2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

selam canım..bende cuma test yapıcam..inşallah aynı günde aynı mutluluğu paylaşırız :49::49:

:64::64::64::64: maaşallahhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: canım bak 6,5 lardan nerelere geldin,çok büyük rabbim sana o canı bağışladı...çok sevindim..inşallah 1000 lerini 5000 lerinide göreceğiz...

bende 3.denemede uzun protokol denedik...adetinin 21.günü lucrin başlıyorsun ve tedavi bırakana kadar devam ediyorsun..bir sonraki adetinlede 2. veye 3. günü gonalf başlarsın...kısa protokollerde direk adetin 2 veye 3. günü gonalf veye pregon başlanıyor...

canım transfer gününü sayma..5. gündesin..bendede aynı ağrılar var umarım bebişler tutunmaya çalışıyordur..:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

insallah cnm insallahhh.cok dua edıyorum tutunacaklar ınsallah sızınkıler de......

ranacım senin transfer günü ne zamandı doktor banada 9-10-11 mayısta kalp atışlarına bakabiliriz dedi ben 11 gitmeyi planlıyorum garanti olsun die :1:ama çokta sabırsızım :52::52:acaba bendemi 9 da gitsem 4 nisan transfer günüm

aydumannnnn benc 11ınde gt kuzum ya 9unda duyulmaz falan 2 gun daha ölme:70:valla bundan sonra drun dedıınden asla cıkmıycam ıı tecrube bu bana gercı cıkmadım kanama geldı dıye erken yaptım ama gelmeseydı de yapsaydım olmustum yıne....sana bıraktım ama yada tam ara yap kız
ne 9 ne 11 10 olsun..yeter kı duyyyyy.....

cnmmm yukselmesmııı daha 9.gunmuss...eger yukselmesse kısma bana gercekten bılmıommm......hayrlısı olsun hevukcummm ben cok merak etmıstım seniii.dedım kocası onuu bıyere gturcektı orda herhallll.....cnmsın ya üzülme kader kısmetttt zamanı gelınce olcak hersey inşaalllah..sakın üzülmeee daha ilkk olur bakalımmmm bebişimmmm...:71:yaa ne bılım belkıde yukselırr bak nasaysenın 6ydı noldu sımdııı 60.....tekrar yaptırcanmııı cnmm

valla benım de hep aklımdaydın bıtanem cnm bnm ya keske gununu bekleseydın ama off bı sabredemıyoruz kıııı hlycn cok haklı ben de komaya grdım 6.5 la ama deger yukseldı gununde bıdaha yap allah yanında olsun:59:

kese ve kalp atışı telaşı sardı herkesi:nazar::nazar:
kızlar biliyorsunuz benim bebeğimde bana son anda tutundu değerim nerdeeen nereye geldi
benim silzere göre biraz beklemem gerekcek sanırım
dr 15 gün dedi
çok değil bekliycem ama içim içimi yiyor valla
kaldı 14 gün:49:

Kızlar bende dayanamadım erken yaptırdımm testii ve hislerimde yan ılmamışımm malesef negagatiff 0,97 çıktı 9.. günde..:59: Annemdeydimm giremedim nete ordann listeyii bulamamasımm güzel sonuç alanlara Rabbimm inşallah kucagına almay asip etsiin ktü olanlarada inşallah başka seferde olur yada tedavisiz nasip etsin Rabbimm.. Öpüyorum sizleri :54:

:85::85::85: üzüldüm canım...kaçıncı denemen bilmiyorum ama inşallah rabbim en kısa zamanda,belkide hiç ummadığın zamanda kucağını doldurur..

kızlarrrrr ya ben bu sefer acayip heyecan yapıyorum...

akşam ablam aradı sağolsun 5 kişi benim için 4444 salavat-ı tefriciye okuyorlar..bugün toplamışlar 3000 i geçmiş..kalanı yarın öğleye kadar bitirip duasını yapacaklar..cuma da mübarek günde inşallah hayırlı haberler alacağım..yani her ne sonuç çıkarsa çıksın benim için hayırlı olan o olacak..

yarın sabah erken kalkıp gusül alıcam ve hepiniz için dua edeceğim..sizlerinde dualarını bekliyorum..rabbim hakkımızda hayırlısını nasib etsin..

ben bişeyi çok merak ediyorum
şimdi bir sürü hamişimiz var ya, silanaz ,dekopa, rana, nazayşe, ankara06 ismini hatırlayamadığım
diğer güzel anne adayları acaba bu hamişlerimizin kaç tanesinin ilk denemesi?
:74:

benimde ilk denememdi daha kalp atışlarımızı dinlemeye gitmedik ama sonuç pozitif:66:

hayırlı gecelerrrrsayfaları geriden okumaya başladım ama çooook birikmiş dünde okuyamadım bugünde
aramıza yeni katılan yeni transferi olan arkadaşlara hayırlı olsun Rabbim inşaAllah tatamına erdirsin en kısa zamanda hayırlı haberler almalarını diliyorum....
kalp atışlarını duymaya başlayanlar sizin adınıza çooook seviniyorum yaaa Allah sağlıkla bizlerede nasip etsinnn
ve de negatif sonuç alanları okudum çoooook üzüldümmm
yabangülü ,pınar,kyr,nisa hevuk....Rabbimden sabır diliyorum.biliyorum zor ama en kısa zamanda annelik duygusunu mevlam sizlere de yaşatsın inşaAllah Rabbim hakkı mızda hayırlı olanı verir tevekkül edelim dua edelim elimizden gelen başka birşey yokkkkk dualarımız sizinle
mersenem ,nazayse,dekopa sizler nasılsınız durumlarınız nasıl??

mersenem seni hala moral bozukluğu içinde görüyorum az biraz bi silkelen kendine gel canım yaaa herzaman pozitif bak hayata

canımmmmm yaa hep aklımdasın inan dedim bi yere götrcekti eşi gitti herhalde
canım yaa daha dur erken değil mi
off üzüldüm inan
çok istiyordum sennde hamiş olmanı
ama ınş belkide hamişsindir
dua edelim

cnmmm yukselmesmııı daha 9.gunmuss...eger yukselmesse kısma bana gercekten bılmıommm......hayrlısı olsun hevukcummm ben cok merak etmıstım seniii.dedım kocası onuu bıyere gturcektı orda herhallll.....cnmsın ya üzülme kader kısmetttt zamanı gelınce olcak hersey inşaalllah..sakın üzülmeee daha ilkk olur bakalımmmm bebişimmmm...:71:yaa ne bılım belkıde yukselırr bak nasaysenın 6ydı noldu sımdııı 60.....tekrar yaptırcanmııı cnmm

Ankara cım hayatımm erdemii aradımm eşim ısrar edince ayşe hanım vardı nöbette betüll hanımm köye gidebilirsiniz ii olur hemde değişiklik filan dedmişş eşime dedim durumu anlattımm okadar kızdıkii betülde kimm ya biz normal gebelere bile yasaak koyarkenn dedii..Canlarımmm ya nasipp değilmiş demekki zaten ümitsiztii embiriyolog ii embriyo dedi serap kötü kendileride anlamadı sanırım ne yaptıklarını..Eşim yoktu yanlız gittim test yaptırmaya merkeze tüp bebek oldugunu söyledim 2 saat kımıldamadan oturdumm dua ettim kız veremedi bana sonucu oda üzülücem die sonucun çıktığını söyleyemedii ben gidip aldım başka kız verdii o anki duygularımı anlatamam okadar agladımkii dışarı çıkıp insanlar bana baktıı eşimi aradım hemen sonra sustum içime attım yine anneme geri döndüm sonuç bekliyodu yüzüme baktı gülerek ama içimde fırtına koparak yok negatif dedimm herkese inanmadıı sonucu gösterdim ve eveimdeyimm Bebeğimsiz maleseff :50: Eve girememedim uzun süre arabada oturdumm ben bebeğimle gelmek istemiştim kısmet değilmiş..

:85::85::85: üzüldüm canım...kaçıncı denemen bilmiyorum ama inşallah rabbim en kısa zamanda,belkide hiç ummadığın zamanda kucağını doldurur..

İlk denemem canımm birdaha biraz zor denemem. inşallah öyle olur hiç beklemediğim bi anda sürpriz yapar..Teşşk ederimm canım.

valla benım de hep aklımdaydın bıtanem cnm bnm ya keske gununu bekleseydın ama off bı sabredemıyoruz kıııı hlycn cok haklı ben de komaya grdım 6.5 la ama deger yukseldı gununde bıdaha yap allah yanında olsun:59:

Canım yavrunu kucagına almayı nasip etsinn inşallah Mevlam..Dr yükselmiycegini söyledi 0,97 zaten nasip değil demekki ama çok üzüldüm hastalık sahibi olucam poliannacılık oynamaktan insanlara..Ablamdaydım ordan Annemm aldı ve yattığım için sormuşlar hamile dediler Annem ve ablam herkese sürekli tebrikler alıyorum telden msj aramaklar facemi açıyorum ordan ne diycem ben bu insanlara bilemedim..:85: :85:

Allahın izniyle bişi olmaz canım.. bende bazen unutuyorum bebiş olduğunu sonra kzııyorum kendime napıyorum diyee... ama olsun canım melekler korur onları... hadi bakalım inşallah cumartesi keseni görürsün önce sonuçları bekliyorduk tek tek şimdi keseleri sonra kalp atışlarını bizim hikayeler bitmezzzzzz:49::49::49:

. :nazar: senin ne çıktı kaçıncı denemen

maşallah ranacım Allah tamamına erdirsin inşallahhh..:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Bencede canim rabbim koruyo onlari isn, melekleriyle, oyle be guzelim benim cumartesi kese ici degil kan icin gitcem, kese birdaha ins. 11 mayista gitcem, nasil bekliyceksem artik ins allah dogum gunlerimiz saycamiz gunlerde olcak

hevuk gemis olsun canim, bugun yogundu girmeedim, cok uzuldum ilk demen daha insalalh dogal aklirsin biraz zaman ver kendine ilkler cok uzuyor ben ilk denemin ardindan cok kotu olmustum bak 4.denemede rabbim yuzume guldu, sende biraz topla kendini ins. hersey yoluna gircek

Kızlar bende dayanamadım erken yaptırdımm testii ve hislerimde yan ılmamışımm malesef negagatiff 0,97 çıktı 9.. günde..:59: Annemdeydimm giremedim nete ordann listeyii bulamamasımm güzel sonuç alanlara Rabbimm inşallah kucagına almay asip etsiin ktü olanlarada inşallah başka seferde olur yada tedavisiz nasip etsin Rabbimm.. Öpüyorum sizleri :54:
cnım geçmiş olsun daha ilk denemen hemen küsüp bırakma bu yodaki herkes defalarca uğraşıyor.Rabbim senin için hayırlısını versin... Allahtan sabır diliyorum üzülme demek yetmiyor biliyorum ama sen yinede çok yıpratma kndini
hayırlı gecelerrrrsayfaları geriden okumaya başladım ama çooook birikmiş dünde okuyamadım bugünde
aramıza yeni katılan yeni transferi olan arkadaşlara hayırlı olsun Rabbim inşaAllah tatamına erdirsin en kısa zamanda hayırlı haberler almalarını diliyorum....
kalp atışlarını duymaya başlayanlar sizin adınıza çooook seviniyorum yaaa Allah sağlıkla bizlerede nasip etsinnn
ve de negatif sonuç alanları okudum çoooook üzüldümmm
yabangülü ,pınar,kyr,nisa hevuk....Rabbimden sabır diliyorum.biliyorum zor ama en kısa zamanda annelik duygusunu mevlam sizlere de yaşatsın inşaAllah Rabbim hakkı mızda hayırlı olanı verir tevekkül edelim dua edelim elimizden gelen başka birşey yokkkkk dualarımız sizinle
mersenem ,nazayse,dekopa sizler nasılsınız durumlarınız nasıl??

mersenem seni hala moral bozukluğu içinde görüyorum az biraz bi silkelen kendine gel canım yaaa herzaman pozitif bak hayata

sağol canım bildiğin gibi gün dolduruyoruz yaff.. 12 gün kaldı kese için muayeneye bakalım hepsi ayrı heyecan doğurana kadar dokuz doğurucaz herhalde bizler bu gidişleeee:27::27::27::nazar:

mrb arkadaşlar...üzgünüm çokkkk içim acıyor.....ilk denememdi ama sonuç negatif...birdaha deneyebilecek cesareti bulamıyorum kendimde...tüm hamile olan arkadaşlar dua edin bizlerede hamile olanların duası daha çabuk kabul olurmuş...

mrb arkadaşlar...üzgünüm çokkkk içim acıyor.....ilk denememdi ama sonuç negatif...birdaha deneyebilecek cesareti bulamıyorum kendimde...tüm hamile olan arkadaşlar dua edin bizlerede hamile olanların duası daha çabuk kabul olurmuş...

canım şuanda acın yeni olduğu için cesaretim yok diyorsun ama inan bana biraz kendini toparladıktan sonra koşa koşa gideceksin umudunu kaybetme inşallah 2. denemende RABBİM dualarını kabul eder

Back
X