2011 Nisan'da Transferi Gercekleşecek Arkadaşlar var mı?

canım hepimiz tedavi stresindeyiz sende öyle belli ki ama biz sürekli sana sorular soruyoruz ama cevap vermiyorsun.. elimizden gelen desteği gösteriyoruz. burdaki her arkadaş bir bizim içinn... iki aydır sürekli iç içe heyecanımızı paylaşıyoruz. bende şahsen kaç kere sorum sana ne oldu doktorunla konuştunmu ne olsu testin diye ama sen cevap yazmadın.. inşallah hakkında hayırlısı olsun.

canım benim yazdğım yalnış anladın ...test günümü yazdığım için demiştim ..yalnış cümle olmuş...
sizi kırmakmı kesinlikle..özür dilerim .
cavapları gördükçe cavaplayorum tek akşam görmemişim onuda sabah yazdım daha önceden yazdğımı zannediyorum ..

Sonucunn güzell olcakk buna inanıyorumm balımmm ama öğrenincee hemenn yazzz:20::20:

Cnm sen bu gün neden tekrarlamadın testinii biraz erken yaptırmışınn bencee tekrarrlaa:18:

ewt canım pıhtılaşma için innohep kullanıyorum gün de br göbektenn akşamlarıı kendimm yapıyorummm seninki ne içinn ismii nee

cleaxane göbekten günde bir tane transferin ertesi gününden başladım
progynex kalçadan ama göbeğim ve kalçam mosmor oldu teste kadar devam edecekmişim bakalım
bide göbekte bantım var alttan sıvı fitil haplarım :)

selam kızlar dün yoktum sayfalar bayağı ilerlemiş...bugün sudenaz ile mersenemin sonuç günü yanıılmıyorsam ...inşallah güzel haberlerle gelirler...ben dün doktorumla görüşmeye gittim güzel geçtiii...3 ay tedavi yapmam vucudun ve ruhun dinlensin çok yıprandın dedi...bu ay aldığım tek negatifsin ki ben sana kesin gözüyle bakıyordum ama önce yaradan izin verecek biliyorsun dedi.embriyo kaliten güzeldi aslında dondurmak için 2 emriyonda kalıyordu fakat dondurmaya değer bulmadık çünkü seni hazırlarız ve çözülürken ölürlerse bu senin için çok kötü olurdu dedi.histeroskopi yapacakmış bana tedaviden 1 ay önce...sorun olduğunu sanmıyorum ama önlem alalım dedi.veee BOMBA...doktoruma dedim ki psikolojim etkilemiş olabilir mi? ben kendimi çok sıkıyorum sürekli bunu düşünüyorum oldu mu olmadı mı diye...delirecek seviyeye geliyorum ..evet dedi...zaten diğer tedavinde ilaç verecem sana kafan rahat olsun diye dedi...3 ay sonra ramazan olduğu için tedavimi ekime aldık...eylülde histeroskopi çektireceğim...yani bu ay hamiş kalanlar neredeyse doğuracaklar:emir_bebek::emir_bebek::nazar:hayırlısı olsun diyorum...öpüldünüzz:16::16:

Back
X