2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

Üzülme canım şansım pek yoktur benim zaten böyle olucagını az çok tahmin etmiştim..İnşş seninki pzitiftir...

hevukcum üzülme sakın herkez öyle derya bana öyle diyolar ama dışardan söylemek çok kolay oluyo gelgelelim insanın içi öyle demiyo her nekadar üzülmeyelim desekde içimizde fırtınalar kopuyo bunu onlara anlatmak zor ama ne yapalım kader kısmet hakkımızda hayırlısı biz burada birbirimize destek oldukça bunumda üstesinden gelicez inşallah bizi bizde kimse anlayamaz

Tüp bebek tedavisine başladığımdan beri burayı takip ediyorum. Deneyim paylaşmı, kadın dayanışması hakikaten insana güç veriyor. Benim transferim pazar günü yapıldı. Embriyo kalitem iyiydi. Sorun kimdeydi derseniz eşimin spermi yeterli değilmiş. Sonra baktılar 31 yaşında biri icin ben de pek parlak bir rezerve sahip değilmişim. Neyseki tedavi süreci fena gitmedi. Önümüzde çarşamba umuyorum ki olumlu bir cevap alacağız.

neden sabretmıyosun ya burda yırtıyoruz kendımızı sabırzlar olarak ya moralını bozdun baska da bıseye yaramadı dımııı.....:59:

yok bitanem valla bozmadım moralimi zaten çok umutlu değilim ya zaten olursa mucize olucak benim için o yüzden çok rahatım tabi yarın asıl sonucu alınca ne olur bilmem
ben ilk denememde kesin gözüyle bakıyordum çünkü herşey süper ilerliyordu o zaman çok yıkılmıştım ama bunda biliyorsun herşey ters gitti embriyom bile kalitesizdi o yüzden olursa mucize olacak yani ilki kadar üzülmem

Tüp bebek tedavisine başladığımdan beri burayı takip ediyorum. Deneyim paylaşmı, kadın dayanışması hakikaten insana güç veriyor. Benim transferim pazar günü yapıldı. Embriyo kalitem iyiydi. Sorun kimdeydi derseniz eşimin spermi yeterli değilmiş. Sonra baktılar 31 yaşında biri icin ben de pek parlak bir rezerve sahip değilmişim. Neyseki tedavi süreci fena gitmedi. Önümüzde çarşamba umuyorum ki olumlu bir cevap alacağız.

hayırlı olsun canım inşallah sonucun pozitif olur

cok kızıyorum tahmer esek mı tırtlıyo dınlemıyosun 9.gun 6.5 dıyorum yaaaa gununu bekle ya bu kdr bekledın askolsun ya......

canımmm yaa valla güldürdün beni :60::60::60:tamam tamam valla bekliycem artık test lafı almıyorum ağzıma yaa unutmak istiyorum normal hayatımı yaşayım diyorum olmuyo kızlar belim neden bu kadar sızlıyo ağrıyo psikolojik değil çünki yattığımda geçiyo bu sendede oldumu canım yaa

canım test tarihimiz aynı seninle bende çarşamba..inşallah güzel haberler alırız canım.

nazeyse canım napıyosun nasıl gidiyo hamilelik değerin yükselmiş senin adına çok sevindim canim inşallah daha çok katlanır erdal beyle görüştünmü kontrole ne zaman gideceksin

cnm aradım
erdal bey cok sevımlı bırı bılıosun cok sempatık yanıılaclara devam dedı artıs ıı gıdıyo dedı ama gebelık var dıyemem dedı cok dusuk dedı deger pazartsı bırdaha kan testı yapalım eger hersey yolundaysa 2 hafta sonra keseyı gormelıyız dedı sanırım hıc bır dr keseyı kalp atısını duymadan sen hamılesın demıyorlar bıleıyorum deger cok dusuk ya cok da kaptrmıyorum kendımı hakkımda hayırlısı olsun ılk gun ku aglamalarımı dusunuyorum da yasadım negatıflıgı yanı bu bebek pozıtıf olursa soranlara hemn negatıf hem pozıtıf deneyımım var dıyebılıcem sanırım tek denemede...sen nasılsın bıtanem adet oldun mu ne yapcaksın sımdı gttın mı merkeze.

hayırlı gecelerrrrsayfaları geriden okumaya başladım ama çooook birikmiş dünde okuyamadım bugünde
aramıza yeni katılan yeni transferi olan arkadaşlara hayırlı olsun Rabbim inşaAllah tatamına erdirsin en kısa zamanda hayırlı haberler almalarını diliyorum....
kalp atışlarını duymaya başlayanlar sizin adınıza çooook seviniyorum yaaa Allah sağlıkla bizlerede nasip etsinnn
ve de negatif sonuç alanları okudum çoooook üzüldümmm
yabangülü ,pınar,kyr,nisa hevuk....Rabbimden sabır diliyorum.biliyorum zor ama en kısa zamanda annelik duygusunu mevlam sizlere de yaşatsın inşaAllah Rabbim hakkı mızda hayırlı olanı verir tevekkül edelim dua edelim elimizden gelen başka birşey yokkkkk dualarımız sizinle
mersenem ,nazayse,dekopa sizler nasılsınız durumlarınız nasıl??

mersenem seni hala moral bozukluğu içinde görüyorum az biraz bi silkelen kendine gel canım yaaa herzaman pozitif bak hayata

nasıll olayımm canımm hep bir belirti arayışına devamm ne kadar daa aramıycam desemde yok olmuyorr ALLAH yardımcımız olsunn artıkk snn nasılsınn hailelelik nasıl gidiyorrrr:49::49::49::49:

cnm bnm rabbım yuzune baksın ınsallah.....

yok bitanem valla bozmadım moralimi zaten çok umutlu değilim ya zaten olursa mucize olucak benim için o yüzden çok rahatım tabi yarın asıl sonucu alınca ne olur bilmem
ben ilk denememde kesin gözüyle bakıyordum çünkü herşey süper ilerliyordu o zaman çok yıkılmıştım ama bunda biliyorsun herşey ters gitti embriyom bile kalitesizdi o yüzden olursa mucize olacak yani ilki kadar üzülmem

sen bastan pes etmıssın o embrıyo ıı olmasa koymazlarrrr zeynooo ınsallah tutunacak nolur umıtlı ol dualarım senınle nolur sevındır benı sevındır bızı lutfn moralını yuksek tut...

Benimde öyle canım tüpümün biri tıkalı ama yumurtamda büyümedi anlamadım neden öyle oldugunusadece 2 yumurtam oldu hayırlısı oldun inşş hakkımızda..

Canim benim bende ayni durumdan mudaribim maalesef benim bir tupum alindi digeride tikali ve maalesef benim yumurtalarda buyumemisti.Allahtan umut kesilmaz canim ne olur canini SIKMA gclenip topralnaip tekrar denicez. Birbirimize destekle...

Hosgedin aramiza...guzel haberlerini bekliyoruz

kızlar mrhb öncelikle sonuçu negatif olan arkadaşlara aylin ve hevuk sizin adınıza üzüldüğümü söylemek istiyorum allah bübük inşallah hepimizin yüzüne gülücek.. erken test yaptırmak isteyen arkadaşlar oturun oturduğunuz yerde zamanını bekleyin boşuna üzülmeyin..zeynepcim eminim sonuçun pozitif idrar testine takılma dualarımız seninle ... offff benim çok miğdem bulanıyo artık bebeğim karnımda olduğunu hissettiriyo varmı arkadaşlar midesi bulanan hamileler ne yapsam iyi gelirki kendime işe veremez oldum

cnm aradım
erdal bey cok sevımlı bırı bılıosun cok sempatık yanıılaclara devam dedı artıs ıı gıdıyo dedı ama gebelık var dıyemem dedı cok dusuk dedı deger pazartsı bırdaha kan testı yapalım eger hersey yolundaysa 2 hafta sonra keseyı gormelıyız dedı sanırım hıc bır dr keseyı kalp atısını duymadan sen hamılesın demıyorlar bıleıyorum deger cok dusuk ya cok da kaptrmıyorum kendımı hakkımda hayırlısı olsun ılk gun ku aglamalarımı dusunuyorum da yasadım negatıflıgı yanı bu bebek pozıtıf olursa soranlara hemn negatıf hem pozıtıf deneyımım var dıyebılıcem sanırım tek denemede...sen nasılsın bıtanem adet oldun mu ne yapcaksın sımdı gttın mı merkeze.

canım değerlerin artmaya devam ediyo kesinlikle hamilesin eğer olmasaydı zaten değerlerin artış değeil hızlı bi düşüş gösterirdi ben daha adet olmadım doktor olunca gel dedi o zaman konuşalım dedi sanki dün akşam biraz leke gibi gelmiş çamaşırıma hafif kırmızımtrak ama daha bişey yok bide bişey daha sorumcam bizim doktor cumartesi günleri çalışıyomu bi fikrin varmı ben bazen hafta sonları kanal7 de görüyorum unu iyilik sağlık programında

Canim benim bende ayni durumdan mudaribim maalesef benim bir tupum alindi digeride tikali ve maalesef benim yumurtalarda buyumemisti.Allahtan umut kesilmaz canim ne olur canini SIKMA gclenip topralnaip tekrar denicez. Birbirimize destekle...

Bende yumurtalarım çok iyi diye biliyordum 1 tane yumurta çıkınca acayipp oldumm ben aldırmadım tıkalı biri ama duruyoo diğeri yapışık 26 yaşındayım yumurta rezervim azalmışş sanırımm..İnşallah hayırlısını nasip etsinn Rabbim ama mutlaka bir tane nasip etsin hayırlı kılsın da nasip etsin inşş..

canımmm yaa valla güldürdün beni :60::60::60:tamam tamam valla bekliycem artık test lafı almıyorum ağzıma yaa unutmak istiyorum normal hayatımı yaşayım diyorum olmuyo kızlar belim neden bu kadar sızlıyo ağrıyo psikolojik değil çünki yattığımda geçiyo bu sendede oldumu canım yaa

canın sıkıldı mı bana yaz kı tutayım senı lutfen ya bak drlar bılıyolar bu ısı yoksa 12 gun demezlermıs carsambaya kdr dua et hatta sonrasında da et beraber beklıycez carsambayı cnm ben sana destek olcam soz suan hıc bır blrtı yasamazsın daha kanına gcmedı hormonlar son gunlerde belkı goguslerın bıraz hassaslasır herkeste olmuyo bıle hıcc blırtı arama tutcam senı yapmayacaksın o testı o kadar....

Back
X