tüp bebek işi çok sabır istiyor, hastaneye git gel bile yoruyo insanı
kan ver sonuç al muayene ol :46:
sende ne var neyok bakayım?
nasıl geçiyor evde vakit neler yapıyosun?

nisa canım toparlanmana cok sevindim gerci hersey rabbimin elinde biliyoruz insallah bidaha ki sefere hersey yolunda gidecek

Kizlar bugun sayfalarda duygu patlamasi yasanmis resmen, NAzyse basindan gecen tecrubler cok uzucu cnaim, rabbim bundna sonra yardimcin olsun degerinide gordum cok guzel artmis, bi rahat nefes al, boyle devam etcek insallah. bende genetik tani testi yaptrirdim esimle uc ay oldu, 9 ayda anca cikar demsilerdi.:1:

KYR yazdikalrin icin aglamak icin cok zor tutum kendimi inanki, cok zor biliyorum aama sabredip diger denemelree odaklancan canim ins. kazananlardan olca

NISA canimmm toplamana cok sevindim guzelim, bakalim doktor ne diycek bedne heycanla bekliyorum, insallah hersey yoluna gircek,

Hlycn, menopoza daha girmedin hos niye saliyon kendini bakim benide ozuyon bak, canim o normal yoldan gebe kalanlar gibi bizim olmamiz ne bilem, gorumcem benim simdi hamile olma riski var, ama benim yasadiklarim saka gibi ona, dunyanin oarasi, igneler, ilaclar, o sip iki dakikalik zevkten :1:

Rabbim kimseye dert vermesin, senin rahatsizligin alaninda basarili bir doktor uzamn bulamazmisin, burda benzer durumda ybanci bir arkadasim var 41 yasinda, sadece yasi ve menopz ihtamil yuksek olan lar uzerinde ustun basari gosteren bir dotor buldu, tedavisi ne alemde bilmiyorum, sende onu bi arastir, esine bakinca dogru cnaim onu hic farketmez sen veya esinden olsun problem onu bende cok hissettim kendimden cok esim icina gladim inanki, nasip kardesim bu da bizim dunya sinavimiz ins. kazanalardan olcaz

Ya kizlar dun gece benim 4 yasindaki yegen tuturdu snele uyucam, tamam dedim hadi gel, gece hic uyuyamadim yataktan duser korkusuna bide korktum basima geldi tam doserken yakaldim yukari cektim yataga, uykulu uykulu korkmasin diye sarildim hemen amaa, anam doktor agir kesinlikle yok demisti, bisey olurmu acaba cocgu birakamazdim dussun, korktum vallah sabaha kadar ayetul kursi okudum inanin, ins, bisey olmaz su cumartesi bi glese kan versemde kese gormenin telasesi kalsa

selam kızlar benim transferin 14.günü kan testinde 309 çıktı dayanamayıp erken yaptırdım 11 gündü.16 mayısta kese ve kalp atışlarına bakacak doktorum çok mutlu ve heyecanlıyımmmm...
rabbim isteyen herkese nasip etsin....

kızlarrrr transfer gününüde sayarsambu gün 6.günüm bitti ama geçmiyo yaaa bu gün belim ağrıdı kasıklarım hafif ağrıdı yaa tutunuyodur bebişim bana değil mi testi erken yaptırmak istiyorum dayanamıyorum ben yaaaa canlar fenayım canlar bu ağrılar tuttuğunu mu gösteriyo siz dede varmıydı bu ağrılar nazayşem canımmmm çookk sevndm inan sana nasıl dua ettim canım hayırlı olsun...

Hlycn, menopoza daha girmedin hos niye saliyon kendini bakim benide ozuyon bak, canim o normal yoldan gebe kalanlar gibi bizim olmamiz ne bilem, gorumcem benim simdi hamile olma riski var, ama benim yasadiklarim saka gibi ona, dunyanin oarasi, igneler, ilaclar, o sip iki dakikalik zevkten :1:

Rabbim kimseye dert vermesin, senin rahatsizligin alaninda basarili bir doktor uzamn bulamazmisin, burda benzer durumda ybanci bir arkadasim var 41 yasinda, sadece yasi ve menopz ihtamil yuksek olan lar uzerinde ustun basari gosteren bir dotor buldu, tedavisi ne alemde bilmiyorum, sende onu bi arastir, esine bakinca dogru cnaim onu hic farketmez sen veya esinden olsun problem onu bende cok hissettim kendimden cok esim icina gladim inanki, nasip kardesim bu da bizim dunya sinavimiz ins. kazanalardan olcaz
offf cnmm yha bılıomm sakin olmam gerek ama olmuooo..bgun dra gttımm hormonlarında sorun yok iii durumdalar ilaç verdi 2 ay kullan 2.adetın 3.gunu gel dedııı...kndiliğnden de olabılır dediiii ama boş ne deseee...çünkü ben her gecen gun kötü oluorumm.demıstım saten ılk günn acıı gün gectıkce can yakarr diee...öle de oldu.drdan cıktım dırekk saldım kndımııı hmn dolmuşa bınıp eve geldımmm dırekk bıraktım kndımıı..napcam bılmıorumm bn de anne olmak istıodummmmmmmm hala da istiyorummm:43:

Ya kizlar dun gece benim 4 yasindaki yegen tuturdu snele uyucam, tamam dedim hadi gel, gece hic uyuyamadim yataktan duser korkusuna bide korktum basima geldi tam doserken yakaldim yukari cektim yataga, uykulu uykulu korkmasin diye sarildim hemen amaa, anam doktor agir kesinlikle yok demisti, bisey olurmu acaba cocgu birakamazdim dussun, korktum vallah sabaha kadar ayetul kursi okudum inanin, ins, bisey olmaz su cumartesi bi glese kan versemde kese gormenin telasesi kalsa
cnm bişi olmas inşaallah allaha emanett onlarrrrr annesiiii...

NASSSSSSSSAYSEEEEEEEEEEE ben biliodummmm saten bebişimmmm hamişşşşş annee koca köööbeqqqqqqq:1:maşaallah:nazar:cnmmm

ranamm katlanmıs ya ama hala gebeyım dıyemedık senın durumun ne sımdı...

canım çok sevindim katlanacak göreceksin bunuda atlattın oooooh:54:
kızlar bende bugün kan testi verdim muayene oldum tekrar bu kez kese öyle 2saat araştırılmadan tak dedi çıktı maşallah:1:biliyorsunuz 2mayısta randevum vardı dra dedim ozamanmı duycam kalp atışlarını dedim yok dedi:1:benim kanamam olunca tesadüf bakıldı ve çok şükür kesem görülmüş oldu taaa 19mu mayısane verdi lütfen dedim dogum günümden önce olsun duyamazmıyım dedim oluuuur dedi meger şehir dışına çıkıyormuş diger dr bakıcak artık yani 9 mayıs bir aksilik çıkmazsaa...:16:

Son düzenleme:
yumoşlarımdan selam getirdimmm :1:
büyümüyşler teyzesi 14,5 olmuş en büyüğü, :nazar:
doktorum böyle giderse, bir sorun çıkmazsa inşallah pazartesi toplarız dedi
cuma yine kontrolüm var
tüp bebek işi çok sabır istiyor, hastaneye git gel bile yoruyo insanı
kan ver sonuç al muayene ol :46:
sende ne var neyok bakayım?
nasıl geçiyor evde vakit neler yapıyosun?

alayküm selammm:1:iyii güzell büyüyolarr maşallahh az kalmış opunadaa hayırlısıı ilee sağlıklıı embriyolarrıı all gell canımm.......bende daha evime gidemedim bir kaç gün sonra buraya kızkardeşime geleli 1 ay olcakk evin halini düşüünmek bile istemiyorumm:52::52:artıkk gidincee köklüü temizlikk varr :18:yaprak dökümüne devam 44. bölüm deyim, bir de 8 aylık minikk yiyenimm varr onlaa uğraşıyorumm bi de bakmışımm akşam olmuş tabii sizlerinde sayesindee pazarr evimee dönecemm ALLAH izin verirsee inşallhh rabbim emeklerimizi boşa çıkarmazz

canım çok sevindim katlanacak göreceksin bunuda atlattın oooooh:54:
kızlar bende bugün kan testi verdim muayene oldum tekrar bu kez kese öyle 2saat araştırılmadan tak dedi çıktı maşallah:1:biliyorsunuz 2mayısta randevum vardı dra dedim ozamanmı duycam kalp atışlarını dedim yok dedi:1:benim kanamam olunca tesadüf bakıldı ve çok şükür kesem görülmüş oldu taaa 19mu mayısane verdi lütfen dedim dogum günümden önce olsun duyamazmıyım dedim oluuuur dedi meger şehir dışına çıkıyormuş diger dr bakıcak artık yani 9 mayıs bir aksilik çıkmazsaa...:16:

maşallahhhhhhhhhh canımmmmm rabbimmm tamamınaa erdirsinn keşkee seninlee hamişş hamişş kenn senn görüşseydikk:18:kısmett tabii 9 mayıs daa daa o minikk pıtt pıtt larıı duyacaksınnn inşallahhh kanamaa durumunn nasılll:49::49::49::49:

kızlarrrr transfer gününüde sayarsambu gün 6.günüm bitti ama geçmiyo yaaa bu gün belim ağrıdı kasıklarım hafif ağrıdı yaa tutunuyodur bebişim bana değil mi testi erken yaptırmak istiyorum dayanamıyorum ben yaaaa canlar fenayım canlar bu ağrılar tuttuğunu mu gösteriyo siz dede varmıydı bu ağrılar nazayşem canımmmm çookk sevndm inan sana nasıl dua ettim canım hayırlı olsun...

ahhhhh benimm kaderr arkadaşımm benimm gibii belirtii arıyosunn sendee bendee dün gecee sancılandımm amaa geççtii şuann normall halimee döndümmm boş veeeeerrrrr aramayakkk belirtii felannnn rabbim alnımızaa yazdıysaa o bizii bulurrrr:79::60::60::60:

hlycn canım iyiyiz canım ama seni bugün duygusal gördüm seni acısı sonradan çıkar bunun amaa rabbim zamanını öyle bir ayarlıyoki şaşıp kalırsın inş sende birgün yumurta tek olsa bile yeter eşimin yüzüne bende bakamazdım bana vücudun eşinin sipermlerini vücudun yabancı kabul ediyor atıyor dediler günlerce kendimi yıprattım hatta eşime dedim tövbe ya ayrıl benden ne igrenç bir piskoloji bilirim meger kanımda pıhtılaşma varmış oda embiriyoyu besleyemiyormuş:47:unutma sorun varsa 2kişinin sonuçta aynı ystıga baş koyuyoruz görceksin birgün rabbim sanada göstercek:54:

Son düzenleme:
Back
X